Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
La baterie, baboule!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ce baterie ma? Aia-i placuta de frana de logan!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta e SDV pentru fixat fotolii pe capota la ZKR sau cum zice Marty la legat plusu si minusu de la bafterie.
![]() ![]() This post has been edited by bion: 6 Mar 2012, 18:19 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vad ca la aia cu portu' la maseaua stricata nu stiurati sa ma ajutati. Ia ziceti, pe iTunes pot cumpara muzica chiar daca n-am in posesie vreunul din divaisurile lu' Stiv Geobz (adica sa ma conectez eu da pa leptoc, sa bag banii si sa iau pesa)? Am cautat la toate pescariile niste piese de la o trupa si nu le-am gasit decit acolo la o calitate buna, in rest sunt numa' d-alea trase cu reportofonu' de pe youtube.
This post has been edited by Marty: 8 Mar 2012, 06:35 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Da.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
Merci!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
cu ce pot trata o suprafata asfsltica, sau ce compozitie de asfalt pot sa folosec pentru a fi utilizata la o parcare de motociclete.
vijelie e un contract privat ca urmare trebuie sa functioneze. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Aia ar trebui folosita pe National Arena.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ca la romani, 2%.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
La români randamentul asfaltului e "să țină o iarnă".
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
GBC |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 29 May 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2004, Ambition
- B xy xyz In God We Trust, All Others Pay Cash!
If the peasants are disturbing you, get out of the village! |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
De pe ce site-uri se cumpara bilete low-cost de avion? Ca io aud la unii niste preturi aiuritor de mici, pe cand pe site-urile pe care le aduce gogu, niste preturi imense.
Si care e procedura in general? Trebuie sa primesti un tichet fizic, cu care sa te prezinti la aeroport, sau faci numai act de prezenta cu buletinul? 8 Mar 2012, 19:03: nici macar o iarna, pe aici asfaltau prin februarie, probabil s-au gandit ca pana la alegeri sa mai prinda o asfaltare, ca vorba aia, "ce-i in mana nu-i minciuna". dupa, patru ani se gandesc ca or sa stea pe uscat... This post has been edited by kxz: 8 Mar 2012, 19:03 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(kxz @ 8 Mar 2012, 19:01) De pe ce site-uri se cumpara bilete low-cost de avion? Ca io aud la unii niste preturi aiuritor de mici, pe cand pe site-urile pe care le aduce gogu, niste preturi imense. Si care e procedura in general? Trebuie sa primesti un tichet fizic, cu care sa te prezinti la aeroport, sau faci numai act de prezenta cu buletinul? Pai intra direct pe site-urle companiilor low-cost (blue-air, wizzair, etc.) si fa-ti rezervarea direct de acolo. Nu primesti nimic fizic, dar la unele companii (wizzair de ex.) la sfarsitul procedurii de rezervare (sau ulterior) trebuie sa-ti tiparesti un tichet care contine un cod de bare; cu acea hartie tiparita tre' sa te prezinti cand faci check-in-ul. O idiotenie dupa parerea mea! La alte companii nu trebuie nimic, te prezinti pur si simplu cu CI/pasaportul la check-in si asta e. This post has been edited by kum: 8 Mar 2012, 19:11 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Pai cu tichetul ala cu cod de bare poti face checkin-ul la otomat, pe otopeni. In sensul ca ai toate datele necesare pe el.
This post has been edited by Markos: 8 Mar 2012, 19:13 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ma... Nu stiu... Cand am zburat io ultima oara, asta low-cost erau doar de pe Baneasa! Si acolo nu exista ce zici tu. Trebuia sa te prezinti la ghiseu. La wizzair check-in-ul se plateste, si aveai o optiune sa-ti faci check-in on-line (daca nu aveai bagaje la cala). Stiu ca eu bifasem acel check-in on-line dar trebuia sa listez si pentru ala o foaie separat de aia normala. Stiu ca m-am certat cu vacile alea de la check-in si le-am injurat de era sa nu ma mai primeasca in avion. M-au pus vacile sa platesc check-in-ul pentru ca nu aveam rahatul ala de foaie listata. Adica aveam foaia normala, vedeau in sistemul lor de 2 lei ca optasem pentru check-in on-line, dar pentru lipsa acelei hartii printate pentru check-in a trebuit sa platesc check-in-ul.
Pe aeroportul de la intoarcere (intr-o tara unde apa calda nu e motiv de mandrie ca la bucale ![]() This post has been edited by kum: 8 Mar 2012, 19:19 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
Cred ca m-am tampit io, parca otomate pentru checkin erau în alte tari
![]() QUOTE(Markos @ 19 Feb 2012, 21:46) Apropo, desi cladirile sunt vechi, racordarea la gaze nu s-a facut acum 100 de ani, cum poate va imaginati, ci acum 2 ani. Deci tevi, racorduri, instalatii noi-noute. De ce a bubuit? Pai e clar: pentru ca au fost instalate la misto. Confirmarea aici. Vive la Roumanie! This post has been edited by Markos: 8 Mar 2012, 20:23 |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(kum @ 8 Mar 2012, 20:18) Ma... Nu stiu... Cand am zburat io ultima oara, asta low-cost erau doar de pe Baneasa! Si acolo nu exista ce zici tu. Trebuia sa te prezinti la ghiseu. La wizzair check-in-ul se plateste, si aveai o optiune sa-ti faci check-in on-line (daca nu aveai bagaje la cala). Stiu ca eu bifasem acel check-in on-line dar trebuia sa listez si pentru ala o foaie separat de aia normala. Stiu ca m-am certat cu vacile alea de la check-in si le-am injurat de era sa nu ma mai primeasca in avion. M-au pus vacile sa platesc check-in-ul pentru ca nu aveam rahatul ala de foaie listata. Adica aveam foaia normala, vedeau in sistemul lor de 2 lei ca optasem pentru check-in on-line, dar pentru lipsa acelei hartii printate pentru check-in a trebuit sa platesc check-in-ul. Pe aeroportul de la intoarcere (intr-o tara unde apa calda nu e motiv de mandrie ca la bucale ![]() Daca faci online-checkin trebuie neaparat copia printata sau digitala (pe zmarfon sau bb). Daca ai si bagaj de cala il predai la ghiseul respectiv. Multe companii incurajeaza check-in-ul online si ofera mici bonusuri (kg. in plus la bagaje de mana, baggage drop-off la business-class, etc). Poti face online check-in incepand cu cel mult 24h inainte de decolare. |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Faptul ca nu costa nimic in comparatie cu ala facut la locul faptei, incurajeaza in principal check-in-ul online.
This post has been edited by Merced: 8 Mar 2012, 20:58 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
In ultimii trei ani n-am platit niciodata pt. check-in la ghiseu (Lufthansa, AirBerlin, Tarom, Austrian, Carpatair). Compania facea booking-ul iar eu ma ocupam de restul formalitatilor, fara costuri suplimentare. Doar la ultimul drum in Hanovra de luna trecuta am depasit cu 4 kg bagajul de cala (la AirBerlin limita e 20 kg), am vrut sa platesc diferenta, insa operatoarea a zis ca nu merita sa dau 25 euro in plus ci mai bine sa redistribui in bagajul de mana.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
Aia a sarit cand l-a lovit cisterna aia.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Pai de atunci merg fara. Scosesem bateria de pe cazan. Cand am pus-o am uitat sa pun si aia. O sa ma uit maine la fire. Merci.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:01 |