Nintendo wii
![]() ![]() ![]() |
Nintendo wii
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De jucat nu m-am prea jucat, dar m-am chinuit cu o Wiimote de mi-au iesit peri albi. Ceva in genul asta. - al doilea filmulet. Pana la urma a iesit OK.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
misto :| ceti mai trebuie palca daia de desen
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
eu... da n-am mario kart. Nu mai stiu care era faza cu id-ul consolei, da-mi PM sa te adaug in consola mea. Fifa 09 daca vrei...
le - liviu 3278 6188 9868 0713 acu zi-l pe al tau. This post has been edited by cristianco2002: 19 Oct 2008, 23:08 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
5838 5954 6723 3939
![]() |
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Voi conectati consola la internet ? Sau cum va jucati ?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Liviu |
![]()
|
Consola are wi-fi built-in. Daca ai un router wi-fi in casa, o configurezi sa iasa pe net si apoi poti juca online jocurile care au facilitatea asta.
Iti poti construi o lista de prieteni pa baza serialului de la consola si apoi, daca doresti, poti face un multiplayer doar cu prietenii, ca un fel de canal privat ![]() E destul de cool .. singra chestie care ma dezamageste un pic este rezolutia .. 480P cu cablu component (480x800). Dar ca consola e super. Daca ar avea si PS3 sau XBOX acelasi tip de controller ar fi super (as merge pe PS3 clar). Momentan am cumparat consola asta din cauza interactivitatii jocurilor si a gameplay-ului. |
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
da si cu xbox poti juca pe net sau ps 3
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Liviu |
![]()
|
Nu e vorba de posibilitatea de a juca pe net.
Dpdv hardware, atat XBOX360 Elite cat si PS3 sunt peste Wii. Accelerarea grafica, procesorul, rezolutia HD de iesire, totul le pune in fata, mai putin ... controllerul ![]() Nu vei putea juca tenis, bowling, baseball, box, golf, innot, etc (sporturi in general) asa cum le joci pe wii. De asta l-am luat .. pentru interactivitate. Compara lovirea mingii de tenis folosind o racheta virtuala care presupune miscari apropiate de reealitate (efectiv ridici mana si servesti) cu apasatul pe taste ... practic nu le poti compara. Vreau sa spun ca dupa primele 2 zile de wii am avut o febra musculara generala ![]() Dupa 10 minute de box transpiri de parca ai fi alergat ![]() |
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
da wii a fost tare la controlerul virtual
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Liviu |
![]()
|
pui controllerul intr-un volan si .. voila
![]() |
--------------------
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
QUOTE(Liviu @ 20 Oct 2008, 21:18) Compara lovirea mingii de tenis folosind o racheta virtuala care presupune miscari apropiate de reealitate (efectiv ridici mana si servesti) cu apasatul pe taste ... practic nu le poti compara. Vreau sa spun ca dupa primele 2 zile de wii am avut o febra musculara generala ![]() Dupa 10 minute de box transpiri de parca ai fi alergat ![]() Eu am PSP, dar altceva vroiam sa zic, ![]() ![]() ![]() Glumesc, fireste ! Cam asa : This post has been edited by logan1.5dci: 20 Oct 2008, 22:06 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Liviu |
![]()
|
Da, faza asta e cel putin amuzanta.
Am dus la firma wii-ul si cu inca 2 remote-uri ale unui coleg, am facut un tenis in 4. Ca locatie: sala de conferinta iar ca ecran, o imagine de aproape 2 metri proiectata cu proiectorul din dotarea firmei. A fost super .. mai ales ca un perete al camerei de conferinta contine un geam imens care da in hol. De dupa geam se vedeau 4 clowni care sareau si miscau mainile haotic in timp ce se uitau toti in aceeasi directie ![]() |
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Munca grea.
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Liviu |
![]()
|
haidi bre, ne-am relaxat si noi intr-o vineri dupa-amiaza ...
|
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Vezi ca saptamana trecuta era o promotie la EA sports, eu am luat fifa 09 cu 30% reducere.
Tenisul e demential, numai ca acum imi da de-aia de 2000 si 1900 cu care sa joc... eu avand 2150 de puncte ![]() ![]() Eu la baseball mi-am rupt mana aproape, ma dureau incheieturile de nu mai stiam de mine. Golful e fain, dar cam putin doar 10 "peisaje"... This post has been edited by cristianco2002: 20 Oct 2008, 22:06 |
--------------------
...
..
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mi-as lua wii doar sa ma pot juca asta
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Liviu @ 20 Oct 2008, 21:18) Nu vei putea juca tenis, bowling, baseball, box, golf, innot, etc (sporturi in general) asa cum le joci pe wii. De asta l-am luat .. pentru interactivitate. alea le faci pe viu, chiar nu vad rostul unuor asemenea activitati in virtual, joci virtual ce nu poti/permiti in realitate...dar alea mentionate nu inteleg scopul..si mai sunt si sanatate curata...parerea mea..o sa ajungem sa facem si s3x virtual ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o consola wii, m-am plicitsit cam repede de jocurile clasice si acum e obiect de decor. Nu exista macar demo-uri de jocuri care sa poata fi jucate? Ca spre deosebire de psp3, pentru wii eu nu am gasit nimic.
|
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.222 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Exista! Gramezi! Dar nu gratis!
Pt Liviu: schimba cablul, cu unu pe composite! http://www.mywii.com.au/NewsDetail.aspx?id=118 This post has been edited by miki: 21 Oct 2008, 15:54 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Liviu |
![]()
|
Cred ca vroiai sa zici component (HD - 480P)
Am deja component cable ... se vede clar diferenta (in bine) fata de composite Composite = 575i sau 480i Component = 575i sau 480i sau 480P, la alegere. Cea mai curata imagine (cele mai multe detalii) se obtine pe 480P. Argon, trebuie sa fii tu gigi-contra la toate. Ok, practici jocurile alea in aer liber ... ok ? .. dar CAND ? Zilnic? in fiecare seara pe la 8-9-10 PM ? Cand ninge? cand ploua ? Poate tu ai timp liber si esti toata ziua pe afara practicand sporturi .. altii au insa serviciu si se pot bucura de cateva ore pe zi de timpul lor .. crede-ma ca in afara de weekend mai ies din casa din cand in cand cate o ora la o tura de bicicleta .. dar si atunci trebuie sa fie vremea favorabila. ssilviu .. stiu .. l-am comandat .. de abia astept sa ajunga ![]() This post has been edited by Liviu: 21 Oct 2008, 19:27 |
--------------------
.
.
|
|
neumann |
![]()
|
ce ai comandat? Zelda? Resident evil? Ca nu-mi dau seama si filmul e cazut...
Unde l-ai comandat? This post has been edited by cristianco2002: 21 Oct 2008, 19:35 |
--------------------
...
..
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 20 Oct 2008, 21:33) pui controllerul intr-un volan si .. voila ![]() wow ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Liviu |
![]()
|
E vorba de starwars: http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=4647
Chestia e ca e pe precomanda .. sa vedem. C@talin, da, vibreaza cand troznesti masina ![]() |
--------------------
.
.
|
|
nick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 9 April 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 21 Oct 2008, 17:49) Exista! Gramezi! Dar nu gratis! Stiu ca exista multe jocuri, dar inainte sa cumpar as fi preferat sa vad un demo jucabil, evident gratis. Pentru wii chiar nu exista? Din acest punct de vedere PSP3 este cu mult peste, si poti gasi jocuri foarte amuzante full chiar si cu 5 EUR. |
-------------------- Megane II 1.6 16V Confort Dynamique 2003
Chevrolet Lacetti 2.0 TDCi 2007 |
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Abia astept sa imi iau si eu un Wii. E pe lista mea de achizitii doar pt. ca e distractiv.
This post has been edited by giany911: 21 Oct 2008, 20:34 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Eu n-aș da banii pe vreun PS. Wii e însă revoluționar.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact. Jocurile de PC, PS, Xbox sunt deja rutina, obisnuite, nu aduc nimic nou. Wii in schimb aduce ceva nou, si anume interactivitatea.
Zicea argon ca sporturile/jocurile practicate pe Wii pot fi practicate si in realitate, dar pot baga mana in foc ca sunt cu mult mai distractive pe Wii in multiplayer. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 15:02 |