Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Kruger @ 4 Nov 2008, 15:10) Am vazut din ce in ce mai multe scutere cu muzica pe ele. Majoritatea canta manele, si in unele cazuri e vorba chiar de sisteme audio care suna bine. Nu-mi dau seama cum alimenteaza ei sculele audio auto de 12v la cei 6v ai scuterului, cum se monteaza boxele, etc etc. Stie cineva amanunte ? Sub sha mai ai loc de inca 2-3 baterii care au cam 15 x 10 cm fiecare, deci greu nu este. Altii isi monteaza statii de amplificare. Ma rog, idei sunt multe, bani sa fie... Dar lasa asta, eu i-am vazut mai nou pe pokemonii din cartier cu mii de lumini in plus montate pe scuter.. de zici ca-s OZN-uri... Partea buna este ca se fac vazuti mai bine... partea proasta e ca nu mai sti daca sunt scutere sau firme luminoase. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stiu eu amanunte. Scuterul are 12 V.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, asa e. Scuterele in 4 timpi sunt pe 12 volti, nu ? Sau nu are legatura in cati timpi sunt ?
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.688 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu are legatura, ca toate au sistem electric pe 12 v. Nu de alta, dar au si demaror si la 6V era curentul prea mare.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Motociclist |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 October 08 ![]() |
QUOTE(adip @ 4 Nov 2008, 13:18) Stai calm ninja, de ce te-ai atacat asa? Ia frumos un scaunel, asaza-te linistit la locul tau, fiindca probabil iti tremura picioarele de la ambreiajul de la scuter, si mai citeste o data ce am scris. De unde anume ai tras tu concluzia ca m-am referit la toti motociclistii? Cat despre fenomen, la care te referi? La fenomenele care ambaleaza mobrele ca imbecilii printre blocuri? Vreau sa stiu si eu cati motociclisti din Romania merg cu 50-60 in oras, 80-90 in afara localitatii, si 130 pe autostrada. Cati? Ia zi, poate 0.0002%? "Vreau sa stiu si eu cati motociclisti din Romania merg cu 50-60 in oras, 80-90 in afara localitatii, si 130 pe autostrada. Cati? Ia zi, poate 0.0002%?" Eu vreau sa stiu, cati soferi fac lucrul asta... This post has been edited by Motociclist: 4 Nov 2008, 17:51 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Cam de 1000 ori mai multi
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crãpa-le-ar Domnul ficaşii
ªi setea ogoi-le-ar cu venin, Cãci n-au pãreche-n lume blestemaşii Crîºmarii care toarnã apã-n vin ! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 5 Nov 2008, 02:51) "Vreau sa stiu si eu cati motociclisti din Romania merg cu 50-60 in oras, 80-90 in afara localitatii, si 130 pe autostrada. Cati? Ia zi, poate 0.0002%?" Pai mai, soferii sunt protejati de tablele alea nenorocite, unii mai au si niste airbag-uri, s.a.m.d.! Voi ce aveti sa va protejeze, mai nenica? Nu vezi ca nici macar nu prea gandesti inainte de a da pe gura asemenea comparatii? Deci voi, motociclistii, ii dati in goarna fiindca si soferii fac la fel, nu?Eu vreau sa stiu, cati soferi fac lucrul asta... Ma, deci pe bune, nu am nimic personal cu motociclistii, am prieteni, cunoscuti, chiar un var motociclist, dar multi dintre voi nu aveti nici cea mai mica notiune de conducere preventiva sau auto-conservare. Imi pare rau ca ti-o zic, dar impresia mea asta e. Cat timp va mascati inconstienta in spatele unor raspunsuri de genul asta, o sa se tot intample tragedii pe sosele. Asfalt uscat, pe pista! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
einstein1984 |
![]()
|
Probabil ca auto-conservare dupa tine ar insemna sa renunte la motociclete si sa conduca conserve, nu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 4 Nov 2008, 17:51) "Vreau sa stiu si eu cati motociclisti din Romania merg cu 50-60 in oras, 80-90 in afara localitatii, si 130 pe autostrada. Cati? Ia zi, poate 0.0002%?" Eu vreau sa stiu, cati soferi fac lucrul asta... Ca de obicei la romani daca unul nu respecta legea, nu trebuie sa o respectam nici noi. Intotdeauna ne intereseaza ce face celalalt: "Dar ala cum a facut? Si nu a patit nimic? Mie de ce mi-a dat amenda si lui nu?" Romania, frumoasa tara pacat ca-i locuita. In alta ordine de idei eu vreau sa stiu cum de ai putut sa ii iei apararea unui inconstient care merge in picioare pe motocicleta? Sau esti si tu unul dintre cei care fac acest lucru? |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Motociclist @ 2 Nov 2008, 21:55) ![]() Daca tot ati facut acest lucru, va voi spune eu cum sta treaba cu poza aia: ...I-am vazut pe unii conducandu-si masinile vorbind la telefon sau cu ochii la casetofon si fara centura de siguranta pusa. Mi se pare la fel de periculos in ambele cazuri. QUOTE(Motociclist @ 2 Nov 2008, 22:14) Sunt serios... Iti spun sigur ca la mai mult de 60km/h nu mai poti sta in picioare pe saua motocicletei. -Daca tu mergi regulamentar, iar eu intru frontal in conserva ta cu 60km/h, pentru ca mergeam pe saua motorului, ma gandesc ca tu s-ar putea sa scapi chiar nevatamat, iar eu mor de idiot ce-am fost. -Daca eu merg regulamentar, iar tu intri frontal cu conserva in motoreta mea, pentru ca erai cu gandul la aia din telefon si cu ochii la casetofon(sa-l dai pe Carcotasi), ma gandesc ca tot tu scapi nevatamat, iar eu mor si de data asta, de idiot ce-ai fost. QUOTE(Motociclist @ 2 Nov 2008, 22:30) ![]() ...Interpretezi gresit niste situatii ipotetice, luandu-le personal. GRAV! Ca sa intelegi lucrurile... Eu de acolo, de pe sa, nu fac decat sa departez picioarele si ajung imediat calare pe motor si cu mainile pe ghidon. Sa stii ca nu te lasi intai pe vine, apoi pui un picior pe o scarita si la fel pe cealalta. Intelegi gresit lucrurile... De fapt, nu stiu de ce ma mir, ca doar m-ai luat cu tras de sireturi si postari comise. Crezi ce vrei! Efortul de a combate cu argumente de bun simt asa o logica primitiva, devine inutil. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 5 Nov 2008, 09:22) Ca de obicei la romani daca unul nu respecta legea, nu trebuie sa o respectam nici noi. Intotdeauna ne intereseaza ce face celalalt: "Dar ala cum a facut? Si nu a patit nimic? Mie de ce mi-a dat amenda si lui nu?" Romania, frumoasa tara pacat ca-i locuita. In alta ordine de idei eu vreau sa stiu cum de ai putut sa ii iei apararea unui inconstient care merge in picioare pe motocicleta? Sau esti si tu unul dintre cei care fac acest lucru? Adip s-a uitat in ograda altuia inainte de a se uita in ograda proprie, asa ca tot ce ai spus i se aplica mai intai lui... Ti s-a parut ca i-am luat apararea??? Voi aveti mari probleme in a interpreta ce scriu unii pe aici... 5 Nov 2008, 10:01: QUOTE(Victoras2001 @ 5 Nov 2008, 09:40) PRIMITIV... Multumesc! Decat glume proaste, mai bine idei primitive. This post has been edited by Motociclist: 5 Nov 2008, 10:01 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@Motociclist - stai usurel, ca n-ai dreptate.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
einstein1984 |
![]()
|
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(adip @ 4 Nov 2008, 23:48) Pai mai, soferii sunt protejati de tablele alea nenorocite, unii mai au si niste airbag-uri, s.a.m.d.! Voi ce aveti sa va protejeze, mai nenica? Nu vezi ca nici macar nu prea gandesti inainte de a da pe gura asemenea comparatii? Deci voi, motociclistii, ii dati in goarna fiindca si soferii fac la fel, nu? Ma, deci pe bune, nu am nimic personal cu motociclistii, am prieteni, cunoscuti, chiar un var motociclist, dar multi dintre voi nu aveti nici cea mai mica notiune de conducere preventiva sau auto-conservare. Imi pare rau ca ti-o zic, dar impresia mea asta e. Cat timp va mascati inconstienta in spatele unor raspunsuri de genul asta, o sa se tot intample tragedii pe sosele. Asfalt uscat, pe pista! La ce idei aveti... Chiar n-ar avea rost sa va mai explic ca, o motocicleta ajunge mult mai repede la VITEZA REGULAMENTARA decat o masina. Normal ca atunci cand vezi ca plec de pe loc mai repede decat tine, te gandesti ca sigur merg si cu viteza, dar nu este asa. In realitate nu este vorba decat despre timpii de reactie care sunt altii pe motocicleta, macar in ceea ce priveste plecatul de pe loc si franatul. Oricum, mi-a placut faza aia care a sunat ceva de genul: Noi avem voie sa incalcam Legea, pentru ca suntem protejati de table si airbag-uri("...soferii sunt protejati de tablele alea nenorocite, unii mai au si niste airbag-uri, s.a.m.d.!")... This post has been edited by Motociclist: 5 Nov 2008, 11:35 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Motociclist - pentru demaraj e adevarat, pentru frinare nu.
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Desigur, dupa ce plecati ca din pusca la semafor, cand ajungeti la 50 km/h (in vreo 3 secunde, cred), puneti frana si va stabilizati la acea viteza. Vorbesti de parca noi n-am vazut in viata noastra motociclisti pe drum, nu te supara...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(os @ 5 Nov 2008, 10:11) O fi inertia mai mare in cazul unei motociclete? <span class='edit'>5 Nov 2008, 10:20:</span> QUOTE(xcss @ 5 Nov 2008, 10:11) Desigur, dupa ce plecati ca din pusca la semafor, cand ajungeti la 50 km/h (in vreo 3 secunde, cred), puneti frana si va stabilizati la acea viteza. Vorbesti de parca noi n-am vazut in viata noastra motociclisti pe drum, nu te supara... Nu inteleg ce vrei sa spui... Plec repede si ma opresc repede. ...Daca eu demarez mai repede decat o masina, ajungand la 50km/h inaintea ei, este normal sa ajung inaintea ei si la STOP. Dar lucrul asta nu inseamna ca am mers peste viteza regulamentara. This post has been edited by Motociclist: 5 Nov 2008, 10:24 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Poftim!
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
xcss |
![]()
|
Eu nu contest nici ca demarezi mai repede, nici ca ajungi mai repede la stop. Spuneam doar ca imi vine greu sa cred ca, beneficiind de un astfel de demaraj, un motociclist se rezuma la a merge cu viteza legala de fiecare data. E in natura umana, recuonsc ca si eu as fi oarecum frustrat sa ajung cat ai clipi la 50 si apoi... hooo cu tata... Plus ca asa nu cred ca apucati sa schimbati mai sus de a 2-a...
![]() This post has been edited by xcss: 5 Nov 2008, 10:28 |
--------------------
-
-
|
|
Motociclist |
![]()
|
|
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
Motociclist |
![]()
|
QUOTE(xcss @ 5 Nov 2008, 10:27) Eu nu contest nici ca demarezi mai repede, nici ca ajungi mai repede la stop. Spuneam doar ca imi vine greu sa cred ca, beneficiind de un astfel de demaraj, un motociclist se rezuma la a merge cu viteza legala de fiecare data. E in natura umana, recuonsc ca si eu as fi oarecum frustrat sa ajung cat ai clipi la 50 si apoi... hooo cu tata... Plus ca asa nu cred ca apucati sa schimbati mai sus de a 2-a... ![]() Aia cu "natura umana" mi-a placut. Macar am ajuns la un consens si anume ca toti suntem manati de aceleasi instincte, cel putin atunci cand ni se da puterea pe mana( in cazul nostru, caii putere). ![]() <span class='edit'>5 Nov 2008, 10:38:</span> QUOTE(Victoras2001 @ 5 Nov 2008, 10:36) Pentru a purta o discutie elevata iti trebuie un partener pe masura ![]() Tu personal atragi caterinca prin modul pueril in care privesti si comentezi lucrurile. Daca n-ai partener pe masura, nu mai dialoga. Uita acest Topic! ![]() This post has been edited by Motociclist: 5 Nov 2008, 10:38 |
--------------------
motocicleta
1000cc
1900
- la vedere
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
O sa ma gandesc serios la propunerea ta.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
xcss |
![]()
|
Si atunci nu strici motoru' mergand cu viteza legala?
![]() ![]() Ca o linie generala, eu, impreuna cu majoritatea "conservarilor" ![]() This post has been edited by xcss: 5 Nov 2008, 10:43 |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
A mea merge lejer cu a 5-a la 40 la ora. Si daca e liber merg cam cu 60 la ora prin oras. Asa m-am obisnuit si cu masina, mi se pare o viteza decenta si intradevar, demarez rapid dar pe urma nu trebuie sa pui frana, doar lasi gazul.
La faza cu franarea, o motocicleta in conditii ideale franeaza mai bine ca o masina ordinara (a se citi masina de familie cu performante normale). S-a facut si un test in sensul asta. Prin conditii ideale intelegem asfalt curat si franare pe linie dreapta. Motocicletele au solutii mult mai apropiate de cele din motorsport, de aici si performantele. Nu mai pomenesc de frana de motor, la drum lung nici nu prea e nevoie de frana. Unde incetinesc cu mobra din frana de motor, unele masini trebuie sa ciupeasca frana. This post has been edited by vis-a-vis: 5 Nov 2008, 10:50 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
xcss |
![]()
|
Cred ca in general, in discutiile astea soferi vs. bikeri (care nu isi prea au rostul de fapt, dar exista si trebuie sa ne impacam cu asta), cel mai des sunt luati in vizor motociclistii cu supersporturi. Chestie de vizibilitate, dupa cum spuneam... Majoritatea soferilor pe aceia ii vad/aud... dar nici bikerii nu au tocmai un low profile
![]() |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
da, pe aia ii vad si ii aud, si cand ies conservele de pe o straduta fara sa acorde prioritate, spun "nush domle de unde a aparut, nu l-am vazut". Ca era unu care mergea la ralanti si cu toba stock.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
costin_bad |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 23 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Referitor la accidente si cui apartine vina, cititi situatia data de Brigada Politie Rutiera Bucuresti, si analizati procentele, legat si de numarul de participanti din fiecare categorie.
QUOTE mergea la ralanti Pai din motivatiile din paginile precednte, am inteles ca trebuie ambalate ca la batrana Dacie, ca nu sta motoru', altfel. Attached File(s) ![]() |
--------------------
suzuki
sx4 glx
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 19:16 |