Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
oooo, kkmas, au pus radar la tunel
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
io ti-am zis sa nu mai treci pe rosu...
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Acolo-i doar de viteza... mai uitam si io sa schimb vitezele prin aia cativa metri din tunel.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Patriotii de serviciu, unde sunteti mai baieti? Cum sta treaba cu unirea cu Basarabia? In afara de cativa tineri, studenti in Romania, idealisti si foarte vocali, care au manjit toate zidurile cu "Basarabia e Romania" restul se pare ca vor unirea cu Uniunea vamala Euroasiatica....
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Se rezolva, s-au luat masuri.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Comentariu de acolo:
QUOTE Ne vom uni aproape sigur cu Basarabia, dar după ce se alipesc ei la ruși. Știe Putin o metodă. ![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
UUPS, se pare ca-s mai implicat decat mi-as fi dorit in chestiunea Basarabiei...
Studentii basarabeni din Petrosani (sunt cateva sute) au pus-o de-un miting chiar sub geamul meu de la bucatarie. Au cantat vreo jumatate de ora tot felul de cantece patriotice si acum scandeaza "Vrem dreptate, alegeri netrucate", "Vrem tara inapoi"... Au blocat strada, asta n-ar fi o problema prea mare, traficul la ora asta este apropae zero, dar ceea ce ma doare este ca loganul meu este chiar in epicentrul revolutiei... Sper sa nu i se lasa pata vreunui student inflacarat sa considere ca din cauza loganului verde a pierdut Maia Sandu alegerile... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Depinde.. are numere de Tiraspol?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Markos |
![]()
|
E o fabrică de mine de pix în Chișinău.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sa-i scriu preafericitului ca sinteti nemultumiti
14 Nov 2016, 22:59: Poate va ajuta This post has been edited by corbex: 14 Nov 2016, 21:59 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Dar mai intai, aveti nevoie de binecuvantarea DragosP de DaciaClub.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Unirea cu Basarabia mai are de asteptat.
Poate merge unirea cu Ungaria. This post has been edited by paul_p: 15 Nov 2016, 02:24 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Obsedatilor...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A venit azi dimineata un coleg de munca la birou si ne-a spus ca o matusa de-a lui a primit amenda pentru ca nu are cartea de salvare auto.
Pentru cei ce nu stiu: cartea de salvare auto e o hartie A4, facuta pentru anumite modele de masini (astea mai noi) si care arata locatia bateriei, rezervorului, intariturilor caroseriei. Eu ma tot cert cu ei la birou, ca nu cred ca este adevarat ca a luat amenda, pentru ca tot caut de vreo 3 zile legea care sa oblige la "purtarea hartiei minune". Voi stiti ceva de legea curului? Oricum, din ce am intrat pe site la ACR, Solenza nici macar nu apare acolo, iar hartiile sunt in germana. |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Procesul verbal ar trebui sa contina articolul in baza caruia a fost sanctionata.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Exact asa am spus si eu si au tacut toti...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 606 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
O stire prost interpretata de presa si preluata la fel de prost de altii.
E o prevedere europeana, cu caracter de recomandare INCA, exceptand Germania, unde este obligatorie. E obligatoriu doar ca producatorii europeni sa ataseze la autoturismele noi aceasta fisa. |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Imi puteti recomanda un service auto cu raport pret/calitate cat de cat ok in Timisoara?
This post has been edited by alinpop: 21 Nov 2016, 17:37 |
--------------------
audi
a4
1999
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Recomand acesta: https://www.google.ro/maps/@45.7497347,21.2...3312!8i6656
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
alinpop |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 87 Joined: 18 October 12 ![]() |
Mersi. O sa dau maine o fuga pana la ei.
|
--------------------
audi
a4
1999
|
|
radian |
![]()
|
Se da un bucata plansa .dwg. Cu multe, multe blockuri. Blockuri formate din blockuri care la randul lui contin alte blockuri, samd. In total vreo 180.000 blockuri. Eu am nevoie ca pe toate obiectele de pe plansa se le schimb culoarea in negru astfel incat sa pot apoi sa vin cu completarile mele peste.
In situatii similare, dar desene mult mai simple, am folosit comanda explode, blockurile le-am desfacut in obiecte simple carora apoi le-am schimbat culoarea dupa cum am avut nevoie. Daca iau un block si ii dau succesiv comanda block pana ajung la obiecte simple e OK, dar nu termin plansa nici pana la pensie. Daca am selectat mai multe blockuri imi raspunde calc. ca nu le poate exploda. Exista vreo metoda care sa-mi permita sa editez atributele (in speta culoarea) la toate blockurile deodata? Sau macar la un numar mai mare? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Asta se potriveste cu teoria chibritului... block.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Solutia e utilizarea LISP.
Fa si tu o cautare pentru LISP change block colour http://forums.autodesk.com/t5/visual-lisp-...or/td-p/5387245 This post has been edited by paul_p: 28 Nov 2016, 02:52 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 14:40 |