Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si eu l-am pus tot cu stecher ca asa a fost ordinul de la stapanire, dar se putea demonta cablul original (care cred ca era de 3*2.5). Nu ai la vedere "cutiuta" cu legaturile cablului?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.703 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
E dupa un fel de ușiță de acces din plastic. Încă nu l-am instalat, ca n-am mobila în care vine amplasat.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Nu poti folosi ceva de genul asta?
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
marksman |
![]()
|
Multumesc, cred ca asa o sa fac probabil.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.701 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
La cuptorul meu cablul (desi pare gros) are 3x1.5mm2. Scrie in manual, nu l-am desfacut sa si verific, deci ai putea sa verifici ce scrie la al tau.
Puterea maxima la al meu este de 2000W, iar ei specifica un consum de 0.9kwh. Teoretic ar trebui sa fie suficient. "Conexiuni electrice Cuptorul a fost realizat pentru a functiona la un curent alternativ monofazic (230V 1N ~ 50 Hz) si este echipat cu un cablu de conectare de 3 x 1,5 mm2 cu o lungime de 1,5 m si este prevazut cu un stecher cu protectie." This post has been edited by psychoo: 31 Mar 2016, 12:32 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
"Cuptorul a fost realizat pentru a functiona la un
curent alternativ monofazic (230V 1N ~ 50 Hz) si este echipat cu un cablu de conectare de 3 x 1,5 mm2 cu o lungime de 1,5 m si este prevazut cu un stecher cu protective. In caz de nevoie sunati la 112" ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Stecherul cu protectie la ce?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La electrocutare.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.701 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Asa zice google translate la stecherul cu impamantare. Banuiesc ca asta au folosit pentru sectiunea de limba romana, dupa cate greseli apar in formulari.
Bineinteles ca protectia functioneaza doar in cazul in care exista impamantare si la priza. In alta ordine de idei, cuptorul a fost folosit si ieri. Nu a parut sa mai scape caldura prin locuri nepermise. Pastrez sub observatie fenomenul. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De curand am cumparat mai multe plante de la o firma de profil pentru balcon. Un cires columnar, ardei iuti si tomata din poza.
La rasadurile de tomate stiu ca atunci cand sunt relocate se pleostesc dar dupa cca. 24 de ore isi revin. Cea din poza este pleostita bine de tot de cca. 3, 4 zile. In ghiveci se mai pot vedea inca doua tulpini taiate la cca. 1 cm de la nivelul solului. Asa mi-a trimis-o furnizorul. Care le aveti cu cultivarea rosiilor, ce ziceti? Mai pot avea vreo speranta in legatura cu acesta tomata? Din cioturile alea se vor dezvolta plante noi? This post has been edited by radian: 9 Apr 2016, 06:24 Attached thumbnail(s) 005.JPG ( Size: 542.84k ) Number of downloads: 309 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vad ca-ti gasesti relaxarea cu ghivecele astea. De ce nu te muti la curte? Chiar daca ar da, desi nu e cazul, rosia aia are nevoie de pamant mult pt a rodi. Trebuie legata, copilita...
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
radian |
![]()
|
Mai, daca m-as muta la curte ar deveni o obligatie asa ramane un mod placut de a-mi petrece timpul...
![]() Anul trecut am avut o "productie" semnificativa de rosii cherry si inima de bou in ghivece un pic mai mari decat cel din poza. Am pus si doua borcane de muraturi din productia proprie. ![]() Tomata din poza, mi-a placut cum arata in catalogul producatorului. Este o specie special creata pentru balcon. Este planta atarnatoare. Am atasat doua poze, prima cu noua achizitie, un cires columnar iar a doua cu primul vrej de fasole din noul an agricol... Attached thumbnail(s) IMG_4411.JPG ( Size: 335.99k ) Number of downloads: 305 IMG_4412.JPG ( Size: 564.64k ) Number of downloads: 307 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
lifescience |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 January 16 From: Popesti-Leordeni ![]() |
QUOTE(radian @ 9 Apr 2016, 06:23) Care le aveti cu cultivarea rosiilor, ce ziceti? Mai pot avea vreo speranta in legatura cu acesta tomata? Din cioturile alea se vor dezvolta plante noi? Din cate am citit, rosiile sunt foarte pretentioase. Nu stiu daca isi va reveni. Iti donez plantuta de rosie "tumbling tom" si/sau "Vilma" pentru ghiveci. Le am crescut din seminte si deocamdata au max 5 cm inaltime. |
--------------------
Mazda
2
DE - 5dr 2008
- -
|
|
radian |
![]()
|
Stiti vreu convertor free din PDF in word? Am gasit cateva softuri dar nu ma lasa sa convertesc documente pdf cu mai mult de 20 de pagini.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cat de sensibiloase sunt documentele?
uite aici o scula fara limita de pagini, da' e online: https://smallpdf.com/pdf-to-word |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
DragosP |
![]()
|
E puțin aiurea ce vrei tu.
În PDF poate fi orice format specific la un moment dat. Pot face un slide-show numai cu poze, de ex, pdf. Tu-l vrei word? Cel mai simplu, select all, copy și paste. Dacă merge. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Folosești pdfsam să rupi pedefeul în fișiere de maxim 20 de pagini și îl transformi cu convertorul de-l ai.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
poate are omu' nevoie si de ceva ocr.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
Mersi Han, linkul oferit de tine imi rezolva la fix problema.
Da, Dragos, pentru texte vreu convertirea din pdf in word. Tocmai ca nu ma lasa sa preiau textul cu copy / paste. This post has been edited by radian: 11 Apr 2016, 08:34 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Păi știi, dacă nu te lasă cu copy&paste înseamnă că nu-i (dpdv al autorului) în regulă conversia pe care vrei s-o faci.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Documentele cu pricina mi-au fost puse la dispozitie de proprietarul lor in scopul folosirii lor pentru proiectul pe care-l fac proprietartului documentelor.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine.
P.S. Proprietar=autor? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
inclusiv copy-paste e de cacao, ca baga CR la fiecare sfarsit de rand de exemplu.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
radian |
![]()
|
Evident ca nu, ca doar nu e sadic sa le aiba in format word dar sa mi le puna la dispozitie in pdf.
![]() Autorul, la vremaa lui a fost platit de proprietar pentru crearea lor. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Hopa, isi face radian doctoratu`.
Deocamdata si-a aranjat cartile citite . ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Trebuie sa schimb boilerul din baia mare, ma gandesc la asta, ceva sfaturi?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Pare a fi in regula.
Care capacitate o vrei? Bine ca nu depaseste 8 Kw...... ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 16:10 |