Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
vet |
![]()
|
||
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Si cumnat cu Calea Victoriei.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Ziceti merci ca nu-i argon de la capitala, ca se numea Arcul lu' Argon in loc de Arcul de Triumf
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ar fi stat în Ferentari, care s-ar fi numit Fibretari.
This post has been edited by Markos: 2 Mar 2012, 13:02 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Si Prelungirea Ferentari s-ar fi numit P...
![]() Ce-o fi cu el ca nu mai presteaza p-aici.Axiomele lui sunt antologice ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
E zapada prea mare si nu mai gaseste iesirea din giratoriu.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Estateu n-are din aia de topeste zapada?
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, are, da' tu nu vezi ca-s doar drepte? El e in GI-RA-TO-RIU, deci trebuie curbate!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bion |
![]()
|
SCUZATI DOMNU
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
Marty |
![]()
|
Revin la ELM 327. Ce soft compatibil cu XP folositi pentru conectare si citire coduri? Mie mi-a alocat leptopu' portu' COM 12 pentru comunicatiile prin blutus, iar softurile venite pe cd cu divaisu' merg pina la portul 8. Sau explicati-mi si mie cum dracu' sa ma conectez la timpenie.
This post has been edited by Marty: 4 Mar 2012, 18:00 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
Daca imi aduc aminte maine de postul asta....o sa ma uit in laptop sa vad ce si cum. Am un soft instalat si se conecteaza pe COM 12 daca nu ma insel. Dar baga Torque pe un android.... e mai la indemana.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
Marty |
![]()
|
Stimabile, DA' ANDROID AM?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca ti-ai fi luat un smarfon, nu Nochia, ai fi avut.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 4 Mar 2012, 22:14) Ce sa fac, ma, baiat amarit si eu, de atit am avut bani, atit am cumparat! Decit sa iau un zmarfon d-ala cum zici tu, sa-l folosesc la 10% din capacitate si sa maninc piine cu apa un an pe urma, am luat si eu un Noica-n 2 rate. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cat ai dat tu pe Nokiau' ala?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 4 Mar 2012, 17:59) Revin la ELM 327. Ce soft compatibil cu XP folositi pentru conectare si citire coduri? Mie mi-a alocat leptopu' portu' COM 12 pentru comunicatiile prin blutus, iar softurile venite pe cd cu divaisu' merg pina la portul 8. Sau explicati-mi si mie cum dracu' sa ma conectez la timpenie. Este ca nu te-ai mai uitat de mult prin device manager? Te duci in ports, properties, port settings, advanced, com port number ... si pui cat vrei tu la interfata. ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
Asa i-am zis si eu, pe mess!
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 4 Mar 2012, 22:34) Este ca nu te-ai mai uitat de mult prin device manager? Te duci in ports, properties, port settings, advanced, com port number ... si pui cat vrei tu la interfata. Ia, fa matale singur click, ca sa-mi bag pla daca vad de unde as putea schimba portul....![]() Attached thumbnail(s) port.JPG ( Size: 163.89k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Da' un amarat de cablu de date nu au pus si ei in pachet?
Daca pui blustutu' in alt port USB nu se rezolva problema? (scuzats daca am zis o tampenie, da' nu m-am jucat niciodata cu modul in care winbloaza aloca adresele diverselor divaisuri) |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bmwh548 @ 5 Mar 2012, 00:16) Da' un amarat de cablu de date nu au pus si ei in pachet? Sa fac cu el ce? N-auzi ca ala transmite pe masea stricata? EXCLUSIV pe masea stricata!QUOTE Daca pui blustutu' in alt port USB nu se rezolva problema? (scuzats daca am zis o tampenie, da' nu m-am jucat niciodata cu modul in care winbloaza aloca adresele diverselor divaisuri) Tinind cont de faptul ca la leptopu' meu maseaua stricata este built in, fii bun si pune-l tu in altu' portu'. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu o masea stricata pe usebe n-ar merge? Cred ca poti sa-l opresti pe ala al laptopului, da' mai departe nu stiu in ce port acosteaza dongle-ul ala.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Stie cineva cum se poate trece la urmatoarea melodie folosind handsfreeul la un Nokia E52 pentru ca prin simpla apasare a butonului de pe microfon nu se intampla nimic. Iar daca tin mai mult de 2 secunde butonul apasat imi intra in comanda vocala
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca-l tii apasat mai mult de 3 secunde trece la iPhone. Nu recomand.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Alte idei mai are cineva? Ca Badea m-a lamurit de m-a rupt.
Nu exista vreo setare in telefon pentru tasta aia amarata? |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
Markos |
![]()
|
Deci corbex e Mircea Badea.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Marty @ 5 Mar 2012, 07:43) Tinind cont de faptul ca la leptopu' meu maseaua stricata este built in, fii bun si pune-l tu in altu' portu'. Pai daca iti iei toate stifturile? ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 06:56 |