Furt la Hypermarketuri, Pretul afisat NU este acelasi cu cel platit
![]() ![]() ![]() |
Furt la Hypermarketuri, Pretul afisat NU este acelasi cu cel platit
nairam |
![]()
|
||
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Sunt niste chestii pe perete ... verificatoare de pret .. pui produsul acolo si-ti zice ce pret are
![]() Cand mai vezi preturi "suspecte" verifica produsul/produsele la aparat ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca te bateau, intelegeam de ce ai dat 160 euro pe o chiuveta fara baterie in conditiile in care era vanduta cu baterie inclusa.
Dar de buna voie... This post has been edited by vijelie: 23 Sep 2008, 11:38 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pe vremuri, echipele care pierdeau cu 10-0 erau descalificate.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
asta e comertu.nu va mai duceti in marile magazine.poti sa cumperi acelasi produs la juma de pret,dar nu e caldura/muzica/fete in depozit:))
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Am patit si eu: in CORA Pantelimon am cumparat printre altele niste rezerve de ras Gillette Mach 3 in pachete de cate 4 rezerve fiecare. Desi am cumparat decat 2 pachete din acelea a cate 4 rezerve fiecare acasa am observat ca platisem 4 pachete a cate 4 rezerve. Bineinteles ca fiind cosul de cumparaturi destul de incarcat nu mi-am dat seama de diferenta de bani. A gresit aia de la casa care mi le-a "batut" de 2 ori si eu nu am fost atent.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mach 3 e aparatul ala cu buton pe care apesi daca vrei sa te razi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
"Greselile" astea se produc din cauza faptului ca trebuie sa-si scoata cumva banii pe produsele furate.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
nairam |
![]()
|
![]() Posesor de bebelus... Group: Members Posts: 570 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In Franta la Carrefour aveau preturile cu afisaj digital (electronic) NU am observat sa dea tepe si acolo.... dar repet ca nu am observat.Sunt curios daca in tarile "cu apa calda" se intampla asa ceva....
Edit: Din punctul asta de vedere se pare ca Grecia inca NU este tara cu apa calda .... This post has been edited by nairam: 23 Sep 2008, 11:58 |
--------------------
Toyota
Avensis
2009 Executive
- 1.8 129 horses Benzina, Culoare Light Olive, antijeg ....
Daca vrei sa fii fericit o clipa, razbuna-te, daca vrei sa fii fericit o viata, iarta ! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 12:45) "Greselile" astea se produc din cauza faptului ca trebuie sa-si scoata cumva banii pe produsele furate. Nu e in totalitate adevarat ![]() De ex , sora mea lucreaza "la casa" la un supermarket din Urziceni ... si "spaga" NU ii ramane ei ! This post has been edited by cosmin_2300: 23 Sep 2008, 11:48 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
vijelie |
![]()
|
Inainte sa acuzati magazinele de furt, ganditi-va ca lucratorii sunt romani, au salarii de mizerie si sefi tot ca ei.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
si eu am patit asa ceva dar cind mai vad diferente de preturi si de 5 bani la un produs intre raft si casa ma duc si le duc inapoi la serviciul clienti ori sa-mi dea diferenta sau banii inapoi nu ii mai iert
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 23 Sep 2008, 12:47) Nu e in totalitate adevarat ![]() De ex , sora mea lucreaza "la casa" la un supermarket din Urziceni ... si "spaga" NU ii ramane ei ! Da, dar nici n-o pun sa plateasca din buzunar marfurile lipsa, atata timp cat le compenseaza cum am spus eu. ![]() Chiar, nu m-am gandit ca la sfarsitul zilei nu impart bacsisul cu casierii. probabil se fura prea mult de pe rafturi. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2008, 11:54 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 12:52) Da, dar nici n-o pun sa plateasca din buzunar marfurile lipsa, atata timp cat le compenseaza cum am spus eu. ![]() Chiar, nu m-am gandit ca la sfarsitul zilei nu impart bacsisul cu casierii. probabil se fura prea mult de pe rafturi. ![]() S-o crezi tu ! Ieri a avut lipsa 5 lei ... cine crezi ca i-a platit ? Marfurile lipsa ? Ce marfuri ? Unde te crezi frate ? ![]() Vanzatoarelor li se face totalul ... ce scrie pe bon cu ce e in casa ! Daca ai prea multi bani ... iti taie la salariu , daca ai prea putini , iti ia din banii de la salariu , dar spaga NU ramane nimanui ( cica ... eu cred ca o ia sefii ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Despre ce bacsis vorbesti?
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Mai Cosmin. E logic sa-i faca casa si sa-i scoata Z-ul la sfarsit. Trebuie sa iasa tandea pe mandea, ceea ce nu-i greu. Dar, atata timp cat casele ies ban pe ban, iar din magazin se fura-n draci, ca asa se fura, cum isi acopera pagubele? Ce se fac cand vad ca pe hartie mai aveau parmezan, iar pe raft mai au ciuciu? Ca l-a scos Dorel din cutie, l-a varsat in punga din buzunar si s-a dus acasa sa-su faca spaghete. Sau ce te faci cu Veta care imbraca 3 perechi de blugi si iese cu toate pe ea din cabina? Astea cu ce bani le acopera? Nu cu bacsisul care ramane la case?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(b64chr @ 23 Sep 2008, 12:59) Restul care ramane ... 1 mie de la tine , 2 mii de la altul , etc QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 13:04) Mai Cosmin. E logic sa-i faca casa si sa-i scoata Z-ul la sfarsit. Trebuie sa iasa tandea pe mandea, ceea ce nu-i greu. Dar, atata timp cat casele ies ban pe ban, iar din magazin se fura-n draci, ca asa se fura, cum isi acopera pagubele? Ce se fac cand vad ca pe hartie mai aveau parmezan, iar pe raft mai au ciuciu? Ca l-a scos Dorel din cutie, l-a varsat in punga din buzunar si s-a dus acasa sa-su faca spaghete. Sau ce te faci cu Veta care imbraca 3 perechi de blugi si iese cu toate pe ea din cabina? Astea cu ce bani le acopera? Nu cu bacsisul care ramane la case? Pai fiecare are responsabilitatea lui ! Sunt sefii de raion care sunt raspunzatori pentru astea , NU vanzatoarele ! Daca la inventar iese in minus , pers responsabila pt raionul respectiv este direct raspunzatoare ![]() Poate cu acel bacsis , dar NU te fura vanzatoarea intentionat ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 23 Sep 2008, 12:11 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Io n-am zis ca fura vanzatoarea intentionat. Incercam doar sa-mi inchipui ce se intampla cu diferentele in plus.
Iar cand am zis "greseli" m-am referit la diferentele de pret dintre raft si casa. Pentru ca am si eu unele dubii ca, uneori, preturile de pe raft sunt "gresite", nu gresite. Prea mi s-a intamplat si mie de multe ori. Numai ca eu sunt mai recalcitrant. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 Sep 2008, 12:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Eu nu inteleg de ce nu se afiseaza pretul si pe codul de bare cum se facea inainte. Era codul de bare iar dedesubt scria xxxx lei. Poate asta e si strategia. Daca va e lene sa verificati la verificatorul de preturi care de obicei nu merge sau nu citeste pretul va sfatuiesc sa cititi numarul de sub codul de bare si sa vedeti daca corespunde pretului afisat la raft.
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Uneori mai sunt si nesimtiti. De exemplu ma asez la coada cu caruciorul plin si tanti imi spune ca "s-a inchis". Dau sa plec si mi se "aprinde becul"...cum adica? Ma reasez la coada. Tanti imi spune din nou foarte ofuscata ca "s-a inchis". Eu o intreb de ce? Trimite pe un papagal la mine sa imi spuna ca e inchis si ca nu o sa imi ia comanda. I-am spus foarte poiticos ca daca nu imi ia ea comanda o sa o ia seful ei sau directorul magazinului. M-a intrebat daca becul de la casa era stins. I-am spus ca nu ma intereseaza, poate s-a aras....nu scrie nici unde ca davca becul e stins e inchis...adevarul e ca am facut-o din ambitie...foarte calm si cu zambetul pe buze dar ferm....mi-au luat comanda in final...
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
...nu cumpar de la cora/carfur/ociean si altele:) pt ca nu merita;)) stau la coada si cu adaos dublu:P
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mai trist e cand te fura la nr.. adica tu ai luat un iaurt si ei il baga de 2 ori. Atunci nu prea mai ai unde sa te duci..
|
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
salutare
prin urmare.. referitor la aspectul "bacsisului".. in tineretea mea am lucrat la carrefour orhideea, casier.. bun.. ORICE dar ABSOLUT ORICE plus pe casa de marcat ramanea in pusculita magazinului.. un casier nu poate primi "atentii".. daca totusi te hotarasti sa iei o oarecare suma de la un client generos te alegi cu dosar penal pentru furt.. prin urmare casierul nu are nici un interes sa incaseze banii de 2 ori pentru acelasi produs.. e pur si simplu o greseala a respectivei persoane.. cat despre furtul la "eticheta" ce pot sa zic.. se stie.. si in fond nu te obliga nimeni sa cumperi atunci cand, la casa de marcat, vezi diferenta intre pretul de pe raft si pretul propriu-zis.. suntem un popor comod.. daca fiecare ar face reclamatie treburile s-ar schimba.. cu stima, cristi |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sonycu @ 23 Sep 2008, 15:48) suntem un popor comod.. da, suntem...dar in Austria, Ungaria, Franta niciodata nu am verificat sau suspectat ceva, am luat produsul, am mers la casa, platit...totul ok..nici nu am numarat restul atunci cand am platit cash |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Una peste alta cumparatorul are de pierdut. Cati se mai intorc cu marfa inapoi la raft? Sau pe raft e expus ceva iar imediat sub raft produsul respectiv in cutii ambalat complet. Alegi o cutie dintre alea multe si pleci acasa. Acasa descoperi ca in cutie nu e si nu stiu ce care era expus pe raft ca fiind la oferta cu produsul. Sau cum am patit eu: iti "bate" de 2 ori; cine verifica bonul de la casa? Ca si o concluzie tot noi avem de pierdut. Cum spunea si initiatorul topicului mereu va fi N-0 pentru ei.
This post has been edited by ionutctn: 23 Sep 2008, 15:10 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Sep 2008, 13:15) Io n-am zis ca fura vanzatoarea intentionat. Incercam doar sa-mi inchipui ce se intampla cu diferentele in plus. Iar cand am zis "greseli" m-am referit la diferentele de pret dintre raft si casa. Pentru ca am si eu unele dubii ca, uneori, preturile de pe raft sunt "gresite", nu gresite. Prea mi s-a intamplat si mie de multe ori. Numai ca eu sunt mai recalcitrant. ![]() Aaa ... eu am crezut ca zici ca fura vanzatoarele intentionat ! Imi cer scuze !!! QUOTE(ceribros @ 23 Sep 2008, 14:19) Eu nu inteleg de ce nu se afiseaza pretul si pe codul de bare cum se facea inainte. Era codul de bare iar dedesubt scria xxxx lei. Poate asta e si strategia. Daca va e lene sa verificati la verificatorul de preturi care de obicei nu merge sau nu citeste pretul va sfatuiesc sa cititi numarul de sub codul de bare si sa vedeti daca corespunde pretului afisat la raft. Ca altfel nu pot schimba pretul produsului cand vor ei fara sa schimbe etichetele ![]() QUOTE(ionutctn @ 23 Sep 2008, 16:09) Una peste alta cumparatorul are de pierdut. Cati se mai intorc cu marfa inapoi la raft? Sau pe raft e expus ceva iar imediat sub raft produsul respectiv in cutii ambalat complet. Alegi o cutie dintre alea multe si pleci acasa. Acasa descoperi ca in cutie nu e si nu stiu ce care era expus pe raft ca fiind la oferta cu produsul. Sau cum am patit eu: iti "bate" de 2 ori; cine verifica bonul de la casa? Ca si o concluzie tot noi avem de pierdut. Cum spunea si initiatorul topicului mereu va fi N-0 pentru ei. Eu ma uit mereu la acel mic ecran ... daca vad ceva in neregula anunt ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
si eu am patit la fel in franta, la un magazin de articole sportive "GO Sport"
Pe raft era un pret de promotie si la casa un alt pret...cand i-am zis mi-a zis ca nu mai e la promotie si nu au apucat sa schimbe eticheta... intr-adevar, in auchan n-am intampinat astfel de probleme...iar legat de a-si scoate banii pierduti prin furat.... in auchan in franta erau cosuri de gunoi pentru a arunca etichetele de la diverse produse furate... ![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Faza cu etichetele era clara demult. E la fel ca strategia de-a afisa pretul fara tva mare si tva-ul mic. Traim in jungla. Iar magazinele astea sunt o parte componenta a ei. Deci? Maceta.
![]() Acum sincer, suntem prea comozi. E la mintea cocosului ca daca vrei, n-au cum sa "greseasca", greseasca, sau sa "te fure". ce dracu? Mie cand nu mi-a convenit un pret, i-am spus clar ca pe raft era altceva scris si l-am lasat la casa. Daca mi-a trebuit neaparat produsul, l-am luat si gata. Dar asta nu inseamna ca au trecut peste mine. Iar la casa, cu un minim de atentie, sare in ochi daca bate un produs de doua ori. Si inca ceva, pentru cei ce cred ca nu se poate gresi. Dupa ce bati mii de cifre, faci zeci de "voidari", dai de n inculti parati, de zeci de babe amarate si mosi cu aparat auditiv, de tot felul de smecherasi, de toate soiurile de grabiti si nepoliticosi, sa ma scuzati dar E OMENESC SA GRESESTI. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:48 |