Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureŗti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Eu va spun noapte buna.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojež
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: Bucureŗti ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Tre' sa recunosc. V-ati pus cu artileria pe biker da' vad ca rezista eroic. Sa fi luat atatea castane eu deja plangeam... Nu, multumesc, nu e cazul sa incep sa le iau...
![]() This post has been edited by xcss: 24 Oct 2008, 21:45 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 24 Oct 2008, 22:43) Noapte bula colegul meu de banca. 24 Oct 2008, 22:47: QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:05) Cand bagi intr-o clasa cu copii supradotati unul mai putin dotat, incepe sa para ca si el ar fi dotat. Doar pare, pentru ca, de fapt, el se tine numai de glume, nu e deloc atent si nu pricepe nimic din ce se discuta. QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 21:43) QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 22:44) Cu placere, oricand. This post has been edited by ady77: 24 Oct 2008, 21:47 |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Dati-va 3 palme ... hai sa uitam vorbele urate si sa incercam sa vb civilizat ! Suntem OAMENI nu animale !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 21:07) Bre cand nu am posibilitatea sa merg cu masina folosesc alte mijloace de transport, daca nu venea iarna mergeai cu motocicleta nu cu RATB. Aia din ultima banca rad de obicei de prostul clasei. Offf... Uite mai Cosmin_2300 unde a aparut prima data cuvantul "prost". Tot la Ady. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu ce faci acum? rezumate? Ti-am raspuns pe limba ta. Sunt curios cam cum te-ai fi comportat tu cu noi pe un forum al motociclistilor daca aici ti-ai permis sa incepi cu jigniri.
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Motociclistu, te-ai gandit sa mergi prin oras cu mopedul?
Ai putea ocoli multe blocaje, cel putin prin centru, unde sunt multe piste de biciclisti separate si libere |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 22:50) Hai sa uitam astea si sa vorbim civilizat ... va rog frumos ! QUOTE(xcss @ 24 Oct 2008, 22:50) Corect ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>24 Oct 2008, 22:53:</span> QUOTE(Flamingo @ 24 Oct 2008, 22:52) Si eu. ![]() Ne "vedem" duminica seara sau luni dimineata dupa ce termin de strans peturile. ![]() P.S. In ritmul asta... daca nu se inchide taverna, cu siguranta voi avea de parcurs inca 25-30'jde pagini... ![]() Noapte buna si tie ... 30 de pagini parca sunt cam putine pt 2 zile ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 24 Oct 2008, 21:56 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 21:51) Motociclistu, te-ai gandit sa mergi prin oras cu mopedul? Ai putea ocoli multe blocaje, cel putin prin centru, unde sunt multe piste de biciclisti separate si libere Da, m-am gandit. Dar uite ca pistele pentru biciclisti nu mi-au trecut prin cap. Sigur le voi lua in calcul daca-mi voi lua moped, cum voi lua in calcul orice trotuar chiar daca nu are pista pentru BICICLISTI. ![]() ![]() This post has been edited by Motociclist: 25 Oct 2008, 15:29 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Si de ce nu ti-ai luat moped?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine sć mć īnŗel din prea multć suspiciune decīt din prea multć naivitate. - Cristoiu
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
Pai decīt 1000 cm3 mai bine un MOUNTAIN BICKE ca nu polueaza decīt daca te STROFOCI la deal, ai mīncat cumva FASOLE si-ti scapa cīte una
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 22:56) Lasa ca am cautat eu QUOTE(Motociclist @ 13 Oct 2008, 18:27) C@talin, Te dor neuronii pentru ca n-au mai fost pusi la treaba de mult timp, iar acum au facut febra musculara. Eu zic sa-i odihnesti in continuare. ![]() Asta e jignire au ba, domnu' motociclist? Imi pare rau ca m-am abtinut si nu ti-am raspuns de atunci. This post has been edited by ady77: 24 Oct 2008, 21:59 |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(EinarN @ 24 Oct 2008, 22:57) Pai decīt 1000 cm3 mai bine un MOUNTAIN BICKE ca nu polueaza decīt daca te STROFOCI la deal, ai mīncat cumva FASOLE si-ti scapa cīte una ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tu de ce ti-ai luat Sandero si nu ti-ai luat Tico ? Cam asta e chestia si cu motorul si bicicleta ![]() Pentru ca ai vrut si ca ai putut ![]() 24 Oct 2008, 23:01: QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 22:58) Lasa ca am cautat eu Asta e jignire au ba, domnu' motociclist? Imi pare rau ca m-am abtinut si nu ti-am raspuns de atunci. QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 23:00) Pentru ca nu atinge viteza minima legala pentru sectoarele de drum pe care circul spre munca. Sper ca nu mai repeti intrebarea asta. Astept cu mare interes raspunsul la intrebarea lui ady ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 24 Oct 2008, 22:01 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
klaus |
![]()
|
In bucuresti nu exista drumuri cu viteza minima.
Si te asigur, mopedele pot fi conduse pe pista de biciclisti, desi ti se pare anormal. Eu cred ca ar fi o solutie de deplasare mai rapida. Ating viteza maxima in oras, sunt mai mici, au piste speciale, numai avantaje... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 22:02) In bucuresti nu exista drumuri cu viteza minima. Si te asigur, mopedele pot fi conduse pe pista de biciclisti, desi ti se pare anormal. Eu cred ca ar fi o solutie de deplasare mai rapida. Ating viteza maxima in oras, sunt mai mici, au piste speciale, numai avantaje... Vezi ca nu esti atent? Am spus de "N" ori ca merg cu autobuz-tramvai-preorasenesc pana la munca... Dar daca discutam numai ce va intereseaza... |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Ma gandeam ca daca treci pe un vehicul mai mic si care are si piste speciale, ai putea sa te misti chiar si mai repede. Si ai fi si deja obisnuit cu mersul pe 2 roti.
Ia incearca sa vezi, ce parere ai avea? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
Raspuns pentru Cosmin_2300 cu privire la jigniri.
Ce a postat Catalin pana la momentul in care eu "am devenit rau": -"bre va luati de om atat ,nu vedeti ca motocileta lui nu incape in ratb" Nici nu-l bagasem in seama si ma lua la misto. -"pai nu raspunde ,ce tupeu pe capu nostru sa punem asa intrebari la maria sa" Din nou nu-l bagasem in seama si el ma lua la misto. -"sar cu sabia la gatu lor..." Oare la ce se referea? Inca nu-l bagasem in seama. -"traisca cu multa carne cei care trec pe aici pe la mine nopatea la 1 cu motoarele ambalate..." Multumim pentru "carne". Inca nu-l bagasem in seama. -"pe mine deja ma doare neuroni care este mai multi de la topicu asta " Inca nu-l bagasem in seama, dar m-au jignit si pe mine cele postate de el. Asa ca am raspuns: -"C@talin, Te dor neuronii pentru ca n-au mai fost pusi la treaba de mult timp, iar acum au facut febra musculara. Eu zic sa-i odihnesti in continuare." Daca nu ma insel, chiar a fost pentru prima data cand m-am adresat lui Catalin. Imi pare rau ca am facut-o de maniera asta, dar totul a avut legatura cu ceea ce el a postat anterior(numai OffTopic si la misto). De aici si pana la anumite insinuari pe care chiar nu doresc acum sa le evidentiez, pana la a fi facut fraierici, prost, etc... <span class='edit'>24 Oct 2008, 22:35:</span> QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 22:19) Ma gandeam ca daca treci pe un vehicul mai mic si care are si piste speciale, ai putea sa te misti chiar si mai repede. Si ai fi si deja obisnuit cu mersul pe 2 roti. Ia incearca sa vezi, ce parere ai avea? Eu ti-am raspuns sincer si la obiect exact cu scopul asta: Sa-ti demonstrez ca nu te intereseaza, ca nu dai doi bani pe ceea ce spun, ca pui intrebarile in modul acesta repetitiv doar pentru a irita si a inflama discutia. In felul asta speri tu sa-mi scape porumbei de genul celui cu care l-am deranjat pe Catalin, iar apoi sa bateti toti apa-n piua pe tema asta. De acum inainte imi rezerv dreptul de a nu-ti mai raspunde la nicio intrebare oricat de mult te-ai agita tu. Din pacate, trebuie sa recunosc esti de pe randul din fata. Ce-i corect... This post has been edited by Motociclist: 24 Oct 2008, 22:36 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
ady77 |
![]()
|
Asta ca sa respectam un pic cronologia:
QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:05) Cand bagi intr-o clasa cu copii supradotati unul mai putin dotat, incepe sa para ca si el ar fi dotat. Doar pare, pentru ca, de fapt, el se tine numai de glume, nu e deloc atent si nu pricepe nimic din ce se discuta. QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 21:43) QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:51) Chiar am vrut sa spun ca tu esti singurul care lipseste din configuratia clasei. Probabil ca vor mai fi si altii care se vor adauga numarului celor care doar par... <span class='edit'>24 Oct 2008, 20:53:</span> Uite cum se strang astia mici in coltul vesel. Hai, incepeti sa aruncati cu firimituri in aia din primele banci. ![]() QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 21:58) QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 21:59) Uitasem sa va anunt, dar copiii aia din ultimele banci mai vorbesc si urat. Nu trebuie bagati in seama. QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 22:07) |
--------------------
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 22:38) Si ce cuvant de-al meu te-a deranjat atat de tare incat sa ma faci: retard, fraierici, prost?! Si tu imi dai mie exemplu din ultimele patru pagini, cum ca as fi ala mai nenorocit de jigneste aiurea (oricum asta asteptati). Eu ti-am dat tie exemplu din primele patru pagini (doar ce-a scris Catalin, dar au mai fost si altii) si la cate pagini s-au scris aici, trebuie sa recunosti ca am asteptat ceva timp pana sa fiu si eu ceva mai direct. This post has been edited by Motociclist: 24 Oct 2008, 22:48 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 14:26 |