DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 33 34 35 36 37 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

Motociclist
post 24 Oct 2008, 13:54
Post #1021

Group: Members

QUOTE(LC_TM @ 24 Oct 2008, 13:52)
Confirm ca ai evitat raspunsul la mai multe intrebari,inclusiv pe topicul cu pata de oloi pe care ai picat si nu te-a ajutat nimeni.
*

OffTopic-ului sa-i raspund OnTopic? blink.gif ...Cam cum vine treaba asta?

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 24 Oct 2008, 13:57
Post #1022

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

Gata "baieti"... nu sunt moderator pe acest forum dar cred ca s-au cam spus toate... rolleyes.gif

Revin la scuter din primavara... wink.gif

This post has been edited by Flamingo: 24 Oct 2008, 14:05

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
klaus
post 24 Oct 2008, 14:00
Post #1023

步步

Group: Moderatori

QUOTE(bj @ 24 Oct 2008, 12:59)
Sa fiu sincer am vazut o gramada de subiectivism pe forumul asta, dar ochelari de cal ca ai tai si a catorva de pe aici nu am crezut sa vad.
*

BJ, ai dreptate, am ochelari de cal, este cazul ca parerile mele sa-ti strice impresia pe care o aveai despre mine.
Admir vederile largi ale celor pe 2 roti care s-au exprimat pe acest topic, care au dat dovada de corectitudine.
De asemnea admir faptul ca deja aplicai de ani buni propunerile de pe acest topic (in fiecare zi treceai si luai cel putin 1-2 colegi in drum spre servici, cand nu puteai lua colegii spre servici mergeai cu RATB-ul care era gol, evident, ca ti-ai cumparat si utilizezi masini cu motoare mici si nepoluante, cel mult la fel de poluante ca motoretele, ca nu te-a deranjat ca motociclistii sa se balangane printre masini ca sa-si incalzeasca prea recile cauciucuri, ca ai dat chiar o mana de ajutor motociclistilor sa "croseteze" benzile). De asemenea te admir ca niciodata nu ai fost deranjat de zgomotul motoretelor.
Am toata stima pentru tine ca esti de acord ca soferii care intorc pe dunga continua sunt niste porci si lovesc niste ingeri nevinovati de motociclistii care depaseau si ei usurel, cu 10km/h, coloana pe dunga continua...

Ca sa scurtez agonia in care se zbat unii de grija mea: Motocicletele nu sunt pentru oras. Oricat o vrajiti si o dati cu dimensiunile. Pentru oras sunt scuterele. La alea nu trebuie incalzite rotile, la alea nu trebuie racire cu flux mare de aer, la alea nu te caznesti ca disperatul sa le ridici daca dai de o bordurica etc.
Insa dupa cum s-a vazut pe aici scutelere sunt ceva josnic, demn de infierare, doar motoretele sunt niste mijloace de deplasare de vita nobila.

Mi-e scarba. Niste cetateni care habar nu au legislatia merg pe niste vehicule care nu sunt facute pentru oras si au pretentia ca ceilalti sa dispara de pe strada.
Scarba.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 14:14
Post #1024

QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 14:00)
BJ, ai dreptate, am ochelari de cal, este cazul ca parerile mele sa-ti strice impresia pe care o aveai despre mine.
Admir vederile largi ale celor pe 2 roti care s-au exprimat pe acest topic, care au dat dovada de corectitudine.
De asemnea admir faptul ca deja aplicai de ani buni propunerile de pe acest topic (in fiecare zi treceai si luai cel putin 1-2 colegi in drum spre servici, cand nu puteai lua colegii spre servici mergeai cu RATB-ul care era gol, evident,  ca ti-ai cumparat si utilizezi masini cu motoare mici si nepoluante, cel mult la fel de poluante ca motoretele, ca nu te-a deranjat ca motociclistii sa se balangane printre masini ca sa-si incalzeasca prea recile cauciucuri, ca ai dat chiar o mana de ajutor motociclistilor sa "croseteze" benzile). De asemenea te admir ca niciodata nu ai fost deranjat de zgomotul motoretelor.
Am toata stima pentru tine ca esti de acord ca soferii care intorc pe dunga continua sunt niste porci si lovesc niste ingeri nevinovati de motociclistii care depaseau si ei usurel, cu 10km/h, coloana pe dunga continua...

Ca sa scurtez agonia in care se zbat unii de grija mea: Motocicletele nu sunt pentru oras. Oricat o vrajiti si o dati cu dimensiunile. Pentru oras sunt scuterele. La alea nu trebuie incalzite rotile, la alea nu trebuie racire cu flux mare de aer, la alea nu te caznesti ca disperatul sa le ridici daca dai de o bordurica etc.
Insa dupa cum s-a vazut pe aici scutelere sunt ceva josnic, demn de infierare, doar motoretele sunt niste mijloace de deplasare de vita nobila.

Mi-e scarba. Niste cetateni care habar nu au legislatia merg pe niste vehicule care nu sunt facute pentru oras si au pretentia ca ceilalti sa dispara de pe strada.
Scarba.
*

biggrin.gif Tot asa o tii?
Cine a avut "pretentia ca ceilalti sa dispara de pe strada"?
Acum ai generalizat si faza cu incalzitul cauciucurilor, de parca eu am spus ca e nevoie sa faci asa ceva non-stop.
Eu v-am mai spus sa va abtineti de la comentarii, ca deocamdata nu sunteti in stare sa faceti diferenta dintre un moped si o motocicleta.
DACA TRAIESTI CU IMPRESIA CA IN CAZUL MOTOCICLETELOR "te caznesti ca disperatul sa le ridici daca dai de o bordurica etc." TE INSELI RAU DE TOT. ASTA CHIAR SE INTAMPLA IN CAZUL SCUTRELOR, PENTRU CA SUNT LIPSITE DE PUTERE.

...Mie nu mi-e scarba de semenii mei sau de ceea ce spun. Poate tocmai de-aia eu reusesc sa ii suport cu bune si cu rele cand merg cu R.A.T.B.-ul, iar tu nu. Si ca tine mai sunt si altii pe aici care nu suporta mirosul de om. Oameni sunteti si voi!

This post has been edited by Motociclist: 24 Oct 2008, 14:19

--------------------
+
Flamingo
post 24 Oct 2008, 14:23
Post #1025

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 14:14)
DACA TRAIESTI CU IMPRESIA CA IN CAZUL MOTOCICLETELOR  "te caznesti ca disperatul sa le ridici daca dai de o bordurica etc." TE INSELI RAU DE TOT. ASTA CHIAR SE INTAMPLA IN CAZUL SCUTRELOR, PENTRU CA SUNT LIPSITE DE PUTERE.
*

Probabil te referi la faptul ca scuterele nu pot urca bordurile precum motocicletele din cauza ca majoriatea au motor de 50 cmc, ca in ceea ce priveste ridicatul lor de pe jos, te contrazic... tongue.gif sunt de vreo 2 ori mai usoare...

Si apoi mai e ceva... fie ca mergi pe bicicleta, scuter sau motor... trebuie sa ai in vedere 3 reguli de baza ca sa nu cazi...

1. Peste liniile de tramvai treci cat mai "perpendicular"... altfel risti sa derapezi si esti "pa"... (patit pe bicla in urma cu vreo 14-15 ani).
2. La fel si in cazul bordurilor... nu trebuie sa le urci aproape paralel... ci cat mai "perpendicular" pe bordura (sunt patit, dar din fericire fara urmari grave, eram cu scuterul).
3. Fugi de petele de ulei ca dracu' de tamaie...

Dar o dam in altele si ajungem sa ne certam. biggrin.gif

This post has been edited by Flamingo: 24 Oct 2008, 14:24

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 14:27
Post #1026

QUOTE(Flamingo @ 24 Oct 2008, 14:23)
Probabil te referi la faptul ca scuterele nu pot urca bordurile precum motocicletele din cauza ca majoriatea au motor de 50 cmc, ca in ceea ce priveste ridicatul lor de pe jos, te contrazic...  tongue.gif sunt de vreo 2 ori mai usoare...

Si apoi mai e ceva... fie ca mergi pe bicicleta, scuter sau motor... trebuie sa ai in vedere 3 reguli de baza ca sa nu cazi...

1. Peste liniile de tramvai treci cat mai "perpendicular"... altfel risti sa derapezi si esti "pa"... (patit pe bicla in urma cu vreo 14-15 ani).
2. La fel si in cazul bordurilor... nu trebuie sa le urci aproape paralel... ci cat mai "perpendicular" pe bordura (sunt patit, dar din fericire fara urmari grave, eram cu scuterul).
3. Fugi de petele de ulei ca dracu' de tamaie...

Dar o dam in altele si ajungem sa ne certam.  biggrin.gif
*

Iti dai seama ca nu discutam despre ridicatul de pe jos... Despre bordurici si borduroaie vorbeam.

--------------------
+
LC_TM
post 24 Oct 2008, 14:28
Post #1027

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 11:54)
OffTopic-ului sa-i raspund OnTopic? blink.gif ...Cam cum vine treaba asta?
*

Ba nene,eu te-am intrebat pe topicul cu pata de oloi de ce nu umbli cu motocicleta de 250 cmc pe care o poti ridica mai usor decat sa te bazezi pe altii sa te ajute sa ridici monstru de 1000cmc. Daca tu consideri ca asta a fost off-topic no comment,inseamna ca te consideri mai Catolic decat Papa. Iti e clar unde bat? Sau ai aceeasi problema ca si tarzy care nu vede argumentele,poate vrei si tu niste ochelari wink.gif.

Si nu,nu am intrebat de scooter ptr ca nu era cazul,fiecare cu ale lui,am preferat sa te intreb de o motocicleta mai usoara cu consum redus de combustibil cu care iti faceai treaba la fel de bine si nu aveai probleme sa o ridici singur.

This post has been edited by LC_TM: 24 Oct 2008, 14:35

--------------------
Nissan/ex. Dacia Terrano II 2.7TDi/Logan 2004/2005 Ambition 1.6MPI - TM-XX-XXX
+
klaus
post 24 Oct 2008, 14:55
Post #1028

步步

Eu vorbeam de ridicatul de jos. M-am exprimat insuficient de clar.

Si oricat o sa-mi spuneti verzi si uscate, eu cu ochelarii mei de cal stiu una si buna: Motocicletele nu sunt pentru oras. NU sunt concepute pentru asa ceva.
Motoarele trebuie sa mearga in anumite regimuri de turatie, care in oras nu se ating daca se merge in aglomeratie, cauciucurile au problemele pe care nu eu le-am amintit, iar pe alt topic un alt motociciclist se plangea ca motorului sau ii trebuie si un anumit flux de aer ca sa se raceasca corespunzator, iarasi greu de realizat la deplasarea cu viteza mica.
Daca motocicletele ar fi fost concepute pentru oras nu ar fi avut aceste probleme. Scuterele nu le au, fie ele mopede sau motociclete (sic!).
Ca sa nu spun ca o motcicleta de 1000 cm3 polueaza (daca e euro 3) cat o masina de 1400 cm3 euro 4 (asta ca sa lamurim si situatia cu "ecologia" invocata). Ca sa nu spun si ca 1000 cm3 la motociclete e ca suv-ul la masini prin oras sau ca masina sport cu motor de 4 litri: nu te ajuta cu nimic in oras.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Flamingo
post 24 Oct 2008, 15:39
Post #1029

Membru "SPARKY Team"

Klaus, nu neg... ai si tu dreptate. tongue.gif

--------------------
+
C@talin
post 24 Oct 2008, 16:55
Post #1030

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

deci voi astia cu motoare gata cu figurile,la culcare radmasa.gif
Klaus a pus sabia in toc 04.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 17:03
Post #1031

QUOTE(LC_TM @ 24 Oct 2008, 14:28)
Ba nene,eu te-am intrebat pe topicul cu pata de oloi de ce nu umbli cu motocicleta de 250 cmc pe care o poti ridica mai usor decat sa te bazezi pe altii sa te ajute sa ridici monstru de 1000cmc. Daca tu consideri ca asta a fost off-topic no comment,inseamna ca te consideri mai Catolic decat Papa. Iti e clar unde bat? Sau ai aceeasi problema ca si tarzy care nu vede argumentele,poate vrei si tu niste ochelari wink.gif.

Si nu,nu am intrebat de scooter ptr ca nu era cazul,fiecare cu ale lui,am preferat sa te intreb de o motocicleta mai usoara cu consum redus de combustibil cu care iti faceai treaba la fel de bine si nu aveai probleme sa o ridici singur.
*

Ba nene, esti OffTopic pentru ca bati aici campii cu Topic-ul celalalt, cu pata de ulei.
Si mi-am ridicat singur motoreta de pe jos, iar de la ceilalti asteptam doar putin bun simt. Deci ma descurc si cu ceva de peste 250, asa ca nu vad unde bati...

24 Oct 2008, 17:13:
QUOTE(C@talin @ 24 Oct 2008, 16:55)
Klaus a pus  sabia in toc 04.gif
*

Poate vrei sa spui ca a scos-o...
Oricum, nu stiu pe cate motociclete a mers Klaus ca sa stie el cum se manevreaza una de 1000cc.
...Iar comparatia cu SUV-ul este chiar de tot rasul. Pai daca eu sunt greoi in miscari precum un SUV, ma mir cum de eu ma misc in aglomeratie pe cand voi stati pe loc.
Mai are putin domnul Klaus si spune ca motocicletele sunt un fel de TIR-uri si ca au nevoie de juma' de strada ca sa intoarca. biggrin.gif

Cataline, tu in afara de glumite si plecaciuni (adica esti politicos cu toata lumea smile.gif ) oricum nu stii sa faci nimic. biggrin.gif

This post has been edited by Motociclist: 24 Oct 2008, 17:13

--------------------
+
klaus
post 24 Oct 2008, 17:15
Post #1032

步步

Cu ce te ajuta in oras o motocicleta de 1000cm3 fata de una de 250 cm3?

--------------------
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 17:17
Post #1033

QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 17:15)
Cu ce te ajuta in oras o motocicleta de 1000cm3 fata de una de 250 cm3?
*

Am mai raspuns la intrebarea asta. Chiar trebuie sa reluati mereu intrebarile, spunand ca eu am evitat raspunsurile, iar eu sa ma vad obligat a raspunde mereu la aceeasi intrebare?

This post has been edited by Motociclist: 24 Oct 2008, 17:21

--------------------
+
klaus
post 24 Oct 2008, 17:25
Post #1034

步步

Cu scuzele de rigoare, eu nu l-am vazut, mi-or mai fi scapat si mie. Daca s-ar putea un link cu el (raspunsul) as ramane indatorat.

--------------------
+
Flamingo
post 24 Oct 2008, 18:52
Post #1035

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(C@talin @ 24 Oct 2008, 16:55)
Klaus a pus  sabia in toc 04.gif
*

Da, dar atentie... somnul ratiunii naste monstri. cool.gif

In alta ordine de idei...

Iar o dam in diverse colega ?
Se mai calmasera spiritele, de ce a trebuit tu sa dai cu bata-n balta ? smile.gif In fine... La caterinca suntem toti buni. Se pare ca unii de pe acest topic, au un drum foarte scurt pana la munca sau foarte lejer, nu stau prea mult in trafic si normal ca nu vad scopul celor 2 roti in trafic... rolleyes.gif

Au si soferii dreptate (a se citi cei care sunt doar soferi), dar de aici pana la a ne trage de sireturi, e cale lunga "ma frend". S-o tii numai in mistouri (si aici nu vorbesc numai de tine, tizule) denota altceva.

Hasi gata ca maine dimineata plec la Moeciu... Deci munte, here I come. icon_mrgreen.gif Sunt curios cate zeci de pagini mai gasesc in plus... ca de inchis stiam eu ca n-o sa se inchida acest topic. biggrin.gif

--------------------
+
alexisroka
post 24 Oct 2008, 19:16
Post #1036

Membru incepator

radmasa.gif
BUN, BUN, TOPICUL ASTA !!!!!!!!

24 Oct 2008, 19:18:
sau daca nu s-a observat discutia a cam degenerat de la subiectul propus la inceput cool.gif

This post has been edited by alexisroka: 24 Oct 2008, 19:18

--------------------
BOLID - Dacia 1300 90 berlina - HD 05 KGI
Posesor de autovehicul de teren
+
IRONICK
post 24 Oct 2008, 19:20
Post #1037

-

From: Romania

QUOTE(Flamingo @ 24 Oct 2008, 19:52)
Hasi gata ca maine dimineata plec la Moeciu... Deci munte, here I come.
Apropo ... voi cand va duceti la munte, faceti gratare si leneviti? Sau urcati pe munte?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
C@talin
post 24 Oct 2008, 19:40
Post #1038

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

pun o manea la cass si baga gratar si bere 04.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 20:05
Post #1039

QUOTE(C@talin @ 24 Oct 2008, 19:40)
*

Cand bagi intr-o clasa cu copii supradotati unul mai putin dotat, incepe sa para ca si el ar fi dotat. Doar pare, pentru ca, de fapt, el se tine numai de glume, nu e deloc atent si nu pricepe nimic din ce se discuta.

--------------------
+
Victoras2001
post 24 Oct 2008, 20:13
Post #1040

Membru autentic

Alo domnu', izveni pajalusta, DAR... blush.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 20:28
Post #1041

QUOTE(IRONICK @ 24 Oct 2008, 19:20)
Apropo ... voi cand va duceti la munte, faceti gratare si leneviti? Sau urcati pe munte?
*

Cand scot motocicleta(200kg) din parcare, trebuie s-o ghidez si s-o misc prin puterea propriilor brate, tinand-o putin inclinata spre mine de la centrul de greutate. Daca sunt calare pe ea si ies cu spatele, trebuie sa imping puternic in pamant cu picioarele, tragand de ghidon cu bratele. Cand sunt pe drum si intalnesc denivelari, ma ridic in scarite, facand un fel de genoflexiuni. Cand pun frana, ma sprijin puternic cu bratele in ghidon, s.a.m.d. Ca sa nu mai vorbesc despre efortul necesar tinerii in echilibru (sa vezi cu doua persoane cum este!). Si lucrurile astea se intampla la absolut fiecare iesire in trafic. Eu zic ca avem destula conditie fizica sa urcam pe munte.
Iti spun eu ca mai degraba raman soferii la poalele muntelui decat motociclistii.

--------------------
+
klaus
post 24 Oct 2008, 20:32
Post #1042

步步

Revin cu rugamintea, daca s-a raspuns pe undeva la intrebarea "Cu ce ajuta in oras o motocicleta de 1000cm3 fata de una de 250 cm3?" dati-mi si mie un link.
Daca nu s-a raspuns, poate-poate.

--------------------
+
Victoras2001
post 24 Oct 2008, 20:33
Post #1043

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 23 Oct 2008, 07:17)
Vis-a-vis, la intrunirile moto se mananca mici, se bea bere, se asculta muzica,
*

QUOTE(IRONICK @ 24 Oct 2008, 20:20)
*

QUOTE(C@talin @ 24 Oct 2008, 20:40)
*

QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:05)
Cand bagi intr-o clasa cu copii supradotati unul mai putin dotat, incepe sa para ca si el ar fi dotat. Doar pare, pentru ca, de fapt, el se tine numai de glume, nu e deloc atent si nu pricepe nimic din ce se discuta.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 20:33
Post #1044

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Oct 2008, 20:13)
Alo domnu', izveni pajalusta, DAR...  blush.gif
*

Alo, nenea, ce m-ai prins tu... Iti dai seama??? smile.gif
Pai tu confunzi un drum special facut pentru munte cu o intrunire moto?
...Nu stiu de ce ma mai mir, cand pentru voi mopedele si motocicletele sunt unul si acelasi lucru. biggrin.gif

--------------------
+
klaus
post 24 Oct 2008, 20:35
Post #1045

步步

QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:33)
...Nu stiu de ce ma mai mir, cand pentru voi mopedele si motocicletele sunt unul si acelasi lucru. biggrin.gif
*

Sau poate nu...

--------------------
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 20:36
Post #1046

QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 20:32)
Revin cu rugamintea, daca s-a raspuns pe undeva la intrebarea "Cu ce ajuta in oras o motocicleta de 1000cm3 fata de una de 250 cm3?" dati-mi si mie un link.
Daca nu s-a raspuns, poate-poate.
*

Daca te roade, cauta bine ca am mai raspuns la intrebarea asta. Cand ti se pune pata, ti se pune... blink.gif radmasa.gif

--------------------
+
IRONICK
post 24 Oct 2008, 20:40
Post #1047

-

From: Romania

QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:28)
Eu zic ca avem destula conditie fizica sa urcam pe munte
Si tu de obicei cand te duci la munte faci trasee? Poti sa dai niste exemple cu trasee facute?

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Motociclist
post 24 Oct 2008, 20:41
Post #1048

QUOTE(Victoras2001 @ 24 Oct 2008, 20:33)
radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Cum spuneam, esti "confuzat" rau de tot. radmasa.gif Incerci sa legi mai multe post-uri, numai sa iasa ideea care te intereseaza pe tine. Poti sa te iei de mana cu Catalin, ca in clasa aia cu copii supradotati nu e doar unul singur care doar pare astfel. smile.gif
Oricum, sunteti foarte "caterincosi" si buna dispozitie nu strica nimanui. biggrin.gif

--------------------
+
klaus
post 24 Oct 2008, 20:43
Post #1049

步步

Raspunsul gen "pentru ca ma pot descurca si cu motciclete cu cilindree mai mare de 250cm3" este identic cu raspunsul unui conducator de SUV masiv prin Bucuresti care spune "pentru ca ma descurc cu SUV-ul, d-aia", de aici comparatia mea.
Eu credeam ca e ceva mai profund, ca este chiar ceva bine argumentat, dar daca doar ala e raspunsul nu mai e nevoie de nici un comentariu.

Exact la fel e: de ce mergeti cu masina cate unul? raspuns: pentru ca putem. E identic cu al tau. Evident, la soferi astfel de raspunsuri sunt cam nesimtite, la motociclisti nu. Asta e, am inteles.

--------------------
+
ady77
post 24 Oct 2008, 20:43
Post #1050

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:05)
Cand bagi intr-o clasa cu copii supradotati unul mai putin dotat, incepe sa para ca si el ar fi dotat.
*

In sfarsit te-ai simtit? Totusi e un progres, poate nu esti chiar asa retard.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
79 Pages « < 33 34 35 36 37 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 13:40
Forum Renault