Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Cui?
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
fotoșop, unu' real nu-i așa.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Uite-l pe ala real:
cui.jpg ( Size: 177.81k ) Number of downloads: 365 This post has been edited by DannyY: 16 Feb 2017, 16:06 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
Poza este admirabilă, e sublimă, putem zice, dar lipsește cu desăvârșire.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai asa arata un "cui adevarat". Nu-i cui!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
gabize |
![]()
|
Poi tu mi te adresai mie, și nu mi-s bănățean.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
deci sa inteleg ca de miercuri se deschide sezonul de plaja la timisoara se_europelapse150.cc23.jpg ( Size: 94.61k )
Number of downloads: 17
iar pe sud un pic de ninsoare care se va duce repede Attached thumbnail(s) se_europesnownext3to6days.cc23.jpg ( Size: 112.59k ) Number of downloads: 24 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Confirm ca plimb cainele in slapi si maieu.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() |
--------------------
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
gabize |
![]()
|
Vorbesc pe surse... da' s-o lăsăm așa, zic.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
ady77 |
![]()
|
Banii vorbește nu stia de aradeanul nostru, deci nu avea cum sa înțeleagă postarea ta.
|
--------------------
|
gabize |
![]()
|
Acum știe.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Nu stiu unde sa incadrez intrebarea asta, asa ca o pun aci. Am nevoie sa fac o conexiune intre o camera IP si o retea casnica. Din anumite motive conexiunea trebuie sa mearga pe sarma, nu wireless.
Acu' am gasit o solutie care mie imi pare ca e la fix: adaptoare LAN prin reteaua de curent electric. Am examinat si solutia PoE, dar nu-mi convine, ca nu pot duce cabluri in zona. Intrebarea: ati folosit careva adaptoare din astea LAN prin reteaua de curent? Unele se lauda chiar cu 1000Mbps rata de transfer, ceea ce mi se pare exagerat. Personal mi-a cazut cu tronc D-Link 601AV, chiar daca e un pic mai mare. Apropo: am constrangeri de spatiu, adica toata chestia asta sa incapa intr-o incinta de 20x20x10 (cm). |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
nu sunt sigur ca am inteles exact ce spui.....dar, cablul utp are mai multe fire, folosesti acelasi cablu si pentru conexiune net si 2 le lasi deoparte pt alimentare....
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
In zona aia am doar doua fire: faza si nulul. Nu am posibilitatea de a trage altele.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adaptoare să fie, da' ești pe aceeași fază/traf?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Da. E aceeasi cladire.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bun, asta înseamnă că ești pe același traf. Mai rămâne să fie și pe aceeași fază.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Bransament monofazic.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
Atunci ar trebui să meargă. Nu lua cele mai rapalii da' nici nu te aștepta la cine știe ce performanțe.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pe principiul trapa + scara pliabila acces pod, as avea nevoie de ceva similar doar ca pentru acces beci.
Mai exact se da una bucata apartament situat la parter, proprietara, are o boxa la demisol, sub sufragerie, pe care ar dori sa o transforme in dormitor pe timp de vara. Se preteaza, e perfect uscat, are fereastra, Aveti care vreun astfel de sistem de acces in beci? Daca da, de unde, cand, cum, cat? Am cautat la Practiker, Dedeman, etc. I-am intrebat pe baietii de acolo si s-au uitat la mine de parca le-as fi cerut luna de pe cer. Cica n-au vazut in viata lor asa minune. Nici pe net nu am gasit vreo solutie care sa ma coafeze. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Vezi ce s-a discutat aici despre usa de pod. Conceptul ar trebui sa fie similar.
Io as face accesul undeva intr-un colt, si as lasa o scara fixa (gen spirala, se poate cumpara separat). As acoeri golul de trapa cu o usa solida (si balamale pretensionate)...poti cere consultanta la firmele de termopan, pe domeniu. Nu cred ca gasesti undeva un sistem facut de-a gata. ![]() This post has been edited by RZV: 23 Feb 2017, 11:34 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sparge podeaua intr-un colt, face o trapa cu scara permanenta. Trapa dreptunghiulara, destul de lunga cit sa piata cobori normal, in picioare.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Orificiu dreptunghiular de 80 x 120 cm in pardoseala ar fi solutia de baza, cel putin asa vrea proprietara. Eu as opta pentru o deschidere rotunda cu scara in spirala, fara trapa, eventual o portita din lemn (de genul anticaini) care sa impiedice accesul accidental la scara. Idee e ca echipa de meseriasi au deschis de ieri santierul in apartament si probol maine vor da gaura... in pardoseala.
This post has been edited by radian: 23 Feb 2017, 11:48 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 06:22 |