geamuri electrice berlina
![]() ![]() ![]() |
geamuri electrice berlina
Siconi |
![]()
|
||
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
|
||
--------------------
Mercury
Mariner Premier 3.0L V6 4WD
2006
- BHH-xxxx (Texas) Fost posesor:
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu s-a apuizat, mai are un set
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
B-58-PTM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 848 Joined: 15 December 08 ![]() |
mi-am achizitionat si eu un set dasta
![]() This post has been edited by B-58-PTM: 25 Jan 2009, 21:54 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
proasta afacere, daca mai asteptai vreo 2-3 zile iti aduceam eu cu 130 ron.
te-a jefuit tare, |
--------------------
Audi
80
1990 PM, 1.8S, 90CP Dacia 1310 TX.
|
|
Siconi |
![]()
|
![]() Sofer americanizat! V6 Rules!!! Group: Members Posts: 2.906 Joined: 13 November 05 From: Houston, TX ![]() |
290Roni?! Man, mai bine luai nemtesti la banii aia. Prea mult... Chiar ca jaf la drumul mare! Pacat.. Macar sper sa fii multumit de felul in care merge si sa isi faca treaba ca sa fii impacat cu investitia. Confortul e altul cu acest dichis
![]() |
--------------------
Mercury
2006
1993 Renault Clio MK1 1.4 RT 1975 Dacia 1300 Actual posesor: 2006 Mercury Mariner Premier 3.0L V6 2005 Hyundai Sonata GLS 2.4L |
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am si eu de vanzare la 280 ron
![]() on topic:nu m-au dus atata nici cu transport si daca stiam ca transportul iese cat a iesit ma duceam sa ma plimb pana la BV ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
UNITED |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 37 Joined: 1 June 08 From: CRAIOVA ![]() |
Am citit tot ce ati scris, sincer imi doresc si eu ptr. masina mea geamuri electrice dar nu sint hotarit: UAMT-Oradea sau ZVON-Baia Mare. Cele de UAMT-Oradea sint cei drept mai ieftine dar cele de la ZVON-Baia Mare ar fi mai bune daca sint ceva mai scumpe? Ma intereseaza sa mearga brici. Ma puteti ajuta cu argumente tehnice? Va multumesc!
|
--------------------
DACIA
1410 Li
2003
- DJ-62-MAT
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
"argumente tehnice"
![]() cele de la UAMT sunt macarele electrice iar cele de la ZVON sunt KITTURI de geamuri electrice,adica folosesc macaraua mecanica deja existenta pe masina. ca sa nu mai stai sa te chinui sa dai jos macaraua veche si sa o pui pe cea electrica e mai Bun KITTUL de la Zvon, iar daca vrei tu sa ai intradevar macara electrica atunci iei UAMT. te-ai prins?!? acum e dupa tine ce alegi. This post has been edited by TheGreatBabanu: 26 Jan 2009, 01:29 |
--------------------
Dacia Sport-Sold :(
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
- IF 23 TGB / B 23 TGB It's not about speed, It's about technique
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
pe un tico merg alea de la zvon ? dau si maner cu butoane care acopera motorasu ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
umbla zvonu ca da.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
badboy_marius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 487 Joined: 1 June 08 From: Brasov ![]() |
united, daca vrei, ti le dau pe alea de UAMT-oradea mai scumpe ca cele de la zvon, ca sa crezi ca sunt mai bune.
![]() cele de la zvon au angrenaje din plastic, si nu suna prea bine tinand cont ca totusi foloseste o macara mecanica care poate nu functionaza prea usor. da, sunt intr-adevar mai usor de montat, insa mai scumpe, iar cele de uamt sunt mai durabile...~30.000 cicluri de coborare-ridicare (din foaia tehnica), si merg cam pe acelasi sitem pe care merg si macaralele celor straine. numa` bine`. |
--------------------
Audi
80
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cine imi arata si mie cum e maneru cu butoane de la cele zvon.?
Ps da am parcurs toate cele 11 pagini da nu am vazut prea multe poze din pacate si ce am cerut eu mai deloc ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
badboy_marius |
![]()
|
Siconi`, misiune indeplinita.
|
--------------------
Audi
80
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 373 Joined: 12 January 09 From: BUCURESTI - Sector 3 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 26 Jan 2009, 18:46) cine imi arata si mie cum e maneru cu butoane de la cele zvon.? Ps da am parcurs toate cele 11 pagini da nu am vazut prea multe poze din pacate si ce am cerut eu mai deloc ![]() hai mai ce naiba !! da-i si tu search pe google : Zvon Baia Mare si intri la ei pe site si vezi Kittul. ![]() |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
kitul ala are niste role de plastic care se monteaza in locul manerului macaralei existente si este invartita printr-un cablu (de plastic cred) cam ca si la bicicleta.
Mie personal mi se pare o tiganime. Sistemul facut de uamt cred ca e mult mai bun pentru ca inlocuieste macaraua originala complet care de obicei face numai probleme. A, apropo si macaralele de uamt care le gasim acuma in magazin sunt penibile. Ma refer la cele clasice. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
Siconi |
![]()
|
badboy_marius, am primit "raportul" misiunii tale azi. Urmeaza un feedback pe saptamana asta in urma raportului.
Am verificat, am testat si am descoperit ca raportul e in regula, are inclus tot si e in regula. Urmeaza o sambata cu soare ca sa il pot aplica ![]() |
--------------------
Mercury
2006
|
badboy_marius |
![]()
|
ma bucur ca e totu ok.
acum am un mare necaz...acu vreo 4 ore a intrat un mos cu un ford galaxy in mine, fata stanga, mi-a infundat aripa cu totul, si pnm...pe langa asta si grila mi-a smulso din suportii aia sudati...si sper sa nu fi afectat si ceva la aripa interioara.mi-e ca stau fara masina ceva vreme... dar ma intreb, daca ma lovea in usa si imi afecta macaraua electrica, ce faceau aia de la service? This post has been edited by badboy_marius: 27 Jan 2009, 22:10 |
--------------------
Audi
80
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
""dar ma intreb, daca ma lovea in usa si imi afecta macaraua electrica, ce faceau aia de la service?""
![]() pt restul ![]() |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
Siconi |
![]()
|
Cei de la service faceau pe ei, ca habar n-aveau de unde sa faca rost. Eventual ai fi vorbit cu ei sa perceapa taxa, sa le comande de la cei din Oradea si sa ti le dea tie sa le montezi singur. Evident, ei isi luau banii de manopera. Cred ca asa o rezolvai. Daca lasai dupa ei, Dumnezeu cu mila Lui.
Sper sa ai cat mai putin de asteptat si cat mai bine sa fie refacuta masina. Imi pare rau pentru necazul asta... chiar ca nu doresc nimanui. E nasol sa intre altul in tine si tu nevinovat. O stiu de pe pielea mea cand a intrat unul cu un tractor forestier in mine (un TAF, daca cunoasteti tipul de utilaj forestier). |
--------------------
Mercury
2006
|
djbengy1988 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 27 January 08 ![]() |
daca se poate s ama ajutati si pe mine cu un set de geamuri de oradea se poate , fiindca am avut ca cele de baia mare , dar turcesti si erau panarame , s-au dus rolele din carcasa motorului si apoi si axul care invartea rola mare . Pe langa asta mai era sa iau si foc ca sobolanu in masina ca ramasese pe urcat si ala lucra de nebun acolo.
In concluzie , va rog mult sa ma ajutati si pe mine |
--------------------
dacia
1310
2000 caravan
- PH 11 ANONIM Ninja = cel ce se deplaseaza fara a fi observat
|
|
Siconi |
![]()
|
Ia legatura cu badboy_marius.
|
--------------------
Mercury
2006
|
cristicipaian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 304 Joined: 9 January 09 From: Tg. Mures ![]() |
Am si eu macaraleeeee!!!!!!. Multumesc Marius, abia astept sa le montez.
Daca sunt cateva trucuri de retinut la montaj, astept sugestii. Multumesc!!! |
--------------------
Dacia
1310 L
1999
- MS 04 NWC
|
|
badboy_marius |
![]()
|
am fost la astia la unita, unde avea ala asigurarea, au vazut masina, mi-au spus ca trebuie sa vina cel care e trecut in acte, dar asa ca chestie mi-au si spus ca aripa nu mi-o schimba niciodata, mi-o indrepta cat puteau, iar pe urma, chit cu roaba.
am preferat sa imi bag piciorele in serviciile lor, si sa imi pun eu alta aripa, pe care am sa o grunduiesc si antifonez cat se poate de bine. e treaba de 30 min, iar in service ma programau abia dupa 2 sapt, si iar inca 2 sapt de stat pe acolo. pentru 50-60 de lei nu merita efortul, si benzina arsa. cu macaralele, ce pot sa va spun, tipul care le aduce, vrea comenzi de minim 4 seturi. deci nu pot lua azi un set, maine sau peste 4 zile alt set...cand se strang de X seturi, le-am si luat si trimis in ziua aia. |
--------------------
Audi
80
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
e cineva care si-a montat geamuri de oradea pe Dacia Sport??
ca tare vreau sa imi spuna cum le-a echilibrat. |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
tot asa ca pe Dacia normala. Nu cred ca exista macara manuala speciala de dacia sport, asadar distanta intre rolele de plastic e tot aia.
Si daca aveai Dacie normala tot aceleasi probleme le intampinai, nu tine de model, mai degraba de priceperea montatorului, presupunand culisele OK. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
usa mea e mai lunga si nu pot respecta aceleasi repere.
de aia am spus : Cineva cu Dacia Sport. ![]() |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
argon |
![]()
|
si ce daca e mai lunga? macaraua manuala are sustinerea(distanta intre role) mai lunga?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
nu cred. nu am avut cu ce sa compar.
tu ti-ai pus? stai in Bucuresti? This post has been edited by TheGreatBabanu: 28 Jan 2009, 20:49 |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
argon |
![]()
|
mi-am pus demult, si nu stau in Bucuresti.
Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
TheGreatBabanu |
![]()
|
mda, fara comentarii.
![]() This post has been edited by TheGreatBabanu: 28 Jan 2009, 21:18 |
--------------------
Opel Corsa B - Swing
1988/1994
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
In acest topic discutati doar de MONTAJUL kiturilor de geamuri electrice.
Va rog sa raportati ORICE offtopic (mai ales anunturile de VANZARE). Orice anunt de vanzare se pune la BURSA, nu aici! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 08:29 |