geamuri electrice berlina
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice berlina
mike_mocy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 14 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|||
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
merci Remus.
This post has been edited by badboy_marius: 18 Jan 2009, 00:44 |
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
Cucu84 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 April 07 ![]() |
"OLLEEE" Remus
![]() |
--------------------
Dacia
1310
2003 /CLi
- SJ-03-GHC
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
apropos, in 2 minute va faceti singuri sabloane, pe o bucata de carton, punand macaraua pe ea si notand locul gaurilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(Minel @ 17 Jan 2009, 19:20) La mine au ajuns la fix , parca ar fi de acolo , qai de la 11 pana la 18 m-am chinuit la macarale... Am schimbat si lamele exterioare ( cu contralamelele de tabla si sigurantele acelea ,tot NOU ), am montat macaralele ( precizez ca pe partea stanga , a trebuit sa prelungesc cablul ) am trebuit sa schimb si pozitia actuatoarelor de la IC , ![]() Cu mai multe detalii o sa vin maine si daca o sa pot ,vin si cu poze cu montajul ,asezarea butoanelor Mi-s rupt de obosit la cat am lucrat azi !!! ![]() Fac apoi niste ture cu masina sa ma relaxez ... ![]() Am terminat azi cu geamurile ( mai aveam fetele de usi de pus si restu' acareturilor ) si se pare ca si la mine pe dreapta merge un pic mai greu , ![]() Am montat macaralele dupa aceasta poza cu indicatii si dpdv al meu ii cel mai bun loc pt asezarea macaralei .. ![]() This post has been edited by Minel: 18 Jan 2009, 18:12 Attached thumbnail(s) Montare_macarale.JPG ( Size: 57.39k ) Number of downloads: 1026 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu apasa fata de usa la mine...am mai observat ca merg amandoua mai greu cand sunt geamurile ude pe exterior.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(argon @ 18 Jan 2009, 17:51) nu apasa fata de usa la mine...am mai observat ca merg amandoua mai greu cand sunt geamurile ude pe exterior. Am studiat filmarea facuta de tine si parca avem aceleasi simptome , (la geamul din dreapta ) la cel din stanga merge la fel ! ![]() Din ce am vazut la tine ,asa face si la mine merge okey aproape pana la jumatatea cursei geamului, apoi mai greu si la vreo 80-85 % din cursa geamului o ia iar mai repede .... ![]() This post has been edited by Minel: 18 Jan 2009, 18:24 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
mike_mocy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 14 November 08 From: Bucuresti ![]() |
va mai deranjez si eu cu o inrebare....geamul se prinde de macara sau doar se sprijina pe cele doua role?daca doar se sprijina atunci cand trantesti usa nu e posibil sa cada?va salut
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
argon |
![]()
|
tu nu ai desfacut usa pana acum, nu-i asa?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
mike_mocy |
![]()
|
de desfacut am desfacut-o dar nu ca sa montez instalatia de geamuri electrice.ast cu nerabdare sa treaca sesiunea si sa ajung acasa sa le montez (cam peste 2 sapt) ca aici stau la etajul 8 si nu am prelungitor asa lung pt bormasina....salut
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
fi linistit, nu cade geamul, si la macaraua veche, pe acelasi sistem statea geamul.
|
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
mike_mocy |
![]()
|
multumesc...poate o sa reusesc sa le pun cat de curand...
|
--------------------
Dacia
1325 L
1995
- BR-XX-GMM
|
|
Minel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
argon |
![]()
|
fa si un filmulet
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ce nuca de VW ai:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
@badboy_marius : ai trimis macaralele?
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Minel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
yonutz85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 20 September 07 From: Craiova ![]() |
@badboy_marius
Salutare! Mai ai cumva vre/un set de motorase? Off: la cate posturi pot sa trimit PM? |
--------------------
Dacia
1410
1997
- DJ03RZR Dacia: still better than the bus!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la 25
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Minel |
![]()
|
Din ce am vazut eu , macaralele au un anumit joc in zona marcata din poza 001 , dar nu au jos de sus-jos , ci pe lateral ,joc indicat in zona din poza
Datorita acestui joc, geamul are o anumit joc in culise ,adica daca miscati de partea geamului (miscarea reprezentata in poza ) ,geamul va juca in culise ,chiar iesind de pe ele la ridicare asta in special la geamurile cu oglinzi fara reglare , la celelalte cu oglinzi reglabile din interior [ modelul lui Argon ] si geamul are portiunea de contact mai mare pe partea de catre oglinda astfel minimizand acel joc a geamului pe culisa cauzat de jocul din bratul de de ridicare al macaralei.. Cel putin in cazul meu , acel joc l-am eliminat ,regland tija de ridicare un pic mai inclinata spre partea mai mare a geamului ,(reprezentat in desen ) astfel geamul sta un pic mai presat pe parte aceea ,eliminand total jocul ,dar si ingreunand un pic viteza de ridicare ..... ![]() Attached thumbnail(s) 002.JPG ( Size: 22.4k ) Number of downloads: 963 001.jpg ( Size: 49.65k ) Number of downloads: 887 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
sorin1983 |
![]()
|
Minel eu am oglinzile pe tabla... o sa vad cand pot sa le montez sa vad surpriza
![]() @Badboy_Marius : au venit astea... au facut baie in vaselina? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
argon |
![]()
|
aha! deci eu nu m-am lovit de problema asta ca e diferita culisa datorita oglinzii tip nou..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(Minel @ 20 Jan 2009, 08:13) Cel putin in cazul meu , acel joc l-am eliminat ,regland tija de ridicare un pic mai inclinata spre partea mai mare a geamului ,(reprezentat in desen ) astfel geamul sta un pic mai presat pe parte aceea ,eliminand total jocul ,dar si ingreunand un pic viteza de ridicare ..... ![]() poate trebuia sa mai reduci un pic inclinarea... pana la o pozitie care sa nu influenteze urcarea geamului... |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
argon |
![]()
|
o sa se uzeze repede in cazul lui, pentru ca sina ala e formata din plastic pe metal, daca plasticul va culisa cas(h) pe sina, va capata joc.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
nu le-am studiat atent, deci nu am vazut ca e plastic! o sa vad ce metoda gasesc si eu de prindere ca si eu am usi model vechi. acum timp mai trebuie.
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
argon |
![]()
|
nu te-ai uitat unde trebuie, se vede chiar si in poza de mai sus, partea neagra incercuita.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
sorin1983 |
![]()
|
dar daca masor in asa fel incat sina sa fie verticala perfect dar sa se afle exact la mijlocul geamului? ma gandesc ca poate nu e la mijloc... sau sa trebuiasca pusa un pic de tot(Dar deinclinata) mai spre broasca?
|
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
argon |
![]()
|
degeaba e la mijloc, pentru ca geamul e mai greu intr-o parte, si sina degeaba o pui la verticala, ca suportul trebuie sa fie la orizontala, si cum suportul geamului nu e perpendicular pe sina..
sina sta(pe dreapta) asa aprox. asa / |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Adrian_Boy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.849 Joined: 31 October 07 ![]() |
si eu tot cu verzi am nimerit
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra Z16XE
2001
- B 16V 101 caluti de rasa!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
eu am geamuri electrice dar vreau sa le transfer pe spate
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic discutati doar de MONTAJUL kiturilor de geamuri electrice.
Va rog sa raportati ORICE offtopic (mai ales anunturile de VANZARE). Orice anunt de vanzare se pune la BURSA, nu aici! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:10 |