Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
azi pariu cu un coleg de servici
plecam de la firma amandoi in acelasi timp cu matizurile, el opreste la brancoveanu si ia metroul, eu continui sa imi rup gatul prin trafic, trebuia sa ajungem amandoi la piata romana, el cu metroul in 20 minute a ajuns, iar eu cu masticul rupandu-mi gatul cu o ora mai tarziu ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 24 Oct 2008, 23:49) Care e diferenta intre mai putin dotat si retard? Te ajut eu: RETÁRD I. (med.) stare a unei persoane a cărei dezvoltare este mai puțin evoluată decât a altora. Deci pur si simplu am folosit un sinonim al cuvintelor folosite de tine. Da, te-am jignit gratuit ca din pacate nu ma plateste nimeni ![]() This post has been edited by ady77: 24 Oct 2008, 22:52 |
--------------------
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 24 Oct 2008, 21:00) Tu de ce ti-ai luat Sandero si nu ti-ai luat Tico ? Pt. ca n-am cum sa încarc în el ce încarc în Sandero în ceea ce priveste portbagajul. Daca ar fi fost dupa placul meu mi-as fi luat LASTUN ca tot aceasi treaba face daca-i vorba sa ajungi de la "A" la "B". |
-------------------- |
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Oct 2008, 22:52) Care e diferenta intre mai putin dotat si retard? Te ajut eu: RETÁRD I. (med.) stare a unei persoane a cărei dezvoltare este mai puțin evoluată decât a altora. Deci pur si simplu am folosit un sinonim al cuvintelor folosite de tine. Da, te-am jignit gratuit ca din pacate nu ma plateste nimeni ![]() Dupa cum vezi tu lucrurile: Cand la scoala profesoara spune ca in clasa a VII-a A, are 30 de elevi, dintre care 7 sunt supradotati, iar 3 sunt mai putin dotati... Inseamna ca cei 3 sunt retardati? Eu vorbeam despre un colectiv din care fac parte atat copii supradotati cat si mai putin dotati. Ma indoiesc ca niste retardati ar fi fost lasati intr-o clasa normala asa cum am prezentat-o eu. Din puctul meu de vedere si chiar ceea ce am vrut sa reliefez este faptul ca pe unii nu-i intereseaza ce se discuta, ci doar sa faca misto, sa-i supere pe ceilalti. Ei sunt chiar foarte isteti, reusind sa deturneze tuturor atentia de la subiectele principale catre altele secundare, "mistocaresti". Sper ca ai inteles acum ce-am spus eu prin "mai putin dotat". ...Eu am inteles foarte bine ce-ai vrut sa spui atunci cand m-ai facut RETARD, FRAIERICI, PROST. This post has been edited by Motociclist: 24 Oct 2008, 23:18 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cosmin_2300 @ 24 Oct 2008, 22:42) Lu' ala chiar nu trebuie sa-i zica nimeni pe nume, se vede de la o posta ![]() QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 23:02) In bucuresti nu exista drumuri cu viteza minima. Eu nu-s de acord cu normalitatea asta.Si te asigur, mopedele pot fi conduse pe pista de biciclisti, desi ti se pare anormal. Eu cred ca ar fi o solutie de deplasare mai rapida. Ating viteza maxima in oras, sunt mai mici, au piste speciale, numai avantaje... In momentul in care acest drept devine legal, vor zburda mopedele pe trotuare de mama focului. Chiar daca uneori o mai tai si eu pe trotuar, nu mi-as dori sa vad pietoni alergati de mopede sau alte vehicule. Unde mai pui ca mai gasesti pe aceste alei zeci de masini parcate. This post has been edited by vis-a-vis: 25 Oct 2008, 00:07 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
LoganDeViteza |
![]()
|
![]() I Taut I Taw A Puddy Tat!!! Group: Banned Posts: 43 Joined: 2 February 07 ![]() |
va jucati ca oamenii mari...
![]() ![]() ![]() Da cum a reusit motoristul acesta sa intre la ruleta...ca vad ca mi l-ati luat cu temei ![]() |
--------------------
Dacia
GoLogan V6
2007 3.2 MPI
- CL 03 FLM v-as coase la gura cu sfoara..... vreau sa va doara!
Si eu!!! :) Cu dragoste, Sony! ;) |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cand stai intr-un grup de oameni, chiar daca esti cel mai bun dintre cei rai si nimeresti in alt grup cu alte apucaturi si conceptii, vei avea supriza sa constati ca adevarurile stiute pana atunci, nu mai sunt total valabile.
Eu sunt constient ca Motociclistu' a avut ceva de invatat din aceasta incursiune printre soferi (unii mai buni, altii mai prosti) si va proceda in consecinta... pentru ca il vad baiat destul de destupat, ca sa cred ca nu e destul de maleabil in a-si ajusta comportamentul in trafic si nu numai. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Motociclist @ 25 Oct 2008, 00:16) Dupa cum vezi tu lucrurile: Cand la scoala profesoara spune ca in clasa a VII-a A, are 30 de elevi, dintre care 7 sunt supradotati, iar 3 sunt mai putin dotati... Inseamna ca cei 3 sunt retardati? Eu vorbeam despre un colectiv din care fac parte atat copii supradotati cat si mai putin dotati. Ma indoiesc ca niste retardati ar fi fost lasati intr-o clasa normala asa cum am prezentat-o eu. Din puctul meu de vedere si chiar ceea ce am vrut sa reliefez este faptul ca pe unii nu-i intereseaza ce se discuta, ci doar sa faca misto, sa-i supere pe ceilalti. Ei sunt chiar foarte isteti, reusind sa deturneze tuturor atentia de la subiectele principale catre altele secundare, "mistocaresti". Sper ca ai inteles acum ce-am spus eu prin "mai putin dotat". ...Eu am inteles foarte bine ce-ai vrut sa spui atunci cand m-ai facut RETARD, FRAIERICI, PROST. Ce abureala ai in tine ![]() Deci: 1. Retard: daca unul e superdotat si altul e mai putin dotat, conform dexonline se cheama ca cel mai putin dotat e retard. 2. Fraierici: Te-am facut fraierici, dar trebuie sa apreciezi faptul ca nu te-am facut fraier ![]() 3. Prost: Chiar nu te-am facut, dar daca tu te-ai simtit nu e vina mea. This post has been edited by ady77: 25 Oct 2008, 08:42 |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Retard se numeste starea, omul aflat in aceasta stare se va numi retardat.
25 Oct 2008, 11:19: QUOTE(klaus @ 24 Oct 2008, 23:02) In bucuresti nu exista drumuri cu viteza minima. Si te asigur, mopedele pot fi conduse pe pista de biciclisti, desi ti se pare anormal. Eu cred ca ar fi o solutie de deplasare mai rapida. Ating viteza maxima in oras, sunt mai mici, au piste speciale, numai avantaje... DPDV legal da, insa incearca tu sa mergi cu 30-40 km/h pe petricani sau pe fundeni pe mijlocul benzii sa vedem cat mai traiesti. In plus, mopedurile nu au voie pe sectoarele de drum marcate cu interzis bicislistilor (DN1 de exemplu, incepand de la aeroportul baneasa) This post has been edited by einstein1984: 25 Oct 2008, 10:19 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
In primul rand pt. motociclist: am intrebat de posibilitatea de a merge cu mopedul pentru ca m-am gandit ca ai analizat si ce poti face TU pentru a te misca mai usor in trafic. Am inteles ca ai sfaturi pentru ce pot face ALTII, ma gandeam ca poate te gandisi si ce poti face tu.
Repet, la sfaturi pentru altii sta toata lumea bine (inclusiv soferii, mopedistii,pietonii etc), cand e vorba de persoana proprie incepe aplicarea sfaturilor altora sa fie cam incomoda. Legat de drumurile cu viteza minima, tin sa reamintesc ca motociclistul le-a invocat ca argument. Argument MINCINOS. QUOTE(vis-a-vis @ 25 Oct 2008, 01:06) In momentul in care acest drept devine legal, vor zburda mopedele pe trotuare de mama focului. Chiar daca uneori o mai tai si eu pe trotuar, nu mi-as dori sa vad pietoni alergati de mopede sau alte vehicule. Unde mai pui ca mai gasesti pe aceste alei zeci de masini parcate. In primul rand faci confuzie. Eu nu vorbesc de trotuar, eu vorbesc de pista de biciclete. Care nu e pe orice trotuar. Si pentru ca am observat si la domnul motociclist aceeasi lacuna legislativa, o sa-mi permit sa dau 2 citate din OUG 195/2002: QUOTE( OUG 195/2002 art. 6) 25. pista pentru biciclete - subdiviziunea partii carosabile, a trotuarului ori a acostamentului sau pista separata de drum, special amenajata, semnalizata si marcata corespunzator, destinata numai circulatiei bicicletelor si mopedelor; QUOTE(OUG 195/2002 art. 41 al. 3) (3) Daca un drum este prevazut cu o pista speciala destinata circulatiei bicicletelor, acestea, precum si mopedele vor fi conduse numai pe pista respectiva. Tampenia legislatorului roman este ca nu mentioneaza interdictia in cazul pistei aflate pe trotuar (ba chair conform definitiei de la art. 6 intra si cele de pe trotuar), dar asta e, legal mopedele sunt obligate sa circule pe pistele de biciclete. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ca tot veni vorba de tampenie: in jurul parcului IOR este amenajata pe trotuar o pista pentru biciclete. Foarte bine, primar gospodar Negoita asta! Numai ca pista are marcat si un sens de deplasare. Unic. Si cum politia comunitara nu vrea sa se ocupe de ceva mai serios (cum ar fi gasca din salajan de exemplu, sau de la minis, sau vanzatorii de prafuri din diham) sta si terorireaza prichindeii care indraznesc sa circule altfel decat in sens antitrigonometric. Bunaoara azi o saptamana, un zdrahon conunitar a scos unui pici seaua de la bicicleta si a aruncat-o peste gardul parcului. Ca nu respecta sensul.
Asta in dreptul statiei troleului 94 care nu mai venise de 45 minute (ca sa nu fiu off topic). |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 13:46) In primul rand pt. motociclist: am intrebat de posibilitatea de a merge cu mopedul pentru ca m-am gandit ca ai analizat si ce poti face TU pentru a te misca mai usor in trafic. Am inteles ca ai sfaturi pentru ce pot face ALTII, ma gandeam ca poate te gandisi si ce poti face tu. Repet, la sfaturi pentru altii sta toata lumea bine (inclusiv soferii, mopedistii,pietonii etc), cand e vorba de persoana proprie incepe aplicarea sfaturilor altora sa fie cam incomoda. Legat de drumurile cu viteza minima, tin sa reamintesc ca motociclistul le-a invocat ca argument. Argument MINCINOS. In primul rand faci confuzie. Eu nu vorbesc de trotuar, eu vorbesc de pista de biciclete. Care nu e pe orice trotuar. Si pentru ca am observat si la domnul motociclist aceeasi lacuna legislativa, o sa-mi permit sa dau 2 citate din OUG 195/2002: Tampenia legislatorului roman este ca nu mentioneaza interdictia in cazul pistei aflate pe trotuar (ba chair conform definitiei de la art. 6 intra si cele de pe trotuar), dar asta e, legal mopedele sunt obligate sa circule pe pistele de biciclete. Pentru domnul Klaus, care ma face MINCINOS, ca sa fie si el in ton cu ceilalti care m-au facut RETARD, FRAIERICI, PROST (ma bucura enorm faptul ca va aratati adevarata fata, aratati exact cum sunteti in realitate, ca pana cum sunt sigur ca i-ati pacalit pe multi in mediul asta virtual): Am spus ca merg la munca in afara orasului si ca un MOPED, datorita vitezei maxime constructive, nu m-ar ajuta in acest caz, pentru ca n-as avea dreptul sa circul cu el acolo unde am nevoie. Acum, ca tot ai o noua fixatie cu MOPEDUL, iar eu nu stiu legea si-mi permit sa te contrazic aiurea, iti voi da un singur exemplu din OUG: Sectiunea a 4-a: CIRCULATIA PE AUTOSTRAZI Art.74. - (1) Pe autostrazi este interzisa circulatia pietonilor, a autovehiculelor cu gabarite sau mase depasite fara autorizatie speciala de transport eliberata de administratorul drumului public conform reglementarilor in vigoare, a vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor, a vehiculelor trase sau impinse cu mana, a bicicletelor SI MOPEDELOR, a tractoarelor si masinilor autopropulsate pentru lucrari agricole, PRECUM SI A VEHICULELOR CARE, PRIN CONSTRUCTIE SAU DIN ALTE CAUZE, NU POT DEPASI VITEZA DE 50KM/H. Acum, te rog sa-mi explici si mie fraza asta: "Legat de drumurile cu viteza minima, tin sa reamintesc ca motociclistul le-a invocat ca argument. Argument MINCINOS." Ai idee cam care este viteza maxima a unui moped? This post has been edited by Motociclist: 25 Oct 2008, 16:01 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mergi cu RATB-ul pe autostrada in fiecare zi?
This post has been edited by klaus: 25 Oct 2008, 17:29 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 14:46) In primul rand faci confuzie. Eu nu vorbesc de trotuar, eu vorbesc de pista de biciclete. Care nu e pe orice trotuar. Zici ca esti lelea Floarea care le stie ea pe toate Si pentru ca am observat si la domnul motociclist aceeasi lacuna legislativa, o sa-mi permit sa dau 2 citate din OUG 195/2002: Tampenia legislatorului roman este ca nu mentioneaza interdictia in cazul pistei aflate pe trotuar (ba chair conform definitiei de la art. 6 intra si cele de pe trotuar), dar asta e, legal mopedele sunt obligate sa circule pe pistele de biciclete. ![]() Mai omule, tu pe ce lume traiesti? Alea-s piste de biciclete? Iti spun in calitate de biciclist acum, ca sunt un fel de chielea sulii, facute asa, doar sa fim si noi o capitala europeana, nu mai zic ca pedestrii mai calca sau circula inconstient sau nu pe aceste piste, ca sunt facute pe trotuar. Daca s-ar circula legal cu mopedele p-acolo, ar fi o totala nebunie sa vezi cum trec cu 30-40 la ora pe langa copii mici, care... nu prea stiu ei ce-i legal sau nu pe lumea asta si mai sar si ei pe pista, ca deh, e colorata... Asa ca mai las-o-n lacuna mea, ca nu totu-i ca-n carti. This post has been edited by vis-a-vis: 25 Oct 2008, 17:35 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 17:19) ![]() Mai bine raspunde-mi la intrebare: Ai idee cat prinde la ora un moped? Exista sau nu limita minima de viteza pe autostrada? Ai voie cu mopedul pe autostrada? ...Ai deviat imediat de la post-ul anterior. O sa am eu mare grija sa ti-l reamintesc de fiecare data. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Vis-a-vis, eu am citat din lege. Si alea asta sunt: piste de biciclisti.
Ca pietonii circula pe ele... Asa si altii vor neaparat sa mearga pe autostrada ceea ce ar fi impediment sa mearga cu mopedul (ca de, nu prinde 50 ci maxim 45), cand ar putea bine-mersi sa mearga pe drumuri nationale, ca nu te obliga nimeni sa mergi pe autostrada. Invocarea de astfel de argumente sunt doar motivatii care mai de care. Dar pretentiile ca altii sa faca mai stiu eu cum exista garla. Repet: Eu va recomand sa faceti, de ce nu faceti ca ar fi bine sa faceti cum zic eu etc. Cand e vorba sa fac eu cum ma sfatuiesc altii (evident, la fel de binevoitor si competent cum am sfatuit eu pe altii) incepem sa gasim motivatii. Motivatiile noastre le intelegem, ni-s clare, motivatiile altora nu le intelegem nici daca ne sunt explicate ca pentru gradinita. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 13:46) In primul rand pt. motociclist: am intrebat de posibilitatea de a merge cu mopedul pentru ca m-am gandit ca ai analizat si ce poti face TU pentru a te misca mai usor in trafic. Am inteles ca ai sfaturi pentru ce pot face ALTII, ma gandeam ca poate te gandisi si ce poti face tu. Repet, la sfaturi pentru altii sta toata lumea bine (inclusiv soferii, mopedistii,pietonii etc), cand e vorba de persoana proprie incepe aplicarea sfaturilor altora sa fie cam incomoda. Legat de drumurile cu viteza minima, tin sa reamintesc ca motociclistul le-a invocat ca argument. Argument MINCINOS. In primul rand faci confuzie. Eu nu vorbesc de trotuar, eu vorbesc de pista de biciclete. Care nu e pe orice trotuar. Si pentru ca am observat si la domnul motociclist aceeasi lacuna legislativa, o sa-mi permit sa dau 2 citate din OUG 195/2002: Tampenia legislatorului roman este ca nu mentioneaza interdictia in cazul pistei aflate pe trotuar (ba chair conform definitiei de la art. 6 intra si cele de pe trotuar), dar asta e, legal mopedele sunt obligate sa circule pe pistele de biciclete. Hai sa nu trecem peste post-ul asta in care m-ai facut mincinos... Iar eu ti-am raspuns si ti-am pus si o intrebare dupa ce te-am rugat sa-mi explici o fraza. Poate acum ma vei lamuri... RASPUNSUL MEU: Pentru domnul Klaus, care ma face MINCINOS, ca sa fie si el in ton cu ceilalti care m-au facut RETARD, FRAIERICI, PROST (ma bucura enorm faptul ca va aratati adevarata fata, aratati exact cum sunteti in realitate, ca pana cum sunt sigur ca i-ati pacalit pe multi in mediul asta virtual): Am spus ca merg la munca in afara orasului si ca un MOPED, datorita vitezei maxime constructive, nu m-ar ajuta in acest caz, pentru ca n-as avea dreptul sa circul cu el acolo unde am nevoie. Acum, ca tot ai o noua fixatie cu MOPEDUL, iar eu nu stiu legea si-mi permit sa te contrazic aiurea, iti voi da un singur exemplu din OUG: Sectiunea a 4-a: CIRCULATIA PE AUTOSTRAZI Art.74. - (1) Pe autostrazi este interzisa circulatia pietonilor, a autovehiculelor cu gabarite sau mase depasite fara autorizatie speciala de transport eliberata de administratorul drumului public conform reglementarilor in vigoare, a vehiculelor cu tractiune animala, a animalelor, a vehiculelor trase sau impinse cu mana, a bicicletelor SI MOPEDELOR, a tractoarelor si masinilor autopropulsate pentru lucrari agricole, PRECUM SI A VEHICULELOR CARE, PRIN CONSTRUCTIE SAU DIN ALTE CAUZE, NU POT DEPASI VITEZA DE 50KM/H. Acum, te rog sa-mi explici si mie fraza asta: "Legat de drumurile cu viteza minima, tin sa reamintesc ca motociclistul le-a invocat ca argument. Argument MINCINOS." Ai idee cam care este viteza maxima a unui moped? This post has been edited by Motociclist: 25 Oct 2008, 18:00 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Am mentionat, ca in bucuresti nu sunt drumuri cu limita minima de viteza.
In al doilea rand, nu te obliga nimeni sa mergi pe autostrada. In orice localitate de langa autostrada se poate ajunge pe drum national. Este optiunea ta sa mergi pe autostrada, nu te obliga nimeni. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 18:09) Am mentionat, ca in bucuresti nu sunt drumuri cu limita minima de viteza. In al doilea rand, nu te obliga nimeni sa mergi pe autostrada. In orice localitate de langa autostrada se poate ajunge pe drum national. Este optiunea ta sa mergi pe autostrada, nu te obliga nimeni. O sucesti dupa bunul plac, dar ai pretentia ca ceilalti sa-ti raspunda numai la obiect, fara a se folosi de subterfugii. ![]() ...Oricum esti foarte abil, ca doar de-aia stai in prima banca. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Pai ce, sugestiile tale nu au fost dupa bunul tau plac?
Eu n-as avea voie? De ce? Iar legat de autostrada imi mentin parerea, ai invocat-o ca sa dai impresia de imposibilitate obiectiva de a utiliza mopedul, dar de fapt poti utiliza bine mersi pe drumurile nationale adiacente, deci se poate, vointa lipseste. Asa si cu automobilistii, pot sa ia cate 1-2 colegi, pot merge cu rtab dar, asa cum tu gasesti motivatii sa nu mergi cu mopedul, asa si ei gasesc motivatii sa nu faca acele lucruri. Legate de realitate, sau de confort, sau de mai stiu eu ce. Am fost clar acum? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
Eu zic asa, daca tot platesc la stat impozite, taxe, rovigniete, asigurari, taxa de drum in benzina etc ma P.punct.S pe el de autobuz.Sa mearga cine vrea cu el, eu ma duc cu masina si dupa paine la ABC-ul din colt sa fie clar.
Poate o sa fie oameni care spun ca sunt taran sau nu am respect fata de natura, raspuns MI SE RUPE. Dai un ban da stau in fata si nu ma duc pe unde vrea soferu si cand vrea soferu de autobuz, cu toti cei care au apometre si de aceeea cred ca fac economie la apa. Va salut (din masina) |
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 18:32) Pai ce, sugestiile tale nu au fost dupa bunul tau plac? Eu n-as avea voie? De ce? Iar legat de autostrada imi mentin parerea, ai invocat-o ca sa dai impresia de imposibilitate obiectiva de a utiliza mopedul, dar de fapt poti utiliza bine mersi pe drumurile nationale adiacente, deci se poate, vointa lipseste. Asa si cu automobilistii, pot sa ia cate 1-2 colegi, pot merge cu rtab dar, asa cum tu gasesti motivatii sa nu mergi cu mopedul, asa si ei gasesc motivatii sa nu faca acele lucruri. Legate de realitate sau de confort, sau de mai stiu eu ce. Am fost clar acum? Klaus, macar recunoaste ca ocupati mai mult spatiu in trafic si ma calmez. Ca tot vad ca a aparut pe aici si blak2008, tin sa-i spun ca intr-adevar eu sunt categoria"A" de pe motociclism.ro. Din pacate nu pot da PM, pentru ca n-am destule post-uri ![]() |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
Recunosc, daca si tu recunosti ca motocicleta nu e conceputa pentru deplasarea prin oras, ci pentru alte tipuri de deplasari.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 18:37) Recunosc, daca si tu recunosti ca motocicleta nu e conceputa pentru deplasarea prin oras, ci pentru alte tipuri de deplasari. Recunosc ca anumite tipuri de motociclete nu sunt destinate deplasarii prin oras. Tu recunosti ca absolut orice masina ocupa mai mult spatiu decat o motocicleta? |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
klaus |
![]()
|
nu pot recunoate asa ceva, pentru ca smartul de ex. e mai mic decat unele motociclete. Cel putin pe lungime
Si oricum ar fi dificil sa recunosc cea obiectiv. Aia e o stare de fapt, fie ca recunosc sau nu. Asa si cu probleme motocicltelelor in deplasarea prin oras. Ele exista fie ca recunosti sau nu. Conteaza prea putin ce recunoastem noi. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 25 Oct 2008, 18:44) nu pot recunoate asa ceva, pentru ca smartul de ex. e mai mic decat unele motociclete. Cel putin pe lungime Si oricum ar fi dificil sa recunosc cea obiectiv. Aia e o stare de fapt, fie ca recunosc sau nu. Asa si cu probleme motocicltelelor in deplasarea prin oras. Ele exista fie ca recunosti sau nu. Conteaza prea putin ce recunoastem noi. PUNCT?! |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 12:42 |