SOFTWARE, Programe de care avem nevoie...
![]() ![]() ![]() |
SOFTWARE, Programe de care avem nevoie...
koldun |
![]()
|
||
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca tot ai adus vorba, si pari pe felie, nu stii de unde se poate face un upgrade la SO Androide?
Del la un 1.6-1.7 la un 2.1-2.2 Sint Open Sourse, nu trebuie sa se supere cineva pentru linkuri. Sau un echivalent de Office pentru androizii astia. Sar'mina ! |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Depinde de ce aparat e vorba... In principiu, daca aparea ceva update pe cale oficiala, de la producator, erai anuntat prin interfata telefonului si puteai face update over the air.
In orice caz, poti incerca sa vezi daca exista ceva aici: http://forum.xda-developers.com/filter.php?cat=Android Echivalente office in market: -Documents to Go -Quick Office |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu e telefon, e o clona foarte chinezeasca de iPad, cu producatori discreti si zgirciti. Mai sap si eu dupa aia care fac chestia asta, poate are un site de download.
@Merced: aia-i varianta pe bani, eu vreau mokka ![]() This post has been edited by corbex: 14 Oct 2010, 08:11 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
ce program as putea folosi pentru a inregstra melodiile de la radio.( in special am nevoie pentru ProFM Xmas).Nu am nevoie sa imparta melodiile,sa poata inregistra postul sub format MP3.
multumesc. |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
AIDA64 - înlocuieste batranul Everest. De fapt, vorba vine batran, ca si Everestul a înlocuit AIDA32, practic au revenit la numele "de origine"
![]() O&O Defrag 14 Pro - personal, sunt îndragostit de softul asta. Il folosesc de ani de zile (parca de la versiunea 5 sau 6). Va scriu de pe un pc cu XP Pro instalat acum mai bine de 3 ani, care înca merge de rupe ![]() Pies: ambele merg atat pe 32, cat si pe 64 This post has been edited by Markos: 18 Jan 2011, 23:37 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Program defragmentare.
Si io am crezut ca o&o e mare si tare pana am descoperit Ashampoo magical defrag. E un program micut, il instalezi si uiti de el. Nu stii cand lucreaza, nu consuma resurse si face treaba de nota 10. |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(pastrama @ 18 Jan 2011, 23:45) Recomanda pan` la capat daca tot recomanzi. Win7 pe 64, si vreau sa-l tin si io ca tine, vreo 3 ani. Ccleaner e bun de ceva? Personal, îl recomand pe asta. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Bun si CCleaner.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
koldun |
![]()
|
QUOTE(pvd2010 @ 11 Dec 2010, 18:25) ...si un Plug-in DSP pentru el: Izotope OZONE [attachmentid=1627689362] |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
koldun |
![]()
|
Connectify: share a single Internet connection with your friends, co-workers, and mobile devices.
This post has been edited by koldun: 2 May 2012, 17:12 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
QUOTE(koldun @ 19 Jan 2011, 03:58) cel mai bun program pe care l-am vazut, cel putin pe sistemul meu, e jet audio. diferenta de sound e enorma. momentan folosesc JetAudio 8.0.0.510 Plus VX |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
depinde pe ce asculti... daca asculti pe niste prastii de boxe/casti poti sa ai ai tata playerului... daca ai un sistem bun atunci da,se simte diferenta. imi aduc aminte ca prin 98 parca descoperisem prima data jet audio si intr-adevar se simtea diferent fata de winamp. pe atunci era sub forma de turn audio. am renuntat la el.pentru ca pentru a face un playlist trebuia sa muncesti ceva... banuiesc ca intre timp au mai evoluat.
Suma respectelor,Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
koldun |
![]() ![]()
|
Photorec.
SDHC de 16 dupa un an de folosinta imi da eroare la citire (intai pe un laptop al unui amic si apoi pe orice sistem si in aparatul foto unde il foloseam). Verdict format pentru al reutiliza. Programelul asta spartan mi-a salvat toate fotografiile, m2ts-urile si chiar thumb-urile. Fara GUI dar face exact ceea ce trebuie. Si moka. Succese. |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 21:14 |