Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
De ce crezi ca n-a disparut topicul asta asa de pe la pagina 5? Tocmai de aia.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ah, ma scuzati...
Eram sigur ca v-ati gandit in primul rand la acest aspect... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Abtine-te. Nu-i neaparat ca m-am gindit in primul rind la acest aspect, dar e asigur ca am avut in vedere _si_ acest aspect.
|
--------------------
.
.
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Corect ar fi sa compari doua vehicule DE ACELASI TIP si CU ACEEASI DESTINATIE si ACEEASI CLASA DE PRET - dar desigur asta nu s-ar inscrie in golania ta) te elimin de aici pentru jigniri. Du-te la Primarie si plinge-te.
1) Gaseste tu o masina la acelasi pret cu o motocicleta si de acelasi tip. Masina naked nu am vazut, si nici Logan Chopper. Eu le-am comparat din aceiasi clasa de pret, dar vad ca nu e de ajuns pentru tine. La fel cum nu e de ajuns ca ti-am indicat o carte unde ai putea afla raspunsul la intrebarile tale. Deh, primul campion olimpic al romaniei nu a zis degeaba ca "drumul spre marea performanta trece pe la biblioteca". 2) Pe cine pacatele mele am jignit si unde? ca vad ca eu sunt numit "smecher" "golan" si alte asemena apelative This post has been edited by einstein1984: 6 Nov 2008, 16:18 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 6 Nov 2008, 16:07) 1) Gaseste tu o masina la acelasi pret cu o motocicleta si de acelasi tip. Masina naked nu am vazut, si nici Logan Chopper. Eu le-am comparat din aceiasi clasa de pret, dar vad ca nu e de ajuns pentru tine. Matiz... 800 cmc. ![]() Gasesti motoare SH la aceiasi bani... Cat despre Logan Choper... no comment... ![]() De Land Rover (Freelander) Enduro ce zici ? ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic sa comparam cielo cu un scuter de 3000 de euro. Orice franeaza mai bine decat ala, inclusiv Titanicul.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 6 Nov 2008, 17:20) Eu zic sa comparam cielo cu un scuter de 3000 de euro. Orice franeaza mai bine decat ala, inclusiv Titanicul. La 12.000 de euro iti cumperi o motocicleta de 197 Cp si am uitat sa mentionez ce am mai retinut: - masa: 200 kg; - rezervor combustibil: 21 L; Asta e tot ce am retinut de la motocicleta aia. La 10.000 de euro iti iei un "rahat" de masina. Ce masina iti iei la 10.000 euro? Comparatia nu isi are nici pe departe rostul. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
os |
![]()
|
einstein: inca o data - de 10k€ aia ai putea sa capeti o motocicleta, sau un televizor, sau o nunta sau ce mai stiu eu ce.
Nu poti sa compari mere cu pere si sa-ti iasa ca ciresele-s mai mici - chiar daca toate sunt fructe. |
--------------------
.
.
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai alege tu o motocicleta si o masina comparabile din toate punctele de vedere.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Flamingo |
![]()
|
Einstein de ce ti-ai schimbat avatarul ?
![]() Scuze de offtopic... |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Top gear Sezon 11 episodul 2
Clarksonius said: " Cand e ultima oara cand ai mers la o plimbare cu masina? Nu ca sa ajungi undeva, nu ca sa faci ceva, ci numai pentru bucuria sofatului. Motociclistii fac asta tot timpul, fiintele umane de ce nu fac asta?" This post has been edited by einstein1984: 6 Nov 2008, 21:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu fac asta,alti se uita crucisi la mine ca ma plimb ca idiotu asa fara motiv ,da daca conducu e un mod de relaxare de ce nu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
si eu fac (de fapt faceam ca acum zace saraca
![]() imi placea sa imi cumpar un pachet de tigari sa-mi iau la mine o sticla cu apa, sa scuip de 15-30 ron in rezervor si sa ma plimb noaptea de nebun, doar pentru placerea de a conduce sau pentru a ma relaxa, destresa, sau pur si simplu pentru a scapa de starile de kkt... chiar nu inteleg de ce unii oameni vad atat de aiurea faza asta, indiferent ca ai 2 sau 4 sau 18 sau cate roti oi avea? de cand a devenit un mijloc de transport DOAR un mijloc de transport sau de a face bani si ATAT? cred ca cei care sustin ca daca ard petrolu aiurea sunt un ciudat au probleme mari, sau pur si simplu sunt plictisiti, sau pur si simplu nu sunt bagati in seama... anyway, m-a lovit nostalgia... credeti ce vreti despre noi astia "plimbaretii" This post has been edited by SSilent: 7 Nov 2008, 00:51 |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
DEci sa mai zis.ptr uni condusu este chinu care face legatura dintre servici si casa .punct
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
einstein1984 |
![]()
|
Sssilent, nu a zis nimeni ca ar fi ciudat sa faci asta. Doar ca soferii nu prea mai fac asta. Poate din cauza pretului benzinei, poate din cauza pretului unei masini care sa-ti ofere placerea asta (faza era la inceputul test-drive-ului cu Mercedes CLK Black). Insa eu unul cel putin faceam asta cu un scuter de 500 de euro.... (desi as fi preferat o motocicleta de 2000 de euro.)
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Anstaine, paralel esti tu, ca nu pe mine m-a picat Stoicescu .
![]() Mai fac un ultim efort, fizica nu o intelegi dar pozele, pozele le intelegi? [attachmentid=1627481596] Si un sfat : „ Când știi sa numeri pana la 10, oprește-te la 9”! ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 8 Nov 2008, 06:38 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(logan1.5dci @ 8 Nov 2008, 01:33) Anstaine, paralel esti tu, ca nu pe mine m-a picat Stoicescu . ![]() Mai fac un ultim efort, fizica nu o intelegi dar pozele, pozele le intelegi? [attachmentid=1627481596] Si un sfat : „ Când știi sa numeri pana la 10, oprește-te la 9”! ![]() Ai tu habar cat de greu este sa te ridici pe roata din fata cu motocicleta? Crezi ca pui frana si gata, te-ai ridicat? Nu aveti cunostintele practice, dar ii dati inainte cu fizica. Voua vi se pare ca toata greutatea unei motociclete sta pe fata si de aceea la orice frana brusca te si dai peste cap. Va spun eu ca, mai usor este sa te ridici pe roata de spate decat pe cea de fata. Sunt niste filmulete edificatoare pe "Youtube" in care motociclistul sta cu fundul pe rezervor si cu picioarele peste ghidon(deci sta pe ghidonul motocicletei),reusind cu usurinta sa se ridice pe roata din spate. Cum spuneam, a avut cine sa se gandeasca la toate, iar aici fac referire la inginerii firmelor producatoare de motociclete. Eu zica sa incercati a fi ceva mai OnTopic si sa nu mai bateti campii. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Uite una mai "on topic"
Cand si-or trage toti biker-ii atas si-or merge cate trei pe motor promit sa merg la munca cu reatebeu. Nu am inteles faza cu campii ! This post has been edited by vi_escu: 8 Nov 2008, 21:03 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am impacat si capra, si varza in ultima vreme... Sunt predominant pieton, asa ca inghit simultan si fumul masinilor, si al motocicletelor, si al transportului in comun...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Dar macar nu ai burta, tot e ceva.
Logane, tu umblii pe forumul asta cautand noi si noi subiecte la care sa fii paralel? Nu gasesti si tu o discutie in care sa te implici si despre chiar sa cunosti ceva? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Cine vorbeste ...
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 8 Nov 2008, 13:58) Ha ha ha ...de aceiasi parere . ![]() Mai licenta ai luat-o, dar cu cat? Daca a trebuit sa astepti sa se pensioneze Stoicescu , ca sa poti sa-ti iei licenta, mi-e clar cam cata fizica cunosti . Un sfat, maturizeaza-te inainte sa te dea afara aia de la Renault si daca tot lucrezi acolo, vezi cum faci sa fi util pe aici, nu sa privesti de la balcon de la etajul 19, cum ai facut pana acum. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 8 Nov 2008, 16:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Tocmai intors din Belgia .. In oras e jale, e PAVAT cu masini peste tot, masini mari, balene gen mercedes clasa e .. parcarea 1.5 euro/h si tot e ticsit Bruxelles-ul. La ore de varf centrul orasului si marile bulevarde se transforma intr-o mare parcare.
Mergeti si la aia si luati-va si de ei .. Ah, am uitat sa spun ca parcarile alea sunt pe 4-5 etaje in jos, nu pun la socoteala locurile de la suprafata. In aglomeratie nu se crizeaza nimeni si nu sta nimeni sa faca loc bolizilor pe 2 roti. Daca se descurca bine, daca nu .. stau la rand. |
--------------------
-
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE poate din cauza pretului unei masini care sa-ti ofere placerea asta dar ce masina nu poate oferii asta? nu ziceam sa faci curse, spuneam de mers usor (maxim 70-80), plimbare, atata timp cat masina nu scartaie si troncane din toate incheieturile sunt de parere ca orice masina iti poate oferii asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu e vorba de viteza cu care mergi, e vorba de ce acceleratie laterala iti poate oferii. Orice a condus un kart stie ce vorbesc, acolo sa vezi senzatie majora la 40 la ora.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Depinde de ce se asteapta fiecare de la o plimbare, si de contextul plimbarii. Cred ca nu intotdeauna urmarim acceleratia laterala... Eu, cand am nevoie de asa ceva, ma duc la pista de karturi, unde intr-adevar e foarte tare
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:13 |