Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acu' sa nu spui ca ne tai din salariu ca nu am facut norma de posturi
![]() |
--------------------
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Am stat ieri 30 de minute in statie la tramvai. Cand ma sui, plin de aurolaci si tigani, culmea toate geamurile erau blocate, intra aer doar cand deschidea usile in statie. Iar cand plec la serviciu linia de tramvai este blocata de catre masini...chiar daca linia este suspendata, pacat ca nu are gardulete ca la 41. Vb de tramvaiul 11 ghencea - piata sudului.
Iar cine spune ca rar vezi cate unu care asculta manele la telefon....inseamna ca rar merge el cu ratb-ul. Eu merg des si cu 385 si de fiecare data cand ma sui in acest autobuz , de fiecare data e cate unu care sta si asculta salam (cea mai noua melodie) si adrian( melodie adusa special de la Roma). Ca sa nu mai zic de animalele care se inghesuie ca disperatele sa urce , atunci cand ajunge ratb-ul in statie, nu tin cont de nimic, se imping, dau cu coatele, alearga sa ocupe un loc. Cine spune sa mergem cu ratb-ul ca este mai bine....cred ca el sigur nu merge cu ratb-ul....Iar despre hoti...se fura e adevarat, dar cum noi romanii suntem niste lasi si stam si ne uitam de fiecare data nepasatori, vom fi furati in continuare pentru ca meritam...daca lumea ar fi mai unita nu ar mai exista tigani care sa ne fure pe ratb. |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Chiar, ca uitasem. Cum a ramas pana la urma?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai treaba a ramas... in picioare
![]() post-17051-1225443753.jpg post-17051-1225443766.jpg This post has been edited by vis-a-vis: 1 Nov 2008, 02:43 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Super jmecher....bravo lui
![]() |
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt in stare sa evite un accident sau o greseala a altor soferi si se tin de smecherii. No comment... asemenea lucruri nu se fac pe strazile publice.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(Radduu @ 1 Nov 2008, 10:59) Acum va deranjeaza un nebun pe motocicleta dar acum 10000 de ani cand nebunul ala a iesit singur din pestera cu un bat ascutit in mana si-a omorat un mamut va placut.Daca absolut toata populatia ar avea mentalitati de gospodine blajine in doua trei generatii am disparea!Asa ca procentual vorbind la suta de locuitori avem din toate categoriile exact atatia cati trebuie. Am luat seama masinilor in week end si rare sunt masinile cu doua sau trei persoane iar cu cinci persoane in masina nici vorba.Si am mai luat seama masinilor parcate in fata blocului meu care zilnic pleaca si vin in parcare intr-o veselie dar in week end stau nemiscate in majoritate. |
--------------------
a
b
c
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Crocodilii nu sunt animale "indraznete", ci mai mult calculate.
Si totusi supravietuiesc de vreo 250 milioane de ani. Multe mamifere indraznete (in special feline) nu au reusit sa supravietuiasca nici macar 1 milion de ani... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sefu' raportez cu supunere eu am vrut sa postez ceva asa sa se vada ca am intrat in randul lupilor moralisti si pacifisti dar dumneavoastra mi-ati dat peste cap teoria si trebuie sa recunosc ca aveti dreptate.Dar totusi nu cred ca veti scapa asa usor cu teoria aia caci verii mei sacalii vor aparea imediat adulmecand teoria gata sa o sfasie.
|
--------------------
a
b
c
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nu-i nimic, am si teorii cu mongolii/hunii/alte popoare migratoare fata de alte popoare mai stabile si mult mai numeroase (indieni, chinezi, iraninin, d-astia...).
Nu intotdeauna cei indrazneti sunt supravietuitori, tocmai pentru ca-si asuma uneori mai multe riscuri decat e plapuma. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Radduu |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa e ca daca pica sub rotile unei masini (din cauza unei pete de ulei - ca doar la cat e de bun, n-ar avea alt motiv - pe care "normal" ca tot un conservar a facut-o), ii luau soferului familia la omorat pe forumul dedicat? Casti in gura, pompe-n ceafa, vii, decedati... Cam tot ce-a prins viata de la soparla-ncoace...
Nu inteleg de ce nu se duce oligofrenul la ta-su pe tarla sa se rupa-n basini si tine mortis sa nenoroceasca vreun nevinovat pe un drum public. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(bulan @ 1 Nov 2008, 16:57) Acum va deranjeaza un nebun pe motocicleta dar acum 10000 de ani cand nebunul ala a iesit singur din pestera cu un bat ascutit in mana si-a omorat un mamut va placut.Daca absolut toata populatia ar avea mentalitati de gospodine blajine in doua trei generatii am disparea!Asa ca procentual vorbind la suta de locuitori avem din toate categoriile exact atatia cati trebuie. Aia cu pestera se cheama progres, asta cu pozele se cheama circ. E o diferenta. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Bune-s unele femei, (mai ales cele la care nu putem "ajunge") dar cand ajungem sa le vedem conducand motociclete... se schimba mult datele problemei...
True or not ? Stiu ca sunt multi frustrati pe aici... d-aia am postat mesajul de mai sus... This post has been edited by Flamingo: 2 Nov 2008, 20:36 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si aia cu scrumu ,numai soferi fumeaza pietoni sunt cuminti mancaiar purici ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 2 Nov 2008, 19:27) Bune-s unele femei, (mai ales cele la care nu putem "ajunge") dar cand ajungem sa le vedem conducand motociclete... se schimba mult datele problemei... La o femeie cu motocicleta, îi plîng de mila. Aia trebuie sa fie disperata rau ca recurge la motocicleta deoarece înseamna ca asta e singurul lucru tare ce-l simte într-e picioare ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(EinarN @ 2 Nov 2008, 20:38) La o femeie cu motocicleta, îi plîng de mila. Aia trebuie sa fie disperata rau ca recurge la motocicleta deoarece înseamna ca asta e singurul lucru tare ce-l simte într-e picioare ![]() ![]() ![]() ![]() Corect... Nu ca altele care simt intre picioare din cand in cand facaletul, telul sau mai stiu eu ce "scula" de bucatarie. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E mic de statura, dar exact asta il excita.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
![]() Daca tot ati facut acest lucru, va voi spune eu cum sta treaba cu poza aia: ...I-am vazut pe unii conducandu-si masinile vorbind la telefon sau cu ochii la casetofon si fara centura de siguranta pusa. Mi se pare la fel de periculos in ambele cazuri. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
xcss |
![]()
|
Hai fii serios...
|
--------------------
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 2 Nov 2008, 22:04) Sunt serios... Iti spun sigur ca la mai mult de 60km/h nu mai poti sta in picioare pe saua motocicletei. -Daca tu mergi regulamentar, iar eu intru frontal in conserva ta cu 60km/h, pentru ca mergeam pe saua motorului, ma gandesc ca tu s-ar putea sa scapi chiar nevatamat, iar eu mor de idiot ce-am fost. -Daca eu merg regulamentar, iar tu intri frontal cu conserva in motoreta mea, pentru ca erai cu gandul la aia din telefon si cu ochii la casetofon(sa-l dai pe Carcotasi), ma gandesc ca tot tu scapi nevatamat, iar eu mor si de data asta, de idiot ce-ai fost. |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
xcss |
![]()
|
In primul rand, ar fi de dorit sa nu ne tragem de sireturi chiar in halul asta. In al doilea, calculeaza distanta dintre tine in picioare pe sa si ghidon, si dintre picioarele soferului care se uita la casetofon si pedale. In al treilea, persoane cu postari de genul celei pe care ai comis-o ma fac sa ma gandesc de 2 ori daca motociclistii chiar merita respectul meu in trafic, desi il primesc. Fi-mi-ar conserva a dreq...
|
--------------------
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 2 Nov 2008, 22:18) In primul rand, ar fi de dorit sa nu ne tragem de sireturi chiar in halul asta. In al doilea, calculeaza distanta dintre tine in picioare pe sa si ghidon, si dintre picioarele soferului care se uita la casetofon si pedale. In al treilea, persoane cu postari de genul celei pe care ai comis-o ma fac sa ma gandesc de 2 ori daca motociclistii chiar merita respectul meu in trafic, desi il primesc. Fi-mi-ar conserva a dreq... ![]() ...Interpretezi gresit niste situatii ipotetice, luandu-le personal. GRAV! Ca sa intelegi lucrurile... Eu de acolo, de pe sa, nu fac decat sa departez picioarele si ajung imediat calare pe motor si cu mainile pe ghidon. Sa stii ca nu te lasi intai pe vine, apoi pui un picior pe o scarita si la fel pe cealalta. Intelegi gresit lucrurile... De fapt, nu stiu de ce ma mir, ca doar m-ai luat cu tras de sireturi si postari comise. Crezi ce vrei! |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
xcss |
![]()
|
Mai citeste ce, si mai ales cum ai scris. Si reconsidera macar modul de formulare. Eram chitit sa-ti argumentez logic ca situatia motociclistului mergand in picioare pe sa este, totusi, marginal mai periculoasa, dar vad ca nu prea are rost.
Si ca sa iti explic mai clar, eu nu m-am referit cu diverse apelative la mijlocul locomotor pe care il intrebuintezi, nici nu am folosit persoana a 2-a singular pentru o argumentatie generala - chiar daca nu imi era adresata personal, oratoria de nivel minim ar trebui sa ne invete sa evitam astfel de exprimari... hm... indoielnice. |
--------------------
-
-
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Motociclist, adica dureaza mai putin sa puna frana un motociclist aflat in picioare pe sa, decat un sofer? Mi se pare greu de crezut. Acum depinde si cat de atent este soferul.
|
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
de unde sa puna motociclustu frana?
daca are chef sa stea pe sa.....o sa stea nu peste mult timp fix pt eternitate..... si motocicleta e un mijloc de transport dar nu de a te da cocos..... azi unu m-a depasit la semafor pe contrasens, dand semnal dreapta sa se bage in fata mea...ei bine....am plecat mai tare, numai sa nu il las. uitandu-ma in oglinzi am observat ca tot acolo a ramas pentru ca cel putin urmatoarele 4 masini dupa mine la fel au facut.....dasta sunt privit f prost motociclistii... alt caz...mergeam cu cineva pe autostrada(nu eu la volan) cu 180km/h si trece un motociclist pe langa noi . trecand cu viteza ziceai ca noi stam, la cat de repede a trecut.....cat o fi avut? 230 pe putin..... |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 06:49 |