Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(axabrt @ 8 Apr 2025, 11:50) Ce i cu forumul de s a rărit așa postările? De când cu tarifele lui trupm s a dus in cap mai rău că bursa A venit primăvara! Toți prin grădina să vedem florile și frunzele inghețate... IMG_20250408_1321165.jpg ( Size: 1.38mb ) Number of downloads: 389 Si la Trump se postează ravașe din placintă! ![]() This post has been edited by Agrig: 8 Apr 2025, 13:45 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.156 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
mi o fi inghetat florile de cires ?
Inorice caz albinele nu mai ies de la frig si nici cirese nu cred ca vor mai fi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.594 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu se face tuica anul asta.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.097 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Ei nu, se face din mere dacă nu-s prune!
![]() Dacă nici de alea, din porumb, credeți că se poate fară "combustibil"? This post has been edited by Agrig: 8 Apr 2025, 19:36 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
rue |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.724 Joined: 18 September 05 From: Internet ![]() |
Aia din laterale sunt ciresii, au in mijloc parul su un mar in tarcul cainilor (ala in care nu stau). Vedem ce mai e in weekend prin pomi. Perii inca sunt plini de flori. Data e cu un an mai hais la CCTV. O sa il ajustz curand.
This post has been edited by rue: 8 Apr 2025, 17:54 Attached thumbnail(s) ciresarii.jpg ( Size: 304.58k ) Number of downloads: 365 |
--------------------
Dacia
Logan
2021, 1.0 TCE eco-G, Comfort
- RUE
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 620 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Sunt două probleme cu gerul de acum, cel puțin prin zona de nord a Ardealului: fix când au înflorit o parte dintre pomii fructiferi, a venit gerul. Până duminică, fiecare noapte aduce temperaturi negative. Dar, chiar dacă scapă de ger unele flori, nu sunt active albinele, nu are cine face polenizarea.
Vom vedea, dar oamenii sunt destul de pesimiști. This post has been edited by GBX: 8 Apr 2025, 20:16 |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
1972/ 1997
- 5-MS-8258
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
Pe vremuri citeam ca se foloseau fumuri ca să ridice local temperatura.
Nu mai merge? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.942 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m a muscat o capusa. Daca o patiti sa va duceti la urgenta sa luati antibiotic...in primele 2 zile...max.
Daca tot umblati in gradini. E vremea lor..acu... This post has been edited by wolfin: 8 Apr 2025, 21:06 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.569 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Merge, dar costa
Cei cu livezi mari, care traiesc din asta, o fac |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
Agrig |
![]()
|
Merge dar gaia-i știe cu cu legislatia că nu mai ai voie sa dai foc la nimic...acolo trebuie dat foc la material umed, să vezi atunci fum inecăcios iar daca bate vînul mai tare este cam fix degeaba.
Merge cu aspersoare, am dat si am rămas cam singurul dintre vecini care au avut caise acum 3 ani. Anul ăsta am fost plecat așa ca am rămas făra caise, cireșe, pere...sper sa mai rămîna merele... Asta e. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.156 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Da căpușele apar in aprilie.
Am și. Niste pisici prin zona deci șanse sunt. Soluția este sa tunzi iarba cat mai scurt. Nu le place gazonul tuns |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.727 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
O fi vorba de căpușele bugetare.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Alea funcționează non-stop, nu sezonier
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 9 Apr 2025, 16:43) Pai anul trecut așa începuse https://www.romania-actualitati.ro/stiri/ro...e-id191243.html Acuma.in 2025 daca pe marskman l o piscat , înseamnă ceva |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Agrig |
![]()
|
Alea umblă cînd e cald afară, temperatura să nu scadă sub 10C nicicînd, asa traiesc ele.
Stau pe virfuri de plante și așteapta sa treacă victima. Dacă n-au iarbă sau plante inalte nu le merge vinătoarea. Pe la mine prin gradină nu am văzut de peste 10 ani, însa tai iarba, adunase un motan una dar ăla era cam vagabond. |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
Nelson Mandela |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(axabrt @ 9 Apr 2025, 22:13) Pai anul trecut așa începuse https://www.romania-actualitati.ro/stiri/ro...e-id191243.html Acuma.in 2025 daca pe marskman l o piscat , înseamnă ceva Anul trecut a fost o săptămână cald în februarie, ghici dacă au apărut căpușele? 😇 |
--------------------
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Am pe un scaun de birou de la ikea niste roti cauciucate foarte misto.
Copilu vrea scaun de gaming care are roti de plastic si doresc sa le schimb. Cum nu am gasit la ikea sa se vanda doar rotile separat, vad pe emag niste roti de silicon Ati folosit? Sunt bune de ceva? |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.594 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
suna la ikea cu numele scaunului tau si iti dau rotile gratuit.
https://www.ikea.com/ro/ro/customer-service/spare-parts/ This post has been edited by einstein1984: 11 Apr 2025, 13:40 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(psychoo @ 11 Apr 2025, 12:02) Am pe un scaun de birou de la ikea niste roti cauciucate foarte misto. Copilu vrea scaun de gaming care are roti de plastic si doresc sa le schimb. Cum nu am gasit la ikea sa se vanda doar rotile separat, vad pe emag niste roti de silicon Ati folosit? Sunt bune de ceva? Am luat de pe emag in urma cu patru ani un set de roti de silicon(simple, negre, 105 lei la vremea respectiva) pentru un scaun de birou steelcase. Am schimbat rotile duble din plastic cu roti simple din silicon. Sunt excelente, se misca usor, sunt silentioase, nu mai huruie pe parchet. |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Great tips, merci
|
--------------------
Ford
Focus
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.942 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ps. Sa fie si cu opritor
|
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.702 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da, le-am schimbat si eu. Ai scapat de zgomot, se misca si mai usor.
Dar trebuie sa cauti cu diametrul cuiului existent. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.111 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(psychoo @ 11 Apr 2025, 13:02) Am pe un scaun de birou de la ikea niste roti cauciucate foarte misto. Copilu vrea scaun de gaming care are roti de plastic si doresc sa le schimb. Cum nu am gasit la ikea sa se vanda doar rotile separat, vad pe emag niste roti de silicon Ati folosit? Sunt bune de ceva? Exista roti de scaun ikea de vânzare la ikea. Dacă nu, MAM bricolage |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
wolfin |
![]()
|
Mam e overrated. Daca ajunge in zona...mai sus..e regency
![]() |
--------------------
pegas
3120
|
|
einstein1984 |
![]()
|
alea de ikea au si frana, nu s emisca scaunul daca nu stai pe el la unele
This post has been edited by einstein1984: 14 Apr 2025, 07:31 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
psychoo |
![]()
|
Am avut unul dinala si m-am bucurat enorm cand am scapat de el. Scaunul il mai misti si fara sa stai pe el, de ex sa il bagi sau scoti de sub birou ca sa nu ocupe tot spatiul. Autoblocantele alea erau oribile in acel caz.
Acum am un markus (parca) de la ikea care e perfect pt nevoile mele si rotile sunt exact ce trebuie, deci am sa incerc sa pun mana pe un set, doar sa ajunga scaunul copilului ca sa vad ce diametru are axul rotilor de plastic |
--------------------
Ford
Focus
|
|
dizzy |
![]()
|
Scaunul Markus e ce trebuie pe banii lui!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 16:50 |