DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Furt la Hypermarketuri, Pretul afisat NU este acelasi cu cel platit

nairam
post 23 Sep 2008, 11:32
Post #1

Posesor de bebelus...

Group: Members
From: Bucuresti

De multe ori nu observam aceste mici furtisaguri facute de hypermaketuri pentru ca avem multe produse in cos si nu mai tinem minte exact care era pretul de raft, dar atunci cand cumparam putine produse ne dam seama cateodata ca suntem furati. Cu toate ca observam nu facem nimic ..... spre rusinea noastra .... Marturisesc faptul ca m-am gandit de cateva ori sa fac reclamatie la OPC dar m-am lasat pagubas. De ce ? Cred ca din comoditate dar si din cauza ca nu am prea mult timp liber.

Am sa detaliez ce am patit nu la un hypermarket ci la la mai multe:

Bricostore din Pantelimon:
Vad o chiuveta care avea afisul mare de "oferta" 590 lei cu tot cu baterie. Chem un nene de acolo care imi aduce pachetul din depozit. Merg la casa, Eu insist sa vad in magazin daca este intreaga si nu este sparta. Desfacem pachetul constatam ca este intreaga dar lipseste bateria. Inca NU dadusem banii si incepe scandalul .....Ca bateria NU este inclusa in pret si asa mai departe desi afisul de "superoferta" era mare in magazin..... La insistentele sotiei luam chiveta si plecam acasa pentru ca oricum nu ii placea bateria aia.
Deci 1-0 pentru ei.
La Cora Pantelimon:
Merg cu cineva venit din provincie sa mancam ceva iar respectivii vor sa intre si in magazin pentru ca deh.... venisera la mine si nu adusesera nimic pentru juniorul meu asa ca la insistentele lor intram. Isi cumpara respectivul o camasa iar pentru juniorul meu cumpara o masinuta pret de raft 36 ron.... Ajungem la casa si stupoare .... pretul la casa era de 62 ron..... Am incercat sa fac scandal dar respectivul a lasat-o balta...
Deci 2-0 pentru ei
SellGros Pantelimon
Cumparam diverse printre care si 2 cutii de mazare ambalate intr-un pachet toate bune si frumoase, mergem la casa facem factura, platim iar la iesire este tanti aia care verifica factura si continutul cosului.... Se uita, se uita, se uita ma gandeam ca poate a vazut ceva ce NU era pe factura dar eram foarte linistit pentru ca eu pusesem toate produsele pe banda deci nu putea fi vina mea. Tanti se mai uita odata si vede mazarea .... "pai ati luat doar 2 cutii de mazare iar pe factura apare bax de 20"ma uit uimit si ... avea dreptate ... Mergem si ne da banii inapoi ..
Am sa contorizez tot la ei acest punct desi in final mi-am luat banii inapoi, dar se putea foarte bine sa nu vada nimeni acea greseala si ramaneam cu teapa luata pentru ca de multe ori tanti aia se uita prea putin atent sau deloc la ce este in factura si in cos
Deci 3-0 petnru ei.
Carrefour Vitan
Doar ce se deschisese mergem doar asa ... sa ne plimbam, intram in magazin si cumparam doar cateva produse printre care si bere corona 3.9 lei pe raft .... ajung ACASA nu la casa, si vad pretul pe bon 4.9
deci 4-0 pentru ei.
Grecia Paralia Caterini CARREFOUR.... Vede nevasta o bluza destul de draguta pentru juniorul meu ... Pret de raft 10 Euro .... Ajungem la casa 14.5 euro la asta am renuntat.
dar totusi cred ca este 5-0 pentru ei.
Mega Image Titan
Aici nu am luat-o eu dar mama mi-a spus ca s-a intamplat de cateva ori sa vada un pret pe raft iar cand ajunge la casa sa i se ceara alt pret.
Deci 6-0 pentru ei.
Tata imi cumpara de ziua mea un alcooltest pentru mine dar si pentru el cumpara unul .... in total 2.... vine sfarsitul de saptamana cu o mica petrecere in familie un sprit ...... Eu, tata, socru si viitorul cumnat ...... Bem ... incepem pe la ora 12 ziua cu o mica tarie, apoi trecem un pic pe la cate o bere, doua, trei.... ma rog cate a putut fiecare, apoi la un pahar de vin, doua, trei, patru ..... apoi pe la ora 18 incepem sa suflam in alcoolteste ..... si stupoare ..... 0,0.... Am suflat de foarte multe ori si intr-un final unul dintr noi am reusit sa scoatem un 0.1 dar de baut am baut toata ziua .....
Tata spunea ca se duce cu ele inapoi dar cred ca a renuntat...
deci 7-0 pentru ei....

Edit
Or mai fi si altele pe care NU le-am vazut? In mod sigur chestiile astea se intampla curent dar cati dintre noi au luat atitudine? Si daca au facut scandal in magazin au rezolvat ceva? Daca au facut reclamatie s-a rezolvat? probabil ca NU sau daca s-a rezolvat, a fost o rezolvare de moment dar hypermarketurile probabil continua sa aibe aceeasi politica de furt pentru ca institutiile care trebuie sa controleze astfel de abuzuri, platite din banii mei, NU isi fac treaba.

This post has been edited by nairam: 23 Sep 2008, 11:42

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
cosmin_2300
post 23 Sep 2008, 11:37
Post #2

Banned

From: București

Sunt niste chestii pe perete ... verificatoare de pret .. pui produsul acolo si-ti zice ce pret are wink.gif

Cand mai vezi preturi "suspecte" verifica produsul/produsele la aparat smile.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
vijelie
post 23 Sep 2008, 11:37
Post #3

membru violet

Daca te bateau, intelegeam de ce ai dat 160 euro pe o chiuveta fara baterie in conditiile in care era vanduta cu baterie inclusa.
Dar de buna voie...

This post has been edited by vijelie: 23 Sep 2008, 11:38

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Victoras2001
post 23 Sep 2008, 11:39
Post #4

Membru autentic

Pe vremuri, echipele care pierdeau cu 10-0 erau descalificate. tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
cosmin_2300
post 23 Sep 2008, 11:40
Post #5

Banned

QUOTE(vijelie @ 23 Sep 2008, 12:37)
Daca te bateau, intelegeam de ce ai dat 160 euro pe o chiuveta fara baterie in conditiile in care era vanduta cu baterie inclusa.
Dar de buna voie...
*

Mai bine te bate unu' decat sa te certi cu nevasta laugh.gif

--------------------
+
ydaniel
post 23 Sep 2008, 11:41
Post #6

Adrenaline junkie!

From: black sea

asta e comertu.nu va mai duceti in marile magazine.poti sa cumperi acelasi produs la juma de pret,dar nu e caldura/muzica/fete in depozit:))

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
ionutctn
post 23 Sep 2008, 11:41
Post #7

Membru cu TDI

Am patit si eu: in CORA Pantelimon am cumparat printre altele niste rezerve de ras Gillette Mach 3 in pachete de cate 4 rezerve fiecare. Desi am cumparat decat 2 pachete din acelea a cate 4 rezerve fiecare acasa am observat ca platisem 4 pachete a cate 4 rezerve. Bineinteles ca fiind cosul de cumparaturi destul de incarcat nu mi-am dat seama de diferenta de bani. A gresit aia de la casa care mi le-a "batut" de 2 ori si eu nu am fost atent.

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
vijelie
post 23 Sep 2008, 11:43
Post #8

membru violet

Mach 3 e aparatul ala cu buton pe care apesi daca vrei sa te razi?

--------------------
+
Victoras2001
post 23 Sep 2008, 11:45
Post #9

Membru autentic

"Greselile" astea se produc din cauza faptului ca trebuie sa-si scoata cumva banii pe produsele furate.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
nairam
post 23 Sep 2008, 11:47
Post #10

Posesor de bebelus...

In Franta la Carrefour aveau preturile cu afisaj digital (electronic) NU am observat sa dea tepe si acolo.... dar repet ca nu am observat.Sunt curios daca in tarile "cu apa calda" se intampla asa ceva....
Edit:
Din punctul asta de vedere se pare ca Grecia inca NU este tara cu apa calda ....

This post has been edited by nairam: 23 Sep 2008, 11:58

--------------------
Toyota Avensis 2009 Executive - 1.8 129 horses
Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....

Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta !
+
cosmin_2300
post 23 Sep 2008, 11:47
Post #11

Banned

QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 12:45)
"Greselile" astea se produc din cauza faptului ca trebuie sa-si scoata cumva banii pe produsele furate.
*

Nu e in totalitate adevarat smile.gif
De ex , sora mea lucreaza "la casa" la un supermarket din Urziceni ... si "spaga" NU ii ramane ei !

This post has been edited by cosmin_2300: 23 Sep 2008, 11:48

--------------------
+
vijelie
post 23 Sep 2008, 11:48
Post #12

membru violet

Inainte sa acuzati magazinele de furt, ganditi-va ca lucratorii sunt romani, au salarii de mizerie si sefi tot ca ei.

--------------------
+
bygy007
post 23 Sep 2008, 11:49
Post #13

Membru autentic

From: BUCURESTI

si eu am patit asa ceva dar cind mai vad diferente de preturi si de 5 bani la un produs intre raft si casa ma duc si le duc inapoi la serviciul clienti ori sa-mi dea diferenta sau banii inapoi nu ii mai iert

--------------------
RENAULT CAPTUR E-Tech full hybrid 145 2024 - B 07 BGY
din subteranele Bucurestiului
+
Victoras2001
post 23 Sep 2008, 11:52
Post #14

Membru autentic

QUOTE(cosmin_2300 @ 23 Sep 2008, 12:47)
Nu e in totalitate adevarat smile.gif
De ex , sora mea lucreaza "la casa" la un supermarket din Urziceni ... si "spaga" NU ii ramane ei !
*

Da, dar nici n-o pun sa plateasca din buzunar marfurile lipsa, atata timp cat le compenseaza cum am spus eu. wink.gif
Chiar, nu m-am gandit ca la sfarsitul zilei nu impart bacsisul cu casierii. probabil se fura prea mult de pe rafturi. smile.gif

This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2008, 11:54

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
cosmin_2300
post 23 Sep 2008, 11:57
Post #15

Banned

QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 12:52)
Da, dar nici n-o pun sa plateasca din buzunar marfurile lipsa, atata timp cat le compenseaza cum am spus eu. wink.gif
Chiar, nu m-am gandit ca la sfarsitul zilei nu impart bacsisul cu casierii. probabil se fura prea mult de pe rafturi. smile.gif
*

S-o crezi tu ! Ieri a avut lipsa 5 lei ... cine crezi ca i-a platit ?
Marfurile lipsa ? Ce marfuri ? Unde te crezi frate ? radmasa.gif
Vanzatoarelor li se face totalul ... ce scrie pe bon cu ce e in casa !
Daca ai prea multi bani ... iti taie la salariu , daca ai prea putini , iti ia din banii de la salariu , dar spaga NU ramane nimanui ( cica ... eu cred ca o ia sefii smile.gif ) !

--------------------
+
b64chr
post 23 Sep 2008, 11:59
Post #16

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

Despre ce bacsis vorbesti?

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
Victoras2001
post 23 Sep 2008, 12:04
Post #17

Membru autentic

Mai Cosmin. E logic sa-i faca casa si sa-i scoata Z-ul la sfarsit. Trebuie sa iasa tandea pe mandea, ceea ce nu-i greu. Dar, atata timp cat casele ies ban pe ban, iar din magazin se fura-n draci, ca asa se fura, cum isi acopera pagubele? Ce se fac cand vad ca pe hartie mai aveau parmezan, iar pe raft mai au ciuciu? Ca l-a scos Dorel din cutie, l-a varsat in punga din buzunar si s-a dus acasa sa-su faca spaghete. Sau ce te faci cu Veta care imbraca 3 perechi de blugi si iese cu toate pe ea din cabina? Astea cu ce bani le acopera? Nu cu bacsisul care ramane la case?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
cosmin_2300
post 23 Sep 2008, 12:11
Post #18

Banned

QUOTE(b64chr @ 23 Sep 2008, 12:59)
Despre ce bacsis vorbesti?
*

Restul care ramane ... 1 mie de la tine , 2 mii de la altul , etc
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 13:04)
Mai Cosmin. E logic sa-i faca casa si sa-i scoata Z-ul la sfarsit. Trebuie sa iasa tandea pe mandea, ceea ce nu-i greu. Dar, atata timp cat casele ies ban pe ban, iar din magazin se fura-n draci, ca asa se fura, cum isi acopera pagubele? Ce se fac cand vad ca pe hartie mai aveau parmezan, iar pe raft mai au ciuciu? Ca l-a scos Dorel din cutie, l-a varsat in punga din buzunar si s-a dus acasa sa-su faca spaghete. Sau ce te faci cu Veta care imbraca 3 perechi de blugi si iese cu toate pe ea din cabina? Astea cu ce bani le acopera? Nu cu bacsisul care ramane la case?
*

Pai fiecare are responsabilitatea lui ! Sunt sefii de raion care sunt raspunzatori pentru astea , NU vanzatoarele !
Daca la inventar iese in minus , pers responsabila pt raionul respectiv este direct raspunzatoare smile.gif

Poate cu acel bacsis , dar NU te fura vanzatoarea intentionat smile.gif Mai gresesc si ei/ele , ca doar sunt oameni !

This post has been edited by cosmin_2300: 23 Sep 2008, 12:11

--------------------
+
Victoras2001
post 23 Sep 2008, 12:15
Post #19

Membru autentic

Io n-am zis ca fura vanzatoarea intentionat. Incercam doar sa-mi inchipui ce se intampla cu diferentele in plus.
Iar cand am zis "greseli" m-am referit la diferentele de pret dintre raft si casa. Pentru ca am si eu unele dubii ca, uneori, preturile de pe raft sunt "gresite", nu gresite. Prea mi s-a intamplat si mie de multe ori. Numai ca eu sunt mai recalcitrant. laugh.gif

This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2008, 12:20

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
ceribros
post 23 Sep 2008, 13:19
Post #20

Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par

Eu nu inteleg de ce nu se afiseaza pretul si pe codul de bare cum se facea inainte. Era codul de bare iar dedesubt scria xxxx lei. Poate asta e si strategia. Daca va e lene sa verificati la verificatorul de preturi care de obicei nu merge sau nu citeste pretul va sfatuiesc sa cititi numarul de sub codul de bare si sa vedeti daca corespunde pretului afisat la raft.

--------------------
Am avut Dacie Berlina 1997
In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
+
OAP
post 23 Sep 2008, 13:20
Post #21

Membru autentic

Uneori mai sunt si nesimtiti. De exemplu ma asez la coada cu caruciorul plin si tanti imi spune ca "s-a inchis". Dau sa plec si mi se "aprinde becul"...cum adica? Ma reasez la coada. Tanti imi spune din nou foarte ofuscata ca "s-a inchis". Eu o intreb de ce? Trimite pe un papagal la mine sa imi spuna ca e inchis si ca nu o sa imi ia comanda. I-am spus foarte poiticos ca daca nu imi ia ea comanda o sa o ia seful ei sau directorul magazinului. M-a intrebat daca becul de la casa era stins. I-am spus ca nu ma intereseaza, poate s-a aras....nu scrie nici unde ca davca becul e stins e inchis...adevarul e ca am facut-o din ambitie...foarte calm si cu zambetul pe buze dar ferm....mi-au luat comanda in final...

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
ydaniel
post 23 Sep 2008, 13:42
Post #22

Adrenaline junkie!

From: black sea

...nu cumpar de la cora/carfur/ociean si altele:) pt ca nu merita;)) stau la coada si cu adaos dublu:P

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
MiticaLGN
post 23 Sep 2008, 13:46
Post #23

Membru

Mai trist e cand te fura la nr.. adica tu ai luat un iaurt si ei il baga de 2 ori. Atunci nu prea mai ai unde sa te duci..

--------------------
Logan Prestige KIA CEED SW BEST 2007
+
AR-18-MOS
post 23 Sep 2008, 14:36
Post #24

( -_・) ︻デ═一

From: Niedersachsen

QUOTE(ionutctn @ 23 Sep 2008, 11:41)
A gresit aia de la casa care mi le-a "batut" de 2 ori si eu nu am fost atent.
*

Asa crezi ca ca aia a gresit ...

--------------------
BMW 730Ld '07 High Executive - AR - -
M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic
+
sonycu
post 23 Sep 2008, 14:48
Post #25

Alpinist de weekend !!

salutare

prin urmare.. referitor la aspectul "bacsisului".. in tineretea mea am lucrat la carrefour orhideea, casier.. bun.. ORICE dar ABSOLUT ORICE plus pe casa de marcat ramanea in pusculita magazinului.. un casier nu poate primi "atentii".. daca totusi te hotarasti sa iei o oarecare suma de la un client generos te alegi cu dosar penal pentru furt..

prin urmare casierul nu are nici un interes sa incaseze banii de 2 ori pentru acelasi produs.. e pur si simplu o greseala a respectivei persoane..

cat despre furtul la "eticheta" ce pot sa zic.. se stie.. si in fond nu te obliga nimeni sa cumperi atunci cand, la casa de marcat, vezi diferenta intre pretul de pe raft si pretul propriu-zis..

suntem un popor comod.. daca fiecare ar face reclamatie treburile s-ar schimba..

cu stima,

cristi

--------------------
Ex Dacia Solenza, Echiparea Scala, An 2004
Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
+
OAP
post 23 Sep 2008, 15:06
Post #26

Membru autentic

QUOTE(sonycu @ 23 Sep 2008, 15:48)
suntem un popor comod..

da, suntem...dar in Austria, Ungaria, Franta niciodata nu am verificat sau suspectat ceva, am luat produsul, am mers la casa, platit...totul ok..nici nu am numarat restul atunci cand am platit cash

--------------------
. . .
Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
+
ionutctn
post 23 Sep 2008, 15:09
Post #27

Membru cu TDI

Una peste alta cumparatorul are de pierdut. Cati se mai intorc cu marfa inapoi la raft? Sau pe raft e expus ceva iar imediat sub raft produsul respectiv in cutii ambalat complet. Alegi o cutie dintre alea multe si pleci acasa. Acasa descoperi ca in cutie nu e si nu stiu ce care era expus pe raft ca fiind la oferta cu produsul. Sau cum am patit eu: iti "bate" de 2 ori; cine verifica bonul de la casa? Ca si o concluzie tot noi avem de pierdut. Cum spunea si initiatorul topicului mereu va fi N-0 pentru ei.

This post has been edited by ionutctn: 23 Sep 2008, 15:10

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
cosmin_2300
post 23 Sep 2008, 15:48
Post #28

Banned

QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 13:15)
Io n-am zis ca fura vanzatoarea intentionat. Incercam doar sa-mi inchipui ce se intampla cu diferentele in plus.
Iar cand am zis "greseli" m-am referit la diferentele de pret dintre raft si casa. Pentru ca am si eu unele dubii ca, uneori, preturile de pe raft sunt "gresite", nu gresite. Prea mi s-a intamplat si mie de multe ori. Numai ca eu sunt mai recalcitrant. laugh.gif
*

Aaa ... eu am crezut ca zici ca fura vanzatoarele intentionat !
Imi cer scuze !!!

QUOTE(ceribros @ 23 Sep 2008, 14:19)
Eu nu inteleg de ce nu se afiseaza pretul si pe codul de bare cum se facea inainte. Era codul de bare iar dedesubt scria xxxx lei. Poate asta e si strategia. Daca va e lene sa verificati la verificatorul de preturi care de obicei nu merge sau nu citeste pretul va sfatuiesc sa cititi numarul de sub codul de bare si sa vedeti daca corespunde pretului afisat la raft.
*

Ca altfel nu pot schimba pretul produsului cand vor ei fara sa schimbe etichetele smile.gif
QUOTE(ionutctn @ 23 Sep 2008, 16:09)
Una peste alta cumparatorul are de pierdut. Cati se mai intorc cu marfa inapoi la raft? Sau pe raft e expus ceva iar imediat sub raft produsul respectiv in cutii ambalat complet. Alegi o cutie dintre alea multe si pleci acasa. Acasa descoperi ca in cutie nu e si nu stiu ce care era expus pe raft ca fiind la oferta cu produsul. Sau cum am patit eu: iti "bate" de 2 ori; cine verifica bonul de la casa? Ca si o concluzie tot noi avem de pierdut. Cum spunea si initiatorul topicului mereu va fi N-0 pentru ei.
*

Eu ma uit mereu la acel mic ecran ... daca vad ceva in neregula anunt smile.gif

--------------------
+
ga!nusha
post 23 Sep 2008, 16:21
Post #29

Still here

From: Paris

si eu am patit la fel in franta, la un magazin de articole sportive "GO Sport"
Pe raft era un pret de promotie si la casa un alt pret...cand i-am zis mi-a zis ca nu mai e la promotie si nu au apucat sa schimbe eticheta...

intr-adevar, in auchan n-am intampinat astfel de probleme...iar legat de a-si scoate banii pierduti prin furat.... in auchan in franta erau cosuri de gunoi pentru a arunca etichetele de la diverse produse furate... smile.gif gen apa,cipsuri, resturi de fructe...

--------------------
Mazda 3 MPS ex: Logan Preference+AC 1.6 2oo8
+
Victoras2001
post 23 Sep 2008, 17:23
Post #30

Membru autentic

Faza cu etichetele era clara demult. E la fel ca strategia de-a afisa pretul fara tva mare si tva-ul mic. Traim in jungla. Iar magazinele astea sunt o parte componenta a ei. Deci? Maceta. biggrin.gif
Acum sincer, suntem prea comozi. E la mintea cocosului ca daca vrei, n-au cum sa "greseasca", greseasca, sau sa "te fure". ce dracu? Mie cand nu mi-a convenit un pret, i-am spus clar ca pe raft era altceva scris si l-am lasat la casa. Daca mi-a trebuit neaparat produsul, l-am luat si gata. Dar asta nu inseamna ca au trecut peste mine. Iar la casa, cu un minim de atentie, sare in ochi daca bate un produs de doua ori.
Si inca ceva, pentru cei ce cred ca nu se poate gresi. Dupa ce bati mii de cifre, faci zeci de "voidari", dai de n inculti parati, de zeci de babe amarate si mosi cu aparat auditiv, de tot felul de smecherasi, de toate soiurile de grabiti si nepoliticosi, sa ma scuzati dar E OMENESC SA GRESESTI.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 03:48
Forum Renault