Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
psychoo |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu ma duc la Ralsi. Cu mici exceptii, care s-au rezolvat prin revenire, am fost multumit.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(psychoo @ 26 Apr 2018, 11:34) Vreo recomandare de vulcanizare prin Timisoara? M-ar interesa sa aiba cheie dinamometrica pentru roti, sa aiba aparat pentru dejantare/jantare si echilibrare (preferabil bun) si sa fie seriosi...lucru din ce in ce mai rar in zilele noastre Eu am o dinamometrica din Lidl. 60 de lei ![]() Chiar si asa nu mi-as pune baza in dinamometricele alea de la vulcanizare. This post has been edited by Iulikk: 26 Apr 2018, 10:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(psychoo @ 26 Apr 2018, 10:34) Vreo recomandare de vulcanizare prin Timisoara? M-ar interesa sa aiba cheie dinamometrica pentru roti, sa aiba aparat pentru dejantare/jantare si echilibrare (preferabil bun) si sa fie seriosi...lucru din ce in ce mai rar in zilele noastre Euromaster. E singura adevrata si au inclusiv programare online. |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un sistem cu două lavaliere wireless și receptorul aferent, oleacă mai spre profi (mai multe canale de transmisie, distanță sigură de recepție peste 50m) știe cineva și poate recomanda?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si acolo poti sa ai sansa sa stai 1/2 de zi la rand.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
psychoo |
![]()
|
0.5 zile fata de 30 zile suna rezonabil...
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(psychoo @ 26 Apr 2018, 11:34) Vreo recomandare de vulcanizare prin Timisoara? M-ar interesa sa aiba cheie dinamometrica pentru roti, sa aiba aparat pentru dejantare/jantare si echilibrare (preferabil bun) si sa fie seriosi...lucru din ce in ce mai rar in zilele noastre Mai, acuma fara suparare, dar si cea mai prapadita vulcanizare din mediul rural le are pe toate astea, ce-i asa mare filozofie? Cum PLM sa astepti 30 de zile programare pentru un schimbat de gume? Daca e chiar asa mare inghesuiala in TM suiete nene in masina mergi 30 de minute daca nu gasesti vreo vulcanizare pe drum te opresti la vreun orasel din apropiere si cu siguranta o sa ai de asteptat cel mult dupa 2, 3 masini. Totusi vorbim de un schimb de gume la masina nu de operatie pe cord... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Păi ar trebui ca lumea să-si mai dezlipească ochii din telefon pentru asta. Lucru inacceptabil în ziua de azi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Io in satul unde prășesc știu o locatie super. Se poate programa la tel. dar nu e in Tm
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
As baga mana-n foc ca si in TM pe la periferie exista destule ateliere de vulcanizare la care nu trebuie nici programare nici de asteptat mai mult de o ora.
Dejantatul cu levierul nu se mai practica de pe vremea bunicilor soferilor de azi... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(psychoo @ 26 Apr 2018, 18:09) Nu mă gândeam că-s așa ocupați. ![]() Totuși în cealaltă locație pare mai lejer, deși vorbim doar de schimb de anvelope... Capture.JPG ( Size: 64.28k ) Number of downloads: 396 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
radian |
![]()
|
Ce l-o fi motivand pe dictatorul Sud Coreean sa faca miscarile surpinzatoare din ultima vreme? A renuntat la testele nucleare, vizita in Coreea de Nord...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu avea ce face pana la programarea pentru schimbat rotile
![]() ![]() |
--------------------
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(psychoo @ 26 Apr 2018, 11:34) Vreo recomandare de vulcanizare prin Timisoara? M-ar interesa sa aiba cheie dinamometrica pentru roti, sa aiba aparat pentru dejantare/jantare si echilibrare (preferabil bun) si sa fie seriosi...lucru din ce in ce mai rar in zilele noastre Sunt toate alea de care zici tu la Frank, pe Calea Sagului. Evident, si acolo lucreaza Dorei, dar dacă esti atent, merge. Eu n-am avut probleme. Au si stand bun de geometrie, am facut-o acolo de 2 ori. Sunt cam plini tot timpul, fac programari, dar e posibil sa nu aiba loc prea repede, am vazut cozi la toate standurile. This post has been edited by Victorine: 27 Apr 2018, 07:01 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(radian @ 26 Apr 2018, 21:47) As baga mana-n foc ca si in TM pe la periferie exista destule ateliere de vulcanizare la care nu trebuie nici programare nici de asteptat mai mult de o ora. Dejantatul cu levierul nu se mai practica de pe vremea bunicilor soferilor de azi... Nu asta e problema, ci: - statul la coada 3 ore fata de data programarii pentru ca se baga altii in fata, - folosirea pistolului pneumatic la prezoane, - zgariatul jantelor cand le pun pe masinarie pt ca au reparat-o cu sarma si patent ca pe vechea dacie, - aparat de echilibrat care nu indica bine pentru ca nu a mai fost calibrat de 20 de ani - cu oameni care nu stiu sa foloseasca aparatura si baga plumbi pe toate partile ca sa echilibreze o roata fara sa isi puna problema "de ce sa egalizez o greutate ce tocmai am pus-o?" O sa trec si pe la acei Frank sa vad daca gasesc o portita. Teoretic in acest weekend trebuie sa o rezolv, chiar daca o sa imi demontez/montez eu rotile si ii las pe ei sa schimbe gumele. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.471 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Un prieten de-al meu s-o dus aici, si o fost multumit de om. Prietenul destul pe grijuliu, deci as crede ca e ok. Plus ca e non-stop (mnezo' stie de ce), deci no, poti sa mergi si dupa lucru.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.424 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
Am fost langa gara. E si spalatorie, tot non stop.
Baiatul tocmai termina o masina si am zis sa imi incerc norocul. A fost receptiv la dorintele mele. Nu a folosit pistolul pneumatic si a pus cauciucurile cu semnul la valva cum am cerut. Nu a lustruit rotile, dar nimeni nu face asta si nici cheie dinamometrica nu a folosit. E ok, oricum le.am luat eu la mana. Am apucat sa verific doar pana la 130kmh si nu sunt probleme de echilibrare. 100 lei amenda. Una peste alta sunt multumit de tratament si seriozitate. |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bion |
![]()
|
Ala cu mecla de ocnas drogat?
![]() Mai bine pistol pneumatic decat coarba cu piciorul. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ce naiba e "varf-calcai", ca am tot dat de ea p'aci?
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
psychoo |
![]()
|
Coarba eu am strans.o si nu am avut nevoie de ajutorul piciorului.
Cat despre aspectul fizic, nu am idei preconcepute si nu cunosc viata lui ca sa.l judec. Omul a facut tot ce i.am cerut in limita dotarilor. A fost amabil, serviabil si cu limbaj decent. Eu sigur voi mai merge pe la el decat la putoi imbracat in nike, tigara in coltul gurii, ifose, lipsa chef de munca si superficialitate |
--------------------
Ford
Focus
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.012 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
O fi un fel de heel and toe, o tehnica care cica ar permite un schimb mai fara smucituri in transmisie.
Io nu stiu sa fac d astea, ma multumesc sa ridic mai usor ambreiajul oricum schimb treapta in jos pe la 1500 si n are ce sa smuceasca. Aia de s piloti de curse schimba in jos mai pe la 3000, si de acolo smuceste. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
psychoo |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 27 Apr 2018, 19:36) Cand conduci grabit si vrei sa o tii in ture mari, cand abordezi un viraj trebuie sa apesi frana si sa apesi ambreiajul pentru retrogradare. Ca sa nu pierzi timp pana se ridica turatia prin cuplajul ambreiajului o poti ajuta din acceleratie mai ales cand stii pe la ce turatie te astepti sa fii. Deja e nevoie de 3 picioare, iar cum majoritatea nu au un al 3-lea, sunt nevoiti sa apese frana cu calcaiul si acceleratia cu varful. Ori invers, nu stiu ca nu practic metoda |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bion |
![]()
|
Ca cand eram jr. am incercat. E mult de exersat ca sa iasa bine.Tre si pedalele sa fie asezate propice. In trafic nu ai unde aplica. Masina e cam chinuita. Asa ca mi-a trecut.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Imi puteti recomanda o parcare in apropiere de Gara de Nord unde sa pot lasa masina 5, 6 zile?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Gara de Nord in Tm?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
Scuze, n-am precizat, Bucuresti.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 10:45 |