Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, daca ai prin casa un sprei de-ala de smecleu pentru lustruit mobila, foloseste-l in loc de silicon.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Ce tepe se mai dau pe olx? Se oferă unu' din Alba să-mi dea banii de transport în avans ca sa-i trimit un set de anvelope prin curier... I le-aș trimite dar în afara că ar putea incerca să-mi ceară datele de card pe motiv ca-mi vireaza banii, altceva ce ar putea incerca? Is mari, bănuiesc că nu va încerca să le schimbe cu altele și apoi să le refuze decât dacă e mana in mână cu curierul... |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Schimbă firma de curierat dacă suspectezi înțelegerea, iar pentru a-ți trimite bani are nevoie doar de IBAN, nu de datele de card (alea-s pentru luat banii
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu suspectez, întreb ce ar putea face.
Cred că e destul de scump transportul cu fan Courier, nu știu de ce i-ar conveni sa le ia așa și mă gândesc că ar putea fi o țeapă... Și am auzit de unele cu telefoane că au încercat să îl schimbe pacalindu-l și pe curier, anvelopele nu le poate schimba prin prestidigitatie. De aceea întreb, ce tepe se mai dau, sa știu dacă îmi bat capul sa le trimit sau nu |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vezi ca se poarta sa iti dea un link unde sa bagi datele cardului sa primesti banii ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
zax |
![]()
|
La card nu pun botu', să-mi spună și că mi-o trimite pe Angelica prin card...
![]() La alte măgarii mă gândesc. Am făcut o estimare, nu știu cât cântărește o anvelopa dar am estimat 10kg caz în care iese vreo 250lei transportul și trebuie să-i cer dublu... In locul lui eu nu m-aș riscă, mai bine as lua noi. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
la anevlope platesti greutate volumetrica la curier, e si mai scump.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am platit eu la Fan Curier vreo 30 de lei transportul pentru 4 anvelope.
27 Sep 2022, 18:57: QUOTE(einstein1984 @ 27 Sep 2022, 17:25) Eu chiar ma-ntreb care-ti e limita, pe bune!27 Sep 2022, 18:57: @zax: nu-i da datele cardului!!! Fie ramburs, fie transfer bancar. This post has been edited by Marty: 27 Sep 2022, 17:57 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(zax @ 27 Sep 2022, 15:41) O sa iti dea un link in care cica bagi tu datele pentru transport sau o bazaconie din asta. Pagina fake de Fan Courir. Am mai auzit de povestea asta. In rest, e plin de tepe de partea cealalta. Din astia de viseaza avans pentru diverse chestii care probabil nu exista. De vreo luna si ceva ma mai uit de peleti si era unu' care-mi zicea mie ca are el peleti la un pret din ala minuscul fata de ce se practica in prezent, ca el are firma in Bucuresti dar depozitul e la Timisoara. Cand l-am rugat sa-mi aduca doua tone in Bucuresti ca vin eu sa-i iau de acolo si ii platesc cash cand ii vad, a dat-o cotita, ca nu se poate, ca daca nu vin eu sa-i iau. I-am zis "Amice, la banii astia ii dai la samsari in cinci minute, nu iti iei teapa". Apoi zic ok, ma duc la Timisoara sa vizitez depozitul, e ok? Cica da, ca au program intre 8 si 16. Ok, da-mi adresa ca acum plec, si asa n-am mai fost acolo de cand am plecat calare pe Pejo acum o gramada de ani. Si s-a facut pauza. L-am mai intrebat putin de vorba si tot asa, pauza. I-am dat report. Cerea 20% avans. Cateva sute de lei sigur a facut inainte sa-i dea jos anuntul OLX-ul. Eu i-am dat report de atunci, nu suport mizeriile astea. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 27 Sep 2022, 18:54) Doar atât?! Am făcut o estimare la ei pe site. Am estimat la 10kg bucata (poate e mult) și la un pachet de 65x65x85cm cu 40kg a ieșit vreo 235 de lei cu ramburs... Sa sun la ei eventual să vad ce-mi spun, macar de curiozitate. Au trebuit împachetare in vreun fel sau merg lăsate în sacii lor? QUOTE(Marty @ 27 Sep 2022, 18:54) Asta-i biztos! ![]() QUOTE(Merced @ 27 Sep 2022, 19:00) O sa iti dea un link in care cica bagi tu datele pentru transport sau o bazaconie din asta. Pagina fake de Fan Courir. Am mai auzit de povestea asta. Și bănuiesc că acolo cere datele cardului. Atât de bou n-oi fi... Bine, la ce paranoic sunt nici nu deschid linkul că am auzit că se poate lua un virus din orice, și o poza poate conține un virus. Omu' s-a oferit el sa plătească transportul. Între timp m-a sunat, la telefon părea ok dar na... Daca ar fi bagabont și n-ar știi cum să pară onest ar muri de foame. ![]() ![]() |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca e cuminte și aveți revolut ii zici sa îți transfere acolo suma pentru transport ca sa nu iei țeapă și să nu le ridice . Altceva nu știu ce ai mai putea face.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Bre Io am luat anul trecut piulițe de jante de Ford de pe OLX. Unu din Timișoara. Lnam sunat pe 31 decembrie inam virat toți banii in avans.
Putea ăla sa mi de-a o țeapă mare, da a fost corect, pe 31 le a pus la curier ai au ajuns parca pe 3 ianuarie ? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Si io-s nelamurit de ce nu vrea lumea sa trimita prin curier de pe olx. Vreau sa cumpar ceva, omu' nu, ca nu trimite, ca a mai luat tepe. Ce tepe, omule? Ca a trimis, alalalt n-a luat coletul, el a trebuit sa plateasca 2x transport, si s-a lecuit.
Asa ca, @zax, sfatul meu: banii in avans pe transport de doua ori, si transport prin OLX, ca asa e si OLX-ul la mijloc, si corespondenta prin mesageria lor. In caz de ceva, OLX ajuta politia la identificarea aluia. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
L-am vazut pe Berlusconi in niste poze, de zilele astea.
Ce vreau sa va intreb: se si misca, e viu? Nu de alta, dar arata de parca ar fi fugit din muzeul dnei Tussaud... image_2022_09_26_25811613_41_silvio_berluconi_marta_fascina.jpg ( Size: 57.99k ) Number of downloads: 418 This post has been edited by Bicicleta galbena: 27 Sep 2022, 19:42 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
E mai vioi ca tine. Pentru ca bunga bunga pan la 100 de ani
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Merced |
![]()
|
La tine poate. Depinde cate ai setate sa îți afișeze. La mine suntem la pagina 674.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(zax @ 27 Sep 2022, 20:16) Doar atât?! Am făcut o estimare la ei pe site. Am estimat la 10kg bucata (poate e mult) și la un pachet de 65x65x85cm cu 40kg a ieșit vreo 235 de lei cu ramburs... Sa sun la ei eventual să vad ce-mi spun, macar de curiozitate. Am cautat mesajul in care mi-a zis ala costul, se pare ca s-a sters din Martie pana acum. Oricum, maxim 50 de lei a costat transportul, in mod sigur. Dar am avut 195/50 16, nu ceva de tractor, alea or fi mai scumpe.Suna la ei si zi-le ca ai anvelope de trimis. Vezi ca n-are 10 kile o bucata, 3-4 kile unul QUOTE Au trebuit împachetare in vreun fel sau merg lăsate în sacii lor? Ala le-a ambalat cate doua, in folie.QUOTE Asta-i biztos! Vezi ca era sa si-o ia Muttley, zice undeva la el pe topic. Si ala-i la fel de circumspect de fel.![]() QUOTE Omu' s-a oferit el sa plătească transportul. Sa organizeze el transportul, sa-ti trimita curierul la usa ca sa ia gumele! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(bgdrenault @ 26 Sep 2022, 10:03) Am vazut, interesant. Deci am efectuat operatiunea, mare succes. Numai cu detergent si frecat cu carpa, merge, dar numai de la caseta pana la inelul de ancorare de pe stalp. Daca vreti sa mearga si dupa inelul de ancorare, trebuie dat si cu silicon, sa alunece centura lejer.Posteaza rezultatul dupa, am si eu doua masini mai vechi, rezultatul e ok cu apa si detergent, dar daca e mai bine altfel, de ce nu |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.079 Joined: 11 February 04 ![]() |
Revolut e ideal pt antitepe d'astea;
Faci un card virtual cu fix bani cat iti trebuie, faci si un cont special pt asta; Apropos, de unde ai luat pilitele de Ford? De jante de aliaj? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Unde duc la reciclat materiale de constructii ramase? E vorba de niste lavabila, lac, din astea. Sa tot fie in total vreo 7-8 kg.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dacă nu-s decât lacuri, vopsele, resturi de spumă, lavabilă și asemenea, caută firme de "ecologizare", care dispun de un incinerator, printre altele. Din păcate în București nu știu, în zona Timișoarei este Pro Air Clean, vezi firme asemănătoare pe lângă capitală.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Am gasit cate ceva folosind termenul 'ecologizare', dau luni niste telefoane, mercic.
Cred ca marile lanturi de bricolaj ar trebui sa aiba si un spatiu pt asa ceva, in afara de cutiile pt becuri, baterii si electrocasnice. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Asta costa bani, daca nu-i obliga nimeni, n-o fac.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cat mai duce plăcuțele astea?
[attachmentid=1628142710] Nu știu dacă sa le schimb când schimb și rotile sau sa le las până la primăvară |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
cam 2..3k...
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
axabrt |
![]()
|
Ups. Asta înseamnă ianuarie...vom vedea
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 30 Sep 2022, 18:55) Unde duc la reciclat materiale de constructii ramase? E vorba de niste lavabila, lac, din astea. Sa tot fie in total vreo 7-8 kg. Am incercat odata cu anunt pe olx cu donatie ca aveam polistiren, adeziv , adezivd e faianta; numa cu ifose si pretentii, ca de ce e extrudat si nu expandat, ca dacal-l auc etc. Le-am aruncat la tomberon. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
Adica vrei sa spui ca, cu toate ca era _donatie_, ti s-a batut obrazul ca nu e expandat si transport gratuit?!?!?!?
![]() This post has been edited by paul_damian: 5 Oct 2022, 08:17 |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:12 |