Seat Exeo, Prezentat la Paris
![]() ![]() ![]() |
Seat Exeo, Prezentat la Paris
BlaueCorsa |
![]()
|
||
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Deci Multipla e lider...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Am vazut azi o Tata Indigo, prima pe care am vazut-o pe strada, aia masina exclusivista!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
@ aphophis
Sa precizam pentru toata lumea ca masina s-a lansat in martie? Si ca de-abia se lanseaza in restul lumii? ![]() This post has been edited by 1.6: 25 Apr 2009, 18:49 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
In abordarea pe care i-am dat-o eu exclusivismului, tocmai vanzarile mici sustin asta, dragii mei ultrasi
![]() ![]() Vin si cu un exemplu, luati-l ca atare si nu considerati vreo comparatie in alt sens intre marci: Aston Martin-uri sunt in Ro vreo 20 de bucati; daca Exeo-uri se vand doar 4, ca in Olanda, inseamna ca Seat Exeo ar fi cam la fel de exclusivist ca un AM DB9. Capische? LE: Nu mai ma contrati in chestia asta, ca eu sunt capos si umplem thread-ul aiurea ![]() This post has been edited by Vlad B: 25 Apr 2009, 18:50 |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
20 sunt în București...
E greșit să consideri un insucces în vânzări (prematur sau nu) ca fiind un produs exclusivist. This post has been edited by MAERSK: 25 Apr 2009, 18:59 |
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Vlad B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 188 Joined: 28 January 08 From: Ploiesti/Bucuresti ![]() |
QUOTE(MAERSK @ 25 Apr 2009, 19:50) 20 sunt în București... E greșit să consideri un insucces în vânzări (prematur sau nu) cu un produs exclusivist. http://www.standard.ro/articol_46162/aston...sini_pe_an.html si ma, sunt putine deci sunt rare = exclusiviste ![]() |
--------------------
Renault
Clio 3
2007 // 1.4 Dynamique
- PH 86 BAD Monopost Renault 2007 // F1 Team R27
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Capisci ar fi corect.
![]() Acum serios, nu poti pune semnul egal intre exclusivism si un nivel scazut al vanzarilor... |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ce relevanță are acel link? Ce scrie acolo nu reprezintă numărul de mașini aflate acum în România, mai ales că majoritatea nu au fost cumpărate de acolo...
|
--------------------
-
-
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Misu Cartus @ 25 Apr 2009, 16:36) Superba frate! Sa ii vad acum pe astia cu rombu-n cap ce o sa mai zica!Gasesc ei ceva, ca nah, saracu e si al dracu, dar e tare frate.Bani sa ai, un Exeo negru cu interior bej, 2.0 TDI 170CP, full de full si uiti dracu de Renault! Sunt convins ca urmatoarea mea masina o sa fie Dacia sau Renault, ca atat imi permit, dar ca masina tare, Passat, Exeo asta, A4, sunt de vis frate! vorbeam de fiabilitatea precara a tdi-ului de 2.0l si 170 cp. Uite una dintre dovezi ![]() http://www.reno.ro/Der-ewige-Patient-Pacie...rn-t125756.html |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 25 Apr 2009, 19:02) Cei pro renault vad in renault mai mult decat este, si cei pro audi, seat etc vad la fel in masinile astea mai mult decat sunt. Cata dreptate ai Arhimede draga...Ce-mi plac mie partizanatele astea... ![]() Dar totusi, a asimila un Seat cu un Audi (chiar doua modele gemene), mi se pare putin cam fortat. Nu vreau sa intru in polemica (pentru ca e deja prea multa ![]() ![]() Chiar cineva crede ca VW e mai ieftin ca Audi doar ca la ultimul se plateste sigla? Ca diferenta consta in 2-3 plastice mai ieftinute? Pentru ca daca ar fi asa, cei ce dau 5-7-8-10.000 de euro in plus pe un Audi ar fi niste prosti, sau niste parveniti plini de fudulie...Ceea ce nu cred ca e cazul unui cumparator de Audi nou (vorbesc in primul rand de cei din Vest). Cum zicea cineva anterior, "nemtii" (vesticii in general) cumpara o masina premium pentru ceea ce ofera in plus fata de alte modele inferioare (mai pentru desculti ca sa citez), si nu exclusiv pentru imaginea de marca (importanta si ea, desigur). Si mai e ceva: faptul ca un model nu se vinde nu inseamna ca e o mizerie (fie ca e L3 sau Exeo), ci pur si simplu ca piata nu e sensibila la modelul respectiv din motive diferite. Si din pacate in trecut au existat numeroase masini ok (chiar avansate pentru vremea lor) care au fost un fiasco de piata fara vreun motiv clar sau vreo deficienta majora...Sau poate in unele cazuri din cauza unui marketing "meserias"? ![]() Ca sa inchei: mie Exeo imi place. Nu mi se pare o masina iesita din comun, dar nici un rebut...E o masina clasica/simpla/sincera/corecta, care probabil ca ofera ceea ce promite...Dar de aici pana la a o diviniza...mai e cale lunga Si inca ceva: imi place si Laguna3... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Misu Cartus @ 25 Apr 2009, 16:36) Gasesc ei ceva, ca nah, saracu e si al dracu, dar e tare frate.Bani sa ai, un Exeo negru cu interior bej, 2.0 TDI 170CP, full de full si uiti dracu de Renault! Dar tu, user cu Logan, care comentezi despre Renault, cum esti ? ![]() This post has been edited by andu911: 27 Apr 2009, 23:35 |
--------------------
-
-
-
|
|
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
wow ce masina, ce design nou. Noroc ca-mi place design-ul si toata masina A4 B7, ca altceva nu este masina asta, pot spune ca e o replica. 100% din clientii romani or sa cumpere masina asta pt. ca ravnesc la un A4 B7. Si daca tot sunteti asa, eu zic sa va luati mai bine masini din china, replici de mercedes si de bentley si ce-or mai fi facut aia. Ca doar seamana identic cu mercedes sau bentley, chiar daca nu are emblema pe capota, luati voi una din targ si puneti si gata, zice vecinu ca ai mercedes
![]() Ca sa inchei si sa va spulber visele, Audi e Audi si Seat e Seat, asa va ramane pt. totdeauna. Audi = premium sau tinde spre premium, Seat = ramasite de pe la VW/Audi. O masina frumoasa, normala, cu nimic care sa impresioneze, poate doar diferenta pretului fata de audi care il avea la lansare. |
--------------------
Renault
Megane III
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
- N-am...
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
OF!!Doamne..of!!
Mai da ce va invartiti asa.Eu cred ca astia pro renault tre sa admita ca Audi are printre cele mai bine finisate interioare.Degeaba o dati spre fiabilitate spre nu stiu ce. Si modelul asta pe care e facut Exeo e un Audi, deci e la fel de bine finisat in interior. Si doar pentru ca au modificat niste sigle si un pic din design nu inseamna ca au scazut din calitate. In plus un model care sta mult timp in productie ajunge sa fie mult mai bine facut decat o masina noua.In timp se aduc sute de moficari asupra unui model, chiar daca de detaliu, chiar daca constructorul nu recunoaste. Plus ca pur si simplu daca s-a reintrodus tiparul asta odata cu Exeo au mai facut ceva modificari care nu se puteau face inainte dar odata cu "faceliftul" asta daca pot sa-i zic asa s-au putut face. Doar daca luam bordul ala avem componente care sunt pe gallardo, A4 carbio, si pe alte modele Audi.Sa spui ca e o replica e total aiurea.Si sunt sigur ca majoritatea cumparatorilor nici n-o sa stie ca e un audi a4 95%, si cu siguranta no sa o cumpere doar ca seamana cu a4. Eu nu-s un fan al germanilor sa halesc ca premium orice scot ei, dar o cam dati ca in fotbal...cand se cearta 2 fani pe o faza. Cei carcotasi aveti o reactie exagerata.E ca si cum as incepe eu sa spun ca loganu meu e beton si ca astia care vor megane 3 cumpara un rebut de 2 lei cu tehnologie invechita si fiabilitate praf, imbracat in costum de concept facut de un imitator miop. Si parca.... as avea mai multa dreptate decat voi. Glumesc:P This post has been edited by Arhimede: 28 Apr 2009, 02:25 Attached thumbnail(s) Seat_Exeo_2009_800x600_wallpaper_2a.jpg ( Size: 108.9k ) Number of downloads: 200 Seat_Exeo_2009_800x600_wallpaper_67.jpg ( Size: 76.48k ) Number of downloads: 225 Seat_Exeo_2009_800x600_wallpaper_3b.jpg ( Size: 89.01k ) Number of downloads: 230 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 28 Apr 2009, 02:21) Dar ce treaba are Renault ? Si de ce am ajuns sa vorbim despre "pro renault" intr-un asemenea topic ? Eu cred ca din start avem o problema din cauza ca forumul DaciaClub are sectiuni comune cu RENO. Orice rahat apare la stiri sau la o sectiune comuna, se trezeste cate unu de pe DaciaClub sa bage in schema si un Renault. QUOTE(Arhimede @ 28 Apr 2009, 02:21) Si doar pentru ca au modificat niste sigle si un pic din design nu inseamna ca au scazut din calitate. In plus un model care sta mult timp in productie ajunge sa fie mult mai bine facut decat o masina noua. Nu stiu cu ce se mananca Exeo, dar stiu cu ce se mananca Octavia, care e un fel de Passatul saracului. Tu ai vazut cu ce cauciucuri vine Octavia din fabrica ? Cu Matador. Pai de la Matador la Pirelli, Michelin si Continental e cale lunga. Poate pentru tine si pentru Misu nu conteaza. Va intereseaza cum arata si ce interior are. Stii ce discuri au Passat 2.0TDI si Audi A4 2.0TDI ? De 312mm. Stii ce discuri are Octavia 2.0TDI ? De 288mm. Mai mici decat Laguna 2 care e de generatie 2001 si are de 300mm. Stii ce discuri are Exeo ? De 288mm. Da, Exeo are niste rahaturi de discuri de frana, mai mici decat are un rahat de Laguna din 2001. Frenos delanteros Disco A ventilados de 288 mm x 25 mm Frenos traseros Disco macizos de 245 mm x 10 mm http://www.arpem.com/coches/coches/seat/ex...-143-sport.html Cica SEAT EXEO SPORT. Masina de 1430kg cu discuri de 288mm. Stiti ce discuri de frana are un rahat de Laguna 3 ? Daca tot vorbiti de Laguna 3... Brake ∅ front 296 mm rear 300 mm http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=160457 Si cum s-a facut economie la frane, fii sigur ca s-a facut economie si la suspensie si la elemente de directie si la multe altele. Dar evident, ca orice Gica care vede un Exeo, nu mai sta sa cloceasca ce am scris eu mai sus... Ia de bun orice rahat invelit in poleiala si zice "Laser frate!" This post has been edited by andu911: 28 Apr 2009, 03:58 |
--------------------
-
-
-
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
tu chiar crezi ce zici...
seat e sub tutela audi, nu are nici o legatura cu skoda sau vw, iar solutiile tehnice de la b7 sub mult peste laguna 2...deci n-are rost tu vezi cum arata masina asta ? |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Arhimede @ 28 Apr 2009, 02:21) OF!!Doamne..of!! Mai da ce va invartiti asa.Eu cred ca astia pro renault tre sa admita ca Audi are printre cele mai bine finisate interioare.Degeaba o dati spre fiabilitate spre nu stiu ce. Si modelul asta pe care e facut Exeo e un Audi, deci e la fel de bine finisat in interior. tocmai ca nu e chiar un audi. Adica seamana , dar nu se aduna Si doar pentru ca au modificat niste sigle si un pic din design nu inseamna ca au scazut din calitate. tu crezi ca pretul mai mic se obtine doar schimband sigla? Nu zic, poate la exterior totul e aproximativ la fel, insa sunt convins ca au taiat aia pe unde nu se vede In plus un model care sta mult timp in productie ajunge sa fie mult mai bine facut decat o masina noua.In timp se aduc sute de moficari asupra unui model, chiar daca de detaliu, chiar daca constructorul nu recunoaste. Crezi ca astia nu fac cost reduction pe durata de viata a masinii? Atata doar ca nu aflam asa de prompt, ca nu avem "insideri" Plus ca pur si simplu daca s-a reintrodus tiparul asta odata cu Exeo au mai facut ceva modificari care nu se puteau face inainte dar odata cu "faceliftul" asta daca pot sa-i zic asa s-au putut face. Doar daca luam bordul ala avem componente care sunt pe gallardo, A4 carbio, si pe alte modele Audi. chestia asta as vedea ca un minus pt gallardo, nu ca un plus pentru audi Sa spui ca e o replica e total aiurea.Si sunt sigur ca majoritatea cumparatorilor nici n-o sa stie ca e un audi a4 95%, si cu siguranta no sa o cumpere doar ca seamana cu a4. Pui pariu ca in romania o sa o cumpere toti spargatorii de seminte, crezand ca l-au apucat pe ala de sus de picior, ca au luat a4 la oferta? Si pe asta s-au bazat si aia de la seat, si probabil de aia nu au modificat prea mult designului vechiului a4 Eu nu-s un fan al germanilor sa halesc ca premium orice scot ei, dar o cam dati ca in fotbal...cand se cearta 2 fani pe o faza. Cei carcotasi aveti o reactie exagerata.E ca si cum as incepe eu sa spun ca loganu meu e beton si ca astia care vor megane 3 cumpara un rebut de 2 lei cu tehnologie invechita si fiabilitate praf, imbracat in costum de concept facut de un imitator miop. Si parca.... as avea mai multa dreptate decat voi. Glumesc:P QUOTE(Fan3 @ 28 Apr 2009, 08:30) tu chiar crezi ce zici... seat e sub tutela audi, nu are nici o legatura cu skoda sau vw, iar solutiile tehnice de la b7 sub mult peste laguna 2...deci n-are rost tu vezi cum arata masina asta ? problema acu e ca sa vinde laguna 3 ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
"vreau una cu - 4 inele" spune totul , zic eu
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
nu-mi iau d-aia ca nu are franele bine dimensionate...expertii daciaclub au ajuns la concluzia asta...
http://www.km77.com/00/seat/exeo/2009/gra/011.asp This post has been edited by Fan3: 28 Apr 2009, 09:12 |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:58 |