Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Pentru el nu e clar...e umed .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
E clar acuma, dar nu pot sa cred ca n-au rezolvat pe garantie in 3 secunde asta.
Ah, si ramanen intrebarea mea din postul meu anterior. |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Problema cu furtunul asta e noua. De cand am descoperit-o n-am mai trecut prin service. Nu conteaza daca o rezolva sau nu in 3 secunde. Conteaza ca is prea multe probleme. PREA MULTE.
Am uitat sa va zic ca capota are o deformare mica din ziua in care am luat-o? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
unde, la inchizatoare? ca am vazut asa la o gramada de masini, berbecii chiar de la reprezentanta o lasa incet si se apasa cu mana ca sa inchida.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
Unde e sageata.
Attached thumbnail(s) mitsubishi_lancer_2006_niot.net__4_.jpg ( Size: 47.15k ) Number of downloads: 450 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Un meserias bun,un "cui" de plastic si gata cu respectiva deformatie!
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
driverx |
![]()
|
Asa ramane. E mica problema. Doar ochiu' meu super-sharp il vede. Dar l-am vazut accidental cand sa plec cu masina din benzinaria care era fix langa dilar. Deci nu se pune problema ca am primit masina BUNA si am stricat-o io pe drum. Nici macar n-am intrat pe sosea ca sa ajung la benzinarie.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Stai linistit ca nu e un caz singular,si eu am vazut multe tipuri de masini "ciupite" in curtea dealerilor.
Oricum se vor mai aduna deformatii din astea iar atunci cand nu le mai suporti imi dai de stire si te duc la tipul care mi-a indreptat si mie o suma de astfel de adancituri!Nu-ti mai spun cum arata Dacia mea in 99 dupa ce am prins o grindina mai mare decat oul de porumbel si am rezolvat-o cu tipul asta in 2 zile! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
+1 cu 0.x. Nu mai stiu.
Deja am doi colegi care ma urasc ca le-am gasit defecte pe caroserie. La un coleg cu Logan, accidental i-am descoperit o mica deformare survenita probabil dupa o impingere. De abia se vede. Mai tarziu am aflat ca masina a fost impinsa ca nu urca pe ceva drum naspa. Deci probabil de acolo se trage. Dar am vazut-o. Si omu e dezamagit acuma ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
--------------------
.
.
.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzi ma? Cum iti explici ca ti se-ntampla tocmai tie? Iti zic eu motivul, care n-are treaba cu mecanica sau electronica.
Au intrat dracii-n ea ma. A aflat Nichipercea ca nu crezi in Dumnezeu si si-a gasit salas in rabla ta. Singura sansa e sa incepi sa te duci la biserica, sa te rogi, sa te spovedesti, sa iei niste iconite sa le pui peste tot, apoi sa-i faci o exorcizare masinii, eventual la Tanacu. Ia legatura cu popa sinaxis, ca nu-i de gluma... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Probabil nu ai sfințit-o!
|
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Daca-i intra agheazma-n calculatorul de injectie si-i sare relantiu-n 15 mii de ture?!?
Mai degraba jertfeste cateva matze in numele tri-rombului. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.607 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Masina aia nu are nimic saraca, driverx are. Poate sa isi cumpere si mama fiabilitatii, ca la driverx se strica.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Drivere - a mai trecut o saptamina - ai ceva rezultate de la Mitsu/RO, sau te duc cu vorba in dulcele stil mioritic?
Mie unuia, avind in vedere incarcarile deja facute, asa cam 10 zile mi s-ar fi parut un termen rezonabil. Sari la gitul lor - daca nu ti se raspunde, incearca tu in continuare (si noteaza-ti cu acribie incarcarile esuate). Dupa ce faci citeva (putine) - la Mitsu EU/Mitsu JP cu ele, daca poti mai bine via fax decit via email. De fiecare data le pui termene: rezonabile, dar strinse. Repet - eu as solicita (in functie de situatie) Viena ca loc de reparare (pe banii lor caci e vina lor ca au fabricat ceva care nu se poate regla SAU ca au cerificat niste incompetenti). Sa ne intelegem: cu tuoeu si cu gura mare(*) - asta e singura sansa, caci altfel te macina de nu te vezi. (*) adica ferm pe pozitie. Tonul trebuie sa ramina civilizat, cerintele clare - caci deocamdata TU le-ai dat banii si EI nu-si indeplinesc obligatiile. -------- PS: vezi, ma, daca nu ti-ai luat RS... n-ai lovele, asa-i? Sarantocule... ia munceste si tu! |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Invata "Tatal nostru" in ungureste, daca vrei sa scapi de pacate...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eventual de la coada la cap
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
Sigur nu am sfintit-o. Sigur nu o sa o sfintesc.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Roaga-i pe galbejiti sa ii zica macar un haiku.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(os @ 18 Feb 2009, 09:50) Drivere - a mai trecut o saptamina - ai ceva rezultate de la Mitsu/RO, sau te duc cu vorba in dulcele stil mioritic? Mie unuia, avind in vedere incarcarile deja facute, asa cam 10 zile mi s-ar fi parut un termen rezonabil. Sari la gitul lor - daca nu ti se raspunde, incearca tu in continuare (si noteaza-ti cu acribie incarcarile esuate). Dupa ce faci citeva (putine) - la Mitsu EU/Mitsu JP cu ele, daca poti mai bine via fax decit via email. De fiecare data le pui termene: rezonabile, dar strinse. Repet - eu as solicita (in functie de situatie) Viena ca loc de reparare (pe banii lor caci e vina lor ca au fabricat ceva care nu se poate regla SAU ca au cerificat niste incompetenti). Sa ne intelegem: cu tuoeu si cu gura mare(*) - asta e singura sansa, caci altfel te macina de nu te vezi. (*) adica ferm pe pozitie. Tonul trebuie sa ramina civilizat, cerintele clare - caci deocamdata TU le-ai dat banii si EI nu-si indeplinesc obligatiile. .... Vad io. In rest da, ma duc cu zaharelul. Nenea Bogdan de la Mitsu nu mai e de gasit de peste o saptamana. QUOTE(os @ 18 Feb 2009, 09:50) Am muncit, mi-am luat gunoiu asta care ma saraceste si de ultimii nervi ramasi si acuma in loc sa muncesc in continuare pentru un eventual RS, io stau sa inteleg cum au impulicat orezarii astia masina. 18 Feb 2009, 10:04: Cred ca o sa merg la nivel inalt. Pana la Mitsu Japan. Sa isi faca seppuku toti care au lucrat la masina asta (inclusiv robotii daca (mai) exista asa ceva pe linia de fabricatie la Lancerului Classic). Sau cel putin aia responsabili cu C.T.C.-ul. This post has been edited by driverx: 18 Feb 2009, 10:04 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Si? Nen'tu Bogdan asta are loctiitor? Are sef? Daca da -> la beregata! Daca nu -> proasta organizare.
Socoteala e simpla. Da-i in git la Mitsu EU/Mitsu JP: cu nume de firme, cu nume de persoane (cu cit mai sus in RO cu atit mai bine). |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
driverx |
![]()
|
Iese prea lung mailu. Vorbesc serios. Nume am destule.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
Pune ba sticker cu "Jesus saves". Stiu ca n-ai tu treaba, da' poate-i sparii p-aia-n servis
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vijelie |
![]()
|
Las-o asa, poate apare alta problema, tii topicul viu.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate problema lui cu Mitsu e ceva general in Romania, si tine de toate firmele de rahat care se considera IMPORTATORI. Mie imi e rusine si scarba de tara in care traim. Imi mentin parerea ca o masina fara garantie pe care ai unde sa o repari in siguranta, merita mai mult decat o masina in garantie. La noi in tara garantia la orice produs e ceva relativ, ori se rezolva intr-o perioada mare ori deloc. Si se aplica la electronice si electrocasnice, si altele. Intotdeauna cumparatorul e de vina, ca esti mic de statura, ca esti gras, ca esti amarat, ca ai curentul prea slab sau prea puternic in casa, ca nu stii sa conduci o masina, etc, dar produsul lor e cel mai bun intotdeauna.
Si deobicei romanul e vinovat ca nu face scandalul pe care ar trebui sa il faca. Daca te duci la service si tipi acolo si ii bagi in mama lor pe toti poate te ia cineva in seama. This post has been edited by 2dor: 18 Feb 2009, 10:27 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
Mi-i dor de logaaaannnn
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai trist este ca din cauza unor handicapati si incompetenti, anumite firme care fac masini bune, si poate exista doar un numar mic cu probleme, ajung sa nu mai aiba clientela. Driverx nu o sa isi mai ia masina Mitsu in vecii vecilor, si masinile nu sunt proaste, a nimerit el una cu probleme. Dar din cauza service-urilor lumea renunta la anumite marci.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 05:31 |