Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Explicabil. Cu poxipol merge doar la alea de apa rece, care nu se dilata.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Mda, apdeit: am golit specimenul, avea mai multa apa decat ma asteptam, acum e pe off, sa vad de unde fac rost de un meserias saptamana viitoare sa-l rezolve.
Ori asta, ori zboara, sotia ar marsa pe ideea de cromat, asa am vrut de la inceput da' erau scumpe in draci! "Radiator" din plastic nu merge? ![]() Disclaimer: glumeam, nu imi sariti in cap! ![]() 14 Jan 2017, 17:09: QUOTE(Adrian Frigo @ 14 Jan 2017, 16:10) Chiar, nelegat de tampenia aia de calorifer: pe vremuri gaseai la metalocasnice niste cutii de carton cu oxid de fier, de zinc s.a.m.d, nu mai exista? This post has been edited by Garett: 14 Jan 2017, 16:09 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Din câte îmi aduc aminte astea cromate au putere mai mica decât cele "finisate alb".
Ma gândesc ca o fi cromul mai zgârcit nu vrea sa cedeze caldura |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pana la urma din ce e facut? Nu merge alamit? De la sudura il vei schimba peste vreun an din cauza ruginii.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mos Corbex stie ce spune, doar ca nu-l ia lumea in serios, doar pentru ca e cunoscut ca mistocar. Pacat, e o solutie simpla si eficienta in cele mai multe dintre cazuri.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Am luat amenda (stationare in loc interzis) intr-un alt oras decat cel de domiciliu.
Platit in orasul respectiv amenda la posta si (fiind indrumat de domnul de la politie) am scanat dovada platii si am trimis-o la Politia din orasul respectiv pe mail. Asta se intampla cam in februarie 2016 insa in decembrie 2016 am avut surpriza sa constat ca mie amenda respectiva imi apare ca fiind neplatita la impozit. Eu nu mai am nici macar o copie sau ceva de genul, ma pot duce la politia din orasul din care am primit amenda pentru o copie sau la posta unde am platit? This post has been edited by alinpop: 29 Jan 2017, 21:07 |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Amenda se plateste in favoarea primariei de domiciliu. Domiciliul tau. Te-a fraierit militianul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca sa te duci la orice oficiu postal din orasul tau si sa le ceri sa caute pe baza perioadei cand ai facut plata si eventual a oficiului postal in care s-a facut plata. La CEC mergea asa si nu trebuia sa-ti amintesti exact data, trebuia dat un interval.
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
alinpop |
![]()
|
@ zax O sa incerc asa. Mersi frumos pentru sfat.
@ corbex Destul de greu de crezut ca domnul de la politie avea chef de glume proaste. |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.065 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai ai pe mail dovada plății, în Sent Items?
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
alinpop |
![]()
|
Nu....am trimis mailul de pe mailul de serviciu..fostul serviciu la care s-a dezactivat automat mailul cand am incheiat contractul.
|
--------------------
audi
a4
1999
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ai data procesului verbal la primărie, probabil ai plătit în 48 ore deci ai și data aproximativă a plății.
|
--------------------
|
alinpop |
![]()
|
Da.. am gasit in telefon o poza cu procesul verbal, maine o sa merg la posta sa vad daca rezolv ceva.
Multumesc pentru ajutor. |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
In anumite judete, poza se ia in considerare doar daca e facuta cu iPhone...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca ce zici tu e o gluma intre politisti.
Daca ai muscat-o, atunci politistii aia sunt mai destepti ca tine... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E-ONul ma-si.
![]() Am deschis calc. sa vad mailurile primite si trona la loc de cinste factura de la E_ON. 422 lei. Mu-au stricat Ziua. Pwla calului nu pot si ei sa trimita vestile proaste in cursul zilei, nu asa sa provoace socuri emotionale la prima ora... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Locuiesti in punctul termic al cartierului?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
La factura aia, se stie clar cine e grower in cartier. In CC, cel mai probabil au pus si SCCO.
![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 14 Feb 2017, 12:49 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(Garett @ 14 Jan 2017, 15:05) pe vremuri gaseai la metalocasnice niste cutii de carton cu oxid de fier, de zinc s.a.m.d, nu mai exista? Pe vremurile alea erau la moda facutul de petarde. Cum? Cei ce au facut stiu... Eram la bunici la tara, am facut si eu petarde ca toti copiii, si hai sa le incercam. A mea am aruncat-o in biserica din sat. A fost o bubuitura de toata frumusetea, iar pata lasta pe zid s-a vazut cel putin 20 de ani ![]() QUOTE(radian @ 14 Feb 2017, 06:57) E-ONul ma-si. ![]() Am deschis calc. sa vad mailurile primite si trona la loc de cinste factura de la E_ON. 422 lei. Aia e factura pe 2 luni? ![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
As fi vrut eu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Să vă spui de factura mea nițel mai mare de o mie de lei? Pentru perioada 10 dec.-10 ian.?
Mai bine nu! ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Boier.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Acum se explica scandalul cu energia de zilele trecute...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DannyY |
![]()
|
Decembrie - 560
Ianuarie - 680 Februarie (pana acum): 220 Da' am si ars gazul. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
Gabize si DannyY banuiesc ca voi stati la casa. La mine factura e pt. un apartament la bloc, 2 camere, cca. 54 mp. Mai nasol e ca desi peretii exteriori sunt de caramida, grosi de 50 - 60 cm, am pereti exteriori pe 3 laturi ale blocului. E drept si vara la mine in casa e tot racoare. De aparat de aer conditionat cu siguranta nu o sa am nevoie veci, pururi.
Asa, taica-meu, casa cca. 160 mp, doua nivele, locuiesc acolo 4 persoane + biroul firmei, primeste factura la gaz undeva intre 1.300 si 1.600 lei lunar. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Are cineva formula care este aplicata pentru a transforma m3 in putere calorifica la gaze? Cea reglementata. Pentru ca mi se pare ciudat ca vara sau in anotimpul cald pentru acelasi m3 consumat sa platesc mai putin ca iarna.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DannyY |
![]()
|
https://www.distrigazsud-retele.ro/corporat...ica-superioara/
Selectezi judetul, orasul, strada si iti afiseaza PCS zilnic pentru gazele de pe strada ta. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
radian |
![]()
|
Asta daca locuiesti in aria de acoperire ENGIE...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iarna, mc se contracta. Ca sa ramina la acelasi volum, se completeaza cu aer.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:44 |