Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
Motociclist |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Saracu, e masochist.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te excita, nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Motociclistii nu inteleg conservarii, si vitavercea. E absolut clar. Cand esti pe doua roti, cu caii putere la mana, demaraj, agiliate, etc, in general te mananca in fund si crezi ca ai loc si timp sa te bagi pe oriunde. Cand e aglomeratie, intrevezi imediat posibilitatea de a croseta ceva (sau macar a te baga mai bine) si actionezi in consecinta. Asta e valavbil si la masini, care din voi soune cu mana pe inima ca nu se baga mai violent daca vede un locsor mai in fata, si e cat de cat loc ?
Deasemenea, e greu pentru un motociclist sa inteleaga ca o conserva nu se manevreaza atat de agil, ca vizibilitatea poate fi mai nasoala, ca exista mii de unghiuri moarte, ca un sofer nu vede intotdeauna o motocicleta atat de bine ca pe o masina. Ce naiba mai fratilor, eu nu inteleg o treaba. Din moment ce e absolut clar ca in caz de accident, o mica zgarietura si o neplacere pentru on sofer, poate fi de fapt moartea unui motociclist, fiecare sa caste ochii si sa se apere cum poate mai bine (de lege, respectiv de moarte). Daca vad verde la trecere, ma arunc ca bebecu sa trec ? Sau ma si asigur ? Degeaba e ala de vina si face puscarie, ca eu sunt mort si nu mai incalzeste cu nimic. Eu sunt un sofer responsabil. Peste medie in general, si belesc ochii cat pot de bine in toate partile, respect tot ce se poate respecta, ca nu am chef sa-mi distrug viata. Faceti toti la fel, mertzanul sau dacia nu le iei nici in mormant si nici la mitititca. So, in consecinta exista bizoni, pusti teribilisti, oameni fara capatai in ambele tabere. Distanta de franare a unei motocicliete poate fi mai mare decat a unei masini. O motocicleta e mai mica, are un far (care in general ori te oibeste ori nu se vede), daca vine din spate cu 200 pe autostrada si eu merg cu 130, acu nu o vad, si acu m-a depasit. E deajuns sa stranut la volan in momentul ala, masina sa se miste 5 cm in lateral, motociclistul sa se sperie sau sa traga de ghidon, aerul sa se miste mai nu stiu cum, si uite-asa subiectul de stirile de la ora 5, cu fiare, sange, morti, raniti, familii distruse, si jurnalisti care isi mai ung putin unt pe paine. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
vijelie |
![]()
|
Chiar asa... ce se intampla cand un motociclist stranuta pe la 180 km/h?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se intampla ca la unul care scuipa cand sta pe loc ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Bre motociclistule... Iti fac o recomandare... Evita psihologii. Ca o sa-ti faca astia cadou o camasa de aia confortabila.
Nu prea ai cum sa fii bagat in seama cand aberezi asa cum ai aberat pe topicul asta... Imi pare rau ca tre' sa zic cuiva asa ceva, dar Vadim e mai coerent decat tine. Nu te deranja sa-mi dai reply, ca pana la postul 2000 nu mai dau pe topicul aista. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 14 Nov 2008, 12:10) Bre motociclistule... Iti fac o recomandare... Evita psihologii. Ca o sa-ti faca astia cadou o camasa de aia confortabila. Ce sa evite ? Psihologii ? ![]() Apropo de stranutat... culmea e ca nu prea am auzit de asa ceva... Atat vreme cat la viteza aia se presupune ca ai cagula si casca full face, adio curent pe la nari... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
vijelie |
![]()
|
Maine, pe la ora asta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
LC_TM |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Nov 2008, 09:34) "Parerea mea e sa va uitati in propria ograda inainte sa va aruncati la gatul conservarilor..." ![]() ![]() ![]() Asta-i chiar tare. De parca nu s-a dovedit in Topic-ul asta cine si la gatul cui sare... ![]() Vezi ca la pagina 50 este un filmulet in care un nene sofer scoate butelia din masina, ca sa-i dea in cap cu ea motociclistului. ![]() Auzi ma gustere,deja ma calci pe nervi,exagerezi,cauti cateva clip-uri in care dai de cate un dobitoc care da cu butelia si automat ne bagi pe toti in aceeasi oala? Hai...plimba ursu! This post has been edited by LC_TM: 14 Nov 2008, 12:49 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
Nenea, nenea, asta cred ca are o butelie sub tastatura!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(os @ 14 Nov 2008, 12:43) Scuze, ma refeream la Romania... crezand ca se subintelege... datorita siteului (.ro) ! ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
LC_TM |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 14 Nov 2008, 10:55) Cred ca se schimba rolurile si ne da el in cap cu tastatura pana la urma. ![]() Eu pana acuma am citit N posturi cum ca ei sunt invizibili si ca noi nu-i vedem si cateva clipuri cu dobitoci care se iau la pumni,acuma are impresia ca aia e o statistica relevanta si toti soferii sunt la fel:se iau la pumni,dau cu butelii,dau cu paru',etc. This post has been edited by LC_TM: 14 Nov 2008, 13:09 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Sunt destul de sigur ca se poate instala si-n Romania (pe site sunt exemple de instalatii si din locuri cum ar fi Venezuela sau Israel). Mai mult, sunt convins ca exista si alti producatori de instalatii asemanatoare.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre motociclistule, tu ti-ai luat bataie in trafic, asa ca motociclist? Si daca nu, cum dracu' de mi-ai scapat?
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 14 Nov 2008, 13:12 |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 14 Nov 2008, 12:48) Auzi ma gustere,deja ma calci pe nervi,exagerezi,cauti cateva clip-uri in care dai de cate un dobitoc care da cu butelia si automat ne bagi pe toti in aceeasi oala? Hai...plimba ursu! Eu generalizez? ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Nov 2008, 13:12) Mai mult, ii bagati in aceeasi oala si cu scuteristii si mopedistii, pentru ca nu puteti face diferenta dintre un moped, scuter si-o motocicleta Da ce mai, voi aveti un ou in plus fata de ei? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
LC_TM |
![]()
|
@os: Instalatiile respective sunt fantastice,atat timp cat nu ai Logan
![]() @Moto: Gustere...arata-mi unde am generalizat. ![]() Inceteaza cu generalizarile,eu nici nu ma dau jos din masina,au fost destui care s-au dat jos la mine,am preferat sa ii ignor si sa imi vad de drum. This post has been edited by LC_TM: 14 Nov 2008, 13:18 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Nov 2008, 13:12) Bre motociclistule, tu ti-ai luat bataie in trafic, asa ca motociclist? Si daca nu, cum dracu' de mi-ai scapat? ![]() ![]() ![]() Sunt sigur ca la bataie sunteti foarte buni... ![]() ![]() 14 Nov 2008, 13:18: QUOTE(IRONICK @ 14 Nov 2008, 13:13) Avem permis, categoria "A". This post has been edited by Motociclist: 14 Nov 2008, 13:18 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
Repet, Ady77 tu glumeai, nnu-i asa ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Nov 2008, 14:12) Eu generalizez? ![]() ![]() ![]() ![]() Atunci sa nu te prind ca bagi in aceeasi oala cu soferii de turisme pe cei cu dube, SUV-uri , camioane, papuci sau alte trasnai. De fapt, daca nu putem baga in aceeasi oala scuteristi si motociclistii, ia sa nu bagi nici tu in aceeasi oala pe cei cu transmisii manuale si pe cei cu transmisii automate la caruta de sub fund. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 14 Nov 2008, 13:12) Nu voi bagati toti motociclistii in aceeasi oala? Mai mult, ii bagati in aceeasi oala si cu scuteristii si mopedistii, pentru ca nu puteti face diferenta dintre un moped, scuter si-o motocicleta. ![]() ![]() ![]() Nu-l mai faceti ma cum va vine. Faceti-l doar scuterist, ca-l seaca! ![]() ![]() ![]() Ma da ce-l seaca! ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 14 Nov 2008, 13:23) Nu-l mai faceti ma cum va vine. Faceti-l doar scuterist, ca-l seaca! ![]() ![]() ![]() Ma da ce-l seaca! ![]() Pe mine asta ma seaca: http://www.220.ro/Armonia_traficului_din_B...esti-82514.html |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vijelie |
![]()
|
Nu se vede autobuzul ala gol.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:47 |