DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 55 56 57 58 59 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

LC_TM
post 18 Nov 2008, 12:19
Post #1681

Membru autentic

Group: Members

Normal ca mori cand da torpila'n tine,la 300km/h daca te pui si calculezi energia cinetica te sperii. smile.gif

Tanti aia pe sine e poanta veche,altele mai noi ai? Ca pana acuma am vazut chestiile vechi. tongue.gif

@Flamingo: Ce-are s.la cu prefectura? Era vorba de faptul ca tu il scuzi pe bolovanul cu motocicleta care vine cu 300km/h si da intr-o masina care ii taie calea,sub pretextul ca tot ala care a taiat calea e vinovat. (Uite eu aici consider culpa comuna,eu nu am de ce sa-l scuz pe niciunul.)
Pai ma nene,nu stiu cum sa-ti spun,dar trebuie sa fi putin dus cu sorcova ca sa spui ca jegul ala a intrat in fata ta pe un drum national intr-o intersectie cand tu erai la 800m-1km de el cand s-a asigurat si tu veneai bine mersi cu 300 ca deh...esti pe drum cu prioritate. "Get real" si mai judeca inainte sa spui asemenea chestii.

This post has been edited by LC_TM: 18 Nov 2008, 12:26

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Victoras2001
post 18 Nov 2008, 12:23
Post #1682

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 12:16)
Deci, se poate muri si daca te afli in masina in cazul unui accident cu o motocicleta. Asta era important de stiut, pentru ca cineva spunea ca numai eu ar trebui sa-mi pazesc pielea.
*

Categoric! Te poti uita cum se rupe putoiul in basini sa-si impresioneze veverita, se ridica p-o roata si-o pierde pe proasta. radmasa.gif Tu ca sofer de conserva, ce poti sa faci decat sa mori de ras?
Ia zi scutierule, clipul asta de care zic io, de ce nu-l postezi? E plin netul de prosti pe doua roti, in cateva minute iti umplu 50 de pagini cu clipuri, vrei?

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 12:26
Post #1683

QUOTE(Victoras2001 @ 18 Nov 2008, 12:23)
Categoric! Te poti uita cum se rupe putoiul in basini sa-si impresioneze veverita, se ridica p-o roata si-o pierde pe proasta.  radmasa.gif  Tu ca sofer de conserva, ce poti sa faci decat sa mori de ras?
Ia zi scutierule, clipul asta de care zic io, de ce nu-l postezi? E plin netul de prosti pe doua roti, in cateva minute iti umplu 50 de pagini cu clipuri, vrei?
*

Umple domnule, dar sa fie imagini din Roamania, eventual din Orase, asa cum am prezentat eu.

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
dizzy
post 18 Nov 2008, 12:33
Post #1684

Work smart not hard!

Tehnic vorbind, polizorul era o motocicleta de viteza, gen Suzuki R6.
Daca are loc un accident intre o motocicleta care venea prin oras cu 200 km/h dupa curba si o masina, chiar daca(,) conservarul nu a dat prioritate, decizia corecta este aceea de culpa comuna fiindca se poate argumenta oricand ca nu a avut timp fizic sa reactioneze.
Este ca si cand ai incerca sa te feresti din calea glontului.
Mor de ras cand ii vad pe "barbatii" astia fiorosi cu polizelee lor cum sustin ca mergeau regulamentar desi este extrem de clar ca o frana de 100 m nu provine de la mers regulamentar. Barbati intr-adevar!

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Flamingo
post 18 Nov 2008, 12:42
Post #1685

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

In Romania culpa comuna este foarte rar intalnita. In Romania intodeauna trebuie sa fie un vinovat UNIC sau DELOC (vezi aici cazurile marilor falimentari).

@LC_TM...
Colega, vezi ca te repeti cu anumite afirmatii facute la adresa mea. Nu-mi amintesc sa fi jignit pe cineva... cu toate ca imi statea pe limba la un moment dat s-o fac (nu erai tu cel vizat), dar m-am abtinut, pt ca am fost foarte convins ca doar eu voi primi avertisment (deh, mania persecutiei din care avem cu totii cate putin). O poti lua si asa daca vrei. Eu nu am facut decat sa-ti raspund cu niste cazuri reale. Daca atat m-a dus mintea, asta este... dar s-o tii la nesfarsit "langa", nu-i a buna... zau asa.

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 12:46
Post #1686

membru violet

Un caz foarte real a fost si motoclistul care ieri ambala motorul pe trotuar in speranta ca ma voi da la o parte (eram pieton, pe trotuar).
Acum intelegi de ce notiunea de "realitate" e relativa?

This post has been edited by vijelie: 18 Nov 2008, 12:47

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
LC_TM
post 18 Nov 2008, 12:48
Post #1687

Membru autentic

@Flamingo: Mania persecutiei? La cine? La mine? Citeste-ti posturile,si ale lui Moto,si vezi care se simte perescutat.
Faptul ca ma repet nu trebuie sa te zgarie pe ochi,pur si simplu mi-ai raspuns cu 2 exemple care nu au legatura cu afirmatia ta,daca mesajul se adresa altcuiva,dupa ce imi rapundeai puteai sa pui @ si numele userului si nu sa imi demonstrezi mie cum ca mortu e mereu devina in Ro.
Oricum sunt stupefiat de faptul ca tu ai impresia ca e doar un vinovat in conditiile in care omuletul pe torpila incalca grav legea circuland cu o viteza semnificativ mai mare decat cea legala.

Din partea mea poti sa-mi dai report,sa fiu sanctionat pentru ca sunt indisciplinat tongue.gif.

This post has been edited by LC_TM: 18 Nov 2008, 12:49

--------------------
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 12:51
Post #1688

QUOTE(dizzy @ 18 Nov 2008, 12:33)
Daca are loc un accident intre o motocicleta care venea prin oras cu 200 km/h dupa curba si o masina, chiar daca(,) conservarul nu a dat prioritate, decizia corecta este aceea de culpa comuna fiindca se poate argumenta oricand ca nu a avut timp fizic sa reactioneze.
Mor de ras cand ii vad pe "barbatii" astia fiorosi cu polizelee lor cum sustin ca mergeau regulamentar desi este extrem de clar ca o frana de 100 m nu provine de la mers regulamentar. Barbati intr-adevar!
*

Pentru prima parte a post-ului tau, iti dau dreptate. Si eu as fi pentru culpa comuna.
Referitor la a doua, sa stii ca, eu, am facut toate accidentele la viteza mica si chiar nu m-am plans degeaba. Si ca mine sunt multi.

18 Nov 2008, 12:54:
QUOTE(LC_TM @ 18 Nov 2008, 12:48)
@Flamingo:  Mania persecutiei? La cine? La mine? Citeste-ti posturile,si ale lui Moto,si vezi care se simte perescutat.
  Faptul ca ma repet nu trebuie sa te zgarie pe ochi,pur si simplu mi-ai raspuns cu 2 exemple care nu au legatura cu afirmatia ta,daca mesajul se adresa altcuiva,dupa ce imi rapundeai puteai sa pui @ si numele userului si nu sa imi demonstrezi mie cum ca mortu e mereu devina in Ro.
  Oricum sunt stupefiat de faptul ca tu ai impresia ca e doar un vinovat in conditiile in care omuletul pe torpila incalca grav legea circuland cu o viteza semnificativ mai mare decat cea legala.

Din partea mea poti sa-mi dai report,sa fiu sanctionat pentru ca sunt indisciplinat tongue.gif.
*

"Oricum sunt stupefiat de faptul ca tu ai impresia ca e doar un vinovat in conditiile in care omuletul pe torpila incalca grav legea circuland cu o viteza semnificativ mai mare decat cea legala."
Daca exista vreun domn politist pe aici, ar trebui sa ne explice cum stau lucrurile si cu asta am incheiat.

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 12:54

--------------------
+
Flamingo
post 18 Nov 2008, 12:57
Post #1689

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(LC_TM @ 18 Nov 2008, 12:48)
@Flamingo:  Mania persecutiei? La cine? La mine? Citeste-ti posturile,si ale lui Moto,si vezi care se simte perescutat.
*

POFTIM ???? blink.gif

DE MINE ERA VORBA NU DE TINE !!!!!
radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Aoleu, nu mai pooot !!!! Tineti-ma sa nu cad de pe scaun !!!!
laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Scuze de off topic.

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Victoras2001
post 18 Nov 2008, 13:02
Post #1690

Membru autentic

"Amenda pentru zgomotul motocicletei, cu ce pot sa ma apar" este un topic de pe forumul dedicat, in care cineva intreaba cu nonsalanta cum poate scapa de politie. El se plimba pe la 1 noaptea cu enduro Suzuki DR 350 prin cartier, "ca atunci nu-i nimeni pe strada". Acum inteleg eu de ce ne vrea scutieru' pe toti in autobuze. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
LC_TM
post 18 Nov 2008, 13:02
Post #1691

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 18 Nov 2008, 10:42)
@LC_TM...
Colega, vezi ca te repeti cu anumite afirmatii facute la adresa mea. Nu-mi amintesc sa fi jignit pe cineva... cu toate ca imi statea pe limba la un moment dat s-o fac (nu erai tu cel vizat), dar m-am abtinut, pt ca am fost foarte convins ca doar eu voi primi avertisment (deh, mania persecutiei din care avem cu totii cate putin). O poti lua si asa daca vrei. Eu nu am facut decat sa-ti raspund cu niste cazuri reale. Daca atat m-a dus mintea, asta este... dar s-o tii la nesfarsit "langa", nu-i a buna... zau asa.
*

Tu ori esti... ori esti ..., alege una din doua. dry.gif
Eu zic sa te potolesti cu aerele astea de superioritate ca nu-i loc si incepe sa miroasa pe aici.

This post has been edited by LC_TM: 18 Nov 2008, 13:04

--------------------
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 13:07
Post #1692

QUOTE(dizzy @ 18 Nov 2008, 12:33)
*

Ai aici un accident care intareste spusele tale. Din cauza faptului ca n-am fost inca de la inceput de acord cu motociclistul, mi-am atras antipatia tuturor si am primit intr-un final BAN pe Motociclism.ro, lucru care, probabil, se va intampla si aici.
Eu am spus atunci ca, motociclistului i se poate atribui intreaga vina pentru accident, dar ma asteptam ca finalul sa fie culpa comuna. Si, totusi, n-a fost asa. Din cate am inteles, soferul a fost gasit vinovat pentru tot ce s-a intamplat.

http://www.220.ro/Soferi_idioti-119573.html

--------------------
+
Flamingo
post 18 Nov 2008, 13:10
Post #1693

Membru "SPARKY Team"

@LC_TM...

Mai devreme ma refeream strict la mine, iar ce era in paranteza erau niste pareri personale care nu ma astept sa fie impartasite de toti. Deci dupa cum ai vazut, nu am nominalizat pe nimeni. De mine era vorba in acel context. Asa ca este normal sa ma fi amuzat reactia ta ulterioara postului meu. smile.gif

Daca ti se pare ca am aere de superioritate (hai ca nu ma mai leg de paranoie, promit), inseamna ca cei 5-6 useri care posteaza din "Turnul Eifel" la acest tpic, trebuie banati, corect ? wink.gif

This post has been edited by Flamingo: 18 Nov 2008, 13:11

--------------------
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 13:11
Post #1694

membru violet

mai rasfirati, baieti, mai rasfirati...

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 13:14
Post #1695

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 12:16)
Deci, se poate muri si daca te afli in masina in cazul unui accident cu o motocicleta. Asta era important de stiut, pentru ca cineva spunea ca numai eu ar trebui sa-mi pazesc pielea.
*

Diferenta e ca tu pe motocicleta poti muri si in cazul unui impact la viteze mici, iar noi pe masini doar daca voi zburati prea jos.

This post has been edited by ady77: 18 Nov 2008, 13:17

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
einstein1984
post 18 Nov 2008, 13:15
Post #1696

fan Dacia

Pai in cazul asta e un motiv bun sa mearga mai tare, daca tot nu-i acorda cineva prioritate, barem sa-l ia cu el!
Un autobuz mai gol:
poze-haioase--fee3a5f086.jpg

This post has been edited by einstein1984: 18 Nov 2008, 13:16

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
LC_TM
post 18 Nov 2008, 13:16
Post #1697

Membru autentic

@Flamingo: Cand spui cu totii,inseamna ca nu e vorba doar de tine,poate nu inteleg eu bine limba romana,am dificultati in a intelege sau poate esti prea subtil ptr mine sa ma prind,oricum ai deviat de la ceea ce sustineai,tipic as putea spune. tongue.gif

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 13:18
Post #1698

راحتزیل یو

QUOTE(einstein1984 @ 18 Nov 2008, 13:15)
Pai in cazul asta e un motiv bun sa mearga mai tare, daca tot nu-i acorda cineva prioritate, barem sa-l ia cu el!
Un autobuz mai gol:
poze-haioase--fee3a5f086.jpg
*

Asta e unul din autobuzele alea goale? radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 18 Nov 2008, 13:24
Post #1699

Membru autentic

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
LC_TM
post 18 Nov 2008, 13:26
Post #1700

Membru autentic

Trebuie sa recunosc ca "imi plac" costumele lor de protectie. wink.gif

LE: Deh...facem scamatorii in blugi si tricou. smile.gif

This post has been edited by LC_TM: 18 Nov 2008, 13:31

--------------------
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 13:35
Post #1701

membru violet

Ia uite ce de prosti pe metru patrat aici: http://www.220.ro/Accident_stupid_de_motor-20806.html

--------------------
+
Victoras2001
post 18 Nov 2008, 13:35
Post #1702

Membru autentic

Io trebuie sa recunosc ca a "impresionat-o". radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 13:36
Post #1703

QUOTE(Victoras2001 @ 18 Nov 2008, 13:24)
Domnu' Scutieru', ia uite ce am gasit:
http://www.220.ro/Proasta_din_Braila_cade_...otor-15831.html
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Ti-am aratat alt filmulet mult mai tare. Chiar nu citesti si tu macar doua post-uri mai sus? Ca sa intelegi si tu ce opinie am, ca asa... Stam la cearta pana ne vine rau.
N-am vazut nicio masina in preajma alora pe care mi i-ai aratat tu. Daca au vrut sa-si puna viata in pericol, treaba lor.

<span class='edit'>18 Nov 2008, 13:38:</span>
QUOTE(vijelie @ 18 Nov 2008, 13:35)
Ia uite ce de prosti pe metru patrat aici: http://www.220.ro/Accident_stupid_de_motor-20806.html
*

Asta nu cred ca s-a intamplat la noi. N-ar fi bine sa incepem a ne duela in filmulete. Hai sa ne rezumam doar la ceea ce se intampla pe la noi.

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 13:38

--------------------
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 13:38
Post #1704

membru violet

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 13:40
Post #1705

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 13:36)
Asta nu cred ca s-a intamplat la noi. N-ar fi bine sa incepem a ne duela in filmulete.
*

Nu mai postati filmulete cu motociclete, lasati-l pe Motociclistu' sa posteze filmulete cu masini si atat.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 18 Nov 2008, 13:40
Post #1706

Membru autentic

N-ar fi bine sa incepem a ne duela in filmulete.
*

Normal! Trebuie lasate doar filmuletele tale. Stiu, noi trebuie sa mergem cu autobuzul. radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojež 1969
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 13:41
Post #1707

QUOTE(vijelie @ 18 Nov 2008, 13:38)

Nu mai dati filmulete de pe afara. Eram sigur ca la ele te-ai referit cand ai spus ca umpli 50 de pagini.

--------------------
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 13:43
Post #1708

membru violet

...Asta nu cred ca s-a intamplat la noi. N-ar fi bine sa incepem a ne duela in filmulete. Hai sa ne rezumam doar la ceea ce se intampla pe la noi.
*

Duelul e doar in mintea dumitale. Noi suntem relaxati: punem o manea, aruncam o privire spre ghiul cand vine BICICLISTUL tare dintre alte masini... pardon... conserve...

PS Nu eu te-am amenintat cu cele 50 pagini. Deja te lasa memoria, eu zic sa faci o pauza smile.gif

This post has been edited by vijelie: 18 Nov 2008, 13:44

--------------------
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 13:44
Post #1709

QUOTE(Victoras2001 @ 18 Nov 2008, 13:40)
Normal! Trebuie lasate doar filmuletele tale. Stiu, noi trebuie sa mergem cu autobuzul. radmasa.gif
*

Nu, omule, dar incep sa postez si eu si va demonstrez cate accidente se intampla din cauza soferilor, acestia fiind direct vinovati. Voi nu-mi aratati decat motociclisti care cad singuri, pentru ca vor sa incerce lucruri noi. Dar ei nu intra in conserve. ...Iar daca intra, intra mai mult din vina conservelor. Sunteti siguri ca vreti un astfel de duel?

--------------------
+
vijelie
post 18 Nov 2008, 13:45
Post #1710

membru violet

Hopa, s-a incins tataie! laugh.gif

--------------------
+
79 Pages « < 55 56 57 58 59 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 06:37
Forum Renault