S-a gripat motorul, ce trebuie facut?, S-a gripat motorul, ce trebuie facut?
![]() ![]() ![]() |
S-a gripat motorul, ce trebuie facut?, S-a gripat motorul, ce trebuie facut?
Sorin_18 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|||
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Este, este, nu ma refer la Diesel, cu motor Renault, ci la Papucul (1304/1305/1307) cu motorul clasic de 1.6 (1556 cmc) benzina.
This post has been edited by ATM: 20 Oct 2008, 22:28 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Ford_V6 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 425 Joined: 11 August 04 ![]() |
QUOTE Totusi, o masina break, este facuta pentru a cara, nu pentru "reising" ... Vezi audi RS4 ![]() asta asa off-topic si din spirit de contradcitie ![]() |
--------------------
Opel
Vectra Turbo 4x4
1993
- B 79 VIT
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Poti cara cu ea, la viteza mare.
![]() ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 21 Oct 2008, 20:30 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Mjeefo |
![]()
|
![]() Racer Group: Members Posts: 78 Joined: 5 February 07 ![]() |
Am reparat dacia break total piese si manopera 5 mil. si am cumparat ina mai vechiutza din 97' daca tot faceati misto ca am break.
La asta vreau sa umblu mai mult, ca modificari are geamuri electrice, inhidere centralizata, alarma, trapa, inca un cooler pus pe radiator in fatza si actionat din interior la buton, ambreaj de 200, planetare scurte, volan Nova in 3 spite ![]() ![]() http://img222.imageshack.us/img222/2081/img0331nu3.jpg This post has been edited by Mjeefo: 6 Dec 2008, 16:04 |
--------------------
Dacia
1310
00' Break ; 1310 L 97' ; 1410 TXL
- TL LIV CT MAV CT CFG Dacia este in sufletele noastre.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(Mr_Devil83 @ 20 Oct 2008, 20:41) Hai gata, cu dacia daca faci putin offroad se cenzurat ceva, sau se stramba un brat, sau jentile, sau un pivot, oricum o iei, numai nervi si dureri de cap cu ea. AM facut vreo 5 km pe un drum de tara unde erau gropi si denivelari de nu puteam merge decat cu viteza 1 si am dat de vreo 2 ori cu toba in pamant si drept urmare dacioara mea trage dreapta chiar daca nu am fortat-o deloc. Cea mai frumoasa chestie e ca mi-a sarit si garnitura aia de la bara antiruliu. Trebuie sa fii nebun sa faci curse cu o dacie. Poate dupa ce ii tragi vreo 5 bari intre lonjeroane si faci niste brate de sustinere a rotilor mai serioase. e faina masina, s-o conduci sanatos ![]() si acuma offtopicul ![]() This post has been edited by kog: 6 Dec 2008, 17:31 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Ok, kog, te rog frumos sa iei un ciocan si sa ii aplici o lovitura unui lonjeron si apoi sa ne spui ce constati. eu sunt convins ca ai sa observi ca se indoaie frumos.
Hai sa o iau altfel, lonjeronul complet de uzina, ala negru, l-am luat intr-o mana si l-am carat vreo 3 kilometri. E doar lung, nu si greu. Intelegi ideea? E subtire. Extrem de subtire. Cam la fel e toata caroseria. Nici bratele nu sunt mult mai groase si din nou, la lovituri de ciocan se indoaie. Eu am indoit bine de tot una cu o presa incercand sa scot o bucsa intepenita in ea. De ce crezi ca toti intaresc caroseria la dacie daca vor sa mai tuneze motorul? Ma refer la cei care chiar fac o chestie cu cap, nu la pustanii cu permis de 2 luni care vor sa faca ceva curse de gen nfs cu dacia. 80km/h cu o dacie uzata si pe drum forestier sincer nu cred nici mort. Sau poate nu-mi place mie sa o simt pe drum cu gropi la viteza aia, cand da sa zboare de pe drum si e destul de instabila. Cat despre motorul care il are caruta mea, e cel clasic, de 1397cmc, cu o cutie in 4 trepte. |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
ce iti spun eu e adevarat... Nici eu nu am crezut prima data... omul ala conduce la distrugere (a ajuns sa franeze cu pistonul de la etrier pe disc si a terminat un set de amortizoare bilstein+arcuri in 6 luni), la fel cu dacia din 98 (1.4), la fel cu cea din 76(1.3) si chiar nu a avut probeme cu lonjeroanele. Astea ce le cumperi recunosc sunt de toata jena si daca nu le intaresti nu faci nimic char daca nu ai degand sa tunaresti...
Acuma ca masinile alea sunt praf (rugina cata vrei) asta e alta poveste |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Mjeefo |
![]()
|
![]() Racer Group: Members Posts: 78 Joined: 5 February 07 ![]() |
kog@ e faina masina, s-o conduci sanatos biggrin.gif !!! Da' zii ce ai schimbat la motor?
Garnitura chiuloasa, cuzineti, filtru ulei, schimbat ulei ( adica pus altu ca nu mai avea deloc ![]() De ce a costat prea mult? Mi-a zis ca nu era foarte grav nu am mers mult fara ulei, totusi ma mir cum de a putut sa iasa aproape tot pe la garnitura de la filtrul de ulei, mi-a zis ca ar fi din cauza faptului ca am accelerat prea tare cu motorul rece. Si m-a pus sa cumpar un aditiv Metabond parca, cica il bag in ulei si in caz de mai raman fara mai pot sa merg inca 50-100 de km asa fara sa patesc ceva, dar mi se pare cam absurd, totusi l-am luat. This post has been edited by Mjeefo: 6 Dec 2008, 21:40 |
--------------------
Dacia
1310
00' Break ; 1310 L 97' ; 1410 TXL
- TL LIV CT MAV CT CFG Dacia este in sufletele noastre.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
decat metabond mai bine ia un castrol edge 10w60:)
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 05:35 |