Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
![]() ![]() ![]() |
Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
killpacient |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310Tx
87 Full option :D
- GL 05 ZYM
|
|||
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dariusz @ 23 Oct 2008, 19:09) QUOTE(Arhimede @ 23 Oct 2008, 20:15) QUOTE(C@talin @ 23 Oct 2008, 20:31) Frate cu posturi de genul asta eu cad sub pat de ras. This post has been edited by giany911: 23 Oct 2008, 20:37 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
sa ne zici daca esti dejamagit
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
killpacient |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
cosmin sa stii ca viteza asta am prinso cand veneam de la bucuresti acum cateva zile ... eram pe european...
arlechin pardon "arhimede" daca tu asta imi doresti ![]() ![]() This post has been edited by killpacient: 23 Oct 2008, 20:40 |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
killpacient |
![]()
|
cataline vad ca ai la semnatura ceva cu BR ... hai sa ne intalnim si iti arat ...dar nu cred ca iti prinde tie ligheanul atat
|
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Intr-adevar Loganul lui este cu mult mai varza decat Dacia 'codename Gallardo' 1310.
Please STOP. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by giany911: 23 Oct 2008, 20:45 |
--------------------
Dacia
Berlina
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 21:42) cataline vad ca ai la semnatura ceva cu BR ... hai sa ne intalnim si iti arat ...dar nu cred ca iti prinde tie ligheanul atat sunt in bucuresti acuma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <span class='edit'>23 Oct 2008, 21:50:</span> poate ca carutza nu te face da cu tico te fac de nu stii daca esti in a1-1 sau in mansalier ![]() ![]() 23 Oct 2008, 21:53: omule deci intelege dabia am ajuns ccu un fiat brava care a murit, care avea 1.6 16v la 190 si tu cu ajungi cu aia la 175 :let's get real ![]() This post has been edited by C@talin: 23 Oct 2008, 20:53 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
ia spune-ne ce scrie in certificatul ala de inmatriculare, asta daca stii cum arata ce scrie in casuta numarul 18 !
23 Oct 2008, 20:54: QUOTE(C@talin @ 23 Oct 2008, 20:47) omule deci intelege dabia am ajuns ccu un fiat brava care a murit, care avea 1.6 16v la 190 si tu cu ajungi cu aia la 175 :let's get real ![]() covata aia a ta era hackuita de asta nu sarea de 200, avea limitare ! ![]() This post has been edited by Alexu7: 23 Oct 2008, 20:54 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
C@talin |
![]()
|
navea da batea vantu din fatza mama lui de vant
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 21:38) cosmin sa stii ca viteza asta am prinso cand veneam de la bucuresti acum cateva zile ... eram pe european... arlechin pardon "arhimede" daca tu asta imi doresti ![]() ![]() Atunci aveai vant din spate si erai in vale ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 20:38) cosmin sa stii ca viteza asta am prinso cand veneam de la bucuresti acum cateva zile ... eram pe european... arlechin pardon "arhimede" daca tu asta imi doresti ![]() ![]() Hai nu fii baiat rau.Ca eu nu ti-am dorit asta.Doar ti-am trasat prioritatile in cazul in care uiti sa pui barabulele alea in portbagaj si pleaca fundu ala istet. Acum inteleg ca e posibil sa prinzi 175 cu dacia.Pai la asa rautate din partea soferului...si berlina devine mai nervoasa... Nene...ceea ce vor colegii sa-ti spuna,e ca mai probabil o sa prinzi 175 tractat sau pe platforma...... |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Eu sunt un biet mos paralitic, care cand Dacia lui 1300 prindea 130 se albea la fata si isi amintea toate rugaciunile pe care le stia cand era mic... ca sa nu ii sara aripile de pe masina... si sa-i prinda frana...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
EinarN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 656 Joined: 17 October 08 ![]() |
@ killpacient
Indiferent de viteza (ca daca-i pui NOS - NITRO ia-i spart la nas si o frînezi cu parasuta), ti-as recomanda sa lasi sacii de cartofi sau ciment, sa nu-ti treaca prin cap sa-i pui vreo 2 calorifere vechi de fonta de la fier vechi în portbagaj ci fa bine si schimba telescoapele de pe spate cu arcuri cu tot, verifica rulmentii de pe spate eventual schimba-i si monteaza-i cum trebuie iar cînd fixezi piulitza aia de 27 nu lasa joc exagerat, înlocuieste bucsaraiele alea ordinare ce-s pe la puntea din spate cu POLLY (bucse de poliuretan) echilibreaza jentzile cum trebuie cu plumburi adecvate eventual ia-ti altele noi si echilibreaza-le cum trebuie, pune-i cauciucuri noi si dupa ce ai terminat toata treaba, da-i talpa "pîna behaie" si vezi ce face. This post has been edited by EinarN: 23 Oct 2008, 21:26 |
-------------------- |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
EinarN:bravo colega ai venit tu sa-l iei in serios...dupa toata munca de convingere pe care am dus-o cu el.
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
giany911 |
![]()
|
EinarN, ai omis cea mai importanta piesa ce trebuie schimbata, si anume masina.
|
--------------------
Dacia
Berlina
|
MihaiD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 691 Joined: 21 July 05 From: Ro ![]() |
Pacientu' sinucigas aka killpacient in actiune
![]() Ps.: O sa vina sa zica "v-am zis eu ca merge ![]() This post has been edited by MihaiD: 23 Oct 2008, 21:38 |
--------------------
Renault
Megane R26
2008
- XX-xx-xxx
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Deci sunteti odarliti! Cu totii!
Killpacient, nu te uita frate la astia ca-s vai de capu' lor! Ei crede ca daca si-a dat masina la remat si si-a loat logan e smecheri intre smecheri sa moara franta! Vezi ca problema asta o avea si verisoara la un tovaras deal meu si i-a pus o proptea ntre telescuapele din spate. Acu sta masina blana si la 190 da' ia pus duoua carburatuare de olsit 12 TRS. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Sa nu uitam (cum ati putut!!!) de filtrul de aer de Boeing...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu' sincer, voi vi-l inchipuiti pe zevzecu' asta, cu ochii conjunctivati si beliti in vitezometru, urlind din cind in cind din toti bojocii pe geam (catre ala cu e220) "cit ie baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???" "si ala, dind la o parte cruciulitele din geam si bradutu' de la oglinda, se aude ragnind ca disperatu', incercind sa acopere zornaitul tablelor de dacie frematinde: "55 baaaaa... si las-o mai muale ca ne ia radaru' ". La care daciotu' iar, cu o vena umflata la git si timplele zbatindu-i-se ca cariciu-n fleasca lu Alina Plugaru :" UO SUTÎ JABTIȘINȘI? sa moara toti aia cu logan si sandero din galati si braila, a dat ca prostii banii pe ligheanele alea!!!!"
This post has been edited by Marty: 23 Oct 2008, 21:56 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Arhimede |
![]()
|
Eu cred ca-i ala de 14 ani care mai facuse un topic cu-n e-class parca..
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
Marty |
![]()
|
Ba, recunosc, io nu mai pot de invidie... in w/e iau dacia lu' tata si ma duc pe deneu sa vad daca merge cu 175!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si de compresoarele din carburatoare ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am ras copios citind acest topic. Unii nu inteleg niste principii.
Oricum cel mai tare e filmu' cu prapaditii aia, aveau si ei 170, sonda la benzina canci, presiune ulei aproape de zero acolo, la relanti nu ma gandesc ce ar fi fost, si bineinteles, "miroase a ars". Marty vezi ca nu pe "deneu" tre sa incerci, pe european decat. ![]() This post has been edited by Merced: 23 Oct 2008, 22:05 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Gaby_19_4you |
![]()
|
![]() The Red Fury / YGY Group: Members Posts: 100 Joined: 3 March 08 From: bucuresti - militari ![]() |
aolo' da mai lasati baiatul in pace.....mie imi palce, gandeste pozitiv...asa tati dai 175 !!!!
![]() si eu faceam asa cascadorii, caci la 140 km/h mergeam fara maini.... ![]() |
--------------------
DACIA/DACIA/RENAULT
1410/1310/SYMBOL 1.4 16V
1991 TLX / 1987 XX / 2006 FULL
- 77-KIS/54-YGY/93-SNC
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu te impacienta, ca de fapt si el tot cu 140 merge, dar crezand ca are 175, sigur se tine foarte tare de volan, facand ceva ce n-a mai reusit nimeni pana acum, caci mai rar se gaseste un "Mertzan" cu kilometrajul la fel de prost calibrat ca si o rabla de Dacie.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
ma n-o fi ala beat de l-au impuscat gaborii astia ieri pe colega-su` din dreapta ? ca, cu o sticla de rachiu la bord, farurile stinse si loganul de politie dupa tine cred ca ai ochii asa de mari ca deformeaza si vitezometrul .
mai aveam eu unul in cartier care a zis ca a mers cu 170 tot cu dacia din 1900 toamna, isprava pe care el o punea pe seama unui pinion schimbat in cutia de viteze. evident ca era tinta glumelor si a ramas "celebru" in cartier si-n ziua de azi. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 15:36) Salutare, mergand cu dacioara mea pe european de la bucuresti mam gandit sa o calc putin mai tare... atingand viteza de 170.. 175 kmh am simtit ca fundul masinii cam sarea de colo colo so... intrebarea mea este : Cum o pot face mai stabila la aceasta viteza? va rog sa luati acest topic ca atare pentru ca nu este o gluma facuta de cineva care nu are ce face.... Va rog sa ma ajutati. QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 17:46) Kruger: turometru nu am..viteza a fost masurata cu un mercedes e220 in stanga mea ... eu am gume 165/60/13... cei care sunt din galati sau braila nu au decat sa vina sa se convinga si mai am o vorba sa va spun Gura mica! daca tot postati ca sa va aflati in treaba.. cu din astia ca voi pleaca lumea de pe forumuri... Uite cum am aflat care sunt la...gii care credeau ca tot europeanul e al lor. Mergeati ca niste melci cu 175 si ati ocupat ambele benzi de a trebuit sa va depasesc cu lastunul meu pe contrasens. |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 13:42 |