Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
nu a spus nimeni ca are sau nu are voie sa mearga singur in masina, doar un stimail coleg forumist care mai e si moderator m-a facut "habarnist" cand am afirmat ca in Bucuresti majoritatea masinilor sunt doar ptr sofer - asta e tot
This post has been edited by tarzy: 13 Nov 2008, 15:55 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ba ady, stai drecu' potol, ca astia-s in stare sa se suie la tine-n masina, cand esti oprit la semafor, numai sa fluidizeze traficul.
<span class='edit'>13 Nov 2008, 15:53:</span> QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 15:40) nu a spus nimeni ca are sau nu are voie sa mearga singur in masina, doar un stimail coleg forumist care mai e si moderator m-a facut "habarnist" cand am afirmat ca in Bucuresti majoritatea masinilor sunt doar ptr sofer - asta e tot Daca te-a facut "habarnist" inseamna c-a vrut sa spuna ca habar n-ai, asa se traduce. Si apoi da, majoritatea masinilor sunt pentru cine si le-a cumparat si are nevoie de ele. N-o sa-ti ceara tie voie sa le foloseasca. Si nici n-o sa te intrebe cum s-o faca. This post has been edited by Victoras2001: 13 Nov 2008, 16:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
scuze Victoras .... am scos sotia din ecuatie
credeam sa stii de gluma si nu se pune pba sa-mi ceara sau nu voie, si eu merg in majoritatea cazurilor singur la volan .... ideea este ca sunt destul de matur si cerebral sa constientizez faptul ca aceasta abordare nu este cea mai fericita dpdv fluidizare trafic .... numai ca .... pur si sinmplu nu am alternative demne de luat in considerare |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Ce nu mi se pare mie normal (sa revenim la topic)? Nu inteleg de ce ar trebui sa fluidizez traficul? Atunci de ce sa nu merg pe jos? Ar fi si mai bine, autobuzele goale nu ar mai circula nici ele. Strazile ar fi, in sfarsit, linistite. Ba chiar, Motociclistul, ar putea duce rationamentul mai departe: de ce sa plecam din casa? Oare chiar mergem cu treaba (urmeaza a fi definit), sau numai asa, in plimbare? De ce sa nu respiram mai rar, in contratimp, sa nu consumam prea mult oxigen? Si-apoi, unii spun ca motociclistii sunt @#$%%$. Si ce? E parerea lor. Daca faci parte dintr-un grup nu e neaparat necesar sa iti insusesti toate caracterele grupului.
Imi spui (nu mie personal, e o expresie) sa ma duc cu autobuzul, ca 20 de persoane ocupa strada cu 20 de masini, ca fluidizare, constiinta, indemn la lupta de clasa, etc. Stii ceva? Nu te baza pe mine, OK? Daca vreau sa ma duc singur cu masina, fara treaba, la plimbare, am sa o fac - atata timp cat imi voi permite (legal, financiar, etc.) si atata vreme cat nu ma va enerva traficul. Asa ca obisnuieste-te cu mine. Bine? Iti voi aglomera strazile, iti voi respira aerul, ba chiar, poate, am sa cumpar si ultimele beri din magazin fix inaintea ta. Si nu voi lua numai 2 ca sa ajunga la toata lumea. Nu, prietene, voi face ce am de facut si nu ma voi minti singur ca sunt un mare filantrop-ecologist cu simt social hiperdezvoltat. Daca imi ceri o bere, ti-o voi da (poate), daca te vad in trafic iti voi face loc (daca pot si am chef), daca imi ceri ajutorul nu ma voi trage pe ***, dar nu imi cere sa fiu generos la modul universal, bine? Nu imi cere sa salvez lumea si sa renunt pentru binele colectiv la confortul meu. E usor lipsit de bun simt sa imi ceri sa justific faptul ca sunt singur in masina, sau sa crezi ca ma faci sa ma simt vinovat ca nu merg cu autobuzul. Din partea mea, indemnul asta cu "hai sa mergem cu autobuzul" e inutil. Daca ar fi fost o optiune, cu adevarat, am fi mers de mult timp cu autobuzul, crede-ma. Conserva doar tine de cald, nu iti si fierbe creierul ![]() |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
emil_t |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 519 Joined: 12 August 07 ![]() |
mie mi se pare normal, de ce ar vrea cineva sa mearga cu autobuzul ?
si nu ma luati cu vrajeala ieftina ca salvati mediul si nu stiu ce, nimic din ce vede lumea la televizor este concret. |
--------------------
Dacia
Supernova
'03
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 11:52) totusi ma gandesc eu .... ca as alege gradinita in primul rand in fuctie de acest aspect .... sa fie aproape de casa .... nu stiu unde locuiesti tu .... dar langa locuinta mea sunt pe o raza de 500 m 3 gradinite, 2 scoli generale si 1 liceu. Sa nu uiti, cand o sa fii in situatia de a alege gradinita, sa mai treci pe aici sa confirmi ca ai ales-o in functie de distanta fata de casa. Sa nu uiti! QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 11:52) In viata mea distanta fata de punctele unde trebuie sa ajung a fost criteriu prioritar, [...]am ales liceul "industrial" ptr ca era la 3 statii de autobuz fata de casa, Eu am ales un anumit liceu mai departat pentru ca la acel liceu se facea mai multa carte decat la altele, mai apropiate. Dar nu pot sa condamn pe nimeni, fiecare are criteriile lui de alegere.Si revenind la metodele de manipulare mult uzitate pe aici, as sublinia una de tine de televiziune: cetatenii sunt/nu sunt de acord cu masura x; si zdrong se dau la tv imediat 3-4 interviuri cu niste cetateni care sunt/nu-s de acord. Insa relevanta statistica este data de un esantion de alta forma, nu de 3-4 cetateni, alesi si aia special dintre, sa spunem, 6-7 intervievati cu adevarat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 13 Nov 2008, 19:08) ... Eu am ales un anumit liceu mai departat pentru ca la acel liceu se facea mai multa carte decat la altele, mai apropiate. Dar nu pot sa condamn pe nimeni, fiecare are criteriile lui de alegere. ... pai da .... ca la liceul tau lucrau dupa o alta programa ![]() adevarul este ca pe aici diferenta o face cls.I-a ... unii au fost dati acolo mai devreme de 7 ani si parca subiectu topicului era altul si nu tehnicele de manipulare .... This post has been edited by tarzy: 13 Nov 2008, 21:24 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Tare tare topicul asta . Abia astept sa vad ce rezolvare aplicabila o sa gasiti problemei .
![]() Nu ca ar exista o rezolvare, in democratie, poate in dictatura . ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 13 Nov 2008, 21:23 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
ce tara de tampiti..auzi..se iau la bataie in trafic.....las ca iau si eu o bata cu mine de acuma....
fiecare merge cu cate persoane vrea in masina motociclistule, tu nu faci nimic sa fluidizezi traficul..tu doar te strecori printre masini..... atata timp cat autobuzele o sa fie pline de hoti, mosi si alte persoane care PUT, nu o sa se mearga cu ele(pe langa faptu ca sunt aglomerate) cu locurile de parcare cam sunt probleme....si ar trebui sa faca strazi supraetajate(ce e la etaj pt parcare...)asta e solutia mea scurta si eventual tembela..... vreti fluidizare? nu ocuparea de catre masini a spatiului pe strada e problema, ci intersectiile..ca alea se blocheaza..nu strada in sine.... sa bage giratorii.... alta varianta......cumpara elicopter ![]() alta fluidizare nu o sa aveti..... ROMANIA VA CRESTE PRIN BUN SIMT SI RESPONSABILITATE |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Mda...mai nou vara, tiganii s-au invatat sa stropeasca cu apa lumea din statii. Eram vara asta intr-un autobus, in stanga un BMW X5, condus de un tigan, se lasa usor in jos geamul din spate...si un puradel cu o pusca cu apa , incepe sa stropeasca lumea aflata in autbus, prin geamurile deschise ca sa nu e sufocam.
In statie la universitate, trece o masina de tigani, care arunca cu apa in lumea din statie... In statie la tramvaiul 41 pe Bulevardul 1Mai, trece o dacie cu niste tigani la bord care arunca cu apa in oamenii din statie. Sa imi zica mie cineva ca e mai bine cu RATB-ul....hai sa imi zica... |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 13 Nov 2008, 21:26) ce tara de tampiti..auzi..se iau la bataie in trafic.....las ca iau si eu o bata cu mine de acuma.... fiecare merge cu cate persoane vrea in masina motociclistule, tu nu faci nimic sa fluidizezi traficul..tu doar te strecori printre masini..... atata timp cat autobuzele o sa fie pline de hoti, mosi si alte persoane care PUT, nu o sa se mearga cu ele(pe langa faptu ca sunt aglomerate) cu locurile de parcare cam sunt probleme....si ar trebui sa faca strazi supraetajate(ce e la etaj pt parcare...)asta e solutia mea scurta si eventual tembela..... vreti fluidizare? nu ocuparea de catre masini a spatiului pe strada e problema, ci intersectiile..ca alea se blocheaza..nu strada in sine.... sa bage giratorii.... alta varianta......cumpara elicopter ![]() alta fluidizare nu o sa aveti..... ROMANIA VA CRESTE PRIN BUN SIMT SI RESPONSABILITATE "motociclistule, tu nu faci nimic sa fluidizezi traficul..tu doar te strecori printre masini....." Eu zic ca fac, pentru ca nu ma adaug la coada de masini. De cate ori a trebuit sa stai in trafic in spatele unui motociclist sau sa mergi dupa el? Cand esti in masina, de cate ori pe zi te gandesti tu la motociclisti?...Suntem aproape invizibili in trafic si tocmai de aceea inca nu s-au obisnuit soferii cu noi, in cazul fiecarui accident auzindu-se replica: "Nu te-am vazut!". De fapt, lucrul asta s-ar traduce astfel: "Nici nu m-am mai gandit ca existi si tu pe strada!". Cum spuneam... Daca tu uiti de existenta mea, inseamna ca nu te incurc cu nimic, desi si eu sunt acolo, in trafic, fluid. ![]() <span class='edit'>14 Nov 2008, 08:01:</span> QUOTE(Radduu @ 13 Nov 2008, 23:13) Mda...mai nou vara, tiganii s-au invatat sa stropeasca cu apa lumea din statii. Eram vara asta intr-un autobus, in stanga un BMW X5, condus de un tigan, se lasa usor in jos geamul din spate...si un puradel cu o pusca cu apa , incepe sa stropeasca lumea aflata in autbus, prin geamurile deschise ca sa nu e sufocam. In statie la universitate, trece o masina de tigani, care arunca cu apa in lumea din statie... In statie la tramvaiul 41 pe Bulevardul 1Mai, trece o dacie cu niste tigani la bord care arunca cu apa in oamenii din statie. Sa imi zica mie cineva ca e mai bine cu RATB-ul....hai sa imi zica... Nu prea inteleg... "Tiganii" aia despre care vorbesti tu, nu erau in masini personale cu soferi la volan? ![]() Eu chiar nu mai inteleg nimic... Adica, nu mai pot merge cu mijloacele de transport in comun tocmai din cauza celor care refuza sa se urce in ele, celor care incurca autobuzul sa ajunga mai repede la destinatie (vezi ca sunt niste filmulete edificatoare pe la pagina 50 a acestui Topic). Deci, tu preferi sa fii sofer, pentru ca niste soferi nu te lasa in pace sa mergi cu R.A.T.B.-ul. Bine ca n-au fost motociclistii mplicati in povestea asta. ![]() Ca o curiozitate... Iti imaginezi cam ce-si permit "baietii"aia, pe care tu i-ai amintit, cu noi, motociclistii?! Pentru noi sunt foarte periculosi acesti... soferi. ![]() This post has been edited by Motociclist: 14 Nov 2008, 08:42 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Ca o curiozitate... Iti imaginezi cam ce-si permit "baietii"aia, pe care tu i-ai amintit, cu noi, motociclistii?! Pentru noi sunt foarte periculosi acesti... soferi.
![]() Nu doar cu voi 'isi permit',smecheria e ca voi va puteti feri,ii puteti lasa repede in urma,in cele mai multe cazuri. This post has been edited by puiu82: 14 Nov 2008, 08:32 |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Nov 2008, 07:40) Suntem aproape invizibili in trafic si tocmai de aceea inca nu s-au obisnuit soferii cu noi, in cazul fiecarui accident auzindu-se replica: "Nu te-am vazut!". De fapt, lucrul asta s-ar traduce astfel: "Nici nu m-am mai gandit ca existi si tu pe strada!". Cum spuneam... Daca tu uiti de existenta mea, inseamna ca nu te incurc cu nimic, desi si eu sunt acolo, in trafic, fluid. ![]() Sau poate inseamna "de unde ai aparut ca atunci cand m-am asigurat in oglinda nu erai acolo? Tu ce faci, crosetezi masinile in trafic?" Sau: "Cu ce viteza mergi de ai aparut asa de repede langa mine?" - Asta din categoria numarului (dovedit de statistica politiei ) EXTREM de mare de accidente cu motociclisti datorate vitezei exagerate a motociclistilor. Si astea dovedite (destul de dificil de dovedit viteza, doar cu urmele de franare clare etc), d-apai nedovedite. Aceste motive de "invizibilitate" in trafic nu ar pute fi si ele reale? Ce-mi plac mie gandirile astea: din cauza voastra e aglomerat, din cauza voastra facem noi accidente etc. Dar poate e foarte mult si din cauza motociclistilor. Aceasta problema si-or pune-o motociclistii, sau ei cauta doar vinovati in randurile altora? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
Zilele astea mi-a spus un sofer astfel: Daca mergi cu motocicleta pe mijlocul benzii si eu ajung in spatele tau, voi incerca sa te depasesc, pentru ca vad posibilitatea de a avea pe unde.
Ce-mi place si mie gandirea asta... Sa mergem incet, regulamentar, fara zgomot, ca sa treaca masinile razant pe langa noi, sa ne dea jos. Am mai spus, Klaus, ca am facut experimentul asta si din "Ce ba, ti-a luat ma-ta strada?", flash-uri, claxoane si treceri la milimetru pe langa mine n-am fost scos. Poate ca tocmai asta vreti, sa mergem incet pentru a ni se putea face glume proaste de catre soferii despre care s-a discutat mai sus, astfel sa ne curatam, sa aveti loc pe strada, pentru ca noi ocupam mult spatiu si va incurcam. Vreti sa mergem regulamentar... Ne permiteti? |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Cu siguranta nu va pun io sa mergeti pe o roata pe Magheru. A, sau si asta face parte din strategia de fluidizare a traficului?
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 14 Nov 2008, 09:58) Am mai spus, Klaus, ca am facut experimentul asta si din "Ce ba, ti-a luat ma-ta strada?", flash-uri, claxoane si treceri la milimetru pe langa mine n-am fost scos. Eu nu faceam referire la mersul pe mijlocul benzii aici, eu faceam referire la afirmatia ta ca exprimarea "nu te-am vazut" s-ar traduce doar prin "Nici nu m-am mai gandit ca existi si tu pe strada!" Eu nu inteleg de ce afirmatia "nu te-am vazut" nu s-ar putea traduce prin "nu te-am vazut pentru ca ai venit din dreapta prin crosetare si ai aparut pe stanga, acolo unde nu erai cand m-am asigurat" sau prin "nu te-am vazut pentru ca ai venit foarte repede in spatele meu din cauza ca mergi cu viteza (mult) mai mare decat prevede legea". Asta zic, ca poate nu sunteti doar victime, poate sunteti chiar lupii in ecuatie si soferii sunt oile... Dar va place sa va plangeti de mila si sa gasiti numai in altii vinovati. Ma rog, poate nu chiar toti motociclistii au aceasta atitudine, dar la tine se observa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Nov 2008, 07:58) Zilele astea mi-a spus un sofer astfel: Daca mergi cu motocicleta pe mijlocul benzii si eu ajung in spatele tau, voi incerca sa te depasesc, pentru ca vad posibilitatea de a avea pe unde. Ce-mi place si mie gandirea asta... Sa mergem incet, regulamentar, fara zgomot, ca sa treaca masinile razant pe langa noi, sa ne dea jos. Am mai spus, Klaus, ca am facut experimentul asta si din "Ce ba, ti-a luat ma-ta strada?", flash-uri, claxoane si treceri la milimetru pe langa mine n-am fost scos. Poate ca tocmai asta vreti, sa mergem incet pentru a ni se putea face glume proaste de catre soferii despre care s-a discutat mai sus, astfel sa ne curatam, sa aveti loc pe strada, pentru ca noi ocupam mult spatiu si va incurcam. Vreti sa mergem regulamentar... Ne permiteti? Permite-mi sa-ti spun ca aberezi. Eu in Timisoara nu am vazut niciodata un motociclist depasit razant de masini,aici ma refer la cei care mergeau regulamentar si pe mijlocul benzii. In tarile cu apa calda motociclistii circula regulamentar,am vazut si eu unul care m-a incomodat crosetand,asta a fost unul din vreo 40 cati am vazut,pe autostrada merg regulamentar 120-130,nu am vazut unu sa mearga mai tare si sa se strecoare intre masini. La semafoare am vazut ca se mai strecoara din cand in cand,dar cu masinile aflate in miscare niciodata(exceptand expertul care croseta). Parerea mea e sa va uitati in propria ograda inainte sa va aruncati la gatul conservarilor si sa faceti atata tam tam ca sunteti invizibili,normal ca esti invizibil daca imi stai in unghiuri moarte si te apropii de mine cu viteza mare(+30km/h),stai dracu'n stanga mea pe banda sa te pot vedea in oglinda nu sa ma trezesc cu tine prin dreapta. Contrar asteptarilor tale eu ma uit in oglinzi foarte des,in oras(si nu numai in oras) tot timpul stiu ce am in spate atata timp cat il vad in oglinzi,mai am probleme cu unii care se pun in spatele meu si stau ascunsi,trebuie eu sa misc masina uneori sa fiu sigur ca nu am un bolovan ascuns,noaptea e mai simplu ca vad lumina pe plafon si imi dau seama ca e in spatele meu,dar ziua nu am sanse daca nu sta mai in stanga sa fie vizibil. Nu te mai victimiza atata si vezi-ti de topic. ![]() This post has been edited by LC_TM: 14 Nov 2008, 10:57 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
tarzy |
![]()
|
De data aceasta trebuie sa fiu de acord cu Klaus .... nu o data si eu am fost surprinz de motocicleta pe care o stiam in spate dreapta ca apare brusc langa oglinda din stanga,
de aceea incerc ca niciodata sa nu schimb brusc traiectoria masinii fara asigurare temeinica, dau mai degraba in groapa decat sa o ocolesc daca nu am timp de asigurare, dar .... in trafic pot apare situatii in care trebuie sa ocolosti din scurt .... exemplu de copil (lasat nesupravegheat de parinti care considera ca strada nu e un loc periculos) iesit dintre masinile parcate, etc .... Cred ca nu ar fi rau ca motoclisti inainte sa faca o manevra sa se asigure de faptul ca soferul masinii din fata l-a vazut si a inteles ce vrea sa faca .... in plus .... eu si cu masina ma comport in trafic ca si cum as fi invizibil .... nu ma incred niciodata ca ceilalti vor face manevre suplimentare ptr a ma evita |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.754 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tarzy @ 14 Nov 2008, 10:53) in trafic pot apare situatii in care trebuie sa ocolosti din scurt .... exemplu de copil (lasat nesupravegheat de parinti care considera ca strada nu e un loc periculos) iesit dintre masinile parcate, etc ... evident ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 14 Nov 2008, 10:52) Permite-mi sa-ti spun ca aberezi. Eu in Timisoara nu am vazut niciodata un motociclist depasit razant de masini,aici ma refer la cei care mergeau regulamentar si pe mijlocul benzii. In tarile cu apa calda motociclistii circula regulamentar,am vazut si eu unul care m-a incomodat crosetand,asta a fost unul din vreo 40 cati am vazut,pe autostrada merg regulamentar 120-130,nu am vazut unu sa mearga mai tare si sa se strecoare intre masini. La semafoare am vazut ca se mai strecoara din cand in cand,dar cu masinile aflate in miscare niciodata(exceptand expertul care croseta). Parerea mea e sa va uitati in propria ograda inainte sa va aruncati la gatul conservarilor si sa faceti atata tam tam ca sunteti invizibili,normal ca esti invizibil daca imi stai in unghiuri moarte si te apropii de mine cu viteza mare(+30km/h),stai dracu'n stanga mea pe banda sa te pot vedea in oglinda nu sa ma trezesc cu tine prin dreapta. Contrar asteptarilor tale eu ma uit in oglinzi foarte des,in oras(si nu numai in oras) tot timpul stiu ce am in spate atata timp cat il vad in oglinzi,mai am probleme cu unii care se pun in spatele meu si stau ascunsi,trebuie eu sa misc masina uneori sa fiu sigur ca nu am un bolovan ascuns,noaptea e mai simplu ca vad lumina pe plafon si imi dau seama ca e in spatele meu,dar ziua nu am sanse daca nu sta mai in stanga sa fie vizibil. Nu te mai victimiza atata si vezi-ti de topic. ![]() "Parerea mea e sa va uitati in propria ograda inainte sa va aruncati la gatul conservarilor..." ![]() ![]() ![]() Asta-i chiar tare. De parca nu s-a dovedit in Topic-ul asta cine si la gatul cui sare... ![]() Vezi ca la pagina 50 este un filmulet in care un nene sofer scoate butelia din masina, ca sa-i dea in cap cu ea motociclistului. ![]() This post has been edited by Motociclist: 14 Nov 2008, 11:39 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Motociclist |
![]()
|
![]() Tatabobu, ai dreptate. ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Saracu, e masochist.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te excita, nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Motociclistii nu inteleg conservarii, si vitavercea. E absolut clar. Cand esti pe doua roti, cu caii putere la mana, demaraj, agiliate, etc, in general te mananca in fund si crezi ca ai loc si timp sa te bagi pe oriunde. Cand e aglomeratie, intrevezi imediat posibilitatea de a croseta ceva (sau macar a te baga mai bine) si actionezi in consecinta. Asta e valavbil si la masini, care din voi soune cu mana pe inima ca nu se baga mai violent daca vede un locsor mai in fata, si e cat de cat loc ?
Deasemenea, e greu pentru un motociclist sa inteleaga ca o conserva nu se manevreaza atat de agil, ca vizibilitatea poate fi mai nasoala, ca exista mii de unghiuri moarte, ca un sofer nu vede intotdeauna o motocicleta atat de bine ca pe o masina. Ce naiba mai fratilor, eu nu inteleg o treaba. Din moment ce e absolut clar ca in caz de accident, o mica zgarietura si o neplacere pentru on sofer, poate fi de fapt moartea unui motociclist, fiecare sa caste ochii si sa se apere cum poate mai bine (de lege, respectiv de moarte). Daca vad verde la trecere, ma arunc ca bebecu sa trec ? Sau ma si asigur ? Degeaba e ala de vina si face puscarie, ca eu sunt mort si nu mai incalzeste cu nimic. Eu sunt un sofer responsabil. Peste medie in general, si belesc ochii cat pot de bine in toate partile, respect tot ce se poate respecta, ca nu am chef sa-mi distrug viata. Faceti toti la fel, mertzanul sau dacia nu le iei nici in mormant si nici la mitititca. So, in consecinta exista bizoni, pusti teribilisti, oameni fara capatai in ambele tabere. Distanta de franare a unei motocicliete poate fi mai mare decat a unei masini. O motocicleta e mai mica, are un far (care in general ori te oibeste ori nu se vede), daca vine din spate cu 200 pe autostrada si eu merg cu 130, acu nu o vad, si acu m-a depasit. E deajuns sa stranut la volan in momentul ala, masina sa se miste 5 cm in lateral, motociclistul sa se sperie sau sa traga de ghidon, aerul sa se miste mai nu stiu cum, si uite-asa subiectul de stirile de la ora 5, cu fiare, sange, morti, raniti, familii distruse, si jurnalisti care isi mai ung putin unt pe paine. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
vijelie |
![]()
|
Chiar asa... ce se intampla cand un motociclist stranuta pe la 180 km/h?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 10:00 |