DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 17 18 19 20 21 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

argon
post 19 Oct 2008, 15:28
Post #541

Mesaj semiautomat

Group: Members

QUOTE(einstein1984 @ 19 Oct 2008, 09:59)
LC_TM, timisoara nu are problemele de trafic pe care le are bucurestiul,
*

traficul e fix cum e in bucuresti, tinand cont de suprafata mai mica, se poate spune ca e mai nasol wacko.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 19 Oct 2008, 15:47
Post #542

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(tarzy @ 19 Oct 2008, 16:04)
tu totusi cand o sa renunti sa-i mai "ataci" pe aia de emit pareri ???!!!
*

Deci daca pun intrebari si mai ales daca ii pun pe cei ce dau sfaturi sa faca ce sfatuiesc "atac pe cei ce emit pareri"?
Atunci o sa-i "atac" pana o sa le treaca ipocrizia.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
tarzy
post 19 Oct 2008, 15:51
Post #543

aroist

QUOTE(LC_TM @ 19 Oct 2008, 15:26)
@tarzy: Ma nene...uita-te la sectiunea Strassenbahn,ti se pate ca ala arata ca un tren? Tu sigur sti ce vorbesti sau doar iti place sa ma contrazici?  blink.gif
*

mestere .... tu ai spus de S-bahn
http://en.wikipedia.org/wiki/S-Bahn

adica The S-Bahn is a railway that serves metropolitan traffic as well as direct regional traffic

tu ai vrea ca ptr un drum intre oraselele care formeaza zona metropolitana sa platesti ca si cum ai merge doar fix in oras? .... povestea asta nu se intampla nici in comunism la noi .... si ratb-ul avea (si panuiesc ca inca mai are) tarife speciale ptr liniile preorasenesti

imi pare rau ca tu consideri ca te contrazic ... daca te deranjeaza o sa-ti dau "ignore" si cu asta basta ... din pacate pana acum vad ca numai aberatii ai spus si sustii

o zi buna

QUOTE(klaus @ 19 Oct 2008, 15:47)
Deci daca pun intrebari si mai ales daca ii pun pe cei ce dau sfaturi sa faca ce sfatuiesc "atac pe cei ce emit pareri"?
Atunci o sa-i  "atac" pana o sa le treaca ipocrizia.
*

biggrin.gif atat timp cat te multumesti doar sa pui intrebari ... fara a spune si ceva concret legat de subiect nu pot sa cred altceva decat ca-ti place sa te bagi in seama aiurea-n tramvai.

spor la "atacuri"

This post has been edited by tarzy: 19 Oct 2008, 15:54

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
adip
post 19 Oct 2008, 15:53
Post #544

Banned

From: Melbourne, Victoria

Moaaamaaaa, deci s-au depasit 500 posturi pe prostia asta de subiect, dar totusi inca avem actiune desi primele 2 pagini erau suficiente lurk0000.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Ionescu
post 19 Oct 2008, 17:21
Post #545

Membru autentic

From: Romania

QUOTE(cristitranca @ 18 Oct 2008, 20:50)
problema unora de aci e ca se aglomereaza traficul....si solutia(f  proasta de altfel) este sugestia de a lua autobuzul.....(valabil si pt bucuresti, si pt alte orase)
problema e ca aceste sosele au fost concepute pt un anumit trafic auto(cand au fost construite), nu pt acum....
solutia ar fi....sa gaseasca primariile solutii..strazi ocolitoare, etc.....

dc spun f proasta?.. e o vorba...in troleu pute...si asta e un motiv f bun
*

Cum n-avem infrastructura in orase? Cate benzi ne-ar trebui pe Magheru, Victoriei, Aviatorilor, Kisseleff, Dorobanti, M. Bravu? 5... 8? De unde? Ce sa facem? Sa taiem toate parcurile si pomii si trotuarele pentru ce? Iluzoria largire a strazilor nu conduce absolut deloc la o imbunatatire a traficului, ci la un si mai mare grad de umplere. Ce inseamna strazi ocolitoare, pe unde? Ele exista, dar sunt sufocate de lipsa parcarilor si de alte conditii.
Deasemenea, cum e in strainatate cu centrele oraselor? Amsterdamul, in centru are maxim o banda pe sens pe strazi... Si chiar daca este aglomeratie, datorita disciplinei si a calmului, se misca si se depaseste.

This post has been edited by Ionescu: 19 Oct 2008, 17:26

--------------------
Dacia Duster 2014, Benzina & GPL, 2x4, 1598cc, 73kW=105CP
Traficul in Romania e Infern: Intra toti si scapa cine poate...
+
Flamingo
post 19 Oct 2008, 18:15
Post #546

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned

QUOTE(Ionescu @ 19 Oct 2008, 17:21)
Cum n-avem infrastructura in orase? Cate benzi ne-ar trebui pe Magheru, Victoriei, Aviatorilor, Kisseleff, Dorobanti, M. Bravu? 5... 8? De unde?
(1) Ce sa facem? Sa taiem toate parcurile si pomii si trotuarele pentru ce? Iluzoria largire a strazilor nu conduce absolut deloc la o imbunatatire a traficului, ci la un si mai mare grad de umplere.  Ce inseamna strazi ocolitoare, pe unde? Ele exista, dar sunt sufocate de lipsa parcarilor si de alte conditii.
Deasemenea, cum e in strainatate cu centrele oraselor? Amsterdamul, in centru are maxim o banda pe sens pe strazi...
(2) Si chiar daca este aglomeratie, datorita disciplinei si a calmului, se misca si se depaseste.
*

????????????????????????????????????????

1. Ce sa facem ?!? blink.gif Adica tot noi sa facem ? Noi nu trebuie sa facem nimic !!!! "Ei" insa, pot pleca inapoi de unde au venit... si sa ne lase in durerea noastra... ca si in urma cu 2-3 ani circula omul si masina dar nu era chiar asa.

2. Exact, acel calm poate fi folosit si la ei in oras... Aici nu trebuie sa arate nimanui ca sunt disciplinati si ca pot trece peste problemele din trafic.

This post has been edited by Flamingo: 19 Oct 2008, 18:18

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
LC_TM
post 19 Oct 2008, 18:16
Post #547

Membru autentic

@tarzy: Ma nene,SBahn e si tramvaiul,nu pricepi,e prea greu pentru tine? Sau pentru orasele care nu sunt metropole nu trebuie sa li se spuna SBahn? Sau care e problema ta? Ceea ce ti-am aratat eu e SBahn si e tramvai in toata regula. Calatoria de care vorbesc eu ca e 2 euro sunt de fapt 4 statii,de la 4 statii platesti 2 euro,pana la 4 statii platesti 1.4 euro,statiile sunt foarte foarte dese,in trecut faceam un drum de vreo 8-9 statii doar prin oras,din centru-sud pana in centru-nordest. Ceea ce ti-am aratat umbla doar in oras,pentru alte localitati iei autobuz sau calea ferata regionala.
Tu crezi ca tariful ala de 2 euro e pentru drumurile facute dintr-un orasel-sat in orasul mai mare? Te inseli,alea sunt si mai scumpe si se fac cu trenuri de la regionala RB-uri pana in gara centrala de unde se ia SBahn(tramvaiul) ca sa umbli prin oras. Deci pentru SBahn dai niste bani,apoi dai inca vreo 2 euro pentru fiecare zona ca sa mergi cu regionala,pentru fiecare zona adaugi 2+ euro pe bilet.

LE: In cazul in care nu ti-ai dat seama, S-Bahn i se spune si tramvaiului,ca vad ca nu intelegi.

This post has been edited by LC_TM: 19 Oct 2008, 18:36

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
Flamingo
post 19 Oct 2008, 18:24
Post #548

Membru "SPARKY Team"

Topicul asta s-a transformat in dispute incrucisate.
- userul A propune ceva dar userul B ii sare in cap
- intervine userul C care se ia de userul B ca nu e chiar asa
- apoi userul D il ia la rost pe userul C ca mai bine statea in banca lui
- vine E si spune ca inchide topicul
- reapare A le spune tuturor ca-s batuti in cap
- intervin F, G, H, I, J care iau apararea userul;ui A dar care nu sunt in asentimentul celorlalti useri
- nenea K o da in diverse
- L ii tine isonul
- userul B se ia si de userul K
- L se ia de userul B
- cand tot pare sa se calmeze, un alt user M o da in traficul din tari cu apa calda
- etc, etc, etc...

Mai oameni buni... m-ati convins !
Sunteti toti niste buni romani ! wink.gif

Maine mergem la job, remember. Este pacat sa va epuizati resursele inca de pe acum. Maine de ce o sa mai rad(em) ? Huh ? laugh.gif

This post has been edited by Flamingo: 19 Oct 2008, 18:26

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
horsewhisperer27
post 19 Oct 2008, 19:11
Post #549

Membru autentic

ai uitat sa precizezi ceva.pe langa toti userii mentionati de tine mai exista unul: userul tarzy. radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

toata distractia aici e, cand e unu beat si ii spun 10 ca e beat, si tot nu se duce la culcare.

se simte cineva?

--------------------
fan VAG!
+
klaus
post 19 Oct 2008, 19:39
Post #550

步步

QUOTE(Flamingo @ 19 Oct 2008, 19:24)
Mai oameni buni... m-ati convins !
Sunteti toti niste buni romani !  wink.gif

*

Exact ce ziceam eu, si multi se faceau ca nu inteleg: sunteti, voi, astilalti, eu nu, eu sunt mai special...
No, da de ce nu ar fi "suntem" ?
Ca nu mi se pare ca nu participasi deloc la increngatura aia, mestere flamingo.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
tarzy
post 19 Oct 2008, 19:54
Post #551

aroist

stimabile domn Klaus .... daca nu chiar dumneavoastra poate rugati un coleg moderator sa faca un pic de aici .... nu de alta dar subiectul nu este nici de ce-si permit unii sa puna intrebari, nici de ce nu sufera Tarzy de altruism, nici de ce unii spun la tramvai SBahn .... etc

QUOTE(LC_TM @ 19 Oct 2008, 18:16)
@tarzy: Ma nene,SBahn e si tramvaiul,...
*

pai tu ai spus ca mergi cu S-Bahn-ul nu cu tramvaiul .... ce sa-i faci nu toata lumea e atat de plimbata, eu in carte am citit ca-s cestii diferite

in rest ... numai de bine

QUOTE(horsewhisperer27 @ 19 Oct 2008, 19:11)
ai uitat sa precizezi ceva.pe langa toti userii mentionati de tine mai exista unul: userul tarzy. radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
....
*

eu ma identificasem in useru-ul C dar deh .... nu poti cere mult chiar de la oricine.

da matale ... chiar nu ai alta treaba decat sa-mi porti mie sambetele (ma rog si duminicile pe aici) ? ...

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
klaus
post 19 Oct 2008, 19:58
Post #552

步步

QUOTE(tarzy @ 19 Oct 2008, 20:54)
pai tu ai spus ca mergi cu S-Bahn-ul nu cu tramvaiul .... ce sa-i faci nu toata lumea e atat de plimbata, eu in carte am citit ca-s cestii diferite
*

din nou, exact ce spuneam: multi pe aici vorbesc din banuieli, din ce citesc in 1001 de nopti, nu din realitatile din teren, ridica presupunerile la rang de fapte reale, cand de fapt...

--------------------
+
Victoras2001
post 19 Oct 2008, 22:11
Post #553

Membru autentic

QUOTE(klaus @ 19 Oct 2008, 16:03)
Illusion, nu ti ferbe!
Nu ai observat ca multi pe aici dau sfaturi din conceptii, nu din realitati? Multa lume crede ca ce banuiesc ei este si realitatea din teren, dar habar nu au cum e de fapt pentru ca nu au avut contact cu acea realitate.
*

Iete mai Ainstaine, ai ajuns sa fii asimilat sintagmei "multa lume". radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Cornel001
post 19 Oct 2008, 22:36
Post #554

membru belit

Da ia mai duceti-va inapoi in sate si comune ca ati napadit municipiile....
Va faceti orasel acolo si atrageti investitori...

This post has been edited by Cornel001: 19 Oct 2008, 22:37

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
horsewhisperer27
post 19 Oct 2008, 23:16
Post #555

Membru autentic

QUOTE(tarzy @ 19 Oct 2008, 21:54)
stimabile domn Klaus .... daca nu chiar dumneavoastra poate rugati un coleg moderator sa faca un pic de aici .... nu de alta dar subiectul nu este nici de ce-si permit unii sa puna intrebari, nici de ce nu sufera Tarzy de altruism, nici de ce unii spun la tramvai SBahn .... etc

in rest ... numai de bine
eu ma identificasem in useru-ul C dar deh .... nu poti cere mult chiar de la oricine.

da matale ... chiar nu ai alta treaba decat sa-mi porti mie sambetele (ma rog si duminicile pe aici) ? ...
*

nu, nu am.happy? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
stii de ce?ca ma supara ipocrizia!

--------------------
fan VAG!
+
IRONICK
post 19 Oct 2008, 23:53
Post #556

-

QUOTE(Victoras2001 @ 18 Oct 2008, 11:32)
Io merg numai cu masina. Pentru ca am. [...]
QUOTE(Flamingo @ 18 Oct 2008, 22:26)
Frumos, n-am ce zice...[...]
QUOTE(Victoras2001 @ 18 Oct 2008, 23:43)
Asta e farmecul unui spatiu virtual. Asta e diferenta dintre spatiul virtual si viata reala. In viata reala, oricat m-as fi straduit, n-as fi putut schimba parerea oamenilor vis-a-vis de persoana mea. In spatiul virtual, din cateva cuvinte ticluite miseleste, pot inocula orice idee vreau.
Acum sincer, ti se pare ca postul de mai sus cadreaza cu restul postarilor mele?
Totusi, sa ai in vedere faptul ca nu tin catusi de putin sa te conving ca postul de mai sus nu-mi reflecta opinia. wink.gif
QUOTE(Flamingo @ 19 Oct 2008, 13:43)
Am terminhat Psihologia si chiar daca nu profesez, inca mai am habar de niste "siretlicuri" privind intervievarea unui subiect. wink.gif

PS1. La mine ceva nu se pupa in ultimul citat.

PS2. Coane Flamingo, este de bine sau de rau?

QUOTE(Flamingo @ 17 Oct 2008, 15:38)
Ai sa razi, dar IRONICK ori foloseste cu succes functia "search", ca arma secreta impotriva vreunui user [...], ori are o memorie foarte buna... icon_mrgreen.gif

icon_mrgreen.gif

This post has been edited by IRONICK: 20 Oct 2008, 00:01

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Victoras2001
post 20 Oct 2008, 00:39
Post #557

Membru autentic

QUOTE(Flamingo @ 19 Oct 2008, 10:15)
Eh, uite astia sunt printre cei mai periculosi... atat ca oameni cat si ca soferi in trafic. Tot ei, mostenitorii si baietii de bani gata... in mai-stiu-eu-ce discutii, sustin sus si tare ca s-au descurcat singuri toata viata, ca pe ei nu i-a ajutat nimeni, ca si-au cumparat diverse EXCLUSIV din banii si munca lor, spre deosebire de amaratul interlocutor, de altfel un om modest si cinstit... dar care are un job oarecare... si pentru o bruma de bani trebuie sa traga tare.
*

Pai vezi domnule Flamingo? Hotaraste-te. Fa o lista cu distrusii care, in mai stii tu ce discutii, sustin sus si tare ca s-au descurcat singuri toata viata. Pune-le si anul nasterii.
Nu stiu de ce am senzatia ca e mult patos in vorbele tale. Sa fie si ceva regrete?
Sa-ti vand un secret.
Un om modest si cinstit, dar bine pregatit, extrem de bine pregatit, in ziua de azi, poate castiga cat toti cinstitii si modestii Domniei Tale la un loc.
Ala care trage tare pentru o bruma de bani, ori n-are nicio calificare, ori e prost de moare "si nici nu sare".
Fara sa fii provocat, am observat ca ai o adevarata aversiune fata de cei care s-au nascut inainte de Revolutie.
Stau si ma intreb ca boul Apis, ce vina am eu ca tata a fost nomenclaturist? Ce vina am eu ca tata s-a orientat si-a reusit sa-mi faca cadou, de ziua mea, un Q7? Ce vina am eu ca mama era secretarul 2? Ce vina au toti putoii de pe forum care nu stiu ce atributii avea secretarul 2?
Ce vina are un forum ca tu pricepi incet da greu?

PS. Mai IRONICK, nu fii mai ironic! Intervievarea unui subiect se invata in prima zi de facultate, la psihologie. Pe mesele de la Turist, intre halbele de bere. "Ia zi-i fa, bem o zeama de sosete? A? Hai fa, nu te rusina, ca-s psiholog. Iti rezolv toate problemele. Hai ca de zece minute-s psiholog cu acte."

This post has been edited by Victoras2001: 20 Oct 2008, 00:47

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
FLP
post 20 Oct 2008, 07:29
Post #558

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

victoras asta e un fel de marty reincarnat

This post has been edited by FLP: 20 Oct 2008, 07:30

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
einstein1984
post 20 Oct 2008, 08:22
Post #559

fan Dacia

Numai ca nu e la fel de amuzant sau la fel de inteligent. Tu sigur nu esti sony reincarnat?

Mercci klaus, am vizitat timisoara. Si ca sofer aveam un amic care stia orasul pe de rost. Am trecuty de 3 ori prin aceiasi intersectie de mare ce e. Eu in Bucuresti fac 18 km in linie aproximativ dreapta. In functie de ora, se pot parcurge in 30, 75 sau 120 de minute. In timisoara daca mergi 18 km in linie dreapta se termina orasul. Diferenta e ca intr-un oras mai mic stai in trafic, dar dupa o vreme totusi ajugi sa iesi din blocaj sau ajungi la destinatie. In bucuresti, blocajele sunt unul dupa altul.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
IRONICK
post 20 Oct 2008, 08:28
Post #560

-

QUOTE(einstein1984 @ 20 Oct 2008, 09:22)
Numai ca nu e la fel de amuzant sau la fel de inteligent. Tu sigur nu esti sony reincarnat?
Te-ai simtit cu musca pe caciula ...

--------------------
+
Flamingo
post 20 Oct 2008, 09:13
Post #561

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(klaus @ 19 Oct 2008, 19:39)
Exact ce ziceam eu, si multi se faceau ca nu inteleg: sunteti, voi, astilalti, eu nu, eu sunt mai special...
No, da de ce nu ar fi "suntem" ?
Ca nu mi se pare ca nu participasi deloc la increngatura aia, mestere flamingo.
*

Corect... Am participat, dar m-am retras de ceva vreme. Vezi si tu ultimile mele posturi care sunt mai mult niste carcoteli sau subtilitati.

QUOTE(Cornel001 @ 19 Oct 2008, 22:36)
Da ia mai duceti-va inapoi in sate si comune ca ati napadit municipiile....
Va faceti orasel acolo si atrageti investitori...
*

Taci bre, ca te acuza lumea de altceva... icon_mrgreen.gif

Eu am mai zis, dar nu ma baga nimeni in seama. Sunt sigur au citit mesajul meu, la fel cum l-au citit si pe al tau... Si apoi cine suntem noi sa ii trimitem acasa ? biggrin.gif O sa plece ei singuri, o sa vezi. Cunosc destule cazuri (fosti colegi de job si nu numai) care dupa 2-3 ani au facut cale intoarsa si care culmea, s-au descurcat mai bine la ei in oras. Mai rau este ca o perioada dupa ce se vor intoarce, vor fi priviti cu alti ochi. "Ia uite-l p-ala, a fost la Bucuresti si s-a intors cu coada intre picioare" pentru ca romanul ia in calcul in primul si primul rand varianta neadaptarii... Oricum, departe nu este in anumite situatii...

QUOTE(IRONICK @ 19 Oct 2008, 23:53)
PS1. La mine ceva nu se pupa in ultimul citat.
PS2. Coane Flamingo, este de bine sau de rau?
icon_mrgreen.gif
*

Depinde in ce tabara te afli in acest moment. happy.gif

QUOTE(Victoras2001 @ 20 Oct 2008, 00:39)
Fara sa fii provocat, am observat ca ai o adevarata aversiune fata de cei care s-au nascut inainte de Revolutie.
*

Inseamna ca trebuie sa ma iau inclusiv de mine... dar nu am gasit momentul inca. De unde ai scos-o si p-asta, nu stiu. blink.gif Ce-are s*la cu prefectura ?Ziceai ceva mai sus cum ca nu are forumul nicio vina ca pricep greu. Multumesc, insa vad ca nu sunt singurul.

Deci ref. la Q7, n-ai inteles nimic. smile.gif Este treaba parintilor ce au fost inainte, asta nu inseamna ca progeniturile trebuie sa-si bata joc de semenii lor pe principiul "eu am tu n-ai". Aici e treaba cu bunul simt care vorba aia, nu creste in pom ci se dobandeste. Si-apoi din punctul meu de vedere... bogatia spirituala este mult mai "dulce" decat cea materiala... dar iar o dam in altele.

--------------------
+
bj
post 20 Oct 2008, 14:42
Post #562

membru de nevoie

@LC_TM: spui ca o calatorie e 2 Euro. Spune-mi te rog cat e un abonament pe o luna sau pe un an, de exemplu pentru zona metropolitana.

Eu o sa folosesc un exemplu pe care il stiu: Viena.
O calatorie: 1,7 Euro.
Un abonament lunar: 50 Euro
Un abonament pentru 1 an 450Euro

Lunar abonamentul e 50 de euro, cam un plin de masina. Ideea e ca oamenii acolo stau si se gandesc: daca imi iau abonament, economisesc mai mult de un plin la masina, eventual imi iau si ceva griji de pe cap si am si o mobilitate sporita. La ei transportul in comun e o alternativa. La noi e, dupa cum se vede, obiect de jigniri. Doamne ce furmoasa e Romania!!! Cateodata de asta imi place sa traiesc aici!
Noua ne-a intrat in cap masina si preferam sa dam vina pe motociclisiti, scuteristi, vreme, mirosuri, aglomeratie, etc, etc, incat sa o consideram alternativa!

Dupa cum am mai spus si eu am problema asta, dar incerc sa ma corectez pentru ca imi dau seama ca pierd ceva. Imi pun ochelari de cal si nu iau in calcul alternative. Ma inchid in masina si (cred ca) imi rezolv toate problemele... pe dracu... imi fac nervi, cheltui mai mult timp, socializez mai putin si multe altele. In schimb daca cineva imi zice ca de ce nu iau in calcul si transportul in comun ii spun elevat: "baaaaaaaaa, tu iar n-ai sapca?" (vedeti cat de coerent sunt? tongue.gif ).

Hai sa o luam de la capat poate iese ceva:
1. Transportul in comun e o solutie. Nu e o solutie generala, dar in cazul de fata (traficul din Bucuresti) poate mai multi dintre noi ar trebui (cel putin) sa o luam in consideratie. Nu intotdeauna, dar, sa recunoastem ca nici nu ne mai gandim la aceasta solutie...
2. Nu te obliga nimeni sa te sui in REATEBE, dar daca te sui nu o sa iti pice galoanele.
3. Poate ca daca pe langa demersurile pe care toata lumea le face pentru imbunatatirea infrastructurii rutiere s-ar face si demersuri pentru imbunatatirea transportului in comun (eu as accelera la 10 statii noi de metrou pe an) sunt sigur ca am duce-o mult mai bine.

19 pagini de dialog al surzilor... am vazut niste ochelari de cal pe care nu ma asteptam sa ii vad... dar in fine... poate ca asta e destinul meu de neadaptat... poate nu am inteles eu ca exita un farmec si in astfel de dispute sterile.. cine stie... poate acum vorbesc singur...

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
C@talin
post 20 Oct 2008, 14:50
Post #563

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

mie iar nu mi se pare normal ce a facut un motociclist dasta azi in fata mea ,stateam la semafor a doua masina
trece un moto pe langa mine mergand pe linia dubla continua, cand ajunge la trecere unde treceau pietoni mai bine zis niste gagiicutze moto nostru a intrat in derapaj lateral(banuiesc ca a franat doar pe spate si a intors motocilceta pe lateral sa faca show de smecher si a facut un mare show mare de am crezut ca direct peste ele se duce si face acolo macel mad.gif cred ca lea impresionat sau udat toate laugh.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
bj
post 20 Oct 2008, 15:06
Post #564

membru de nevoie

nici mie nu mi se pare normal cand ma uit la o padure sa vad numai uscaturile... dar deh, daca doar atat vreau sa vad... ce naiba pot sa fac... scot grataru din masina, dau muzica la maxim...

:BLEAH:

dar deh... daca ie mai usor ajea... noi muncim (a se citi "scrim pa forum") nu gandim!

--------------------
Skoda / BMW Fabia Variant - de munca / F650 - capra exLeon, exDSN - B-65-xxx
BMW F650ST - tot un fel de capra
+
daniM
post 20 Oct 2008, 15:08
Post #565

Membru autentic

From: Gugulania

QUOTE(C@talin @ 20 Oct 2008, 15:50)
mie iar nu mi se pare normal ce a facut un motociclist dasta azi in fata mea ,stateam la semafor a  doua masina
trece un moto pe langa mine mergand pe linia dubla continua, cand ajunge  la trecere unde treceau pietoni mai bine zis niste gagiicutze  moto nostru a  intrat in derapaj lateral(banuiesc ca a franat doar pe spate si a intors motocilceta  pe lateral sa faca show de smecher si a facut un mare show mare de am crezut ca direct peste ele se duce si face acolo macel mad.gif cred ca lea impresionat sau udat toate laugh.gif
*

Bai,tata,mai pune si tu o virgula,un punct,ca mi-am tinut rasuflarea pana am citit tot postul wacko.gif

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
adip
post 20 Oct 2008, 15:15
Post #566

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(bj @ 21 Oct 2008, 00:06)
scot grataru din masina, dau muzica la maxim...
Vrei sa spui, manelele smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
IRONICK
post 20 Oct 2008, 15:17
Post #567

-

QUOTE(Flamingo @ 20 Oct 2008, 10:13)
Depinde in ce tabara te afli in acest moment.  happy.gif
Eu sunt in tabara in care nu se arunca cu pietre.

--------------------
+
Flamingo
post 20 Oct 2008, 15:56
Post #568

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(IRONICK @ 20 Oct 2008, 15:17)
Eu sunt in tabara in care nu se arunca cu pietre.
*

Pai si mai ai loc de vanatai ? Daca da, respectele mele ! tongue.gif

"Daca primesti o palma, intinde si celalat obraz." rolleyes.gif

--------------------
+
C@talin
post 20 Oct 2008, 16:02
Post #569

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

QUOTE(daniM @ 20 Oct 2008, 16:08)
Bai,tata,mai pune si tu o virgula,un punct,ca mi-am tinut rasuflarea pana am citit tot postul wacko.gif
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif propun sa vizitezi si vechile mele posturi icon_mrgreen.gif 017.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
vijelie
post 20 Oct 2008, 16:03
Post #570

membru violet

Bre, domnilor, pana la urma ne mai dati voie sa ne "plimbam" cate unul, maxim 2, intr-o masina?

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
79 Pages « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 22nd July 2025 - 12:55
Forum Renault