Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Sa-ti traiasca, multi inainte!
Deci am un Ebola 909 HDMI pe care l-am primit impachetat intr-un prosop. Am incercat sa vad niste filme romanesti la el si.... canci sonor! Banuiesc ca-i vorba de codecuri noi, deci abdeit de soft. De unde plm mai iau abdeituri de soft acu', cind baetsii depe softpedia s-au gasit sa faca d-astea pe bani la altii? This post has been edited by Marty: 5 Nov 2011, 00:34 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
ai incercat aici?
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Intrebare pentru cei care au fost in SUA. Astia au pe acolo servicii de telefonie mobila pre-pay? Daca da, ce operator recomandati? Ma intereseaza sa pot sa primesc apeluri
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
au cu sigurantsa. Virgin de exemplu.
Nu as putea sa iti recomand vreun operator, nu am folosit prepaid acolo. Cei mai mari sunt Sprint, AT&T si T Mobile. This post has been edited by neumann: 10 Nov 2011, 15:04 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Din cite stiu eu, in america se plateste SI pentru apelurile primite.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Asa este. La abonamente mari(>2-300$/luna) taxarea la primirea apelurilor este infima/inexistenta.
<span class='edit'>10 Nov 2011, 16:33:</span> QUOTE(Alydor @ 10 Nov 2011, 15:58) Intrebare pentru cei care au fost in SUA. Astia au pe acolo servicii de telefonie mobila pre-pay? Daca da, ce operator recomandati? Ma intereseaza sa pot sa primesc apeluri Suma respectelor, Alydor Au telefonie preplatita. Exemplu concret... La T-mobile am avut cartela de 50$, valabilitate 3 luni si costa 11 centi/minut apelul in orice retea din SUA. La primire, daca nu ma insel era 8-9 centi.Nu am folosit SMS asa ca nu stiu cat era. This post has been edited by bella: 10 Nov 2011, 15:33 |
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Deci 11+9=20 c/minut. Ce bulangii! Parca ar fi astia de la noi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bella |
![]()
|
![]() TRACTORIST INCEPATOR Group: Members Posts: 322 Joined: 9 June 06 ![]() |
Motiv pentru care sunt au o dexteritate la a scrie sms-uri ceva de seriat.
|
--------------------
Logan
Laureate 1.5dCi-75Cp
2011
- PH-xx-XXX
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum scot de pe ascutitoare vopseaua unei alte masini?
Azi aveam treaba, si un coleg trebuia sa ajunga nu's unde plm, si cum mai mersese cu ascutitoarea, i-am zis: "Ia calul meu si du-te!" Si s-a dus, si a dat cu spatele pana s-a urcat pe una. Nu stiu ce i-a facut aleia, da ascutitoarea e albastra toata la cur, zici ca a baut albastru de metil. In rest n-are nimic aparent, probabil ca dupa ce ii sterg bara o sa vad si zgarieturi... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Cu ce ai incercat de nu se ia?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cu degetul
![]() Adica am luat masina (O LASI ACOLO UNDE E CA VIN EU SA O IAU, NU O MISTI!!!! CUM $^^&^$ MEA SA NU TE UITI IN SPATE?!?!!!?.......TE-AI UITAT O %$&^$!!!!), am dau o privire fugara si am ster cu degetul un pic (mi-a ramas albastru pe deget, dar nu s-a luat tot) si am plecat ca aveam treaba. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
Benzina + carpa de bumbac + polish usor
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Altis |
![]()
|
Danke! O sa ma duc sa incerc, dar cred ca ajung cand ajung la tara, ca o sa ma imput ca dracu'.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(Altis @ 10 Nov 2011, 18:52) Cu degetul ![]() Bre, altceva se incearca cu degetul. ![]() Mai merge si cu diluant. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
incearca si cu solutie de la mfra pulimaxx sau asa ceva.... daca dai cu ala concentrat ia si vopseaua ta
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Alydor |
![]()
|
Cu diluant risca sa ramana fara vopsea de tot pe bara...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cel mai simplu: vopsesti vopseaua suplimetara la culoarea restului
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cu polish si carpa, e cel mai sigur. Merge rezonabil si cu benzina. Cu diluant sa-i dai vecinului pe care esti suparat.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
buntom |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 4 May 11 From: Bucuresti,Militari ![]() |
am si eu o intrebare privind compunerea unui document .html, adica cum sa pun alineatul? am pus spatii dar nu imi apare alineatul
ex:<p> (textul)</p> mie nu imi merge cu spatiu exista un alt marcaj(tag)? |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala dec. 2004 "When in doubt... C4"-Jamie Hyneman
LG Optimus G ex. Samsung Wave 723 cu Bada 2.0, |
|
Altis |
![]()
|
QUOTE(zanzie @ 10 Nov 2011, 18:26) QUOTE(Markos @ 10 Nov 2011, 19:47) Am inteles, jantele merg cu destu', bara nu. Marcule, smirghel sa dai tu pe haudi ala albastru! Da vezi sa nu faci si ochii albastrii dupa aia, pe contur! ![]() Multumesc, o sa incerc maine cu benzina, mi-e lene sa merg sa iau polish... Benzina e in canistra. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Nu al doamnei Marcela bre...
Altis, da' ascutitoarea nu are rezervor? Mergi cu canistra dupa tine? |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Alydor @ 10 Nov 2011, 14:58) Intrebare pentru cei care au fost in SUA. Astia au pe acolo servicii de telefonie mobila pre-pay? Daca da, ce operator recomandati? Ma intereseaza sa pot sa primesc apeluri Suma respectelor, Alydor Au. Eu am avut de la AT&T anul asta, vezi ca au (cel putin aveau!) un serviciu cu minute nelimitate in reteaua lor si foarte ieftin nationwide si nu era foarte scump, parca 60-70 de dolari pe luna. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Altis |
![]()
|
Avem doua cansitre in firma, cand pleci la Brasov si ajungi la Pitesti numai pe drumuri forestiere, e bine sa ai un back-up.
Asta vara veneam cu paduraru de la Praid si am cam alergat-o. Cand s-a aprins becul si imi arata ca mai am 50 de km de mers iar eu eram intr-un sat de dublu minoritari, ma temeam ca ajung cu masina acasa transformata in "motor" de taiat lemne... |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Alydor |
![]()
|
@marksman - pe mine ma intereseaza sa pot fi sunat... Ca am posibilitatea sa pot suna oriunde de pidijiaba. Si cum o sa stau cam o luna... Nu as vrea sa profit si sa folosesc telefonul de la birou pentru a putea fi apelat in probleme personale. Singura care ma va suna va fi nevasta...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(Alydor @ 10 Nov 2011, 20:15) @marksman - pe mine ma intereseaza sa pot fi sunat... Ca am posibilitatea sa pot suna oriunde de pidijiaba. Si cum o sa stau cam o luna... Nu as vrea sa profit si sa folosesc telefonul de la birou pentru a putea fi apelat in probleme personale. Singura care ma va suna va fi nevasta... Suma respectelor, Alydor trebuie sa pui in calcul si diferenta de fus orar.......recomand totusi sa te gandesti la convorbiri pe skype, asa nu te mai gandesti la costuri.....plus ca ai avantajul si unei convorbiri video... |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Alydor |
![]()
|
Pai tocmai ca am luat in considerare diferenta. Si la munca nu prea cred ca o sa fie aia de acord cu convorbiri skype cu nevasta. Asa de pe mobil ma poate suna pe mobil oricand... Diferenta este de 8 ore.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 13:32 |