Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
Victoras2001 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|||
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 15 Nov 2008, 12:30) Te dadeai jos pe dracu'. Tu nu stii ce-i acolo la ora 18. Crezi ca aveam loc sa deschid usa? Si unde-i "potera" īn cazuri din astea ca si asa stau cu fluieru-n plamīni dirijīnd avioane prin intersectii ca cu masinile nu se pricep?![]() Lasand gluma la o parte, nu-s d-asta de sare cu bata-n trafic. Si oricum, nu asta era solutia. Mult mai simlu era ca aia sa ne lase sa facem stanga. Noi, si eram destui, aveam unde sa ne ducem, ea nu. Ei bine, intelegeam daca inainta incet, fara sa-si dea seama de faptul ca ne blocheaza pe toti. Dar cand ea pleca cu scart de pe loc, in timp ce la 5 metri in fata ei stationa ditamai coloana... |
-------------------- |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Lasa-ma cu potera ta, ca vad ca de la o vreme i-au scos in intersectii, la orele de varf, p-aia comunitari. Sa te tii cascadorii rasului!
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere titlul topicului, nu pot decat sa remarc deosebita "placere" pe care o simt atunci cand sunt nevoit sa folosesc autobuzu'.....autobuz care fira-ar mama lui a dracu' daca-i gol!!!
Noo', e plin de nesimtiti, nespalati, ceva aurolaci si cam 50% oameni cu bun simt care abia iti tin matele in frau. De ce?! Pentru ca pute...pentru te freci de altii cand ai vrea spatiu, pentru ca de multe ori nu ai aer si trebuie sa imparti mirosul cu altii....pentru ca e de kkt...De kkt ca si faptul ca trebuie din cand in cand sa mai puna o frana brusca (atunci distractie daca nu stai jos) cand un pulifrete pe moped sau unii si pe motor isi arata talentu' de nascuti idioti! Recomand multa atentie in trafic si respectarea legislatiei, recomand fiecaruia sa circule cu ce vrea muchiu' lui, dar sa nu sa dea zmeu ca ie' din alta categorie sociala, etc... In ceea ce priveste mersu' cu busu', moto sau caruta, depinde de fiecare cum ii convine si cum se poate descurca. Platim destule taxe care sa ne permita sa circulam dupa cheful fiecaruia. Ma doare la basca ca trece un autobuz plin si are cedeaza>> nu-l las sa treaca! Si eu merg cu autobuzul din cand in cand! Si stiu care e diferenta de pret! |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(anpop @ 15 Nov 2008, 23:05) Platim destule taxe care sa ne permita sa circulam dupa cheful fiecaruia. Asa crezi tu. Faptul ca platesti taxe nu-ti da voie sa faci ce vrei.Dar ma rog, poate fiindca esti platitor de taxe poti sa blochezi intersectia dupa cum ti se ridica tie stremeleagul, nu-i asa? Fiindca bulangii aia de la primarie, guvern si drumuri nu iti fac TIE, platitorului de taxe, sosele si parcari. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adip @ 15 Nov 2008, 15:15) Asa crezi tu. Faptul ca platesti taxe nu-ti da voie sa faci ce vrei. Dar ma rog, poate fiindca esti platitor de taxe poti sa blochezi intersectia dupa cum ti se ridica tie stremeleagul, nu-i asa? Fiindca bulangii aia de la primarie, guvern si drumuri nu iti fac TIE, platitorului de taxe, sosele si parcari. Puiu' , citisi ce zisai mai sus?! aia cu respectarea etc. etc.?! Sau esti doar un cocalar in goana dupa posturi?! Eu sper ca nu! Si mai sper sa recitesti postul, si sa intelegi ca sunt adeptul "neblocarii intersectiilor" si a altor mitocanii in trafic....doar ca doreste muschiu' lu' je' sa mearga dupa pofta inimii cu caruta sau busu' dupa plac, fara sa fiu judecat de niste kkti...atata timp cat sunt cu taxele la zi! Nu te ofusca ca nu asta e scopu' ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(anpop @ 15 Nov 2008, 23:33) esti doar un cocalar in goana dupa posturi?! Decat concitadin cu unul ca tine, mai bine cocalar in goana dupa posturi pe daciaclub.Parerea mea |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
anpop |
![]()
|
Ba' daca nu-ti place poti sa te muti! E o tara libera. Parerea ta conteaza atata timp cand intelegi ce spun...cand nu', e ca o basina trasa de 3 zile...dar din pacate vaz' ca chiar nu brigebi...nu intentionam sa-ti comunic ca ai fi vreun cocalar....dimpotriva, speram sa intelegi textu'...asta e, si base' are o fata...doua...
This post has been edited by anpop: 15 Nov 2008, 19:59 |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 15 Nov 2008, 12:30) ..........Tu nu stii ce-i acolo la ora 18........ Daca-ti arat ce-i aici la ora 18, pe pariu ca īncepi sa plīngi ![]() @ toti Cred ca ar trebui sa iau legatura cu regizorul ce a facut cele 3 parti THE FAST & THE FURIOUS sa mai faca o parte THE FAST & THE BIZONOS - ROMANIAN RACERS ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by EinarN: 15 Nov 2008, 15:10 |
-------------------- |
|
adip |
![]()
|
QUOTE(anpop @ 15 Nov 2008, 23:55) Ba' daca nu-ti place poti sa te muti! E o tara libera. Spre norocul meu (si al tau) m-am mutat deja, dar asta nu rezolva problema bizoniadei.OTOH, nu tin minte sa fi vazut atata agresivitate online cata e pe site-urile romanesti. E incredibil cata ura se poate revarsa in urma unor banale posturi. Fiecare incearca sa-i arate celuilalt ca el are dreptate, in timp ce in strada nu se schimba nimic. |
--------------------
*
*
|
anpop |
![]()
|
QUOTE(adip @ 15 Nov 2008, 16:17) OTOH, nu tin minte sa fi vazut atata agresivitate online cata e pe site-urile romanesti. E incredibil cata ura se poate revarsa in urma unor banale posturi. Fiecare incearca sa-i arate celuilalt ca el are dreptate, in timp ce in strada nu se schimba nimic. puiu'!!!! iar incerc sa-ti zic ca nu sunt ofensiv! nu vreau sa am dreptate! vreau doar sa respect niste reguli simple si sa ma comport adecvat in strada! daca nu pricepi, iti promit ca o sa am rabdare sa-ti dezvalui secretul pe PM...ok? |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(anpop @ 15 Nov 2008, 14:05) Avand in vedere titlul topicului, nu pot decat sa remarc deosebita "placere" pe care o simt atunci cand sunt nevoit sa folosesc autobuzu'.....autobuz care fira-ar mama lui a dracu' daca-i gol!!! Noo', e plin de nesimtiti, nespalati, ceva aurolaci si cam 50% oameni cu bun simt care abia iti tin matele in frau. De ce?! Pentru ca pute...pentru te freci de altii cand ai vrea spatiu, pentru ca de multe ori nu ai aer si trebuie sa imparti mirosul cu altii....pentru ca e de kkt...De kkt ca si faptul ca trebuie din cand in cand sa mai puna o frana brusca (atunci distractie daca nu stai jos) cand un pulifrete pe moped sau unii si pe motor isi arata talentu' de nascuti idioti! Recomand multa atentie in trafic si respectarea legislatiei, recomand fiecaruia sa circule cu ce vrea muchiu' lui, dar sa nu sa dea zmeu ca ie' din alta categorie sociala, etc... In ceea ce priveste mersu' cu busu', moto sau caruta, depinde de fiecare cum ii convine si cum se poate descurca. Platim destule taxe care sa ne permita sa circulam dupa cheful fiecaruia. Ma doare la basca ca trece un autobuz plin si are cedeaza>> nu-l las sa treaca! Si eu merg cu autobuzul din cand in cand! Si stiu care e diferenta de pret! "De kkt ca si faptul ca trebuie din cand in cand sa mai puna o frana brusca (atunci distractie daca nu stai jos) cand un pulifrete pe moped sau unii si pe motor isi arata talentu' de nascuti idioti!" Cata vehementa, domnule! ![]() Poate-mi arati "pulifricii" care incurca autobuzul, ca eu nu-i vad sa faca parte din categoriile de participanti la trafic mentionate de tine. Si mai spuneati ca eu generalizez. ![]() <span class='edit'>15 Nov 2008, 16:02:</span> Uite cum blocheaza aia cu motoretele lor traficul. Cum stau ei priponiti pe doua roti in fata autobuzului si a tramvaiului... ![]() This post has been edited by Motociclist: 15 Nov 2008, 16:03 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aceeasi atitudine superior-ariana: noi astia cu motocicletele suntem cei mai buni in trafic ca nu blocam, voi astia cu masinile sunteti niste inutili in trafic ca blocati strada.
Intotdeauna, dar intotdeauna, doar celalat face ceva prost, doar celalat este de vina. Iar noi, motociclistii sunem p[ersecutati, suntem niste victime, cu un orgoliu exagerat ca doar suntem cei mai buni in circulatie ca nu incurcam pe nimeni (e usor de vazut paiul din ochiul altuia dar...). Mai-mai sa pic fix pe definitia bolii mentale numita paranoia. La mustata... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 15 Nov 2008, 16:46) Aceeasi atitudine superior-ariana: noi astia cu motocicletele suntem cei mai buni in trafic ca nu blocam, voi astia cu masinile sunteti niste inutili in trafic ca blocati strada. Intotdeauna, dar intotdeauna, doar celalat face ceva prost, doar celalat este de vina. Iar noi, motociclistii sunem p[ersecutati, suntem niste victime, cu un orgoliu exagerat ca doar suntem cei mai buni in circulatie ca nu incurcam pe nimeni (e usor de vazut paiul din ochiul altuia dar...). Mai-mai sa pic fix pe definitia bolii mentale numita paranoia. La mustata... Paranoia? Va vaitati ca motociclistii depsasesc coaloana si ca nu asteapta frumos in rand cu masinile. ...Bine ca ne dau soferii exemplu. Dar astia sunt de-a dreptul pe contrasens. ![]() This post has been edited by Motociclist: 15 Nov 2008, 16:54 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bre Moto tu de fapt ce plm vrei?
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 15 Nov 2008, 16:53) Paranoia? Va vaitati ca motociclistii depsasesc coaloana si ca nu asteapta frumos in rand cu masinile. ...Bine ca ne dau soferii exemplu. Dar astia sunt de-a dreptul pe contrasens. ![]() Daca ai stii cate motociclete am vazut eu pe contrasens cu dunga continua intre sensurile de circulatie, si mergeau bine mersi, n-aveau nici o greata... Oricum, parerea ta ca apartii unei rase superioare o expui din plin. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca daca si alti biciclisti ar sta pe forum la fel de mult ca ratacitul asta, ar fi mai liniste pe strazi.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(nasty @ 15 Nov 2008, 09:36) ...cand e aglomerat, nu numai ca nu mai ai posibilitatea sa te apropii de aparat sa validezi cardul, dar nimeni nici nu mai taxeaza biletele, deci aparent pentru cei de la RATB, autobuzul E GOL. Am facut reclamatie la RATB, acum aproape 1 an, pe e-mail si chiar am primit raspuns, ca vor studia schimbarea orelor de varf, pentru ca e o aberatie sa scoti tot ce ai pe traseu, sa se invarta in gol de la 5 la 7 si apoi sa incepi sa le retragi pe la 8, cand varful este cam intre 8 si 10. Dar de atunci nu s-a schimbat nimic, pentru ca e mai rentabil pentru RATB sa se invarta pe gol intre 5 si 7, sa-si faca planul de km pe zi, in mod tacit si apoi sa se retraga cand incepe blocajul. Deci RATB are o conceptie gresita, nu satisface nevoile reale ale calatorilor. Toti cei care lucreaza la RATB pe mijloacele de transport lucreaza in doua schimburi.Cand se angajeaza un om spune in ce schimb vrea sa lucreze si ramane in schimbul respectiv pana la pensie.Mijloacele de transport in comun pe orice linie sunt impartite in doua:tur normal si ramforsare.Turele normale circula incepand cu 04:30 pana la orele 22:45 in doua schimburi cu doi soferi/manipulanti.Ramforsarile circula de la orele 05:30 pana la orele 09:30 cu soferul de la schimbul 1 si dupa asta merg la garaj/depou pentru reparatii curente/revizii.Ramforsarile ies in traseu la schimbul doi cu celalat sofer/manipulant incepand cu 13:30 si se retrag pe la orele 18:00.Pe orice linie sunt un numar egal de ture normale si ramforsari.Formula asta nu are ce corectii sa i se aplice pentru ca asa se procedeaza oriunde.GPS pus pe mijloacele de transport in comun nu este pentru a arata soferului/manipulantului traseul ci pentru a vedea cei de la centru pe unde se afla mijloacele de transport in comun.Ei pleaca de la capat de linie conform graficului orar verificati de un controlor dar un sofer/manipulant mai mocait pierde timp si se departeaza cu fiecare statie de cel din fata lui.Daca in spatele lui este un sofer/manipulant mai dezghetat il ajunge din urma si sta la o jumatate de statie in urma circuland lejer.La centru se vede chestia asta si il apeleaza pe statie sau pe tel.mobil pe cel dezghetat sa o lase mai moale si sa piarda doua trei semafoare ca sa circule in grafic cu mijlocul de transport plin nu in umbra celui din fata gol. |
--------------------
a
b
c
|
|
EinarN |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 15 Nov 2008, 14:55) "De kkt ca si faptul ca trebuie din cand in cand sa mai puna o frana brusca (atunci distractie daca nu stai jos) cand un pulifrete pe moped sau unii si pe motor isi arata talentu' de nascuti idioti!" Cata vehementa, domnule! ![]() Poate-mi arati "pulifricii" care incurca autobuzul, ca eu nu-i vad sa faca parte din categoriile de participanti la trafic mentionate de tine. Si mai spuneati ca eu generalizez. ![]() <span class='edit'>15 Nov 2008, 16:02:</span> Uite cum blocheaza aia cu motoretele lor traficul. Cum stau ei priponiti pe doua roti in fata autobuzului si a tramvaiului... ![]() Pai asta cu BMW-ul lui, nu vine vreun TIR sa-i trīnteasca una sa se potoleasca ? Īn video-ul doi, unde-i asta prin India sau Banglades ? Comparativ cu ce arati tu, AICI e plictiseala This post has been edited by EinarN: 15 Nov 2008, 18:40 |
-------------------- |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Scutieru', ne arati motorul tau? Mai am putin si te rog ca pe-o fata.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da ce mai, vrei sa iti tragi femeie pe forum?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Fomeie pe forum am. Vezi la "greseli gramaticale"
![]() Asta-i bonus la clipurile lui Scutieru' Si-o dedicatie speciala This post has been edited by Victoras2001: 16 Nov 2008, 04:45 |
--------------------
ZAZ
Zaporojež
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Ala cu Burnout in Europa s-a intamplat in zona Targului Vitan (Bucuresti) in urma cu ceva ani (vezi autobuzul 102 marca Ikarus, scos de ceva vreme de pe ruta aia). In fine...
Si acum.... pentru detensionarea spiritelor, ![]() Enjoy si ne vedem aici, putin mai incolo. ![]() Repet, asta pentru detensionarea spiritelor... Apropos e cineva pe aici in afara de mine ? ![]() This post has been edited by Flamingo: 16 Nov 2008, 10:57 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.565 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(bulan @ 15 Nov 2008, 17:37) Toti cei care lucreaza la RATB pe mijloacele de transport lucreaza in doua schimburi.Cand se angajeaza un om spune in ce schimb vrea sa lucreze si ramane in schimbul respectiv pana la pensie.Mijloacele de transport in comun pe orice linie sunt impartite in doua:tur normal si ramforsare.Turele normale circula incepand cu 04:30 pana la orele 22:45 in doua schimburi cu doi soferi/manipulanti.Ramforsarile circula de la orele 05:30 pana la orele 09:30 cu soferul de la schimbul 1 si dupa asta merg la garaj/depou pentru reparatii curente/revizii.Ramforsarile ies in traseu la schimbul doi cu celalat sofer/manipulant incepand cu 13:30 si se retrag pe la orele 18:00.Pe orice linie sunt un numar egal de ture normale si ramforsari.Formula asta nu are ce corectii sa i se aplice pentru ca asa se procedeaza oriunde.GPS pus pe mijloacele de transport in comun nu este pentru a arata soferului/manipulantului traseul ci pentru a vedea cei de la centru pe unde se afla mijloacele de transport in comun.Ei pleaca de la capat de linie conform graficului orar verificati de un controlor dar un sofer/manipulant mai mocait pierde timp si se departeaza cu fiecare statie de cel din fata lui.Daca in spatele lui este un sofer/manipulant mai dezghetat il ajunge din urma si sta la o jumatate de statie in urma circuland lejer.La centru se vede chestia asta si il apeleaza pe statie sau pe tel.mobil pe cel dezghetat sa o lase mai moale si sa piarda doua trei semafoare ca sa circule in grafic cu mijlocul de transport plin nu in umbra celui din fata gol. EXACT! - asta am reclamat la RATB, ca schema de mai sus, nu mai corespunde pentru 2008, industria a cazut in Bucuresti, nu mai sunt 3 schimburi , ca pe vremuri, nu are sens sa se invarta toate mijloacele de transport fara calatori, intre 4.3o si 6.30. Aproape toate locurile de munca sunt cu programul 9-18 sau 10-19. Adica ramforsarile sa fie mutate in favoarea calatorilor, intre 7.30-10 si 16-20. Programul asta , plus culoarele exclusive pentru transportul in comun, ar face pe multi sa renunte la masini. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Si probabil ca ideea asta a ta provine dintr-un studiu de piata si de aglomerare a autobuzelor pe care cei de la ratb nu avea cum sa-l faca nu?
Pentru informatia ta, nu ne-am nascut toti in masini, si mai sunt unii oameni care au nevoie sa circule sila 4:30 AM. Si din moment ce ratb a considerat ca sunt destui ca sa tina curse la ora aia, mi se pare normal sa faca asta, indiferent de cat de inutil ti se pare tie, 1 singur utilizator ocazional al serviciilor sale. Oricum, ai adresa de mail relatii.publice@ratb.ro pentru a informa ratb-ul de alte idei crete de ale dumitale. This post has been edited by einstein1984: 16 Nov 2008, 12:00 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
nasty |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 15 Nov 2008, 17:37) .Mijloacele de transport in comun pe orice linie sunt impartite in doua:tur normal si ramforsare.Turele normale circula incepand cu 04:30 pana la orele 22:45 in doua schimburi cu doi soferi/manipulanti.Ramforsarile circula de la orele 05:30 pana la orele 09:30 cu soferul de la schimbul 1 si dupa asta merg la garaj/depou pentru reparatii curente/revizii.Ramforsarile ies in traseu la schimbul doi cu celalat sofer/manipulant incepand cu 13:30 si se retrag pe la orele 18:00. QUOTE(einstein1984 @ 16 Nov 2008, 11:56) ...si mai sunt unii oameni care au nevoie sa circule si la 4:30 AM. Si din moment ce ratb a considerat ca sunt destui ca sa tina curse la ora aia, mi se pare normal sa faca asta Text lung , greu de citit si de retinut in intregime, pentru cei fara rabdare. Am rezumat deci mai sus. Eu sunt de parere ca turele normale sa inceapa chiar de la 4 si pana la 24, dar nu era vorba de asta ci de " ramforsari" si de mutarea lor. Sincer, crezi ca la 4.30 e nevoie sa vina masinile, tramvaiele, metrourile din 3 in 3 minute? Sau e suficient din 20 in 20 min? Iar din 3 in 3 minute sa vina la atunci cand se duc sau se intorc majoriatea oamenilor de la servici ( sa incapa toti in mijloacele de transport) |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Te invit la capatul autobuzului 335 din titan, sa vezi acolo aglomeratie la 6:45 dimineata. Ca in 2 statii se umble autobuzul, cu tot cu ramforsarile care aduc intervalul dintre autobuze la 3 minute. Si daca citesti si tu mai sus, nu ai ramforsari la 4:30 AM.
Ma rog, ai VW, nu stii cum e dimineata in autobuz/metrou; care acesta din urma isi mareste frecventa de circulatie abia la 7 AM , pana atunci merge la 7-10 min interval. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
nasty |
![]()
|
suntem tovarasi la aceeasi masina, 335 - eu o astept la 8.45 la Arcul de Triumf, cand ploua si vine la 20 min, dupa ce apar cateva care se retrag; cand e frumos merg cu bicicleta ( ajung din urma mai multe 131, 335, 205) Cu VW, nu merita, cu blocajul "pasajului" Baneasa, nu ajung mai repede si gasesc f greu loc de parcare.
Toata zona incepe programul fie 9, fie la 10 si cei mai multi o iau pe jos de la Casa Presei Libere. Colegii mei din Titan vin cu metroul. |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 16 Nov 2008, 01:04) Si te-am crezut om serios. <span class='edit'>17 Nov 2008, 07:27:</span> QUOTE(ady77 @ 15 Nov 2008, 16:56) Nu vreau... Vreau sa discutam despre trafic, dar fara prescurtari din astea de mircar. <span class='edit'>17 Nov 2008, 08:13:</span> QUOTE(klaus @ 15 Nov 2008, 17:00) Daca ai stii cate motociclete am vazut eu pe contrasens cu dunga continua intre sensurile de circulatie, si mergeau bine mersi, n-aveau nici o greata... Oricum, parerea ta ca apartii unei rase superioare o expui din plin. Te cred ca ai vazut, dar pana acum, in cadrul acestui Topic, s-a discutat numai despre motociclistii posedati care incalca absolut toate regulile de circulatie, dar despre soferi mai putin. Recunosc ca pe mine chiar m-a interesat foarte putin subiectul, dar am zis, totusi, ca niste exemple ar fi binevenite, ca sa vedem clar ca suntem pe picior de egalitate macar din punctul acesta de vedere. Ce treaba o avea rasa cu mijlocul de transport folosit de fiecare, doar tu stii. This post has been edited by Motociclist: 17 Nov 2008, 08:29 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 07:14 |