Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Aoleo,nu mai am voie sa ma mut in alt oras cu job-ul ca-i aglomerez
![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 21 Oct 2008, 15:19) Nu-l cunosc pe "colegul" meu Flamingo. ...Un alt om care-si spune o parere, dar NU SUNT DE ACORD CU FAPTUL CA JIGNESTE!!! Nu am spus ca il cunosti, dar mie mi se pare ca e singurul care jigneste. @ Domnule Flamingo ce parere aveti de romanii care au "aglomerat" Italia? This post has been edited by ady77: 21 Oct 2008, 14:25 |
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca intrebarea mea cu motivatia faptului ca erai pe motcicleta si nu in RATB cand analizai masinile deranjeaza? Sau nu are raspuns?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(LC_TM @ 21 Oct 2008, 14:23) Am spus ca si tu si cei care mai vin in orasul respectiv, sporind numarul locuitorilor, contribuie si la aglomerarea traficului. Eu cred ca asta este realitatea si n-am spus ca ar fi ceva grav. Poate ca multi dintre cei care au venit in Bucuresti sunt cei care-si lasa masinile acasa si merg cu mijloacele de transport in comun. Pe mine chiar nu ma intereseaza de unde provin cei care merg cate unul in masina, ci faptul ca merg astfel. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
Si dupa umila ta parere,eu te-as scoate din sarite ca imi plimb masina prin oras singur. Chiar sunt de condamnat
![]() ![]() Si totusi,de ce nu dai tu vina pe guvernantii p..lii ca nu se lucreaza la infrastructura? ![]() This post has been edited by LC_TM: 21 Oct 2008, 14:44 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 21 Oct 2008, 14:13) @Flamingo Nu-i asa ca pe trotuarul pe care obisnuiesti sa iti parchezi masina a aparut o masina mai modesta, cu numere de provincie, dar diferenta de talie si de greutate te impiedica sa fii un "baiat de oras" adevarat? Nu una... ci mai multe. QUOTE(ady77 @ 21 Oct 2008, 14:23) Bravo lor, au contribuit la fluidizarea traficului prin Bucuresti. Din partea mea sa se mute si pe Luna... Pacat insa ca fac poporul roman de ras. ******************************* Asa intrebari, asa raspunsuri... ca doar nu ati fi vrut sa va mint, corect ? "Spune-i omului ce vrea sa auda si va fi multumit". Nene Motociclist, acum ce faci ? Mai devreme spui ca am dreptate si apoi zici ca nu esti de acord cu faptul ca jignesc ? ![]() Alte dedicatii / pietre mai aveti ? |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 21 Oct 2008, 14:39) Nu una... ci mai multe. Bravo lor, au contribuit la fluidizarea traficului prin Bucuresti. Din partea mea sa se mute si pe Luna... Pacat insa ca fac poporul roman de ras. ******************************* Asa intrebari, asa raspunsuri... ca doar nu ati fi vrut sa va mint, corect ? "Spune-i omului ce vrea sa auda si va fi multumit". Nene Motociclist, acum ce faci ? Mai devreme spui ca am dreptate si apoi zici ca nu esti de acord cu faptul ca jignesc ? ![]() Alte dedicatii / pietre mai aveti ? Pai e clar ca tu ai dreptate in mai tot ceea ce spui, dar acum ti-ai intensificat atacurile si-ai trecut la un alt nivel al discutiei, din pacate scazut si nu vei ajunge nicaieri. Nu vei face decat sa-i intarati pe toti. In ultima instanta veti ajunge doar sa va certati ca chiorii. This post has been edited by Motociclist: 21 Oct 2008, 14:55 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
mai rasfirati, baieti, mai rasfirati...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 21 Oct 2008, 10:53) Ady77!!! Pentru ce ma aduci din nou in discutie? Macar daca aveai dreptate... Arata-mi si mie unde i-am trimis eu, cu indarjirea de care incerci a ma face vinovat, pe toti soferii cu R.A.T.B-ul... Voi chiar nu cititi ce se scrie pe aici? ...Sau poate nu intelegeti?! Pentru cazul asta am tinut sa ma repet. Doar pentru faptul ca sunt motociclist, unii sunt atat de hotarati in a ma desfiinta prin "vorbe iscusite" incat au dat-o in cel mai caraghios, de doi bani si de-a dreptul jenant OffTopic posibil. habar nu ai tu cat de sensibila e coarda unora .... te-a pus necuratu' sa-i sfatuiesti de bine si cu asta gata .... ti-ai castigat locul de inampicul public nr. 1. iar faptul ca ai avut curaj / inconstienta sa te urci pe 2 roti ... deja esti stigmatizat pe viata QUOTE(ady77 @ 21 Oct 2008, 10:59) Eu cred ca tu ai probleme de exprimare din moment ce majoritatea membrilor forumului au inteles "gresit" ceea ce ai vrut tu sa spui. si care e majorotatea aia stimabile? un moderator si 2-3 lingai? eu, si sunt sigur ca nu sunt singurul am inteles ca omu' ne sfatuieste nu ne mana cu biciu de la spate sa ne urcam in RATB. e drept ca nu toata lumea accepta "sfaturi" dar daca tu esto obisnuit sa actionezi doar cu biciu poate nu ar strica sa nu ne mai incluzi pe toti in acceasi oala QUOTE(IRONICK @ 21 Oct 2008, 11:08) Mai tine minte cineva traficul din Bucuresti de acum 15 ani? Cate masini asteptau la semafoare? Si cate motociclete circulau atunci? Si cine facea galagie ca nu suporta traficul? erau masini destule si atunci .... motocilete mai putine sau deloc .... iar de facut galagie nu puteai sa faci decat acasa sau la scara blocului la o samanta ca nu prea exista internet si forumuri, cel putin nu ptr tot poporul. In perioda respectiva traficul nu era chiar atat de aglomerat dar destul de "obositor", poluare mai mare (majoritatea erau masini antirevolutionare) si ptr ca nu erau restrictii ptr traficul greu in centru tot se pierdea vremea in trafic. Eu in vara lui 93 cand sa dau la facultate am luat "pulsul" traficului .... din Dr. Sarii pana la Politehnica faceam cu ratb 15 minute (o singura linie) iar pana in Tei (Constructii) cam 1 h (schimbam minim 2 linii RATB), acum daca as reface traseul cred ca as ajunge in Poli mai repede pe jos (zona Razoare se blocheaza total) iar pana in Tei as face cam 1,5 h atat cu ratb cat si cu auto propriu (RATB poate merge pe Regina Elisabeta) QUOTE(os @ 21 Oct 2008, 13:22) aceeasi dedicatie din partea mea celor care au nelamuriri esentiale prea putin legate de subiectul acestui topic QUOTE(klaus @ 21 Oct 2008, 13:42) da ce legatura are asta cu subiectul? QUOTE(adip @ 21 Oct 2008, 13:43) Hai ca s-a ajuns cu "discutia" mai rau ca pe stadioanele din Bucuresti. Nu inchide nimeni subiectul asta? Si sa faca si un pic de curatenie, macar sa mature cojile de bostan si floare, sa le bage sub preș? se are ca nu, am cerut si eu acum 2 pagini chestia asta dar .... QUOTE(argon @ 21 Oct 2008, 14:07) iti zic eu si de ce, pentru ca nu unii nu stiti regulile de circulatie, blocati aiurea intersectiile, va goliti scrumiera si aruncati mizeria pe geam, si ne taiati fata fara sa semnalizati macar, ca asa sunteti obisnuiti, iar restul celor mentionate de tine sunt dea dreptul puerile ![]() esti sigur ca despre Bucuresteni vorbesti? ..... acum cateva zile am facut o excursie pana la Ilia .... am trecut sin Deva .... retarzi din trafic aveau ori numere de Hunedoara ori de Italia |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ca nu am fost atent si nu am observat, de ce ziceai domnul motociclist ca te uitai la masinile de pe strada de pe motocicleta, si nu din RATB?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Oct 2008, 15:07) iti zic eu si de ce, pentru ca unii nu stiti regulile de circulatie, blocati aiurea intersectiile, va goliti scrumiera si aruncati mizeria pe geam, si ne taiati fata fara sa semnalizati macar, ca asa sunteti obisnuiti, iar restul celor mentionate de tine sunt dea dreptul puerile ![]() QUOTE(tarzy @ 21 Oct 2008, 16:09) Ma bucur ca te simti, unu' de Bucuresti in plus nici nu se observa. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 21 Oct 2008, 15:12) Ca nu am fost atent si nu am observat, de ce ziceai domnul motociclist ca te uitai la masinile de pe strada de pe motocicleta, si nu din RATB? io-te-te Klaus a schimbat placa - da tot pe reply la infint e setat @argon - care parte nu ai inteles-o tu? inteleg ca si tu ai daruri de citit in cioburi de stii cum conduc eu??!!! This post has been edited by tarzy: 21 Oct 2008, 15:50 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
george_d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 10 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce imi place mie treaba asta cu numerele de Bucuresti, Hunedoara, Dalga sau mai stiu eu ce. Conteaza cine e la volan nu numarul de la masina. Daca vine cineva din Hunedoara se angajeaza in Bucuresti si primeste masina cu nr de B isi schimba brusc comportamentul in trafic?
This post has been edited by george_d: 21 Oct 2008, 16:27 |
--------------------
Dacia
1210
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Nu. Numai mîlul de Dîmbovita e nobil, tre' sa-l ai de la nastere in sistem. Oricit te-ai preface/stradui n-ai sa ajungi sa egalezi un "pur singe".
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Oct 2008, 23:21) dar ca va vindeti un r@h@t de cotet (aka apartament) care inainte sa vina astia valora 8000 de dolari, cu 150 000 de euro va convine, nu-i asa? Se mai vand pe naiba. Stau cu apartamentul la anunt de aproape 2 luni si nici o miscare. Am si scazut la pret si tot nimic. Probabil ca e toata lumea blocata in trafic, sau ocupata sa se certe cu motociclistii ![]() QUOTE(george_d @ 22 Oct 2008, 01:26) Daca vine cineva din Hunedoara se angajeaza in Bucuresti si primeste masina cu nr de B isi schimba brusc comportamentul in trafic? Nu brusc, ci treptat. Unii mai repede, altii mai incet, de la om la om. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(george_d @ 21 Oct 2008, 16:26) Ce imi place mie treaba asta cu numerele de Bucuresti, Hunedoara, Dalga sau mai stiu eu ce. Conteaza cine e la volan nu numarul de la masina. Daca vine cineva din Hunedoara se angajeaza in Bucuresti si primeste masina cu nr de B isi schimba brusc comportamentul in trafic? pai cine a spus altfel? ca nu ar conta cine e la volan circul zilnic in Bucuresti .... cca 80-100 Km / zi ..... adica tradus in ore minim 5 /zi .... in tot acest timp cel putin 70% dintre cei care ma deranjeaza (mers incet nejustificat, schimbat banda de mers fara semnalizare, fortat galben, etc) in trafic nu au numar de Bucuresti .... nu tine neaparat de tipul masinii ,.... poate fi si dacie, si duba si BMW ..... |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aia cu "mersul incet nejustificat" pentru cei din "provincie" s-o vinzi altora. Te-ai gandit vreodata ca nu cunosc orasul?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
klaus |
![]()
|
Printre atatea argumente aduse de mers cu masina, observ ca nici macar unul singur nu este in stare initiatorul sa spuna pentru mersul cu motocicleta.
Eu cred ca motocicletele ar trebui interzise, daca nici macar nu exista argumente in utilizarea lor decat pentru "umflat muschii". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
tarzy |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 21 Oct 2008, 17:37) Aia cu "mersul incet nejustificat" pentru cei din "provincie" s-o vinzi altora. Te-ai gandit vreodata ca nu cunosc orasul? nu prea gasesc ca asta cu nestiutul orasului e justificare - daca nu stii te intereszi inainte ce si cum ... nu o iei pe bajbaite sai incurci pe ceilalti decat daca bunul simt e uitat acasa. In cazul in care totusi nu te descurci, te ratacesti ... etc ..... atunci te tragi cat mai in dreapta ... pui avarii ... intrebi pe cineva ..... nu te protapesti mitocaneste pe mijlocul strazii blocand ambele benzii si incepi sa numeri casa cu casa ca poate cine stie gasesti ce cautai pana la urma. Inteleg ca Bucurestiul nu este campion la semnalizare dar .... fiecare ar trebui sa se informeze cat de cat unde trebuie sa ajunga. @Klaus - parerea populara universal valabila este ca daca prostu' nu intelege ceva considera ca nu-i bun, imi pare rau sa spun ca tu in acest caz nu faci exceptie. Ptr ca tu nu ai curaj sau nu-ti place sau nu te pricepi sa mergi cu motorul ai dori sa fie interzis? le consideri bune doar ptr umflat muschii .... etc ...... pe baza a ce? probabil a cativa fitosi de fac liniute pe roti intre romana si universitate .... pai in aceelasi rationament eu as spune ca ar trebuiio interzise si masinile .... ca linutele in RO s fac mai ales cu masinile avantaje vazute de mine ca nepracticant in utilizarea moto: 1. mobilitate mai mare 2. timp de parcurgere mai mic 3. loc de parcare mai la indemana 4. mentine tonusul mai ridicat Dezavantaje: 1. impune costum & protectii 2. periculos - ai cazut ... nu poate fi decat grav 3. pe vreme rea incomod 4. greu de asigurat securitatea 5. MENTALITATEA DE MARLANI a unur conducatori auto care considera ca soseaua e data de masa mostenire si nu suporta alte mijloace de transport decat ceea ce stie el sa conduca |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 21 Oct 2008, 16:09) ..... acum cateva zile am facut o excursie pana la Ilia .... am trecut sin Deva .... retarzi din trafic aveau ori numere de Hunedoara ori de Italia QUOTE(tarzy @ 21 Oct 2008, 16:35) de obicei, celor de care ziceam eu, toti din jur li se par retarzi, habarnisti, incompetenti, samd, doar ei sunt meseriasi, ca unii bucuresteni conduc aiurea, sau mai bine zis cum sunt obisnuiti la ei in batatura, o stie toata lumea, uscaturi sunt peste tot, in provincie e alt stil mai relaxat. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Motociclist |
![]()
|
Ca tot se poarta OffTopic-ul:
...Zilele astea urcam pe un anumit pod din Bucuresti la o ora de varf. Acolo sunt doua benzi, dar la baza podului se merge pe trei, pana isi dau seama cei de pe mijloc ca... "sunt prinsi la mijloc". ![]() Aceasta mi se pare mie ca ar fi atitudinea corecta pe care ar trebui sa o avem unii fata de altii, motociclistii fata de soferi si invers. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
tarzy |
![]()
|
cel putin in cazul meu ... faptul ca observ la altiii anumite defecte nu ma face pe mine automat mai "meserias"
am observat ca nu toata lumea e de acord cu asta ... nu stiu ce intelegi tu prin condus "relaxat" dar mie sincer schimbarea benzii de circulatie din scurt si fara semnalizare nu-mi se pare relaxant nici ptr mine nici ptr ceilalti participanti la trafic .... This post has been edited by tarzy: 21 Oct 2008, 20:03 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum imi zice si semnatura, mai toata lumea se considera sofer 'peste medie' adica bun.
Pana si cei care incalca regulile de circulatie se considera mari soferi. Dar peste faptul ca suntem soferi, suntem oameni, cam asta e de inteles si in trafic. Daca poti sa nu incurci, nu incurca, indiferent in ce mod. Oricum frustrarile noastre scrise aici nu vor fi intelese vreodata de cei care le provoaca. This post has been edited by giany911: 21 Oct 2008, 20:59 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 21 Oct 2008, 21:00) Atunci, eu, fiind mai subtirel si mai fasnet, am facut urgent stanga si am trecut pe banda doi unde m-am oprit cateva fractiuni de secunda pana a ajuns nenea in paralel cu mine. Hmmm, presupun ca asta a fost o manevra de schimbare a benzii, nu? Semnalizata din timp conform cu legea, nu? Tarzy: ma mir, la inteligenta ta sa nu intelegi un prost ca mine... Deci domnu motociclist: de ce erati pe motoreta si nu in ratb? Are motoreta avantaje fata de ratb? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(argon @ 21 Oct 2008, 20:54) de obicei, celor de care ziceam eu, toti din jur li se par retarzi, habarnisti, incompetenti, samd, doar ei sunt meseriasi, ca unii bucuresteni conduc aiurea, sau mai bine zis cum sunt obisnuiti la ei in batatura, o stie toata lumea, uscaturi sunt peste tot, in provincie e alt stil mai relaxat. @argon: caut si eu topicul ala cu pleoapele de dacie, facut de tine, poate ma ajuti. Aveam ceva de adaugat. Mersi. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(tarzy @ 21 Oct 2008, 20:27) nu prea gasesc ca asta cu nestiutul orasului e justificare - daca nu stii te intereszi inainte ce si cum ... nu o iei pe bajbaite sai incurci pe ceilalti decat daca bunul simt e uitat acasa. In cazul in care totusi nu te descurci, te ratacesti ... etc ..... atunci te tragi cat mai in dreapta ... pui avarii ... intrebi pe cineva ..... nu te protapesti mitocaneste pe mijlocul strazii blocand ambele benzii si incepi sa numeri casa cu casa ca poate cine stie gasesti ce cautai pana la urma. Inteleg ca Bucurestiul nu este campion la semnalizare dar .... fiecare ar trebui sa se informeze cat de cat unde trebuie sa ajunga. Era vorba de mersul incet, nu extinde la blocarea ambelor benzi (astea-s obiceiuri de proprietar de SUV din orice parte a tarii). Si da, odata ajuns pe strada de interes, merg incet, cat mai pe dreapta, si numar casa cu casa pana gasesc ce ma intereseaza. Si sa stii ca oricat te-ai interesa, atunci cand trebuie sa ajungi pentru prima data intr-un loc (mai ales pe niste stradute dintre blocuri), e al naibii de greu sa mergi "la sigur". |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Adevarul e ca, pe bune, soselele Romaniei arata la fel ca discutia asta, nici mai mult, nici mai putin: o infruntare de ambitii tampite, fiecare incercand sa-i demonstreze celuilalt ca e prost, ilogic sau pur si simplu nesimtit, s.a.m.d.
Unul singur n-ar lasa de la el in discutia asta, bai frate. Si va mai mirati de ce se circula cum se circula. De ce? Fiindca "you make it happen"! Cat de amabili sunteti pe forum, asa sunteti si in trafic. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
argon |
![]()
|
QUOTE(liviu2004 @ 21 Oct 2008, 23:01) @argon: caut si eu topicul ala cu pleoapele de dacie, facut de tine, poate ma ajuti. Aveam ceva de adaugat. Mersi. poti sa nu mai fii si tu odata pe langa cand te legi de mine? inteleg ca ma placi, dar cand te legi de aiureli care n-au nici o legatura cu discutia devi putin penibil. Si ca sa-ti raspund, poti sa adaugi aici, eu inca mai caut semnalizari albe, poate imi esti de ajutor.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 19:24 |