Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|||
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
https://cdn.kyostatics.net/dlc/eu/documenta...SM2540dw_EN.pdf
Pagina 8-28 descrie cum se seteaza valorile implicite. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
In maghiara n-ai?
![]() |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Ba da, dar Google nu stie ungureste
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Multumesc dar nu ma ajuta prea mult. Am descarcat si eu manualul cu pricina. Degeaba setez implicit format pdf pe imrpimanta cand comand scanarea de pe desktop mi-o face implicit jpg. Si, eu cel putin prin setarile de pe desktop nu am gasit posibilitatea sa schimb formatul.
Probabil daca dau comenzile de scanare de pe imprimanta imi salveaza documentele in pdf. Dar asta inseamna fie sa mi le trimit pe mail, fies a transfer fisierele pe computer cu o procedura relativa greoaie si incomoda. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Vezi in programul de scanare.
Ce program de scanare folosesti? |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Aplicatia imprimantei, tocmai aici e problema.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Da "Windows Fax and Scan" ce are, nu-ti place? Ca acolo poti seta sa iti scaneze pdf by default.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
Da, ar putea fi o varianta. O sa incerc maine dimineata.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu sunt multumit de paperport.
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
QUOTE(dacis @ 15 Nov 2017, 21:57) Mare branza nu ma ajuta. Int-run final tot la aplicatia imrpimantei ma duce. Ma lasa sa aleg doar intre bmp, jpeg, gif, tiff si png. Am posibilitatea ca dupa scanare sa printez documentul cu imprimanta virtuala in pdf. Problema mea este ca daca am de scant un document pe mai multe pagini, trebuie sa repet procedura de tiparire pentru fiecare in parte si pierd o gramada de timp cu asta. Toate scanerele pe care le-am folosi tpana acum imi permiteau sa setez direct pe pdf fara sa mai trebuiasca sa fac o gramada de operatiuni ulterior. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
La asta o fi scris softul vreun român.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
E clar o chestie de configurare.
Nu are cum sa nu scaneze direct pdf. |
--------------------
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
incearca si cu asta poate merge https://www.microsoft.com/en-us/store/p/hp-...re/9wzdncrfhwl0
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
QUOTE(radian @ 16 Nov 2017, 10:04) Problema mea este ca daca am de scanat un document pe mai multe pagini, trebuie sa repet procedura de tiparire pentru fiecare in parte si pierd o gramada de timp cu asta. Toate scanerele pe care le-am folosi tpana acum imi permiteau sa setez direct pe pdf fara sa mai trebuiasca sa fac o gramada de operatiuni ulterior. Deci, sa inteleg ca tu vrei sa scanezi din ADF? Direct intr-un singur fisier pdf? Am avut o imprimanta Lexmark care facea asta, am mai lucrat anul trecut pe un HP care facea la fel, iar acum am o MF Brother care face la fel. Insa toate faceau asta din softul imprimantei. O alta cale ar fi sa scanezi pagina cu pagina, salvand fiecare pagina ca un fisier jpg, apoi sa intri in directorul in care le scanezi, sa le ordonezi cronologic crescator si apoi sa utilizezi un driver care tipareste direct pdf-uri, fara sa deschizi fisierele jpg. Eu utilizez pentru asta bullzip pdf printer, o varianta antica, de pe vremea cand era total free. This post has been edited by dacis: 16 Nov 2017, 12:31 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
ady77 |
![]()
|
Intre timp are Windows imprimanta pdf, dar nu vad rostul sa se chinuie. Trebuie sa mai "sape" un pic sa ii dea de cap.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu e musai să meargă. Eu am un Workcentre de la Xerox și ăla știe asta doar când scanează direct pe usb sau când trimite pe email.
Altfel, din orice rahat de soft, de pe PC, doar imagine. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Eu am un 3210 si un 3220 de la Xerox si imi scaneaza pdf.
This post has been edited by ady77: 16 Nov 2017, 12:48 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Ha? Păi 3220 am și eu. Probabil că din vreun soft specific îți iese pdf, că din al lui, ciuciu.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Pai xerox-ul foloseste softul pe care il recomandam mai devreme, Paperport.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
O lae. Kit-ul meu e mai pentru Brăila, se pare.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Probabil. Ca la mine ambele au venit cu cd cu Paperport.
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Multifunctionalele care scaneaza direct in PDF:
- Prin USB trimit fisierele respective intr-un director default creat de softul imprimantei - prin retea trebuie setat IP-ul imprimantei (fix) si se adauga din meniu IP-ul (fix sau nume) calculatorului unde se scaneaza (cele mai mari au posibilitatea de creere de lista de useri). Se seteaza si numele directorului in care sa trimita scanarile. Pe calculatorul unde se trimit scanarile, directorul trebuie sa fie share-uit. La cele cu lista de utilizatori trebuie creat si un user pe caculatoare, userul imprimantei (=user + parola), care se logheaza si scrie in director. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
TOT ce vrea?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
Tot, fara Ardeal
![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Va multumesc pentru sfaturi.
Dar chiar nu se poate fara aluzii etnice? In principiu e o gluma, dar frecventa ei devine stanjenitoare. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Atunci tine minte: ce tie nu-ti place altuia nu-i face, zice o vorba din batrani...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
radian |
![]()
|
Nu tin minte sa-i fi reprosat cuiva vreodata ca nu are origini hune...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
klaus |
![]()
|
Era vorba de frecventa "glumei" care devine, si citez, stanjenitoare
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:29 |