Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tipic romanesc; O sa fac si eu cand vad pe altul ca face ceva.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Graiesti ințifrat coane ainstaine .
This post has been edited by logan1.5dci: 10 Nov 2008, 15:40 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 10 Nov 2008, 14:21) Domnu' Motociclist, stii ce nu intelege Domnia Ta? Ca io, de smecher ce sunt, merg numai cu masina (conserva din dotare, platita in zeci de rate - conform geniului). Pentru ca asa ma simt eu bine. La mine-n masina. Singur. Ca daca mai iau pe cineva, simt ca-s inghesuit si fac atac de panica. ![]() Asa ca nu pricep care e problema ta. Mergi domnule cu ce vrei. In acelasi timp, lasa-ma si pe mine sa merg cu ce vreau. Daca vrei fluidizarea traficului, schimba infrastructura si pune la punct RATB-ul (inmulteste-l, civilizeaza-l, doteaza-l, caurata-l, curata-l si de hoti, fa-i banda speciala - daca poti, fa-l sa fie punctual...). Astfel ma convingi ca e mai rentabil pentru mine, atat ca timp cat si d.p.d.v al calitatii, sa folosesc RATB-ul. Pana pui tu ordine-n transportu-n comun, permite-mi dracu-n pm sa merg cu ce-mi face placere, cu ce ma simt mai bine. Ca o viata am si n-am de gand s-o ucid in RATB-ul Domniei Tale, de amorul artei. Si nici nu cred ca mai apuc un RATB decent in Capitala. De mult ma tin sa fac o precizare. N-am absolut nimic cu motociclistii (chiar in acest moment a trecut unu' pe straduta, normal ca urla toate alarmele... ![]() Iti mai spun un lucru. Sunt convins ca nu esti nici pe departe usa de biserica in trafic. Daca imi permiti, am sa fac o comparatie intre tine si vis-a-vis. Nu va cunosc pe niciunul, dar sunt convins ca vis-a-vis e cu multe clase peste tine in trafic, referitor la bunul simt. Nu ma pune sa justific afirmatia. Orice persoana neutra pe care o vei pune sa citeasca acest topic, va ajunge exact la aceeasi concluzie. Incearca! Hai ca n-am scris toata viata atat. Ma duc sa-mi odihnesc neuronul. Victorase, dar ce te-ai aprins asa?! -Calitatea mijloacelor de transport in comun s-a schimbat mult in bine, dar se vede ca n-ai mai folosit unul de foarte mult timp. -Da, nu-s usa de Biserica in trafic si-s un motociclist ratat pe langa vis-a-vis... -La felul in care te-ai exprimat in post-ul asta, urma sa mai spui "Ba, fac ce vrea muschii mei!" si cu asta ne lamuream... -Orice persoana neutra ar ajunge exact la opusul concluziei tale, pentru ca, daca ar sta sa citeasca ce s-a scris pe aici, ar observa cu usurinta parerea mea despre motociclistii fitosi care se dau pe-o roata si fac tot felul de "jonglerii" in trafic. Eu i-am si numit intr-un fel anume, dar sunt absolut sigur ca n-ai retinut. This post has been edited by Motociclist: 12 Nov 2008, 13:11 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg pana la urma ca insusi initiatorul topicului recunoaste ca nu e adevarata exprimarea "autobuzele sunt goale" ci de fapt e "unele autobuze sunt goale" si "in anumite intervale orare" atunci cand, ce sa vezi, lumea, in general, nu are nevoie de deplasare in volum mare?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 12 Nov 2008, 14:31) Sa inteleg pana la urma ca insusi initiatorul topicului recunoaste ca nu e adevarata exprimarea "autobuzele sunt goale" ci de fapt e "unele autobuze sunt goale" si "in anumite intervale orare" atunci cand, ce sa vezi, lumea, in general, nu are nevoie de deplasare in volum mare? DA! |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Alex G. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 9 July 06 ![]() |
Ca fapt divers, am incercat astazi sa fac urmatorul lucru: am lasat masina acasa pentru a lua autobuzul. Rezultatul: am ajuns sifonat, calcat pe pantofi, cu nasul imbacsit de miros nasol, etc. Unde nu mai pui ca usa abea se inchidea iar cand treceam prin statii observam figurile calatorilor care ar fi vrut sa se suie in autobuz si ramaneau in continuare in statie pentru ca nu aveau loc.
De mentionat ca am luat Autobuzul 28 din Alexandru cel Bun, statia Minerva, Iasi pentru cei care cunosc zona. Concluzia mea: nu voi lasa masina acasa in detrimentul autobuzului (RATP-ului in general) pana nu se va suplimenta numarul de autobuze si conditiile se vor imbunatati. PS: Sunt pro-transport in comun dar din pacate nu la nivelul asta (in Franta de exemplu, cand ma suiam in RER sau in autobuz, mai tot timpul aveam un loc pe scaun sau unul in picioare dar cel mult reuseam sa ma tin de bara si sa calatoresc bine). Alex |
--------------------
-
-
-
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca s-a mai postat imaginea, imi cer scuze.
Attached thumbnail(s) car_bus_bike.jpg ( Size: 111.36k ) Number of downloads: 67 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In franta RER-ul, care e un tren sub-urban (pentru suburbii) vine din 15 in 15 minute (ca metroul la noi) si e tren sadea, cu etaj ca personalele noastre, metroul vine din 2 in 2 minute (din 3 in 3 cand nu e ora de varf), autobuzele au orare fixe si le respecta (ba mai au si aer conditionat).
Mie mi-a facut placere sa merg cu transportul in comun in franta (unde si ratele dintre localitati sunt autocare - nu autobuze - cu aer conditionat). Parerea mea: cine recomanda transportul in comun de la noi, aplicandu-i si eticheta de "civilizat" nu stie cum e un transport in comun adevarat. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
atentat_cu_bomboana |
![]()
|
![]() membru exemplar Group: Members Posts: 926 Joined: 23 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Aveti perfecta dreptate cu RER-ul.
Eu, personal, sunt pentru transport in comun. In Bucuresti sunt citeva linii RATB "civilizate". Cel mai bun ramine insa metroul. Pe linia IMGB-Pipera, la ore de virf, vine la 2-3 minute. La serviciu as merge cu bicicleta, dar e destul de obositor (Berceni-Mogosoaia) si inca periculos (nu exista piste, iar pe strada risti sa fii accidentat de masini). Un transport in comun rapid si civilizat ar exista daca: - mijloacele de transport ar circula pe linii separate (cum merge tramvaiul 41). In felul asta, si multi soferi ar lasa masinile acasa daca ar vedea ca pe linga ei trece nestingherit tramvaiul in timp ce ei toaca benzina prinsi in blocaj); - daca s-ar monitoriza fluxul de calatori pe trasee si intervale orare (adica noi, calatorii, sa validam cartela Activ la fiecare urcare iar RATB sa interpreteze datele); - camerele de supraveghere din autobuze, troleibuze etc. ar folosi la ceva (nu stiu daca astea transmit in direct imagini undeva si daca vreodata s-a luat vreo masura in cazul constatarii vreunei abateri de conduita). Da, stiu, o sa spuneti ca trebuie si detectoare de miros... In Amsterdam tramvaiul merge pe linie separata si exista "taxatoare", care te ia de urechi daca esti needucat. E drept, neurcindu-se decit pe doua dintre usile tramvaiului, de multe ori se intimpla sa mai prinda un stop pina se suie toti, chestie care nu e normala... Totusi merge cu 70km/h... This post has been edited by atentat_cu_bomboana: 12 Nov 2008, 15:13 |
--------------------
Volkswagen / RAM |
Caddy 1.9 TDI
2015
- www.bikehouse.ro “Și dacă mă dă nevastă-mea afară din casă, ce! O să dorm în cutii de carton în mașină.” [by a good friend of mine]
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.744 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Alex G. @ 12 Nov 2008, 14:46) [...]am lasat masina acasa pentru a lua autobuzul. Rezultatul: am ajuns sifonat, calcat pe pantofi, cu nasul imbacsit de miros nasol, etc. Unde nu mai pui ca usa abea se inchidea iar cand treceam prin statii observam figurile calatorilor care ar fi vrut sa se suie in autobuz si ramaneau in continuare in statie pentru ca nu aveau loc. In general, in mijloacele de transport in comun (autobuz, troleibuz, tramvai) e mizerie mare, chiar daca din depou pleaca luna si bec. Asta pentru ca marlanul care urca tine neaparat sa-si marcheze teritoriul: arunca te miri ce pe jos, sufla mucii pe banchete, asculta manele la maxim de pe telefonul mobil, scrie cu markerul sau cu briceagul pe pereti, scuipa pe unde apuca, pune picioarele pe scaune. Mai adaugam si pe aia certati cu apa si sapunul sau pe betivii care te miri cum reusesc sa nimereasca usa apoi sa urce 1-2 trepte, dupa care sa vomite pe scaun (sau in cazul "fericit" pe podea). Na, mai aveti chef de mers cu mijloacele de transport in comun? Uite, de asta prefer eu masina, chiar daca ar trebui sa o "impart" cu alti colegi (si as face-o bucuros daca s-ar gasi macar inca unul), pentru ca nu-mi calca nimeni pe pantofii proaspat vacsuiti, nu-mi sifoneaza hainele, nu trebuie sa sterg cu hainele mele straturile de jeg lasate de altii, nu trebuie sa suport manelele si putorile emanate cu forta maxima. Una peste alta, ar trebui pusa o patrula de politie pe fiecare linie (nu pe fiecare masina), si cum l-au prins pe unul ca distruge, pac! amenda de n x 1000 RON sau munca in folosul comunitatii: curatat mijloacele de transport in comun seara, dupa retragerea in depou. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 12 Nov 2008, 13:09) In '40, bunica-miu se exprima mai bine. Pe scurt. I-a zis consoartei ca pleaca din oras. Aia a zis ca-l crede. Bunicu' s-a dus la treaba lui. Numai ca bunica-mea l-a urmarit si l-a prins in vie, calare p-o unguroaica. Stii ce s-a intamplat? S-a sculat mosu' de pe unguroaica si-a batut-o pe bunica-mea de-a capiat-o. De ce? Ca l-a urmarit. A stat baba la pat o saptamana, in urma bataii. Si nici nu consuma cine stie ce. Cerea apa din cand in cand. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Motociclistule , eu zic sa te urci in autobuz mai repede.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Poftim transport in comun intr-o tara cu apa calda!
EDIT 1:si mai luati! EDIT 2:si mai luati! This post has been edited by bulan: 12 Nov 2008, 21:55 |
--------------------
a
b
c
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Japonia
Suprafata: 377,873 km² Populatia: 127,433,494 ( 2007 ) Densitatea populatiei: 337 locuitori/km² Romania Suprafata: 237.500 km² Populatia: 22.760.449 locuitori Densitatea populatiei: 96 locuitori/km² Va mira ca se intampla asa ceva acolo? Priviti cum sunt strazile, autobuzele, tramvaiele si metrourile noastre la ore de varf. Si hai sa recunoastem cu toti problema. Ne-am luat masini, motociclete, biciclete, role sa le folosim nu sa le parcam si sa mergem cu mijloacele de transport in comun. Nu cred ca se gasesc persoane care sa spuna "Mie imi place sa folosesc mijloacele de transport in comun!", nu in Bucuresti, si nu la ora de varf. This post has been edited by giany911: 12 Nov 2008, 22:11 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma nene, e vorba aia romaneasca, fooooooaaaaaarte desteapta "un prost arunca o piatra-n apa si 5 destepti se arunca dupa ea s-o scoata" (a nu fi luata ca atac la persoana, va rog frumos!). Pai bine, ma, nea motociclistu' se gindeste el asa sa arunce o pilda, ca, vezi Doamne!, nu mai ai loc sa circuli prin Bucuresti din cauza masinilor si ca autobuzele sunt goale. Pai bine, bre, nea motociclistule, da' matale erai cumva in autobuz? Sau astia cu motociclete au voie sa circule si aia care au copii de dus la gradinita/scoala sau care lucreaza la mama dracu' pe centura, trebuie sa mearga cu mijloacele de transport in comun? Bre nea, cind o sa lasi motocicleta acasa si o sa mergi cu autobuzu', atunci ai tot dreptu' sa te consideri ofuscat, dar, momentan, din punctul meu de vedere esti foarte ipocrit!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce amuzant in ultimul filmulet ce frumos statea aliniati japonezii sa intre in iadul ala din tren. Distanta egala intre ei, in aceeasi linie... Astia chiar sunt nebuni cu ordinea
![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
klaus |
![]()
|
E, si acum sa recapitulez primul post:
QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) In ultimul timp ajung la destinatie in acelasi timp cu masinile. Deci asta e problema de fapt, ca nu se ajunge mai repede decat masinile. Inca de la inceput e definit contextul supararii.QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) Am stat intr-o zi si am analizat ce se intampla. Am luat la rand toate masinile pe langa care am trecut pe o raza de 1,5km (coada) si in fiecare dintre ele nu se aflau mai mult decat soferul, eventual un pasager. Asta eu personal am constatat ca e o minciuna, majoritare fiind (si nicidecum eventual) masinile cu cel putin 2 pasageriQUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) M-am uitat apoi prin autobuze si-am vazut ca erau mai mult goale. Aici chiar initiatorul a mentionat ca a spus un neadevar, ca atunci cand omul are cu adevarat nevoie de transport, ce sa vezi, autobuzele sunt PLINE. Deci ipoteza de plecare este FALSA.QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) Eu chiar nu pot sa inteleg gandirea asta... Sa te trezesti cu doua ore mai devreme ca sa ajungi la munca in acelasi oras, sa stai priponit in trafic ore in sir cand ocupantii tuturor masinilor aflati la coada incap in 2-3 autobuze, iar acestea (fara celelalte masini) te-ar duce la destinatie in cel mult 15 min. Aici a rezultat din insusi topicul prezent ca doar soferii ar trebui sa fie in autobuze, motociclistii au derogare. Evident, atunci cand sunt obligati de vremea nasoala, motociclistii merg cu transportul in comun sau .. masinile personale. Ca sa vezi...QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) ...Chiar daca stai inghesuit intr-un autobuz, dar ajungi in 10-15 minute acolo unde ai nevoie. Asa... Ore petrecute in trafic, nervi, etc. Aici iarasi a rezultat de fapt ideea de baza: stai (tu, nu eu) in autobuz in aglomeratie pentru ca eu am:QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) Ar mai fi si varianta "doua roti", dar presupun ca multora vi s-ar parea periculos, iar iarna inutil. . Ca sa nu mai spun ca eu nu stiu multe autobuze sa faca 15 minute, chiar si cu strazile goale. Asta e o exprimare de manipulare.QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) Cineva imi spunea tot pe acest Forum ca eu n-am familie si de-aia merg pe motor. Din pacate da, avea dreptate. Eu zic sa asteptam sa aiba motociclistul familie sa-l vad cum se duce cu copilul de 0-10 ani pe motocileta...QUOTE(Motociclist @ 12 Oct 2008, 20:15) Ii voi raspunde astfel: Pai asta s-a schimbat: Acu tatal domniei dvs ar avea masina. Atunci nu avea. Iar daca avea nu avea benzina. Cum dracu sa te duca cu masina daca nu avea asa ceva, iar daca avea masina, cum dracu sa se deplaseze cu ea daca nu avea benzina?Pe vremuri (in timpul comunismului), tata ma ducea la tara cu trenul si n-aveam mai mult de 10 ani. La doctor ma ducea in brate prin autobuze si tramvaie. La sport ma ducea tot la fel, cu tramvaiul si autobuzul ca taiam Bucurestiul in doua. Si mama mergea tot pe jos la munca. Ce s-a schimbat? Ce au mijloacele de transport in comun? Avand in vedere numarul mare de enunturi (de fapt TOATE) care de la inceput, sau pe parcurs, s-au dovedit drept FALSE sau MINCINOASE sau MANIPULATORII prin neadevaruri, ce naiba discutam aici? Ideile unui mitoman? Ale unui ipocrit? Ale unui nemultumit (sa nu spun frustrat) ca nu poate ajunge la servici mai repede pe motor decat o fac altii cu masinile? Ale unui dorit manipulator care pe baza unor enunturi partial adevarate sau false pe de-a-ntregul se victimizeaza pe formuri sub auspiciile anonimatului? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
vai domn' Klaus cum le interpretezi matale asa minunat pe toate
cumva ati cochetat cu ideea de a ajunge militian? sau ati avut in familie ascendenti cu aceasta nobila meserie? QUOTE Deci asta e problema de fapt, ca nu se ajunge mai repede decat masinile. Inca de la inceput e definit contextul supararii. eu as intelege chestia asta ca o pba ci doar o simpla constatare a unei situatii - dar deh ... nu toti avem casheta QUOTE Asta eu personal am constatat ca e o minciuna, majoritare fiind (si nicidecum eventual) masinile cu cel putin 2 pasageri cred ca "incarcarea" masinilor depinde de traseu ... pe cel care il foloseste zilnic subsemnatu' majoritatea masinilor tot numai sofer solo au la bord QUOTE Aici chiar initiatorul a mentionat ca a spus un neadevar, ca atunci cand omul are cu adevarat nevoie de transport, ce sa vezi, autobuzele sunt PLINE. Deci ipoteza de plecare este FALSA. vezi mai sus .... depinde de traseu .... de zona ... de mai multe .... QUOTE Aici a rezultat din insusi topicul prezent ca doar soferii ar trebui sa fie in autobuze, motociclistii au derogare. Evident, atunci cand sunt obligati de vremea nasoala, motociclistii merg cu transportul in comun sau .. masinile personale. Ca sa vezi... eu nu am inteles ca motocilisti au derogare, dar iarasi constat ca nici cascheta nu am QUOTE Aici iarasi a rezultat de fapt ideea de baza: stai (tu, nu eu) in autobuz in aglomeratie pentru ca eu am:. Ca sa nu mai spun ca eu nu stiu multe autobuze sa faca 15 minute, chiar si cu strazile goale. Asta e o exprimare de manipulare. daca ai de mers doar 2-3 statii .... reusesti poate sa faci si sub 10 minute QUOTE Din pacate da, avea dreptate. Eu zic sa asteptam sa aiba motociclistul familie sa-l vad cum se duce cu copilul de 0-10 ani pe motocileta... poiate omu' isi da copilu la scoala de langa locuinta si-l duce de manuta pe jos .... nici eu nu prea inteleg de ce atat timp cat exista scoala fix in fata blocului trebuie sa-ti trimiti mostenitorii la scoala / gradinita din capatrul celalalt al orasului .... dar cum deocamda6ta eu nu posed asa ceva ma abtin atat de la comentarii cat si la dispute pe tema asta QUOTE Pai asta s-a schimbat: Acu tatal domniei dvs ar avea masina. Atunci nu avea. Iar daca avea nu avea benzina. Cum dracu sa te duca cu masina daca nu avea asa ceva, iar daca avea masina, cum dracu sa se deplaseze cu ea daca nu avea benzina? cred eu ca pe vremea aia traversarea orasului se facea chiar si cu ratb-ul in mai putin de 1/2 h .... unde mai pui ca nici prea multe medii de informare in masa nu exista .... asa ca in autobuz aveai ocazia sa socializezi .... mai un banc cu nea ceasca .... mai o privire furisata cu tovara de langa burduf, etc ![]() oricum ... din cate tin eu minte si pe vremea aceea ratb-ul era aglomerat ... ba mai mult tin minte ca se mergea si cu pasageri agatati pe scara ... pe trampoane, etc QUOTE Avand in vedere numarul mare de enunturi (de fapt TOATE) care de la inceput, sau pe parcurs, s-au dovedit drept FALSE sau MINCINOASE sau MANIPULATORII prin neadevaruri, ce naiba discutam aici? Ideile unui mitoman? Ale unui ipocrit? Ale unui nemultumit (sa nu spun frustrat) ca nu poate ajunge la servici mai repede pe motor decat o fac altii cu masinile? Ale unui dorit manipulator care pe baza unor enunturi partial adevarate sau false pe de-a-ntregul se victimizeaza pe formuri sub auspiciile anonimatului? eu zic ca mai nimic nu e fals - dar iarasi constat ca nu am cascheta - iar reactia agresiva aunuora dintre noi nu ne face cinste. nu stau sa pun in balanta cine e mai ipocrit ... ala de merge cu motorul si constata ca nu are loc de masini ... sau ala care merge cu masina si are pretentia ca motoarele sa nu foloseasca acelasi drum ca dumnealui This post has been edited by tarzy: 13 Nov 2008, 07:58 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 13 Nov 2008, 00:00) E, si acum sa recapitulez primul post: Deci asta e problema de fapt, ca nu se ajunge mai repede decat masinile. Inca de la inceput e definit contextul supararii. Asta eu personal am constatat ca e o minciuna, majoritare fiind (si nicidecum eventual) masinile cu cel putin 2 pasageri Aici chiar initiatorul a mentionat ca a spus un neadevar, ca atunci cand omul are cu adevarat nevoie de transport, ce sa vezi, autobuzele sunt PLINE. Deci ipoteza de plecare este FALSA. Aici a rezultat din insusi topicul prezent ca doar soferii ar trebui sa fie in autobuze, motociclistii au derogare. Evident, atunci cand sunt obligati de vremea nasoala, motociclistii merg cu transportul in comun sau .. masinile personale. Ca sa vezi... Aici iarasi a rezultat de fapt ideea de baza: stai (tu, nu eu) in autobuz in aglomeratie pentru ca eu am:. Ca sa nu mai spun ca eu nu stiu multe autobuze sa faca 15 minute, chiar si cu strazile goale. Asta e o exprimare de manipulare. Din pacate da, avea dreptate. Eu zic sa asteptam sa aiba motociclistul familie sa-l vad cum se duce cu copilul de 0-10 ani pe motocileta... Pai asta s-a schimbat: Acu tatal domniei dvs ar avea masina. Atunci nu avea. Iar daca avea nu avea benzina. Cum dracu sa te duca cu masina daca nu avea asa ceva, iar daca avea masina, cum dracu sa se deplaseze cu ea daca nu avea benzina? Avand in vedere numarul mare de enunturi (de fapt TOATE) care de la inceput, sau pe parcurs, s-au dovedit drept FALSE sau MINCINOASE sau MANIPULATORII prin neadevaruri, ce naiba discutam aici? Ideile unui mitoman? Ale unui ipocrit? Ale unui nemultumit (sa nu spun frustrat) ca nu poate ajunge la servici mai repede pe motor decat o fac altii cu masinile? Ale unui dorit manipulator care pe baza unor enunturi partial adevarate sau false pe de-a-ntregul se victimizeaza pe formuri sub auspiciile anonimatului? Lasand la o parte faptul ca ai cules din ceea ce am scris eu numai ce ti-a convenit, in rest ("Avand in vedere numarul mare de enunturi (de fapt TOATE) care de la inceput, sau pe parcurs, s-au dovedit drept FALSE sau MINCINOASE sau MANIPULATORII prin neadevaruri, ce naiba discutam aici? Ideile unui mitoman? Ale unui ipocrit? Ale unui nemultumit (sa nu spun frustrat) ca nu poate ajunge la servici mai repede pe motor decat o fac altii cu masinile? Ale unui dorit manipulator care pe baza unor enunturi partial adevarate sau false pe de-a-ntregul se victimizeaza pe formuri sub auspiciile anonimatului?")... numai jigniri. Multumesc frumos! ... <span class='edit'>13 Nov 2008, 08:43:</span> QUOTE(Victoras2001 @ 12 Nov 2008, 15:42) In '40, bunica-miu se exprima mai bine. Pe scurt. I-a zis consoartei ca pleaca din oras. Aia a zis ca-l crede. Bunicu' s-a dus la treaba lui. Numai ca bunica-mea l-a urmarit si l-a prins in vie, calare p-o unguroaica. Stii ce s-a intamplat? S-a sculat mosu' de pe unguroaica si-a batut-o pe bunica-mea de-a capiat-o. De ce? Ca l-a urmarit. A stat baba la pat o saptamana, in urma bataii. Si nici nu consuma cine stie ce. Cerea apa din cand in cand. ...Amenintari cu bataia? Nici nu ma asteptam sa nu fii bun la asa ceva. Mai grav este faptul ca, situatia prezentata de tine ti se pare normala, altfel ti-ar fi fost rusine sa o povestesti. <span class='edit'>13 Nov 2008, 08:46:</span> QUOTE(Marty @ 12 Nov 2008, 23:37) Ma nene, e vorba aia romaneasca, fooooooaaaaaarte desteapta "un prost arunca o piatra-n apa si 5 destepti se arunca dupa ea s-o scoata" (a nu fi luata ca atac la persoana, va rog frumos!). Pai bine, ma, nea motociclistu' se gindeste el asa sa arunce o pilda, ca, vezi Doamne!, nu mai ai loc sa circuli prin Bucuresti din cauza masinilor si ca autobuzele sunt goale. Pai bine, bre, nea motociclistule, da' matale erai cumva in autobuz? Sau astia cu motociclete au voie sa circule si aia care au copii de dus la gradinita/scoala sau care lucreaza la mama dracu' pe centura, trebuie sa mearga cu mijloacele de transport in comun? Bre nea, cind o sa lasi motocicleta acasa si o sa mergi cu autobuzu', atunci ai tot dreptu' sa te consideri ofuscat, dar, momentan, din punctul meu de vedere esti foarte ipocrit! Sunt ipocrit, cum spui tu... Si-am bagat de seama ca m-ai facut si prost ("un prost arunca o piatra-n apa..."). Macar din pura curiozitate, daca ai fi fost mai atent la ce s-a scris ai fi vazut ca eu merg cu R.A.T.B.-ul. Vad ca unii nici nu mai stau sa citeasca, ci sar direct la gatul omului doar pentru ca-i motociclist. <span class='edit'>13 Nov 2008, 08:59:</span> QUOTE(atentat_cu_bomboana @ 12 Nov 2008, 14:50) O poza edificatoare pentru tot ceea ce am vrut sa scot in evidenta prin acest Topic. Mereu am spus ca 20 de oameni incap in 4 masini. De ce merg 20 de oameni cu 20 de masini? Nici macar nu mai puneam problema sa se urce cei 20 in autobuz, ci spuneam ca ar putea sa se cupleze, spre munca, la aceeasi masina. Am vrut si eu sa vorbim, ca oamenii, despre fluidizarea traficului, despre ce este de facut de catre noi, cetatenii de rand, iar mai apoi de catre autoritati. Revin cu ceea ce a spus domnul bulan: "Pestele de la cap se impute, dar de la coada se curata". Daca noi, astia mici, nu facem ceva pentru a ne ajuta, nu stiu ce mai putem astepta din alta parte... Civilizatia porneste de jos. O sa fim civilizati atunci cand ne vom civiliza noi, masa de oameni simpli, nu conducatorii nostri. 13 Nov 2008, 09:09: Poate veti privi mai cu atentie poza de data aceasta. This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 09:09 Attached thumbnail(s) car_bus_bike.jpg ( Size: 77.91k ) Number of downloads: 28 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) cred eu ca pe vremea aia traversarea orasului se facea chiar si cu ratb-ul in mai putin de 1/2 h .... unde mai pui ca nici prea multe medii de informare in masa nu exista .... asa ca in autobuz aveai ocazia sa socializezi .... mai un banc cu nea ceasca .... mai o privire furisata cu tovara de langa burduf, etc ![]() Tu ai trait pe timpul lui Ceasca? Trebuia sa fii inconstient sa spui bancuri cu ceasca necunoscutilor din autobuz. Bancurile cu ceasca le spuneai doar celor in care aveai incredere ca nu te toarna. QUOTE(Motociclist @ 13 Nov 2008, 08:38) Macar din pura curiozitate, daca ai fi fost mai atent la ce s-a scris ai fi vazut ca eu merg cu R.A.T.B.-ul. Vad ca unii nici nu mai stau sa citeasca, ci sar direct la gatul omului doar pentru ca-i motociclist. Sefu' ai spus ca mergi cu RATB-ul cand nu mai poti merge cu motocicleta. E o diferenta, eu pot merge cu masina tot timpul, daca nu as putea merge cu masina poate as merge si eu cu transportul public. |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca tarzy era "agitator"
![]() This post has been edited by vijelie: 13 Nov 2008, 09:26 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Observ ca si-a pastrat obiceiurile
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
tarzy |
![]()
|
|
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu stii ce insemna "agitator", clar erai prea mic, deci cade vrajeala cu atmosfera calda, tovarasesca, intretinuta cu bancuri rapid aducatoare de 2 ani de penitenciar.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
Tarzy mi-a dat ignore si nu stie de ce l-ai facut agitator
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) cumva ati cochetat cu ideea de a ajunge militian? sau ati avut in familie ascendenti cu aceasta nobila meserie? Nu, pentru ca nu sunt din aceeasi familie cu matale.QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) eu as intelege chestia asta ca o pba ci doar o simpla constatare a unei situatii - dar deh ... nu toti avem casheta Asa e, eu nu am...QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) cred ca "incarcarea" masinilor depinde de traseu ... pe cel care il foloseste zilnic subsemnatu' majoritatea masinilor tot numai sofer solo au la bord Banuiesc ca aceasta afirmatie o faci pe date statistice, nu pe "mi s-a parut mie", nu? Ca eu am afirmat pe numarate. Bine, evident ca nu am pretentia ca si altii sa fie la fel de exacti ca mine, ca hartia (in speta formul) suporta multe.QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) daca ai de mers doar 2-3 statii .... reusesti poate sa faci si sub 10 minute Daca mergi 2-3 statii mai bine mergi pe jos, ca tot atata faci. Si generalzarea de la particular (aia cu 2-3 statii) este o cretinoiditate logica.QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) poiate omu' isi da copilu la scoala de langa locuinta si-l duce de manuta pe jos .... nici eu nu prea inteleg de ce atat timp cat exista scoala fix in fata blocului trebuie sa-ti trimiti mostenitorii la scoala / gradinita din capatrul celalalt al orasului .... Daca citesti si nu intelegi... Discutia nu era pentru cei care pot duce copilul in 10 minute la gradinita, pe jos, ca aia il duc. Sau il duc in drumul lor de servici, nu se duc neaparat cu masina specific pt gradinita. Insa in cazul particular la care tu spui ca "poate il duce" te asigur ca nu-l duce. De ce? Pentru ca motociclistul a recunoscut ca nu are familie. Ce naiba sa duca daca nu are? QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) cred eu ca pe vremea aia traversarea orasului se facea chiar si cu ratb-ul in mai putin de 1/2 h .... unde mai pui ca nici prea multe medii de informare in masa nu exista .... asa ca in autobuz aveai ocazia sa socializezi .... mai un banc cu nea ceasca .... mai o privire furisata cu tovara de langa burduf Eu cred ca tu crezi numai tampenii. Habar nu ai cum era atunci. Habar nu ai ce se putea spune si ce nu. Habar nu ai ca 1/2 ore dura pana venea masina, de asteptati ca stalpul de telegraf in strada.QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) oricum ... din cate tin eu minte si pe vremea aceea ratb-ul era aglomerat ... ba mai mult tin minte ca se mergea si cu pasageri agatati pe scara ... pe trampoane, etc E, nici macar nu ti minte chiar totul. Ai doar amintiri vagi, realitatea era mult mai naspaQUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58) cine e mai ipocrit ... ala de merge cu motorul si constata ca nu are loc de masini ... sau ala care merge cu masina si are pretentia ca motoarele sa nu foloseasca acelasi drum ca dumnealui De curiozitate, am zis eu ca motociclistii sa nu mearga pe strada? Ca sa inteleg la cine faci referire cu ipocritul.Si ca sa nu exista dubii, cand fac referire la cineva care habar nu are ce vorbeste si generalizeaza cu erori de logica de la particular, la tarzy fac referire. La cel care ar dori niste copii mai putini pe strada... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(klaus @ 13 Nov 2008, 10:32) Daca citesti si nu intelegi... Discutia nu era pentru cei care pot duce copilul in 10 minute la gradinita, pe jos, ca aia il duc. Sau il duc in drumul lor de servici, nu se duc neaparat cu masina specific pt gradinita Eu nu inteleg ce pretentii ai de la un tarzy sa inteleaga cum este cu dusul copilului la gradinita ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:12 |