Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Stiind ca-si permit cam orice si neavand timp sa caut jocurile sugerate am ales ceva ce merge oricand si da bine in situatii asemanatoare: cate un memory stick + cate un pix si o cana inscriptionate cu numele respectivilor.
Ady - daca ii place sa citeasca recomand "Jurnalul unui pusti". Te duci cu volumul 1 eventual si 2 apoi lasi parintii sa-i ia restul volumelor pana la 4. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Merci mult!
|
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am o cansitra speciala pentru benzina, din plastic. Daca pun motorina in ea, o mai pot folosi ulterior pentru benzina? Benzina e pentru motocoasa. Ar putea avea ceva? Sau n-are nici pe dracu?
This post has been edited by Victoras2001: 20 Jan 2012, 10:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e din ciclu radio erevan.
raspuns: daca daca scoti toata motorina inainte sa o umpli la loc cu benzina. ![]() ps esti sigur ca a fost vanduta doar pt benzina? si nu e pt combustibili pe baza de hidrocarburi? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Pictorase esti de coma...
![]() ![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Astia nu stie. Se spala cu o solutie de 34% tuica si 16% apa distilata.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Alydor |
![]()
|
care i-a furat contul lui corbex??? Cum sa arunci ma bunatate de tuica???? Apa distilata da-o naibii.... Da' tuica... Asta e sacrilegiu.... Amesteci tuica cu apa...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
ady77 |
![]()
|
N-ai inteles, tuica e pentru Pictoras, apa pentru canistra
![]() |
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
adica pictoras se spala cu tuica si canistra cu apa distilata? si apoi lasa apa in canistra si peste toarna benzina ?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
ady77 |
![]()
|
Exact!
Ce credeai, ca dupa ce-si spala mațele cu tuica mai e constient ce face cu canistra si motorina/benzina? |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Iar confunda limoul cu livingu` si vrea sa il mobileze cu fotolii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Daca vreau sa cumpar o dacie 1310, mai mult ca sigur ca voi plati taxa aia de poluare infiintata in 2012? Care taxa nu se aplica masinilor inmatriculate dupa 2007, ceea ce mai mult ca sigur ca nu voi gasi (o dacie 1310 inmatriculata prima data dupa 2007).
![]() PS: Calculatorul acestei taxe de pe "4tuning.ro" pentru un autoturim in genul celui specificat mai sus (vechime peste 14 ani, capacitate 1400cmc si non-euro) da o valoare a taxei de (atentie MARE! ![]() ![]() ![]() PS1: Deci - corectati-ma daca n-am inteles eu bine - daca vreau orice masina inmatriculata prima data in tara inainte de (ianuarie?!) 2007, eu ca si cumparator trebuie sa platesc cand mi-o trec pe numele meu acea taxa monstruoasa si sinistra? This post has been edited by dacia_amg: 21 Jan 2012, 07:36 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tr04www |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.122 Joined: 13 October 09 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Talisman
Intense 2016
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
vand io dacia cu 1 euro, da platesti inmatricularea
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa ti-o plateasca tie, vrei sa zici!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Ce multifunctionala imi recomandati pana in 300 lei, la care poti reincarca cartusele? Si bineinteles, pretul unor cartuse noi sa nu fie cat multifunctionala in sine!
![]() |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
Conditia a doua e imposibila.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Am observat
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Eu am HP F2280 de 3 ani de zile. Am schimbat un cartus (cel negru). Il incarc cam de vreo 4 ori pe an. Am dat pe ea 200 de lei cand am luat-o. Inainte am avut un ca.cat de lexmark...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
Eu am un HP F4180, adica fratele mai mare. De vreo 4 sau 5 ani o am, cartusul negru este original, cu peste 15 reincarcari si mii de foi printate. Cel color cu care a venit multifunctionala a decedat la a 3 incarcare, am luat altul, original, care si el a decedat la a doua incarcare.
Multifunctionala vreau sa o fac cadou cuiva care are momentan una ca asta http://www.itpurchase.in/prod_imgs/HP_Officejet_4255_1.jpg . Ea saraca inca merge dar are nevoie de cartuse care nu-s deloc ieftine si chiar nu mai are rost sa-i cumpere cartuse noi. La pensie cu ea! <span class='edit'>23 Jan 2012, 23:50:</span> QUOTE(Markos @ 23 Jan 2012, 23:40) Chiar m-am uitat la una, mai exact la asta http://www.emag.ro/multifunctionale/multif...--pCH4787B009AA sau poate chiar si asta http://www.emag.ro/multifunctionale/multif...--pCH4498B009AA This post has been edited by G I M: 23 Jan 2012, 23:56 |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
E buna. Daca vrei fara fire, ia-o p-asta.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
La asta, singurul inconvenient este scannerul care poate scana doar foi simple nu si pagini dintr-o carte de exemplu.
Oricum, multam de sfat il iau in calcul. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
io mi-am luat acum o luna un dinasta
http://www.emag.ro/multifunctionale/multif...one-a4--pCQ199B Atunci am dat pe el 150 de lei. un rand de cartuse te mai costa 125 de lei http://www.emag.ro/consumabile/cartus-hp-c...negru--pCH561EE http://www.emag.ro/consumabile/cartus-hp-3...olour--pCH562EE Daca tot ai 300 de lei ia-ti doua de-un fel sa ai de rezerva ![]() Face galagie mare cand printeaza si scaneaza incet, in rest la un bulion jumate, e numa' bun... |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
G I M |
![]()
|
A urcat pretul... e ok si hp-ul ala, merg incarcate cartusele orginale?
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
habar n-am ca nu o folosesc asa des. color inca e full si negru e pe la 2/3
probabil ca merge. exista modele la care nu merge? ![]() This post has been edited by ipiq: 24 Jan 2012, 00:33 |
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
G I M |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
Mai precis, exista modele care nu accepta cartusele "mânărite".
Ca de umplut, poti umple orice. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:06 |