DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 53 54 55 56 57 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

klaus
post 17 Nov 2008, 16:37
Post #1621

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

era unu' cu rasa lui ariana si niste teorii de mai mare groaza... Tot cam asa se exprima: ei, care sunt de vina pentru toate lucrurile rele din lume, noi care suntem niste adevarati si ar trebuie sa stapanim pamantul ...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 17 Nov 2008, 16:42
Post #1622

aroist

Group: Members

sa intelegem ca tu te tragi dintruna dintre rasele care ar fi trebuit sa dispara?
daca este asa atunci se explica multe din comportamentul dumitale

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
marksman
post 17 Nov 2008, 16:54
Post #1623

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(klaus @ 17 Nov 2008, 16:37)
era unu' cu rasa lui ariana si niste teorii de mai mare groaza...

Asta? http://uk.youtube.com/watch?v=q4aKIdjnWgI

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Victoras2001
post 17 Nov 2008, 16:54
Post #1624

Membru autentic

Saru'mana si piciorul nea Bion. O traducere se poate? Ca daca nu-i in interesul meu, mai caut. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 17 Nov 2008, 16:55
Post #1625

QUOTE(klaus @ 17 Nov 2008, 16:37)
era unu' cu rasa lui ariana si niste teorii de mai mare groaza... Tot cam asa se exprima: ei, care sunt de vina pentru toate lucrurile rele din lume, noi care suntem niste adevarati si ar trebuie sa stapanim pamantul ...
*

Tot nu pricep ce teaba are asta cu traficul aglomerat si cu ce conduce fiecare.
Solutii pentru descongestionarea traficului ai?

<span class='edit'>17 Nov 2008, 17:07:</span>
biggrin.gif Voi, pe aratura, despre Hitler si rasa ariana;
Eu, despre autobuzul blocat in trafic si soferul acestuia injurat (chiar un nene spune...) de catre calatorii care nu inteleg ca nu stau acolo din cauza saracului om, ci din cauza fitosilor care nu-si muta nici 5 metri poponetele fara masina. ...Despre salvarile care nu reusesc sa ajunga in timp util la bolnavi nici nu mai vorbesc. Doamne fereste sa ai nevoie de una! Iti moare copilul in casa pentru ca salvarea sta blocata in spatele vreunui Jeep cu un singur ocupant.

This post has been edited by Motociclist: 17 Nov 2008, 17:08

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
klaus
post 17 Nov 2008, 17:13
Post #1626

步步

QUOTE(tarzy @ 17 Nov 2008, 16:42)
sa intelegem ca tu te tragi dintruna dintre rasele care ar fi trebuit sa dispara?
daca este asa atunci se explica multe din comportamentul dumitale
*

Daca e conceptia ta ca unele rase trebuie sa dispara, ia-te de mana cu neamtu' mort.
De altfel nu e de mirare, ca nu e prima oara cand vrei sa vezi pe unii sau pe altii morti, in special din anumite rase. Acu' vad ca ti-ai extins dorintele si la alte categorii. Nu-ti dori moartea altuia ca s-ar putea sa...

@Motociclistul: atitudinea "voi sa decongestionati si sa renuntati la ceva pentru ca eu sa merg bine cum vreau" nu-i in nici un caz (in opinia mea) o propunere de descongestionare a traficului. E doar o dorinta a ta, desconsiderad pe ceilalti participanti la trafic, de a-ti fi tie mai bine.
Eu de principiu sunt pentru aplicarea de solutii de decongestionare, dar nu de atitudini politicianiste de genul "voi mai prost ca mie sa-mi fie mai bine". Cand o fi "noi toti mai prost" poate as analiza optiunea.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
tarzy
post 17 Nov 2008, 17:23
Post #1627

aroist

de unde mai precis ai inteles tu ca eu as dori sa dispara cineva?

oricum te-ai inselat .... la mine principiul care primeaza este "sa traiasca toata lumea numai noi sa nu murim"

si unde anume mi-am exprimat eu dorinta de a vedea pe unii sau pe altii cenzurat? si te mai superi cand iti spun ca aberezi

acum cateva pagini ai mai facut niste afirmatii asupra mea ... ti-am demonstrat ca nu e asa dar vad ca ai abandonat sa mai raspunzi .... sa fie oare de vina faptul ca ptr "rasa" ta e ceva normal sa nu-si asume responsabilitatea asupra a ceea ce vorbeste?

--------------------
Aha
+
Motociclist
post 17 Nov 2008, 17:26
Post #1628

QUOTE(klaus @ 17 Nov 2008, 17:13)
Daca e conceptia ta ca unele rase trebuie sa dispara, ia-te de mana cu neamtu' mort.
De altfel nu e de mirare, ca nu e prima oara cand vrei sa vezi pe unii sau pe altii morti, in special din anumite rase. Acu' vad ca ti-ai extins dorintele si la alte categorii. Nu-ti dori moartea altuia ca s-ar putea sa...

@Motociclistul: atitudinea "voi sa decongestionati si sa renuntati la ceva pentru ca eu sa merg bine cum vreau" nu-i in nici un caz (in opinia mea) o propunere de descongestionare a traficului. E doar o dorinta a ta, desconsiderad pe ceilalti participanti la trafic, de a-ti fi tie mai bine.
Eu de principiu sunt pentru aplicarea de solutii de decongestionare, dar nu de atitudini politicianiste de genul "voi mai prost ca mie sa-mi fie mai bine". Cand o fi "noi toti mai prost" poate as analiza optiunea.
*

Solutii politicianiste? Ce-s alea?!
Eu te intreb altceva: Cate motociclete apar in reportajul postat blocand traficul, incurcand mijloacele de transport ale R.A.T.B., tinand salvarea pe loc?

This post has been edited by Motociclist: 17 Nov 2008, 17:27

--------------------
+
klaus
post 17 Nov 2008, 17:26
Post #1629

步步

@tarzy: nedumerirea ta daca ma trag dintr-o rasa care "ar fi trebuit sa dispara" denota faptul ca tu consideri ca unele rase ar fi trebuit sa dispara.
Daca ziceai ca au fost "in pericol", ca "s-a incercat extinctia", dar ca ar fi trebuit...
De ce ar fi trebuit?
Si mai zici de exprimarile mele.

QUOTE(Motociclist @ 17 Nov 2008, 17:26)
Eu te intreb altceva: Cate motociclete apar in reportajul postat blocand traficul, incurcand mijloacele de transport ale R.A.T.B., tinand salvarea pe loc?
*

Un numar egal procentual cu numarul motoretelor din trafic...

--------------------
+
tarzy
post 17 Nov 2008, 18:32
Post #1630

aroist

radmasa.gif parca ti-am mai spus .... gandesti fix ca un militian

am spus ca ar fi trebuit sa dipara conform conceptiei lu' nenea ala cu mustata si mai istericos pe care tu l-ai adus in disctutie.

da ma rog .... vad ca esti maestru la conexiuni care mai de care haioase

oricum ... exprimarile tale pe teme sociale sunt demne de un politician roman actual, spui multe, interpretezi strict in interesul tau, incerci sa-ti descalifici interlocutorii, etc

This post has been edited by tarzy: 17 Nov 2008, 18:34

--------------------
Aha
+
klaus
post 17 Nov 2008, 19:30
Post #1631

步步

QUOTE(tarzy @ 17 Nov 2008, 18:32)
am spus ca ar fi trebuit sa dipara conform conceptiei lu' nenea ala cu mustata si mai istericos pe care tu l-ai adus in disctutie.
*
Poti sa-mi indici si mie unde ai spus ca in conformitate cu conceptia lu' neamtu' mort?

--------------------
+
Flamingo
post 17 Nov 2008, 20:19
Post #1632

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

Cred ca am citit de cel putin 30 de ori pe acest topic... intrebari de genul:

"Poti sa-mi spui si mie cand am zis cutare sau poti sa-mi spui si mie unde ai citit cutare ?"

Bine, nu mai rad. icon_mrgreen.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
liviu2004
post 17 Nov 2008, 21:02
Post #1633

Membru autentic

Asta o fi motociclist?

http://www.videonews.ro/public/769

This post has been edited by liviu2004: 17 Nov 2008, 21:03

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
tarzy
post 17 Nov 2008, 21:46
Post #1634

aroist

QUOTE(klaus @ 17 Nov 2008, 19:30)
Poti sa-mi indici si mie unde ai spus ca in conformitate cu conceptia lu' neamtu' mort?
*

nu am spus ... da acum imi pare rau mad.gif , ar fi trebuit sa prevad ca exista mari sanse ca astia cu minte de militian sa nu priceapa wub.gif

--------------------
Aha
+
sorin1983
post 17 Nov 2008, 22:16
Post #1635

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

QUOTE(Motociclist @ 17 Nov 2008, 17:26)
*

pai daca toti se inghesuie printre masini(si mai si comenteaza cand nu au loc) lovesc oglinzi si alte alea doar ca sa ajunga in fata si eventual mai trec si pe rosu... unde ai vrea sa ii vedem? pe trotuar pe unde s-au obisnuit sa circule? sa stea la rand daca nu le convine... si sa ii vad eu acum cand le-o ingheta creierul ce fac? se urca in ratb? sau iau masina proprie?

--------------------
Renault Megane1- -Sisteme electronice de securitate
"Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
+
klaus
post 17 Nov 2008, 23:20
Post #1636

步步

QUOTE(tarzy @ 17 Nov 2008, 21:46)
nu am spus ... da acum imi pare rau mad.gif , ar fi trebuit sa prevad ca exista mari sanse ca astia cu minte de militian sa nu priceapa wub.gif
*

Deci nu ai spus...
Pai daca nu spui de unde sa stie lumea ce gandesti? Poate sa fie vorbitorul si einstein in persoana...
Si dupa ce te exprimi defectuos si incomplet ai pretentia ca de fapt ceilalti sunt prosti si nu te inteleg. Poate prostia era de alta parte a gurii...
Zic si eu...

--------------------
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 07:38
Post #1637

QUOTE(liviu2004 @ 17 Nov 2008, 21:02)

Tie ti se pare ca ar fi motociclist? biggrin.gif V-am mai spus: Habar nu aveti printre ce fel de participanti la trafic va invartiti, dar ii dati inainte cu "Traiasca!". smile.gif

18 Nov 2008, 07:46:
QUOTE(sorin1983 @ 17 Nov 2008, 22:16)
pai daca toti se inghesuie printre masini(si mai si comenteaza cand nu au loc) lovesc oglinzi si alte alea doar ca sa ajunga in fata si eventual mai trec si pe rosu... unde ai vrea sa ii vedem? pe trotuar pe unde s-au obisnuit sa circule? sa stea la rand daca nu le convine... si sa ii vad eu acum cand le-o ingheta creierul ce fac? se urca in ratb? sau iau masina proprie?
*

Domnule,
Ridici o problema mult discutata pe aici si daca tie nu-ti arde sa citesti ce s-a postat, nici altora nu le mai arde sa repete la nesfarsit aceleasi idei.
Totusi, pentru ca esti nou, voi incerca sa fac putina lumina: Vrei sa stau in rand cu masinile?! ...Iti voi ocupa si locul de parcare. Vrei sa stau in rand cu masinile?! ...Ma voi aduga la cozile si asa interminabile formate de masini.
Iti garantez ca acum nici nu ne simti prezenta si de-aia spui ceea ce spui.

18 Nov 2008, 07:51:
Da, ne-am obisnuit pe trotuar, noi, motociclistii. Macar uita-te la filmuletele postate, daca de citit n-ai chef. Vezi ca au inceput sa fie postate de pe la pagina 50.

http://www.220.ro/Mai_nou_se_circula_pe_trotuar-58537.html

18 Nov 2008, 07:57:
Aici avem un alt filmulet edificator in care motociclistii nu stau in rand cu masinile, incalcand in mod flagrant regulile de circulatie. Uite-i cum se strecoara ei pe unde apuca.

http://www.220.ro/Senzatii_tari-60695.html

18 Nov 2008, 08:21:
Da, a venit frigul si merg cu R.A.T.B.-ul.

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 08:21

--------------------
+
tarzy
post 18 Nov 2008, 09:03
Post #1638

aroist

QUOTE(klaus @ 17 Nov 2008, 23:20)
Deci nu ai spus...
Pai daca nu spui de unde sa stie lumea ce gandesti? Poate sa fie vorbitorul si einstein in persoana...
Si dupa ce te exprimi defectuos si incomplet ai pretentia ca de fapt ceilalti sunt prosti si nu te inteleg. Poate prostia era de alta parte a gurii...
Zic si eu...
*

biggrin.gif eu am spus doar de "militieni" astia nu-s neaparat prosti .... ci mai degraba rauvoitori, au tendinta sa inteleaga doar ceea ce ii avantajeaza, neaga si incearca sa treaca in desuet ceea ce nu-i afecteaza, etc

--------------------
Aha
+
Flamingo
post 18 Nov 2008, 09:19
Post #1639

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 07:38)
Da, ne-am obisnuit pe trotuar, noi, motociclistii. Macar uita-te la filmuletele postate, daca de citit n-ai chef. Vezi ca au inceput sa fie postate de pe la pagina 50.

http://www.220.ro/Mai_nou_se_circula_pe_trotuar-58537.html
<span class='edit'>18 Nov 2008, 07:57:</span>
Aici avem un alt filmulet edificator in care motociclistii nu stau in rand cu masinile, incalcand in mod flagrant regulile de circulatie. Uite-i cum se strecoara ei pe unde apuca.

http://www.220.ro/Senzatii_tari-60695.html
*

Ai dreaq motociclistii astia, ar trebui impuscati. Numai ei e de vina.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
ady77
post 18 Nov 2008, 09:45
Post #1640

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Flamingo @ 18 Nov 2008, 09:19)
Ai dreaq motociclistii astia, ar trebui impuscati. Numai ei e de vina.
*

Din contra din postarile lui Moto' rezulta ca soferii ar trebui impuscati, numai ei e de vina. Motociclistilor ar trebuie sa le facem statui ca cum fluidizeaza ei traficul e ceva de admirat si ne mai lasa si locuri de parcare.

Moto' te rog io frumos nu mai posta filmulete de astea ca mai vede dracului vreunul cu putere de decizie in tara asta si interzice naibii masinile si o sa ne puna sa mergem toti cu motocicleta sau cu transportul in comun.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 09:48
Post #1641

QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 09:45)
Din contra din postarile lui Moto' rezulta ca soferii ar trebui impuscati, numai ei e de vina. Motociclistilor ar trebuie sa le facem statui ca cum fluidizeaza ei traficul e ceva de admirat si ne mai lasa si locuri de parcare.

Moto' te rog io frumos nu mai posta filmulete de astea ca mai vede dracului vreunul cu putere de decizie in tara asta si interzice naibii masinile si o sa ne puna sa mergem toti cu motocicleta sau cu transportul in comun.
*

Vezi ca Flamingo era ironic...
Hai ca nu mai postez filmulete din alea, postez unele "cu un coeficient ridicat de inteligenta".

http://www.220.ro/Cu_jeepul_pe_linia_tramv...i_41-60336.html

Priviti ce vine pe linia tramvaiului... biggrin.gif O motocicleta???

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 09:50

--------------------
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 09:49
Post #1642

membru violet

Sa punem paie pe foc, poate se stinge mai repede:

"Ba,nu pot sa zic ca ma bucur de cele intamplate...dar cand aud si cate un sofer "tembel" care si-o ia ...pentru ca nu a dat prioritate -ma unge la inima .Si ma unge si mai tare cand aud ca bikerul e in afara oricarui pericol !!! Morala :daca tot e sa merlim din cauza altora ...macar sa-i luam cu noi "dincolo" (adik sa la cenzuratm cate o casca-n freza !) . Nus ce am azi...nu sant chiar asa de negru in ceru gurii de obicei..!!"

(cules de pe un forum "de profil")

Bai, voi nu realizati cat de infantili sunteti?

This post has been edited by vijelie: 18 Nov 2008, 09:50

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
ady77
post 18 Nov 2008, 09:53
Post #1643

راحتزیل یو

From: near Bacau

Vijelie ia incearca sa vorbesti cu ei pe forumul lor sa vezi ce frumos vorbesc cu tine, noi (mai putin eu) chiar am vorbit civilizat cu Motociclistu'

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 09:55
Post #1644

--------------------
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 09:55
Post #1645

membru violet

Pai ce sa le zic?
Ei si-au construit o baricada si o apara chiar daca nu o ataca nimeni.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 09:57
Post #1646

Cum de nu s-o fi gandit niciun motociclist s-o ia pe linia tramvaiului? Cu o motocicleta de tip enduro-cross chiar te-ai descurca de minune.
"Unde nu-i cap..."

Uite si continuarea la faza cu jeep-ul: biggrin.gif

http://www.220.ro/Cum_au_scos_Jeepul_de_pe...ului-60372.html

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 10:03

--------------------
+
Flamingo
post 18 Nov 2008, 10:34
Post #1647

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(vijelie @ 18 Nov 2008, 09:49)
Sa punem paie pe foc, poate se stinge mai repede:

"Ba,nu pot sa zic ca ma bucur de cele intamplate...dar cand aud si cate un sofer "tembel" care si-o ia ...pentru ca nu a dat prioritate -ma unge la inima .Si ma unge si mai tare cand aud ca bikerul e in afara oricarui pericol !!! Morala :daca tot e sa merlim din cauza altora ...macar sa-i luam cu noi "dincolo" (adik sa la cenzuratm cate o casca-n freza !) . Nus ce am azi...nu sant chiar asa de negru in ceru gurii de obicei..!!"

(cules de pe un forum "de profil")

Bai, voi nu realizati cat de infantili sunteti?
*

Se mai intampla si d-astea... ph34r.gif si aici ma refer la moartea soferului intr-un impact cu o motocicleta.

Va vine sa credeti ca s-a intamplat ?
Nu. Pai nici tipului care a scris pe forumul motociclism.ro nu i-a venit sa creada. Probabil din cauza asta si reactia lui "infantila". De regula astfel de intoareceri se soldeaza cu ranirea sau moatea motociclistului, nu invers. Deci este ceva extrem de rar.

Cum ar fi sa vina "seful" tau si sa-ti spuna ca de azi inainte vei primi 30 % din salariul lui ?

--------------------
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 10:48
Post #1648

QUOTE(Flamingo @ 18 Nov 2008, 10:34)
Se mai intampla si d-astea...  ph34r.gif si aici ma refer la moartea soferului intr-un impact cu o motocicleta.

Nu. Pai nici tipului care a scris pe forumul motociclism.ro nu i-a venit sa creada. Probabil din cauza asta si reactia lui "infantila". De regula astfel de intoareceri se soldeaza cu ranirea sau moatea motociclistului, nu invers. Deci este ceva extrem de rar.

Cum ar fi sa vina "seful" tau si sa-ti spuna ca de azi inainte vei primi 30 % din salariul lui ?
*

biggrin.gif Ultima fraza a fost mult prea fina.

--------------------
+
brvictors
post 18 Nov 2008, 10:54
Post #1649

Membru

From: Brăila

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 10:48)
Vezi ca Flamingo era ironic...
Hai ca nu mai postez filmulete din alea, postez unele "cu un coeficient ridicat de inteligenta".

http://www.220.ro/Cu_jeepul_pe_linia_tramv...i_41-60336.html

Priviti ce vine pe linia tramvaiului...  biggrin.gif O motocicleta???
*

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 10:55)

ma alzheimer, vezi ca nu mai tinere de minte si pui filmele de 2 ori.
Eu tot nu inteleg de de i se da apa la moara lu` nenea asta...

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 11:02
Post #1650

QUOTE(brvictors @ 18 Nov 2008, 10:54)
ma alzheimer, vezi ca nu mai tinere de minte si pui filmele de 2 ori.
Eu tot nu inteleg de de i se da apa la moara lu` nenea asta...
*

Le-am pus in mod intentionat si-o sa le mai pun...

<span class='edit'>18 Nov 2008, 11:11:</span>
QUOTE(Flamingo @ 18 Nov 2008, 10:34)
Se mai intampla si d-astea...  ph34r.gif si aici ma refer la moartea soferului intr-un impact cu o motocicleta.

*

Chiar pe acest Topic era cineva, care spunea ca, el, ca sofer, este protejat de toate fiarele din jurul lui, iar eu, ca motociclist, ar trebui sa-mi port singur de grija, ca doar eu patesc ceva in cazul unui impact, el scapand nevatamat.

Voi atasa niste poze prin care, poate, voi reusi sa va readuc cu picioarele pe pamant.
Vad ca motocicleta a intrat in dreapta masinii, de unde deducem ca...
Aceasta masina este plimbata, asa cum o vedeti, pe la toate Saloanele Auto-Moto (a fost si la Bucuresti, daca nu ma insel), pentru ca toti sa invete cate ceva.

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 11:14

Attached thumbnail(s)
thumbuplfilesfrom220romotocrash0158880.jpg ( Size: 54.99k ) Number of downloads: 13
thumbuplfilesfrom220romotocrash02588819.jpg ( Size: 52.99k ) Number of downloads: 15
thumbuplfilesfrom220romotocrash03588818.jpg ( Size: 64.69k ) Number of downloads: 15
thumbuplfilesfrom220romotocrash04588817.jpg ( Size: 52.78k ) Number of downloads: 16

--------------------
+
79 Pages « < 53 54 55 56 57 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 06:43
Forum Renault