Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
stitu!.... nu mai dezvoltam aici
![]() This post has been edited by P-A-C-O: 26 Nov 2011, 16:08 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nope !Hai ma nu e nici unul mai priceput?
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ba sunt destui, da' nu ajuta moderatorii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fir tractor.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Tractor sa-ti iei tu.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu, ca nu am plantatie.
Ma multumesc cu birotica, mai o ascutitoare, mai un cutter... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
@Ake
Sarpe spion (sarpe calauza)- la raioanele electrice, diferite lungimi. Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Asa ceva te-ar coafa?
http://www.lidl.ro/cps/rde/xchg/SID-72EF02.../index_8503.htm E drept, destinatia initiala e alta, dar banuiesc ca te-ar putea ajuta. This post has been edited by radian: 26 Nov 2011, 20:36 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Ala nu-i de coafat, e de desfundat tevi.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cu aia se desfunda veceul.
Ia si tu un kil de sirma mai otelita si foloseste-o fara sa-i stii denumirea ![]() This post has been edited by corbex: 26 Nov 2011, 20:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, inainte de utilizare te legi la ochi cu o esarfa, ca daca-i vezi denumirea se destrama vraja...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Ba nene... proiectoarele de ceata la logane e diferite stanga de dreapta? Si cum mortii ma-sii se monteaza?? un pdf ... ceva...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Gasesti pana si pe you tube.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Tocmai am descarcat de vreo cateva zile filmografia lui Steven Segal si am o curiozitate nestavilita care ma mananca in c.r de nu mai pot: cate filme a turnat Segal in Romania, ca inca n-am terminat de vizionat colectia si pana acum cred ca am numarat vreo 5-6...
Are ceva neamuri p-aici sau... s-a indragostit de meleagurile mioritice sau... si-a gasit o nevasta romanca, sau... Acum cativa ani stiam ca toarna un film, dar probabil ca a stat cel putin vreun an ca sa toarne 5-6... Mai e prin zona? PS: si... apropos: din toata filmografia cele mai slabe (chiar as zice impertinent de slabe) sunt cele cu decor romanesc. Oare de ce? Buget mic? Scenarist si regizor slab? S-a ramolit senseiul (in sensul de senilizat)? Sau...? |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
...Si mare amator de "prospaturi"...
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.290 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
INTREBARE:
Cat este taxa auto de prima inmatriculare pentur un VW Polo cu an de fabricatie intre 1994 si 1999 si motor de 1900 cm3 DIESEL ? Masina fara Airbag, Aer Conditionat, ABS. Cumva e de 1700 E sau m-am uitat eu prost? Am vazut ca jucariile astea au "preturi ieftine" si consuma putin. http://cautare.mobile.ro/vehicule/showDeta...ro&pageNumber=1 |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
Alydor |
![]()
|
Tocmai mi-au facut drumarii care au asfaltat strada o bucurie... Dupa ce au terminat s-au gandit ei sa dea cu smoala sau ce mama dracului dau ei sub forma de spray pe toata soseaua. Ghinionul meu ca am lasat masina la poarta. In concluzie toata jumatatea din fata este cu picatele de smoala. De pe parbriz si geamuri am dat jos vopseaua cu diluant. De pe restul masinii cu ce se poate da fara sa raman cu vopseaua pe carpa. M-am gandit la benzina (nu sa torn pe ea si sa ii dau foc
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Alydor in mod normal diluantul nu ar trebui sa afecteze vopseaua daca pe masina ta s-a intarit lacul.
Daca e doar vopsea data la spray probabil ca o poti indeparta cu diluant dar dac e smoala care a fost calda cand ti-a atins masina e posibil sa fie mai rau. Ce culoare e golanul tau ?, metalizat sau nemetalizat? |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
In magazine auto sau chiar gen Praktiker exista niste solutii dedicate pentru smoala ("tar"). Nu mai tin minte preturi, doar am inregistrat existenta lor.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Eu am reusit sa sterg smac din asta de pe masina cu spray d- ala pentru curatarea contactelor electrice.
A fost un pic de munca,dar pina la urma s-a rezolvat. Din pacate nu mai stiu cum se numea. ![]() Oricum,avea in componenta alcool izopropilic. This post has been edited by M.C.: 7 Dec 2011, 19:38 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cu motorina iese. Am avut si eu asa ceva pe masina
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Au la spalatorii solutii pentru curatare, am patit si io acum vreo 2-3 ani.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Alydor |
![]()
|
Oki baieti. Dau o fuga la spalatorie. Masina e rosie nemetalizata.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
Markos |
![]()
|
Apropo, am vazut în seara asta un Mini Cooper splendid, albastru metalizat, peste care turnase un idiot nervos cel putin 3 cutii de vopsea alba
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
era home made?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Daca esti sofer, poti castiga acum un Duster 4x4! RCA Ieftin implineste 5 ani si ofera 5 Duster cadou! Ai prieteni soferi? Invita-i sa participe si poti castiga unul dintre cele 54 premii intre 50 si 1500 euro! Participa acum!
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:44 |