Noua Mazda 3
![]() ![]() ![]() |
Noua Mazda 3
adip |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
|
||
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|||
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
bineeeee
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Sheffield |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 176 Joined: 12 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Si poze cu mazda3 hatch. Stie cineva daca noua mazda3 mai imparte platforma cu focus/volvo ?
Attached thumbnail(s) mazda3_sap_action1_jpg72.jpg ( Size: 187.63k ) Number of downloads: 149 mazda3_sap_action3_jpg72.jpg ( Size: 183.88k ) Number of downloads: 152 mazda3_sap_action4_jpg72.jpg ( Size: 194.04k ) Number of downloads: 135 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT
2008 Trend Ex DSN
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cred ca platforma e in esenta identica, eu nu cred ca au operat schimbari pe la partea tehnica, poate mici lucruri imbunatatite, exceptand motoarele, unde am inteles ca s-a umblat mai mult. eu unul (mare fan mazda, in special mazda 3) sunt dezamagit complet de noul model. titlul pe care l-au dat cei de la promotor articolului lor despre acest model mi se pare ca defineste perfect acest model, si anume "mazda 4,5". in opinia mea au perfecta dreptate, japonezii au grefat designul de la mazda 6 pe mazda 3, media dintre 6 si 3 este exact 4,5. poate ca mai multe panouri ale masinii sunt redesenate, dar cu ochiul liber acest lucru nu este vizibil. linia generala este aceeasi ca la modelul precedent, doar cu faruri, stopuri si cateva linii de design de la mazda 6. poate ca odata cu trecerea timpului, ne vom obisnui cu designul si o sa ne placa, dar eu unul nu sunt adeptul acestei strategii in ceea ce priveste designul modelelor unui producator. adica de exemplu nu imi place ideea ca modelul compact sa fie modelul de clasa medie intrat la apa, sau pe modelul compact sa fie redate fidel liniile modelului de clasa medie. ca sa intelegeti si mai bine, o sa dau exemplu pe dacia. eu unul nu sunt sustinatorul strategiei ca si berlina, breakul (mcv), vanul, utilitara, viitorul suv sa plece din acelasi model. chiar daca acest lucru inseamna costuri mai ridicate, trebuia ca berlina si breakul sa fie identice, vanul si utilitara sa fie modele de sine statoare. daca as fi in conducerea dacia, eu nu as opera facelift pe modelele van si pickup si as incerca sa le indepartez ca design de berlina si mcv. sunt de accord ca orice producator sa aiba o imagine de marca, trasturi definitorii care sa se regaseasca in fiecare model, dar modelele in sine sa nu semene ca doua picaturi de apa, sau sa fie toate derivate dintr-un singur model de baza.
revenind la mazda 3, daca as avea sa aleg intre noul model si cel precedent, l-as alege pe cel precedent, chiar daca este de conceptie invechita. This post has been edited by slider2: 26 Nov 2008, 18:04 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt zvonuri ca o sa puna pe el noul motor diesel Mazda 2.2 de 160 sau 180 HP. Ar fi unul din cele mai sportive dieseluri din clasa compacta
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 23:43 |