DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 57 58 59 60 61 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

klaus
post 18 Nov 2008, 14:47
Post #1741

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(LC_TM @ 18 Nov 2008, 12:03)
LE: Masina cu motocicleta in ea e un caz mai vechi,era vorba de 300km/h impact lateral cu masina(din vina motocilistului) 3 persoane au decedat(2 dintre ele aflate in Golf),asta daca imi aduc bine aminte.
*

http://www.jimzzter.com/2008/03/crazy-250-...-driver-in.html
http://www.fullthrottlemcsac.com/gpage2.html
QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 11:27)
Se prea poate si lucrul asta, dar, ca sa se infiga astfel in masina, inseamna ca a avut ceva viteza, de unde deducem ca mergea pe drumul cu prioritate.
*

Putea sa mearga si pe autostrada, nu numai pe un drum cu prioritate. Mersul cu 250 km/h este NELEGAL. Pur si simplu.
Deci e un jeg ordinar ala care nu se asigura la drumul cu prioritate, dar motociclistul care merge cu 250 km/h pe drum e un ingeras...

Ce ziceam eu, traiesti intr-un cerc stramt si rece (am zis-o mai inainte pe topic cand ziceam ca "norocul te petrece", dar citatele din clasici nu prea se cunosc si deci nu prea se inteleg), in care iti alimentezi impresia gresita, eronata, inexacta si incorecta ca motociclistii sunt niste oropsiti de majoritatea pe 4 roti.

Exemplul pe care l-ai dat pentru a ne spune ca "era pe prioritate" era un exemplu cu un DEMENT, cu un nebun, cu un iesit din minti, care circula cu viteza aia pe strada.
Daca tie ti se pare normal acest lucru, si mai important e ca "soferul nu a dat prioritate" inseamna ca esti de acord (ba chiar sustii) cu incalcarea vitezei legale in mod constant de catre motociclisti.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 14:49
Post #1742

Group: Members

QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 14:43)
Iar citesti cum vrei tu. In 212 cazuri este vina exclusiv a celor pe doua roti, in restul sunt de vina ceilalti sau e culpa comuna. Pricepusi?

"În plus, polițiștii spun că teribilismul de care dau dovadă foarte mulți motocicliști bucureșteni oferă un exemplu extrem de prost puștilor abia cocoțați pe un scuter"
*

Daca tu ai doar categoria B si te urci la volanul TIR-ului si faci accident... Te numesti sofer de TIR? Pot fi invinuiti toti cei care conduc TIR-uri din cazua ta, care n-ai permis pentru asa ceva si nici cunostintele necesare?

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
ady77
post 18 Nov 2008, 14:50
Post #1743

راحتزیل یو

From: near Bacau

Am spus ca si soferii gresesc, dar la viteze mici riscul pentru soferi nu exista in schimb pentru motociclisti poate insemna moartea.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 18 Nov 2008, 14:50
Post #1744

-

From: Romania

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 14:23)
Te scot si pe tine la plimbare daca vrei...  biggrin.gif Si-o sa trec prin intersectie ca nenea ala, fara sa respect nimic, decat ce mi se pare mie ca ar trebui respectat
La pariu ca nu ai curaj sa intri intr-o intersectie fara vizibilitate pe un drum fara prioritate?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
ady77
post 18 Nov 2008, 14:52
Post #1745

راحتزیل یو

Daca nu mai posteaza pe aici inseamna ca a castigat pariul? radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 14:53
Post #1746

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2008, 14:47)
http://www.jimzzter.com/2008/03/crazy-250-...-driver-in.html

Putea sa mearga si pe autostrada, nu numai pe un drum cu prioritate. Mersul cu 250 km/h este NELEGAL. Pur si simplu.
Deci e un jeg ordinar ala care nu se asigura la drumul cu prioritate, dar motociclistul care merge cu 250 km/h pe drum e un ingeras...

Ce ziceam eu, traiesti intr-un cerc stramt si rece (am zis-o mai inainte pe topic cand ziceam ca "norocul te petrece", dar citatele din clasici nu prea se cunosc si deci nu prea se inteleg), in care iti alimentezi impresia gresita, eronata, inexacta si incorecta ca motociclistii sunt niste oropsiti de majoritatea pe 4 roti.

Exemplu pe care l-ai dat pentru a ne spune ca "era pe prioritate" era un exemplu cu un DEMENT, cu un nebun, cu un iesit din minti, care circula cu viteza aia pe strada.
Daca tie ti se pare normal acest lucru, si mai important e ca "soferul nu a dat prioritate" inseamna ca esti de acord (ba chiar sustii) cu incalcarea vitezei legale in mod constant de catre motociclisti.
*

Tu ai luat-o direct cu pagina 59? ...Asa dai impresia, ca n-as vrea sa te acuz de ignoranta.
Gresesc si soferii sau nu? Poate-mi raspunzi.
Eu am recunoscut ca si motociclistii gresesc, ba, mai mult, chiar am postat un filmulet in acest sens.

--------------------
+
brvictors
post 18 Nov 2008, 14:55
Post #1747

Membru

From: Brăila

ce sa-i faci, puterea obisnuintei...ne invataseram sa te bagam in seama abia cind postai a treia oara acelasi filmulet.

--------------------
VW PASSAT TRENDLINE 2003 1.9 TDI AVF
+
Victoras2001
post 18 Nov 2008, 14:56
Post #1748

Membru autentic

Da ma, da. Ca doar nu suntem sfinti. Gresim si noi.
In ceea ce ma priveste pe mine, nu gresesc incat sa fac carnagiu pe sosele. Ca nu merg cu 250km/h in oras, p-o roata. Plus ca stiu regulamentul. Mai am si un dram de minte-n cap, incat sa-mi dau seama daca e bine sau nu sa fac o anumita manevra, manevra care poate periclita viata celorlalti.
Altceva?

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
ady77
post 18 Nov 2008, 14:57
Post #1749

راحتزیل یو

Deși motocicletele și scuterele reprezintă 2% din totalul vehiculelor din București, ele sunt implicate în 20% din accidentele produse în oraș. Potrivit statisticilor Poliției Rutiere, în cele mai multe accidente sunt implicați mopediștii, însă cea mai semnificativă creștere a numărului de accidente este înregistrată la categoria motocicliștilor. În primele opt luni ale anului, șoferii de motociclete, scutere și mopede au fost implicați în 697 de accidente soldate cu 10 morți, 185 de răniți grav și 596 de răniți ușor. Numărul accidentelor este cu 75 la sută mai mare comparativ cu anul trecut. În schimb, numărul persoanelor decedate a scăzut cu 7.
"Această evoluție este corelată și cu faptul că a crescut parcul de motociclete, de la începutul anului, cu 23,3 la sută, adică de la 11.612 la 14.315, iar numărul posesorilor de permise cu 11,6 la sută - de la 38.926 la 43.450", a spus Șeful Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, comisar-șef Marian Motoc.

Purtătorul de cuvânt al Asociației de Motocicliști din România, Cosmin Frăsineanu, a atras atenția asupra situației mopediștilor, care provoacă cele mai multe accidente pentru că nu cunosc legislația. "Ei trebuie să urmeze doar un curs legislativ și nu au nevoie de permis de conducere. Sunt mai greu de identificat, unii pleacă de la locul accidentului și nu sunt înregistrați", a spus Motoc, precizând că există o propunere ca neînregistrarea mopedelor să fie considerată infracțiune. La rândul său, președintele Asociației de Motocicliști, Filip Pitaru, a spus că nu există sancțiuni pentru motocicliștii care conduc vehicule foarte puternice, fără a avea experiență. "Există în legislație menționat că dacă ai sub 21 de ani nu trebuie să conduci motociclete peste 21-25 de kilowați, o regulă încălcată frecvent și pentru care nu există sancțiune", a spus acesta. Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic.

Sursa:
http://www.gandul.info/societatea/numarul-...ml?3932;3234632

Bre Moto' daca mori mai conteaza cine e vinovat? Voi va asumati in fiecare zi un risc mai mare folosind un mijloc de transport nesigur.

18 Nov 2008, 14:59:
Moto' nu mai merge cu motocicleta poate te impusca vreunul

http://www.gandul.info/societatea/un-tanar...ml?3932;3133468

This post has been edited by ady77: 18 Nov 2008, 14:59

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 15:06
Post #1750

QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 14:57)
Deși motocicletele și scuterele reprezintă 2% din totalul vehiculelor din București, ele sunt implicate în 20% din accidentele produse în oraș. Potrivit statisticilor Poliției Rutiere, în cele mai multe accidente sunt implicați mopediștii, însă cea mai semnificativă creștere a numărului de accidente este înregistrată la categoria motocicliștilor. În primele opt luni ale anului, șoferii de motociclete, scutere și mopede au fost implicați în 697 de accidente soldate cu 10 morți, 185 de răniți grav și 596 de răniți ușor. Numărul accidentelor este cu 75 la sută mai mare comparativ cu anul trecut. În schimb, numărul persoanelor decedate a scăzut cu 7.
"Această evoluție este corelată și cu faptul că a crescut parcul de motociclete, de la începutul anului, cu 23,3 la sută, adică de la 11.612 la 14.315, iar numărul posesorilor de permise cu 11,6 la sută - de la 38.926 la 43.450", a spus Șeful Brigăzii de Poliție Rutieră a Capitalei, comisar-șef Marian Motoc.

Purtătorul de cuvânt al Asociației de Motocicliști din România, Cosmin Frăsineanu, a atras atenția asupra situației mopediștilor, care provoacă cele mai multe accidente pentru că nu cunosc legislația. "Ei trebuie să urmeze doar un curs legislativ și nu au nevoie de permis de conducere. Sunt mai greu de identificat, unii pleacă de la locul accidentului și nu sunt înregistrați", a spus Motoc, precizând că există o propunere ca neînregistrarea mopedelor să fie considerată infracțiune. La rândul său, președintele Asociației de Motocicliști, Filip Pitaru, a spus că nu există sancțiuni pentru motocicliștii care conduc vehicule foarte puternice, fără a avea experiență. "Există în legislație menționat că dacă ai sub 21 de ani nu trebuie să conduci motociclete peste 21-25 de kilowați, o regulă încălcată frecvent și pentru care nu există sancțiune", a spus acesta. Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic.

Sursa:
http://www.gandul.info/societatea/numarul-...ml?3932;3234632
Bre Moto' daca mori mai conteaza cine e vinovat? Voi va asumati in fiecare zi un risc mai mare folosind un mijloc de transport nesigur.

<span class='edit'>18 Nov 2008, 14:59:</span>
Moto' nu mai merge cu motocicleta poate te impusca vreunul

http://www.gandul.info/societatea/un-tanar...ml?3932;3133468
*

-=Potrivit statisticilor Poliției Rutiere, în cele mai multe accidente sunt implicați mopediștii...=-
-=Purtătorul de cuvânt al Asociației de Motocicliști din România, Cosmin Frăsineanu, a atras atenția asupra situației mopediștilor, care provoacă cele mai multe accidente pentru că nu cunosc legislația. "Ei trebuie să urmeze doar un curs legislativ și nu au nevoie de permis de conducere."=-
-=Totuși, în 55 la sută din accidentele în care au fost implicați șoferii vehiculelor pe două roți, vina aparținea celorlalți participanți la trafic.=-

Multumesc!

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 15:10
Post #1751

راحتزیل یو

Repet intrebarea: daca mori mai conteaza cine e vinovat?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
klaus
post 18 Nov 2008, 15:17
Post #1752

步步

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 14:53)
Tu ai luat-o direct cu pagina 59? ...Asa dai impresia, ca n-as vrea sa te acuz de ignoranta.
Gresesc si soferii sau nu? Poate-mi raspunzi.
Eu am recunoscut ca si motociclistii gresesc, ba, mai mult, chiar am postat un filmulet in acest sens.
*

1. Ai "recunoscut" ca si motociclistii gresesc dupa ce ai constatat ca erau cam multe argumente in acest sens. Nu ai recunoscut nici in ruptul capului de la inceput, ba chiar ai categorisit diferit: aia cu mopede, aia cu scutere, aia cu motorete luate de tata, aia ca mine, aia ca altii etc
2. Am luat-o cu pagina 59 direct (de, pe paginile anterioare nu apar deloc mesajele mele, ce sa zic, asa ca poti sa ma acuzi de ce vrei tu, ca nu te face mai destept sau mai inteligent sau cu mai multa dreptate, ramai la fel) pentru ca ai adus o argumentatie CRETINA in discutie, si anume motociclistul ala nu era de vina pentru ca venea pe drum cu prioritate.
Sa spunem ca ai dreptate, ipotetic, si venea pe drum cu prioritate.
Stii de ce sunt limitele legale de viteza? Pentru ca oamenii sunt limitati in timpi de reactie. Daca ala cu masina avea timp suficient sa vada un vehicul ce se deplasa cu 100 km/h, nu acelasi lucru se poate spune despre un vehicul (mic si ingust) care se deplaseaza cu 250 km/h. L-a vazut in zare si in conformitate cu experienta lui si cunostintele sale, avea timp suficient sa se bage. De unde sa stie ca pe strada circula de fapt un dement care se lua la intrecere cu avioanele?
Pe romana, ca sa se inteleaga explicit ce vreau sa spun: in acel accident nu este vinovat soferul. Putea el sa fie si pe drumul non-prioritar. Daca motociclistul mergea legal, soferul ar fi trecut de mult.
Asa ca astea cu "mergea cu viteza mare deci era pe prioritate" sunt niste argumentatii tampite pentru a justifica un dementium tremens a unui pulifiric calare pe un polizor si care se crede zeul invincibil al soselelor.
Acolo nu e ce sa se justifice: motociclistul a mers ca un oligofren si a mai omorat 2 insi nevinovati odata cu el.

Auzi tu, era pe prioritate... Poate pe prioritatea ma-sii.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
dizzy
post 18 Nov 2008, 15:35
Post #1753

Work smart not hard!

Soferul Fordului a gresit, la fel a gresit si soferul Land Roverului Discovery.
Politistul dirijeaza prost intersectia.
Scuteristul si-a luat tavaleala, dreptatea e de partea lui, la fel si ghipsul.
Cardaneee, daca le ai cu moto, zi-ne si noua astia mai prosti inca trei marci de motociclete care folosesc transmisia prin ax cardanic, in afara de BMW.

This post has been edited by dizzy: 18 Nov 2008, 16:00

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 17:24
Post #1754

QUOTE(klaus @ 18 Nov 2008, 15:17)
1. Ai "recunoscut" ca si motociclistii gresesc dupa ce ai constatat ca erau cam multe argumente in acest sens. Nu ai recunoscut nici in ruptul capului de la inceput, ba chiar ai categorisit diferit: aia cu mopede, aia cu scutere, aia cu motorete luate de tata, aia ca mine, aia ca altii etc
2. Am luat-o cu pagina 59 direct (de, pe paginile anterioare nu apar deloc mesajele mele, ce sa zic, asa ca poti sa ma acuzi de ce vrei tu, ca nu te face mai destept sau mai inteligent sau cu mai multa dreptate, ramai la fel) pentru ca ai adus o argumentatie CRETINA in discutie, si anume motociclistul ala nu era de vina pentru ca venea pe drum cu prioritate.
Sa spunem ca ai dreptate, ipotetic, si venea pe drum cu prioritate.
Stii de ce sunt limitele legale de viteza? Pentru ca oamenii sunt limitati in timpi de reactie. Daca ala cu masina avea timp suficient sa vada un vehicul ce se deplasa cu 100 km/h, nu acelasi lucru se poate spune despre un vehicul (mic si ingust) care se deplaseaza cu 250 km/h. L-a vazut in zare si in conformitate cu experienta lui si cunostintele sale, avea timp suficient sa se bage. De unde sa stie ca pe strada circula de fapt un dement care se lua la intrecere cu avioanele?
Pe romana, ca sa se inteleaga explicit ce vreau sa spun: in acel accident nu este vinovat soferul. Putea el sa fie si pe drumul non-prioritar. Daca motociclistul mergea legal, soferul ar fi trecut de mult.
Asa ca astea cu "mergea cu viteza mare deci era pe prioritate" sunt niste argumentatii tampite pentru a justifica un dementium tremens a unui pulifiric calare pe un polizor si care se crede zeul invincibil al soselelor.
Acolo nu e ce sa se justifice: motociclistul a mers ca un oligofren si a mai omorat 2 insi nevinovati odata cu el.

Auzi tu, era pe prioritate... Poate pe prioritatea ma-sii.
*

Domnule Klaus, eu am spus clar ca nu-s de acord cu faptul ca, daca ai prioritate poti merge cu 300km/h, iar daca intri in saracul om el este de vina si atat. ...Au spus-o altii, care chiar pareau sa provina din randurile celor care sunt pusi sa aplice Legea. Vezi ce se intampla daca nu citesti post-urile cu o mare doza de impartialitate? Tu stii ca trebuie sa sari mereu si oricum la gatul meu si atat.
Si am recunoscut ca motociclistii gresesc, cu mult timp in urma, nu acum, dar daca mintea ta nu statea decat la: "Cum sa-l fac eu din vorbe iscusite pe motociclistul satanist?!", normal ca n-ai bagat de seama.
Consider ca am venit aici cu destule argumente filmate, chiar la noi in tara, care scot in evidenta modul de-a dreptul tupeist prin care unii soferi incalca Legea. Deocamdata, voi, n-ati venit decat cu cateva articole, care si alea mi-au fost tot mie de un real folos in a-mi sustine punctul de vedere.

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 21:03

--------------------
+
grosse inkultur
post 18 Nov 2008, 17:55
Post #1755

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Cu riscul de a fi antipatic:
Motociclist - esti pueril, vrei sa demonstrezi ca motocicleta e mai tare decat conserva si ca noi suntem orbi ca nu imbratisam cu ardoare zeul tau cracanat. Apoi te razgandesti, nu vrei sa fluidizezi, vrei numai sa arati cum soferii sunt iresponsabili. Toti. Poate pana la urma ai ghinion, intr-o zi, si iti iei si tu carnet de sofer (conservar). Ce te faci atunci? Lingi ce ai scuipat? Sau vei deveni brusc nuantat si intelept (ca in cazul scuterelor) si vei spune ca nu toti soferii sunt tembeli, exceptia e facuta de cei care au si motot si auto.. smile.gif) Argumentatiile tale sunt... ciudate (ca sa nu il citez pe Klaus), ai nevoie de lebensraum, motociclistii sunt Untermenschen (scuteristii nu, evident), conservarii trebuie starpiti, etc.
Nu te supara ca te intreb, ce vrei de la topicul asta? Esti masochist? S-a vazut cat poti (ca sa nu fiu ambiguu: s-a vazut cat esti de pueril, inconsecvent, intolerant si nesigur pe tine), nu insista sa ne inmarmuresti cu noi si noi fatete ale personalitatii tale. Daca ai motocicleta si, totusi, asta nu iti confera plusul de personalitate la care sperai, nu e vina noastra. Daca ai totusi ceva constructiv de spus, voi fi ochi si urechi.

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
logan1.5dci
post 18 Nov 2008, 18:05
Post #1756

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Referitor la ce spune colegul grosse inKulturist ( asta inseamna ce banuiesc eu? smile.gif ), mai sus, eu sunt sigur ca Motocilist are masina !

QUOTE(dizzy @ 18 Nov 2008, 15:35)
Cardaneee, daca le ai cu moto, zi-ne si noua astia mai prosti inca trei marci de motociclete care folosesc transmisia prin ax cardanic, in afara de BMW.
*

Eu nu le am cu moto(dar le am cu googule smile.gif ) da-ti zic 4:

Simson
Motto Guzi - Griso si Breva
Honda -VTX1800
Yamaha - FJR1300A

Si asta la prima vedere, ca daca ma uitam mai atent.....

This post has been edited by logan1.5dci: 18 Nov 2008, 18:16

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
klaus
post 18 Nov 2008, 19:32
Post #1757

步步

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 17:24)
Domnule Klaus, eu am spus clar ca nu-s de acord cu faptul ca, daca ai prioritate poti merge cu 300km/h, iar daca intri in saracul om el este de vina si atat. ...
Gresit, nu omul in care intri e de vina ci dobitocul care merge cu 250 km/h. Chiar daca legal sunt amandoi de vina, dementul care confunda strada cu jocul de pilotaj de pe calculator este un criminal in libertate.
Vezi ce se intampla daca nu citesti post-urile cu o mare doza de impartialitate?
Impartial poate fi doar un robot rece si uscat. Oamenii niciodata nu vor fi impartiali. Insa pe baza experientelor lor, a capacitatii intelectuale si ale situatiilor de fapt isi pot crea si eventual sustine cu argumente o parere subiectiva ce poate fi mai apropiata sau mai departata de adevar si/sau realitate.
dar daca mintea ta nu statea decat la: "Cum sa-l fac eu din vorbe iscusite pe motociclistul satanist?!"
Ma rog, asta crezi tu. Realitate e alta, si oricum nu e satanista. O fi talibana, o fi fundamentalista, dar nu satanista. Iar daca tu spui ca eu folosesc vorbe iscusite, sunt dezamagit in general. Ar insemna ca media vorbitorilor e sub mine, ceea ce e cam nasol. N-oi fi eu prost, dar nici chiar asa de inteligent.
Deocamdata, voi, n-ati venit decat cu cateva articole, care si alea mi-au fost tot mie de un real folos in a-mi sustine punctul de vedere.
*

Adevarul e ca intr-adevar, articolul ala din Gandul bazat pe DATE STATISTICE oficiale (postate si anterior pe acest topic) ti-a fost de mare ajutor, de ex. Te-a ajutat sa demonstrezi ca motociclistii fac de 10 (zece) ori mai multe accidente decat soferii, daca ne raportam la numarul lor. In acest sens da, ai dreptate, de mare ajutor.

--------------------
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 20:38
Post #1758

QUOTE(grosse inkultur @ 18 Nov 2008, 17:55)
Cu riscul de a fi antipatic:
Motociclist - esti pueril, vrei sa demonstrezi ca motocicleta e mai tare decat conserva si ca noi suntem orbi ca nu imbratisam cu ardoare zeul tau cracanat. Apoi te razgandesti, nu vrei sa fluidizezi, vrei numai sa arati cum soferii sunt iresponsabili. Toti. Poate pana la urma ai ghinion, intr-o zi, si iti iei si tu carnet de sofer (conservar). Ce te faci atunci? Lingi ce ai scuipat? Sau vei deveni brusc nuantat si intelept (ca in cazul scuterelor) si vei spune ca nu toti soferii sunt tembeli, exceptia e facuta de cei care au si motot si auto.. smile.gif) Argumentatiile tale sunt... ciudate (ca sa nu il citez pe Klaus), ai nevoie de lebensraum, motociclistii sunt Untermenschen (scuteristii nu, evident), conservarii trebuie starpiti, etc.
Nu te supara ca te intreb, ce vrei de la topicul asta? Esti masochist? S-a vazut cat poti (ca sa nu fiu ambiguu: s-a vazut cat esti de pueril, inconsecvent, intolerant si nesigur pe tine), nu insista sa ne inmarmuresti cu noi si noi fatete ale personalitatii tale. Daca ai motocicleta si, totusi, asta nu iti confera plusul de personalitate la care sperai, nu e vina noastra. Daca ai totusi ceva constructiv de spus, voi fi ochi si urechi.
*

Nu stiu care dintre noi este mai pueril... Nici macar nu stiu cine a juns sa discute depre Hitler si rasa ariana. Daca nu va vedeti cat de puerili, inconsecventi, intoleranti si nesiguri pe voi sunteti (ca sa-ti fac onoarea de a cita din tine), este foarte grav. V-ati adunat un Forum intreg sa starpiti un motociclist, dar nu sunteti in stare sa puneti punct discutiei. Probabil ca, chiar argumentele voastre sunt cele ciudate, tragice, comice, nedemne de luat in serios. V-ati gandit la lucrul asta? Eu zic, sa va adunati SFATUL BATRANILOR acestui Forum si sa va uniti in cuget si simtiri, ca poate astfel veti veni cu o idee clara, care ma va face sa ies plangand de aici.
...Pana una, alta, ma amuz. biggrin.gif

Klaus! Referitor la punctul tau nr.1... Tu ai citit ce am scris eu, sau orbit de dorinta de a fi CONTRA nici nu mai conteaza ce spun? Am spus exact ceea ce ai spus tu. blink.gif Chiar atat de alambicata ti s-a parut fraza aia? ...Aveam pretentii la tine.

Asta am scris eu: "Domnule Klaus, eu am spus clar ca nu-s de acord cu faptul ca, daca ai prioritate poti merge cu 300km/h, iar daca intri in saracul om el este de vina si atat."
Asta mi-ai raspuns tu: "Gresit, nu omul in care intri e de vina ci dobitocul care merge cu 250 km/h. Chiar daca legal sunt amandoi de vina, dementul care confunda strada cu jocul de pilotaj de pe calculator este un criminal in libertate."

N-am spus si eu acelasi lucru? blink.gif

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 20:50

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 20:46
Post #1759

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 20:38)
V-ati adunat un Forum intreg sa starpiti un motociclist
*

Asa-i ca iar nu ti-ai luat medicamentele?

Se pusese punct discutiei dar ghici cine a postat din nou dupa 2 zile?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
brigada_diverse
post 18 Nov 2008, 20:51
Post #1760

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

From: Constanta

a ajuns si topicu asta la 60 pg aproape.....mai erau topicuri tembele cu "solenta mea, a mai vazut-o cineva" si inca unele..cu pretu cartofului... radmasa.gif
cand s-o inchide asta?

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
+
ady77
post 18 Nov 2008, 20:54
Post #1761

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 20:38)
Klaus! Referitor la punctul tau nr.1... Tu ai citit ce am scris eu, sau orbit de dorinta de a fi CONTRA nici nu mai conteaza ce spun? Am spus exact ceea ce ai spus tu.  blink.gif Chiar atat de alambicata ti s-a parut fraza aia? ...Aveam pretentii la tine.
Asta am scris eu: "Domnule Klaus, eu am spus clar ca nu-s de acord cu faptul ca, daca ai prioritate poti merge cu 300km/h, iar daca intri in saracul om el este de vina si atat."
Asta mi-ai raspuns tu: "Gresit, nu omul in care intri e de vina ci dobitocul care merge cu 250 km/h. Chiar daca legal sunt amandoi de vina, dementul care confunda strada cu jocul de pilotaj de pe calculator este un criminal in libertate."

N-am spus si eu acelasi lucru? blink.gif
*

Nu, tu ai spus ca nu esti de acord sa mearga cu 300 km/h, dar nu ai spus ca legal e culpa comuna cum a spus Klaus.

Am si eu o intrebare cam offtopic: Cum se face ca exact cand a aparut user-ul cardan ai disparut tu si cand a disparut cardan ai reaparut tu? mi se pare cam ciudat.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 20:55
Post #1762

QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 20:46)
Asa-i ca iar nu ti-ai luat medicamentele?

Se pusese punct discutiei dar ghici cine a postat din nou dupa 2 zile?
*

Eu vorbesc despre primele momente in care am deschis Topic-ul. Nimeni n-a avut nici cea mai mica intentie de a dialoga despre fluidizarea traficului. Ati vazut motociclist la orizont si ati gasit imediat cuvinte si fraze care sa va deranjeze. Ce a urmat stim bine...

18 Nov 2008, 20:57:
QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 20:54)
Nu, tu ai spus ca nu esti de acord sa mearga cu 300 km/h, dar nu ai spus ca legal e culpa comuna cum a spus Klaus.

Am si eu o intrebare cam offtopic: Cum se face ca exact cand a aparut user-ul cardan ai disparut tu si cand a disparut cardan ai reaparut tu? mi se pare cam ciudat.
*

N-am vazut userul acesta... blink.gif A postat? Oricum, daca ma banuiesti de vreo clona, te anunt ca nu sunt eu.

This post has been edited by Motociclist: 18 Nov 2008, 20:57

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 20:58
Post #1763

راحتزیل یو

Doar mi s-a parut ciudat, oricum moderatorii sunt mai experti decat mine in legatura cu clonele, mai ales klaus icon_mrgreen.gif icon_mrgreen.gif

La inceput, la mijloc, la sfarsit in functie de cum iti convine?

This post has been edited by ady77: 18 Nov 2008, 21:00

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 21:01
Post #1764

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 14:45)
Da, domnule, motociclistul a fost vinovat in cazul de fata.
Aveti vreunul curaj sa spuneti ca si soferii gresesc?
*

Si aici tot despre culpa comuna am vorbit? Va chinuiti degeaba sa ma acuzati de impartialitate.

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 21:03
Post #1765

راحتزیل یو

QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 14:50)
Am spus ca si soferii gresesc, dar la viteze mici riscul pentru soferi nu exista in schimb pentru motociclisti poate insemna moartea.
*

QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 15:10)
Repet intrebarea: daca mori mai conteaza cine e vinovat?
*

18 Nov 2008, 21:05:
QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 21:01)
Si aici tot despre culpa comuna am vorbit? Va chinuiti degeaba sa ma acuzati de impartialitate.
*

Ai spus ca ai zis acelasi lucru ca Klaus, ti-ai demonstrat ca nu e asa tongue.gif

This post has been edited by ady77: 18 Nov 2008, 21:05

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 21:07
Post #1766

QUOTE(Motociclist @ 18 Nov 2008, 13:07)
Ai aici un accident care intareste spusele tale. Din cauza faptului ca n-am fost inca de la inceput de acord cu motociclistul, mi-am atras antipatia tuturor si am primit intr-un final BAN pe Motociclism.ro, lucru care, probabil, se va intampla si aici.
Eu am spus atunci ca, motociclistului i se poate atribui intreaga vina pentru accident, dar ma asteptam ca finalul sa fie culpa comuna. Si, totusi, n-a fost asa. Din cate am inteles, soferul a fost gasit vinovat pentru tot ce s-a intamplat.

http://www.220.ro/Soferi_idioti-119573.html
*

Uite ce am mai scris eu pe aici...

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 21:11
Post #1767

راحتزیل یو

Eu nu am afirmat ca esti/nu esti impartial eu doar am spus ca nu ai spus acelasi lucru pe care Klaus l-a spus. Ca esti sau nu impartial chiar nu ma intereseaza dar repet: daca mori intrun accident chiar conteaza daca ai fost sau nu vinovat?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 18 Nov 2008, 21:11
Post #1768

QUOTE(ady77 @ 18 Nov 2008, 21:03)
<span class='edit'>18 Nov 2008, 21:05:</span>

Ai spus ca ai zis acelasi lucru ca Klaus, ti-ai demonstrat ca nu e asa tongue.gif
*

E greu, asa e? biggrin.gif
Hai, macar ai putina tarie de caracter si refera-te si la post-ul in care il acuz clar pe motociclist. ...Sau nu-ti da voie Klaus?!

--------------------
+
ady77
post 18 Nov 2008, 21:15
Post #1769

راحتزیل یو

Ce treaba am eu cu Klaus, ca eu nu postez pe ariile tehnice unde modereaza el?

Eu nu am spus ca nu acuzi si motociclistii eu doar am spus ca nu ai spus atunci acelasi lucru ca Klaus.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
logan1.5dci
post 18 Nov 2008, 21:37
Post #1770

Nu Există Informații

From: Dobrogea

smile.gif

This post has been edited by logan1.5dci: 18 Nov 2008, 22:02

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
79 Pages « < 57 58 59 60 61 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 19:44
Forum Renault