Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
M.C. |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
||
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Mai, ce oameni. N-as fi crezut ca se poate intampla una cu asta. Cata lipsa de empatie fata de framantarile mele existentiale. Eu va semnalez o problema grava. S-a dublat pretul la castraveti si conopida iar voua va sta capul la ironii...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Indiferent cat de scumpe ar fi tot iesi in avantaj fata de alea cumparate..Despre gust nu mai vorbesc..Mie nu-mi plac castravetii-n otet,de ex,iar in magazine sunt doar la otet.La precupete,in piete,ori sunt cam scofalciti sau sarati 'ocna'..Cu varza murata la fel.Nu voi renunta niciodata la pusul muraturilor.
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Bineinteles!
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Másnaposság ii e mai cunoscut.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Murăturilor.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Pus astfel în lumină, ancorat in sinergia faptelor, recursul la DEX nu eludează meandrele comprehensiunii.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
radian |
![]()
|
Nu va mai spun preturile din piata nici daca ma rugati, de acum inainte. Eu bine intentionat sa va informez si voi, hop, cu tot de felul de aluzii rautacioase.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parc-ar fi femei, asa-i intrreseaza castravetii!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
niste acrituri...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E ungur . A votat ieri cu Orban si acu are greturi
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ungure, îți trimit eu de la Brăila, la juma' de preț.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Acolo la Braila aveti castraveti de vanzare cu jumatatile?
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bion |
![]()
|
Sunt din gradina parohiala si nu sunt vanduti pentru profit, banii merg la saraci.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Cu ce se face etansarea furtunurilor de gaz de otel flexibile prin care se leaga un aragaz la teava de gaz? Garnitura de cauciuc, garnitura de aluminiu sau calti?
Am vazut ca unele furtunuri (omologate) vin cu cu garnituri de aluminiu, altele cu garnituri de cauciuc. Eu as inclina spre garnitura de aluminiu dar instalatorul autorizat mi-a spus ca in nici un caz nu se pune garnitura de aluminiu, ci doar calti sau garnitura de cauciuc. This post has been edited by paul_p: 6 Nov 2016, 23:33 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sau de cupru, sau clingherit...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Garnitura de cilti n-am auzit. La un racord demontabil. Clingherit. Supraferele nu-s chiar asa netede, sa se preteze garnituri metalice.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cilti-ul se foloseste la fitingaraie, acolo unde îmbinarea a fost gîndită ca etanșarea să se realizeze cu garnitură, nu se pune nici pastă, nici cîlți și nici teflon, doar garnitura.La gaz foloseste garnitura de clingherit.
Badie, chiar si imbinarile cu cilti sunt demontabile. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
radian |
![]()
|
Moldoveniiiiiiiii help me pls!
Mama ei de geografie, ca ma copleseste... Rugaminte pentru cei din Iasi: Peste cateva zile am de mers la un depozit de cereale in judetul Iasi, comuna Unirea. Nu gasesc niciunde pe harta locatia cu pricina si nici GPSul nu-mi ofera vreo solutie. Exista o astfel de localitate in Iasi? Apoi, rugaminte pentru cei din Bacau: Trebuie sa merg la o fabrica de nutreturi combinate in Judetul Bacau situata in sat Brad comuna Beresti - Bistrita. Pe harta am gasit 2 localitati Brad una care apartine de comuna Filipeni si a doua de comuna Negri. Bradul pe care-l caut eu (comuna Beresti - Bistrita) este vreuna din cele doua localitati Brad inainte mentionate? This post has been edited by radian: 7 Nov 2016, 11:40 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Mai bine stai acasă, aud deja peste deal cu ascut coasele...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.223 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
radian |
![]()
|
Ard hambarele si otravesc fantanile...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
http://brad-beresti-bistrita-bc.pe-harta.ro/
Ca sa ajungi la Beresti-Bistrita, mergi de la Bacau spre Roman, si dupa localitatea Dumbrava ai indicator sa faci stanga catre Beresti-Bistrita (acolo am avut accidentul acu' 3 ani). De Brad nu stiu. <span class='edit'>7 Nov 2016, 12:20:</span> QUOTE(maho @ 7 Nov 2016, 12:06) Unde sedea moldoveanu'. This post has been edited by ady77: 7 Nov 2016, 12:23 |
--------------------
|
bion |
![]()
|
La Brasov unde pana mea vroiai sa fie. Nu a mai ajuns la TM.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(radian @ 7 Nov 2016, 11:39) Daca stii agentul economic cauta-l aici . sau poate te-a deranjat din citit si ai inteles gresit....SC Agrocoop Unirea SRL This post has been edited by l@u: 7 Nov 2016, 12:54 |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:51 |