despre vanatoare, mistreti, iepurasi si baroni, si evident minicinosul urs
![]() ![]() ![]() |
despre vanatoare, mistreti, iepurasi si baroni, si evident minicinosul urs
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca n-au dinti s-o roada, o sug.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 8 Dec 2011, 16:08) ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Leo o facea varza pe caprioara aia
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Inainte sau dupa ce i-ai rezolvat ouale?
9 Dec 2011, 05:51: Daca esti sofer, poti castiga acum un Duster 4x4! RCA Ieftin implineste 5 ani si ofera 5 Duster cadou! Ai prieteni soferi? Invita-i sa participe si poti castiga unul dintre cele 54 premii intre 50 si 1500 euro! Participa acum! 9 Dec 2011, 05:52: Daca esti sofer, poti castiga acum un Duster 4x4! RCA Ieftin implineste 5 ani si ofera 5 Duster cadou! Ai prieteni soferi? Invita-i sa participe si poti castiga unul dintre cele 54 premii intre 50 si 1500 euro! Participa acum! This post has been edited by ady77: 9 Dec 2011, 05:52 |
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa-mi moara ce am pe casa de nu-ti dau reporturi de-o sa imi dea mie ban Ake ca il spamez...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Macar imita bine daca tot o faci.
Daca esti sofer, poti castiga acum un Duster 4x4! RCA ieftin implineste 5 ani si ofera 5 Duster cadou! Ai prieteni soferi? Invita-i sa participe si poti castiga unul dintre cele 54 premii intre 50 si 1500 euro! Participa acum! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Cafeneaua unde imi beau cafeluta in fiecare dimineata, acu doua nopti a fost devastata de un mistret. Dihania, probabil, manata de foame a ajuns in oras si fugarita de cainii maidanezi a intrat in cafenea printr-un geam, s-a invartit bezmetica pe acolo cateva minute si a iesit printr-un alt geam.
Paznicii de noapte de la terasele din zona care au urmarit toata tarasenia l-au sunat pe patronul cafenelei. La randul sau, dupa ce a ajuns in local si a constatat pagubele, geamuri sparte si totul plin de sange si smocuri de blana a sunat la 112. Raspunsul a fost unul dezarmant: lasa domne, e noaptea de sambata spre diuminica, mai bea omul, ia si te culca, cum o sa fie devastata o cafenea de un porc mistret in plin centrul orasului? This post has been edited by radian: 30 Jul 2012, 08:24 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Un răspuns asemănător am primit eu de la unul de la circulație, prin 2006, după ce pe la 5 dimineața, octombrie, am dat pe câmp peste un câine cât o oaie. Mi-a făcut proiectorul, bara, farul praf (aveam supernova). Abia peste vreo oră am găsit un polițai în altă parte care mi-a zis: "n-a fost câine domnule, nu fac proces verbal".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
trebuie sa dovediti c-a fost Chupacabra..
mistretii si cainii nu intra in discutii.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A fost acum citiva ani un reportaj, filmat live, cu un urs care intrase-ntr=o curte din brasov
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
adevaru' ca ursii dau navala ,la greu ,prin curtile oamenilor..
cam nasol sa mergi la buda si sa fugi cu nadragii-n vine din cauza ursului.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Iti permiti sa rizi, n-ai nadragi. Cu rochia suflecata fugi mai ceva ca la maraton.
Daca nu cumva hotarasti ca-i momentul sa te impiedici. This post has been edited by corbex: 31 Jul 2012, 08:39 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 31 Jul 2012, 08:39) Iti permiti sa rizi, n-ai nadragi. Cu rochia suflecata fugi mai ceva ca la maraton. Daca nu cumva hotarasti ca-i momentul sa te impiedici. ei,afla matale ca in garderoba mea,pompos spus,nu exista nici fuste si cu atat mai putin rochii.. ![]() v-o repet sunt femeia barbat.. cat despre impiedicat stiu ca, o gaina gandea asta? sau asa sunt io perceputa? ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
Toate fumeile sint percepute asa. Eu te consider egala noastra, asa cum se si cuvine de altfel. Adica un fel de barbat
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:50 |