Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Agrig |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 3.089 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici eu nu prea semnalizez, sunt ca noi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.549 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
N am schimbat bec de semnalizare in viata mea, la nici o masina. Nici la aia cu 290000 facuti de mine
Poate e timpul sa schimbi masina ![]() This post has been edited by bgdrenault: Yesterday, 21:03 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.702 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Faza cea mai trista este ca am schimbat becurile originale de semnalizare preventiv cand s-a ars un bec de frana, acolo ma tinea maxim 2 ani philips. Ultimele puse osram ultra life, tare-s curios cat or sa tina.
Am vazut ca pareau putin afumate si am zis sa fie altele noi...prost eu Cele de pe fata par inca ok, le-am dat refresh cand am relacuit farurile...am zis ca daca tot e jos farul fac un pustiu de bine. Sa tot fie vreo 3 ani de atunci @bgd, cat timp gasesc piese la preturi rezonabile masina asta nu pleaca. Ba chiar am gasit niste scuturi de ST/RS si mi-am pus si eu ca sa intru in rand cu lumea (bmw, audi, etc) ![]() Am luat clipsuri noi OE, doar 190 roni ![]() This post has been edited by psychoo: Yesterday, 21:30 Attached thumbnail(s) Screenshot_20250617_222916_Gallery.jpg ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 22 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.635 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
BG a glumit.
![]() Astea de semnalizare au cea mai mica cautare si s-a trecut si pe led. Nu se mai deranjeaza nici producatorii mari sa mai faca becuri cum trebuie. Cele mai bune becuri se gasesc sh la remat ![]() This post has been edited by IRONICK: Yesterday, 21:35 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 00:45 |