Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
YRX |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
firma e mare, nu e problema de plafon de tVA.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.050 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
La asta foloseste in general mutarea veniturilor.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Eu vreau să știu cum pot emite angajații cu CIM facturi.
Serios. |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bea niste lapte poate te prinzi, ai impresia ca facturile se emit singure, nu le face un angajat X al firmei?? Facturile se emit catre client, nu catre angajatorul lor daca asta oi fi inteles.
This post has been edited by einstein1984: 20 Dec 2022, 13:12 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Aaaa facturile firmei către clienții firmei
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
imi cer scuze daca oi fi fost prolix in exprimare, nu ma gandeam ca se poate intelege asa.
This post has been edited by einstein1984: 20 Dec 2022, 13:23 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RDK |
![]()
|
Eu eram cu gândul la un mizerabil de patron insolvent care și-a mințit angajații (toți cu pfa) că nu e nevoie să emită facturi și nici să nu se înscrie la masa credală fiindcă salariu' e sfânt, ceea ce s-a dovedit fals ulterior.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Uau, aia chiar ca e mizera. Dar probabil ca angajatii nu erau nici ei cu studii prea inalte e nu s-au prins.
Unde zic eu sigur nu e cazul de ceva asa de rau voitor. Dar incurcate sunt caile economiei si taxarii. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
RDK |
![]()
|
Fix ingineri, toți, de-aia aveam ideea înfiptă în memorie.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai sunt injineri in Romania?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
o mașină ok de urcat pe bordura. ?
[attachmentid=1628145204] Ați văzut pe unde a așa ceva? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
E urmașul lui Asia Rocsta. Daca-l cauți la strămoși, rădăcina e Willys-ul american din al doilea mondial.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred că tot pe foi era, dar de Korando nu știu cum era făcut.
Întrebare de leneș: a reușit cineva sa dizolve cu ceva depunerile "slime" din rezervorul de lichid de stropit parbrizul? Nu știu, cu calgon/oțet/descântat/alcool tehnic/apelat la homeopatie și vrăjitoare? S-au înfundat prima oară acum doi ani, am schimbat furtunul pentru că nu aveam acces la supapa de reținere fara sa demontez aripa dreapta, și tot atunci am schimbat și pompa. Săptămâna trecută s-au înfundat iar, am scos pompa și i-am curățat sorbul, am pus lichid nou și s-a înfundat din nou. Pot rezolva fara sa demontez un sfert de mașina că sa scot rezervorul? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
YRX |
![]()
|
Soda caustica sau clor ca probabil sunt depuneri de sapun/detergent. Dar scoti pompa si clatesti bine vasul. Nu poti sa scoti vasul afara?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Imposibil. Masina e conceputa ca o ceapa in jurul bidonului
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Manualul de service de la VW detalia foarte bine schimbarea motorașelor de la clapetele climatronicului la Passat. Ce nu spunea era că acțiunile detaliate presupuneau în prealabil demontarea completă a bordului. Am scăpat de asta dând o gaură tehnologică de 3 mm și rupând o ureche de la una dintre clapete.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
YRX |
![]()
|
Daca e greu de scos merge si in situ, solutie in el, furtun la iesire sa evacuezi fara alte avarii si clatit bine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Fii arogamnt
O galeata de apa clocotita si un bidon Screenshot_20230105_192314.jpg ( Size: 231.5k ) Number of downloads: 255 . Creste si valuarea la masina |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.976 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Mare șef la doctori , matale nu mai știi cum să ne arăți cai mașina de spălat miele. E drept căutasem și eu ceva pentru apartament dar preturile de peste 6000 de lei pentru miele entry level m au făcut să mă orientez către un AEG seria 7000. Am și televizor Samsung qled, pe bune. Oled nu mi am permis desigur.
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
YRX |
![]()
|
A dat poza jos de pe net...
![]() Ala e pentru calcar, ca aia se depune la masinile Miele. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
bion |
![]()
|
Râca... E scump da face. Desfundeste tot cica si trompele la nevestele sterpe. Merge bine si Ace dar trebuie lasat o zi. Nu stiu daca la tablele din limouri e sanatos. Ce dreac de zeama a bagat colegul. In 45 de ani de volanit nu am intalnit fenomenul. Nici maca pe vremea apaspirtcristal.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
tatabobu |
![]()
|
Daca puteam scoate ușor vasul mă descurcam, chit că băgăm niste bile și apă și tot reușeam să-l curăț. Dar trebuie demontata protectia locașului roții și eventual și scutul pentru a avea pe unde să-l scot, și farul pentru acces la șuruburile lui de montaj. Cu farul scos și ceva chin am acces la pompa. O s-o mai scot încă o dată pe asta, și eventual mă duc la spălătorie să-l umplu cu lancea până iese tot jegul din el.
Cât despre lichid, am folosit de prin benzinării: LUKOIL, OMV, Petrom. Cam de-astea am avut. Identic cu toate celelalte mașini din parohie (ba în accent am băgat des și de-ala din Cora, winny sau stropgel) și n-a sughițat niciodată vreuna din celelalte. This post has been edited by tatabobu: 6 Jan 2023, 01:11 |
--------------------
DACIA
1300
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Ma uitam la veo 2 clante prin casa( sunt cumparate odata cu aartamentul) si ma gandam sa le scimb ca sunt uzate. Doar ca nu au stiftul ala crestat montat radial pe care-l stiam eu sa le sct de pe axul ala patrat, sunt pline. CUm naiba se demonteaza? Au vreo bila cu arc si trebuie dar sa tragi tare?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
axabrt |
![]()
|
O fi d alea care s corp comun de felul asta de mai jos
Clanța e ținută cu un inel pe spatele mânerului.[attachmentid=1628145852] This post has been edited by axabrt: 12 Jan 2023, 08:29 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
einstein1984 |
![]()
|
https://www.youtube.com/watch?v=7qtbb24GDpw...linRom%C3%A2nia Gata, merci, am vazut la astia, siguranta e dosul sildului... deci ori iau silduri noi, ori cleste de sigurante
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
N-ai cu imbus băgat de jos in clanța? Cui spintecat n-am mai văzut de mult.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
einstein1984 |
![]()
|
De ala ziceam, cred ca ultima montata avea crestatura de surubelnita plata, nu inbus. Dar am din astea corp comun cu sildul. Poate schimb si sildul si pare ca am usi noi.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:54 |