Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
LC_TM |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Va implor sa lasati topicul deschis, ca n-am mai ras de mult cu lacrimi.
![]() Nu, iti dam patru pm si tu pui postul. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 23 Oct 2008, 20:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
@Victorash:
![]() ![]() ![]() This post has been edited by LC_TM: 23 Oct 2008, 13:40 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 23 Oct 2008, 13:36) Dar de ce n-am posta cate 5 deodata? ![]() Asta cu sa nu ne simtim prost e doar o gluma,cand eu te-am intrebat de ce umbli cu motor de 1000cc in loc de unu de 250cc care e mai usor de ridicat...ai sarit peste ![]() Pentru ca pe voi nu va intereseaza argumentele desi le cereti, de-aia am sarit peste. ...Caterinca si atat. ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Despre ce e vorba in topicul asta ca am uitat
![]() ![]() |
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@Motociclistul
Cobori la urmatoarea sau stai pana la capat? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
LC_TM |
![]()
|
@Moto: Eu vorbeam serios cand te-am intrebat,chiar ma refeream la noul Kawasaki Ninja 250R.Deci...vorba aia:"Do not make assumptions cause you might end up being a bitch"
![]() This post has been edited by LC_TM: 23 Oct 2008, 13:49 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Motociclist |
![]()
|
![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
Daca atat ai inteles tu din ce te-am intrebat...e bine.
![]() Tu vrei sa porti o discutie,dar raspunzi doar la ce vrei,dai "skip" la ce nu-ti convine,desi intrebarea era legitima si puteai sa argumentezi. Keep up the good work! This post has been edited by LC_TM: 23 Oct 2008, 13:59 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
LC_TM |
![]()
|
Un Ban ptr atac la persoana cu report dat de "yours truly,motorcyclist of the year:" Moto.
![]() This post has been edited by LC_TM: 23 Oct 2008, 14:02 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Un abonament expirat pe toate liniile.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(LC_TM @ 23 Oct 2008, 13:58) Daca atat ai inteles tu din ce te-am intrebat...e bine. ![]() Tu vrei sa porti o discutie,dar raspunzi doar la ce vrei,dai "skip" la ce nu-ti convine,desi intrebarea era legitima si puteai sa argumentezi. Keep up the good work! V-am spus eu ca o sa va suparati daca nu va raspund. Chiar nu-mi mai amintesc ce-ai intrebat, pentru ca faceti intrecere care e mai tare in post-uri comice. Hai, nu te simti lipsit de importanta pentru mine... ![]() This post has been edited by Motociclist: 23 Oct 2008, 14:43 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 23 Oct 2008, 13:56) Te referi la ce cred si eu ? ![]() "Auzi bah, respectele mele... eu m-as sui pe motor dar mi-e frica. Auzi ? Dar daca imi iau unul de putere mai mica, ma inveti si pe mine sa ma dau cu el ? Auzi, si il pot tine cumva la tine la fabrica sa nu-l vada nevasta-mea ?" Discutie cu un amic de-al meu care s-a dat "in fapt" la un pahar de vin. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Eu zic sa te plangi si la astia, ca doar circulau cu autobuzu' gol
Apropo... cum s-o ajuns la peste 1000 de post-uri cu tampenia asta? Care oricum deja de ceva vreme nu mai are de-a face cu optimizarea traficului. Banui ca de asta vroia sa vorbeasca. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(EinarN @ 23 Oct 2008, 08:59) Da pt. ce-ti trebuie la "capra" aia asa ceva, atîta putere ? Ca sa mergi dupa coltz sa-ti cumperi tzigari sau la MALL sa-ti faci aprovizionarea? Pt. asa ceva îti ajunge o MOBRA de pe vremuri. Asa ceva îsi cumpara un omul care vrea sa mearga la curse, sa faca sport cu motor dar nici decum ca sa mearga cu ea la lucru. Numai un INCONSTIENT DEBIL MINTAL merge cu asa ceva la piata sau dupa coltz sa-si ia tigari. Asta e ca si cînd îmi cumpar Ferrari-ul de F1 a lui Schumacher ca sa merg la MALL sa-mi fac cumparaturile sau sa merg cu gagica la plimbare ![]() Nu vazusem ca m-ai facut DEBIL MINTAL. E parerea ta si ti-o respect. -Daca mie mi-ar ajunge o Mobra pentru ce am nevoie, nu vad de ce tie nu ti-ar ajunge un Lastun. -Eu nu vreau sa merg la curse, dar nici pana la colt pentru tigari. -Ferrari-ul F1 al lui Schumacher nu este o masina de serie. Eu merg cu o motocicleta de serie, iar o comparatie de genul asta chiar nu-si are rostul. 23 Oct 2008, 20:13: QUOTE(bucatzel @ 23 Oct 2008, 14:35) Eu zic sa te plangi si la astia, ca doar circulau cu autobuzu' gol Apropo... cum s-o ajuns la peste 1000 de post-uri cu tampenia asta? Care oricum deja de ceva vreme nu mai are de-a face cu optimizarea traficului. Banui ca de asta vroia sa vorbeasca. Deci, ai postat si tu ca sa te afli in treaba ("Banui ca de asta vroia sa vorbeasca"). Nici macar nu ai avut curiozitatea sa intelegi despre ce se vorbeste aici... This post has been edited by Motociclist: 23 Oct 2008, 20:13 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ati sarit unii pe altii de parca there's no tomorrow... In orasul meu este o densitate foarte mare de motociclisti pe cap de locuitor... Inca nu s-a proptit nici unul in mine, nici eu in ei, daca am loc ma dau mai pe dreapta cand vin la semafor din spate (dar NUMAI daca nu vin cu figuri si ambalari de motor si insistat sa incapa ai sai 60 cm latime in cei 40 cm dintre masini)... si in general primesc cate o semnalizare stanga-dreapta... Am 3 dintre ei "la suflet", care erau pur si simplu idioti... Si as dori ca strada mea sa fie mai indoita si mai prost asfaltata, ca vara tine loc de pista de MotoGP... In rest, numai de bine... Ca idee doar, ar fi de dorit ca motociclistii sa nu se astepte doar ca altii sa aiba grija de ei, ci in primul rand sa aiba ei insisi grija de ei.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Aplaud aceasta atitudine normala!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
@ Motociclist
Nu te-am facut pe tine personal debil mintal ci am generalizat gîndindu-ma la ceea ce vad aici pe strada iar în ceea ce priveste F1, închipuieti ca se poate chiar si înmatricula cu unele modificari si în afara de asta, închipuie-ti ca aici în Duisburg este unul care a reusit sa omologheze LEGAL instalatii de NOS pt. masini, sisteme NOS ce l-e poti utiliza zilnic pe masina si nu ILEGAL la liniute nocturne În ceea ce priveste Lastun-ul, ai perfecta dreptate. This post has been edited by EinarN: 24 Oct 2008, 07:08 |
-------------------- |
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
cu toate ca nu sunt ardelean sunt mai lent... sunt cu cititul pe la pagina 25 dar simt nevoia sa raspund... here it goes
QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) multumim QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 1. Am inteles ca ideea cretina din primul post ca toti soferii sa mearga cu RATB-ul a fost pana la urma lepadata de insusi exprimatorul ei. Eu presupun ca nu au existat argumente pentru a sustine ca motociclistii sa nu mearga cu ratb-ul. nu inteleg ce ar trebui sa faca cineva care s-a exprimat gresit? sa isi taie un brat ar fi bine? ![]() QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 2. De asemenea am inteles ca, in opinia motociclistilor, mutarea numai a soferilor in RATB ar duce la decongestionarea traficului, a motociclistii nu, ca sunt o specie aparte si nu sunt facuti pentru asa ceva. ne-ai batut cu ideea asta in cap de ne-au iesit cucuie. Motociclistul spunea ca el se foloseste de RATB. Tu poti sa te lauzi ca cel putin iei in considerare din cand in cand mijlocul asta de transport ajutand astfel putin la fluidizarea traficului. Esenta ideei vad ca nu reusesti sa o intelegi, in schimb tapezi aceiasi greseala de exprimare... iar noi suntem.... badbizduci ![]() QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 3. Desi unii motociclisti sustineau pe aici ca au facut de 2 ori cursuri de legislatie s-a dovedit ca nu stiu legislatie nici pana la genunchiul broastei. cine nu a gresit niciodata sa arunce primul piatra ![]() QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 4. Ideea inepto-comunista de "cuplati-va cate 3-4 la o masina" e eficienta numai pentru soferi, aia cu "cuplati-va cate 2 la o motoreta" e demna de cel mai josnic dispret. Evident, se fac generalizari de la cazuri absolut particulare (gen "eu merg intotdeauna cu 2 persoane", da, dar ... restul?) Pana la urma ideile astea de fluidizare a traficului ar trebui sa vina din capul oamenilor care gandesc. In schimb noi ne punem ochelari de cal si asteptam cu mainile in san ca poate cineva ne va rezolva problema traficului. Ce naiba noi ne-am facut partea noastra: ne-am luat masina. Nu e de ajuns? ![]() QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 5. Argumentele pentru care motociclistii sunt pe motoreta trebuie sa se aplice doar lor, nu si soferiilor (echivalent pentru motivatia pentru care soferii sunt in masina). Doar motociclistii sa aiba dreptul sa-si utilizeze mijlocul de transport, dar soferii sa-l tina cat mai mult acasa (nici macar raposatul conducator nu a avut curaj sa emita o astfel de aberatie) asta e foarte tare ![]() QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 6. Apare repetitiv argumentul fluidizarii circulatiei prin limitarea masinilor. Evident, un argument cu fluidizarea circulatiei prin limitarea mijloacelor de transport private (inclusiv motciclete) este demn de infierare cu ura proletara. Doar masinile, motoretele sunt bune, nu polueaza, nu fac zgomot, nu fac accidente, nu sunt pericol pentru motociclisti etc). hai atunci sa gasim alte alternative. Sincer in ura ta contra motocilistilor am vazut puterea distructiva... dar nimic constructiv.... QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 7. Dorinta de interzicere a masinilor in anumite zone e vie, dar o propunere de interzicere a motocicletelor e cretina. Evident, argumentele lipsesc pentru aceasta dualitate in gandire. Cine propune interzicerea masinilor e un geniu printre prosti, cine propune interzicerea motocicletelor e un prost printre genii. eu recunosc: nu am vazut discutia asta. QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) 9. Se ridica in slavi transportul in comun si se fac comparatie cu alte capitale sau orase europene, lumea in fapt habar neavand cum e in alte orase si care e diferenta. Se vorbeste, din nou, in necunostinta de cauza. Eu ce am vorbit de alte orase am vorbit in cunostinta de cauza. Am stat in Viena ceva timp si pot sa spun ca m-am bucurat de faptul ca nu am simtit nevoia de masina. De asemenea prietenii mei vienezi umblau cu abonamentul (anual!!!) de transport in comun, lasandu-si masina fie la intrare in Viena fie in parcarea de acasa pe durata saptamanii, folosind-o preponderent in weekend sau pentru deplasari in afara orasului. QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 18:42) Si ar mai fi. Dar astea mi se par mie cele mai relevante pentru dualitatea si limitarea de gandire pe care multi guralivi o ridica la rangul de adevar absolut, iar cei ce-si permit sa-i contreze sunt fie prosti, fie lingai, fie tampiti etc. Adevaru e ca am mintea cam obosita pentru toti acesti cetateni atat de ... repauzati. Multumim de complimente. Sa fiu sincer am vazut o gramada de subiectivism pe forumul asta, dar ochelari de cal ca ai tai si a catorva de pe aici nu am crezut sa vad. Sa va dau cazul meu: momentan sunt motociclist de forum, pentru ca inca nu am apucat sa dau de asfalt. Cred ca am sa o fac destul de curand. M-am apucat de motociclism dintr-o dorinta de libertate, de a simti vantul, de a ma plimba liber: eu, cu gandurile mele, cu sufletul meu. Nu ma gandesc preponderent ca asta ar fi o solutie de fluidizare a traficului. In schimb sa fiu al dreq daca nu m-am gandit de cateva sute de ori sa imi iau un scuter pentru traficul din Bucuresti, si la faptul ca ar fi mai bine sa imi las masina acasa. De ce? Pentru ca mor de nervi intr-o cutie de tabla, vazand cum trece viata pe langa mine. Ei si daca nici asta nu ma face sa ma gandesc la solutii alternative nu stiu ce ar face. In loc sa scormonesc dupa noroi cu care sa arunc pe forumuri in oameni pe care nu ii inteleg prefer sa imi gasesc solutiile proprii. Ma bucur in ultima vreme ca sunt bucurestean de weekend (datorita serviciului) dar sincer ma gandesc si la faptul ca aceasta perioada se va termina si nu am reusit sa imi reajustez acordajul nervilor la noile valori de trafic din Capitala. Si atunci am sa caut solutii alternative. Si da am sa ma urc in transportul in comun si cine stie poate la primavara imi voi lua si un scuter (asta daca nu cumva voi putea sa ma strecor cu motocicleta pana la job ![]() Ce imi pare insa rau este ca am fost dezamagiti de unele personalitati virtuale pe care le credeam altfel... ![]() |
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu ai citit doar ce a postat Klaus?
![]() |
--------------------
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
nu, dar pe tine am ales sa te ignor!
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ignoranților care esteți!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Azi am stat in trafic de pe str. Barajul Sadului (cartierul Titan) si pana la statia de metrou Costin Georgian (aproximativ 1 km)... in jur de 25-30 de minute... De regula fac 2-3 maxim 5 minute
![]() De ce spun asta ? Am fost invidios pe cei care au ales (azi) sa mearga cu scuterul sau cu motocicleta... si ca sa fiu on topic... da, era omul si masina... ![]() BJ a vorbit fumos si cred ca ar cam trebui sa se cam inchida topicul... (stiu ca nu se va inchide, petru ca vine din partea mea, dar mi-am spus punctul de vedere). |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(bj @ 24 Oct 2008, 20:59) sa fiu al dreq daca nu m-am gandit de cateva sute de ori sa imi iau un scuter pentru traficul din Bucuresti, si la faptul ca ar fi mai bine sa imi las masina acasa. De ce? Pentru ca mor de nervi intr-o cutie de tabla, vazand cum trece viata pe langa mine. Exact de-aia voiam si eu sa trec la scuter daca ramaneam in Bucuresti. Vrum-vrum printre oglinzi si capace de canal lipsa, da' macar nu stateam ca prostul blocat in trafic. Macar de acasa si pana la metrou la Eroii Revolutiei, tot era o treaba.Parca si acum simt cum mi se zbate obrazul, chiar langa nara stanga, cand imi aduc aminte cum pierdeam zeci de minute pe Petricani, intre Fca de Glucoza si Lacul Tei, pe Barbu Vacarescu, dimineata pe Nasaud, s.a.m.d. Vorbesc serios, ala mic si acum ma intreaba de ce nu imi iau scuter, fiindca tine el minte ca in Ro voiam sa-mi iau. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(bj @ 24 Oct 2008, 13:26) Nu ma refeream la mine, dar am vazut doar citate din Klaus. QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 13:32) Ai fi vrut sa citeasca post-urile tale "caterincoase"? Consideri ca ai scris ceva demn de luat in seama? ...Chiar esti lipsit de modestie. Dar tu? Ai scris ceva demn de luat in seama? Intrun dialog pe care tu l-ai fi vrut constructiv se mai raspunde si la intrebari, chiar daca sunt incomode cum erau cele adresate de Klaus. Tu ti-ai pus "placa" ta cu motociclistii aia buni de nu aglomereaza traficul vara si aglomereaza autobuzele iarna si nu te-a mai interesat argumentele celorlalti. Cel lipsit de modestie cred ca esti tu in cazul de fata. |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 13:15) Nu ma refeream la mine, dar am vazut doar citate din Klaus. Dar tu? Ai scris ceva demn de luat in seama? Intrun dialog pe care tu l-ai fi vrut constructiv se mai raspunde si la intrebari, chiar daca sunt incomode cum erau cele adresate de Klaus. Tu ti-ai pus "placa" ta cu motociclistii aia buni de nu aglomereaza traficul vara si aglomereaza autobuzele iarna si nu te-a mai interesat argumentele celorlalti. Cel lipsit de modestie cred ca esti tu in cazul de fata. N-am raspuns intrebarilor? Cred ca n-ai citit nimic din ce s-a scris pe aici, daca poti spune lucrul asta... <span class='edit'>24 Oct 2008, 13:48:</span> QUOTE(ady77 @ 23 Oct 2008, 13:44) ...Ca sa vezi ca am dreptate. This post has been edited by Motociclist: 24 Oct 2008, 13:52 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
LC_TM |
![]()
|
Confirm ca ai evitat raspunsul la mai multe intrebari,inclusiv pe topicul cu pata de oloi pe care ai picat si nu te-a ajutat nimeni.
|
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:56 |