Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
![]() ![]() ![]() |
Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu mai raspunde....
Cred ca s-a dus sa cumpere cartofii aia de bagat in portbagaj =)) |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
@Killyourself: Daca iei saci de ciment si nu de cartofi sa mi-i aduci mie ca am de turnat o alee.
|
--------------------
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Nu-i spune astuia de alee, ca o face pista de teste.Te pomenesti cand te culci si tu linistit noaptea ca vezi un bolid cu 175 prin fata geamului.
Is it a bird???...is it a planeeee???? |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
No, is Killhimself
![]() |
--------------------
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
fratilor nu ati vazut cum isi zice?kill{pacient}.nu e clar?la ,,Marinescu" prinde 200 fara sacii aia...
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
killpacient |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
EinarN : iti multumesc ca mai luat in serios sincer ma si mira faptul ca cineva sa obosit sa imi zica ceva bun...daca imi poti da detalii mai multe pe pm sau pe mess te rog..ca la cat de cazuti in cap sunt astia nu cred ca o sa reusim sa ne intelegm aici
|
--------------------
Dacia
1310Tx
87 Full option :D
- GL 05 ZYM
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
QUOTE(Alexu7 @ 23 Oct 2008, 22:34) Stii cantecu ala cu...ce te uiti in cur,ce te uiti in cur,ce te uiti in curtea mea..... ![]() Baieti nu fiti ciudosi,il avem in fata pe geniul Romaniei moderna nascut pe meleaguri galatene.Covata lui e dotata cu pedale suplimentare,vasle de carbon si nu il ultimul rand niste catarge pe care le ridica cand sufla vantu.Suplimentar o turbina care-i agita neuronu sa nu aiba orgasm in scaun. PS:postati repede,presimt ca se va inchide! ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 23 Oct 2008, 22:53 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
eu sunt STEFAN cel MARE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(killpacient @ 23 Oct 2008, 23:48) EinarN : iti multumesc ca mai luat in serios sincer ma si mira faptul ca cineva sa obosit sa imi zica ceva bun...daca imi poti da detalii mai multe pe pm sau pe mess te rog..ca la cat de cazuti in cap sunt astia nu cred ca o sa reusim sa ne intelegm aici Vezi sa nu cazi tu din masina la prima curba .... ca la cat de inchegate sunt daciile .... ![]() Acum serios ... cu 52 cp NU ajungi la 175 fara sa fi intr-o vale .... |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
din filmuletul ala, partea cea mai interesanta imi pare inceputul - 170 pe bord e irelevant, la cat de aiurea e kilometrajul de Dacie, turometrul e totusi mai precis, la 4800 rpm cat vaz eu ca indica (hai sa zicem in treapta a 5-a aia lunga, cum are argon) ce viteza are efectiv masina?
oricum, si 150 daca avea, cred ca saream pe geam daca eram pasager in masina aia. macar muream mai frumos. Ca-n reclama de la taria aia, Crai sau cum i-o zice. PS. Cosmin, Dacia aia are 62 Cp, pare ca are motor de 1.4. Nu ca ar face diferenta, ca tot n-ajunge la 170. This post has been edited by ATM: 23 Oct 2008, 23:03 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
killpacient |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
mda deci rog sa se inchida acest topic deoarece vad ca e degeaba prea multa lume cu prea putina minte.... EinarN iti multumesc ca mai luat in serios si astept pe pm sau pe mess sa mai discutam detalii poate imi poti recomanda ceva ..... cat despre ceilalti...ce pot sa zic... sunt total dezamagit.... credeam ca aici este o comunitate de oameni pasionati de acest "sport" dar vad ca pana la urma este o comunitate de niste oameni fara minte ....care cand trag si ei de masina si vad acul de la odometru la 120 kmh zic deja ca au avion.... ma baieti ma si ce daca e dacie ? si e veche? care e problema voastra ? nu va convine ca unul incearca sa faca ceva cu masina lui si gata sariti pe el pentru ca pe voi nu va tine buzunarul si nici mintea sa realizati ceva? atunci sa stiti ca imi e mila de voi ma baieti ma.. si sa stiti ca nu mai suntem in epoca de piatra...sunt telefoanele alea fara fir numite si telefoane mobile si mai ales si statiile de emisie receptie ... da nah.. voi tot acolo la cucuietii din deal sunteti... pe campie...unde abia ati descoperit si voi focul da va aventurati sa va luati de oameni ca nu aveti ce face ca focul inca arde in soba si nu tre sa taiati lemne...
ps : in filmuletul ala nu sunt eu si nici masina mea... LE2: si daca cititi atenti tot acest topic o sa observati ca nu am specificat nicaieri ce motor are sau daca e stock sau nu ... This post has been edited by killpacient: 23 Oct 2008, 23:05 |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
Arhimede |
![]()
|
Rog sa nu se inchida acest topic.
Cand un nebun spune o prostie e bine sa suporte consecintele, adica mistourile poporului...ca alta data sa se abtina din vorbe aruncate aiurea la misto. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai omule, uita-te pe talon , scrie mare si clar viteza maxima constructiva data de producator. De ce crezi tu ca e doar 140? indiferent ca are cutie in 4 sau 5 trepte?
Presupunand cu o mare ingaduinta ca faci modificari zdravene la admisie, carburatie, etc etc, probabil ca motorul ala pooate ajunge la 170 (poti studia aici pe forum, ca si in multe alte parti, masini ca SGM, BNZ etc..pe ele chiar le-as crede sa ajunga/ sa fi ajuns, in cazul SGM, la 170). Dar suspensia, franele, directia, la Dacia ta, tot alea sunt, adica sunt ca si inexistente la 170. Ar trebuie modificari zdravene ca sa fie eficiente la viteza aia, umblat ceva la centrul de greutate etc. Poate ca prinzi 170, dar esti pericol public, cu masina aia, d-aia fac colegii coforumisti misto de tine aici la greu. Maine am drum la Constanta, sper ca nu incerci cascadoriile alea si pe A2, ca vreau sa ajung intreg acasa, nu cu aripile masinii tale intre dinti. This post has been edited by ATM: 23 Oct 2008, 23:10 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Prietene,oameni pasionati sunt pe forum destui,totul e sa ai cu cine!
![]() Tu spui ce crezi sau crezi ce spui cand afirmi ca bestia ta prinde 170?Daca ai pricepe niscaiva mecanica repede ai pricepe ca fizic nu este posibil ca furia ta sa prinda atata..........pardon este posibil dar cu modificarile de vigoare.Sa nu-mi spui ca ai filtru de aer sport si aripioara de rechin si de-aia merge asa ca s-ar putea sa te cred! ![]() Mai gandeste-te cand afirmi ceva ca te faci de cacao......defapt te-ai facut deja! |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Arhimede |
![]()
|
Pai mai repetati si voi: COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL COPACUL
sa-i intre noului nostru prieten in subconstient. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
killpacient |
![]()
|
arlechin...pardon arhimede ... iar iti gresesc numele... spunemi si mie te rog de unde iti dai tu seama ca "arunc vorbe la misto " ?
nu mai eu teoretic am vreo 5000 de cai putere sub capota din cauza "abtipildelor" lipite pe parbriz si pe luneta .. + cele de pe aripi si portiere ![]() ![]() This post has been edited by killpacient: 23 Oct 2008, 23:18 |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
S-ar putea sa-i intre inainte de vreme!
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ia zi de pe ce motostivuitor i-ai pus motor la Dacie de fuge asa meserias?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Ce motostivuitor bre,turbina e scoasa din masina de spalat "SuperAlbalux".Ca idee,o invarte o curea Bosch.
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Arhimede |
![]()
|
killpacient:Pai uite un exemplu.....arlechin-Personaj comic din vechile farse
arhimede-savantul grec Care e corelatia dintre cei doi?Iti spun eu....O emisiunea cand erai tu mic...cu arlechino...si mai faceau niste scenete cu peprsonaje istorice... deci diferentele intre cei doi termeni sunt la fel de mari ca intre dacia ta si viteza aia de 175km/h This post has been edited by Arhimede: 23 Oct 2008, 23:18 |
--------------------
dacia
lgn
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Hai ma ca ai fost prea profund
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
Arhimede |
![]()
|
Tiberiu-Andrei:nebunaticule ce-ti surade cuvantul profund si cur te
![]() Cand ai auzit de cur te..ai venit ca superman ![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
ATM |
![]()
|
Pai, mai killpatient, sfaturi ti-au fost date destule, trebuie doar sa fii atent ca le intelegi. Majoritatea suna (printre randuri) ceva de genul " pentru binele tau, nu continua cu vitezele astea". Tinand cont de ce conduci, mi se pare un sfat de bun simt. Acu' treaba ta daca decizi sa ne iei in serios sau nu.
Ps. ce-i aia lmao, ca io-s mai de la tara, unde ne-ncalzim cu soba, avem telefon d-ala cu disc si manivela, si nu stiu de astea cu mirc si alea-alea. This post has been edited by ATM: 23 Oct 2008, 23:24 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(ATM @ 24 Oct 2008, 00:02) din filmuletul ala, partea cea mai interesanta imi pare inceputul - 170 pe bord e irelevant, la cat de aiurea e kilometrajul de Dacie, turometrul e totusi mai precis, la 4800 rpm cat vaz eu ca indica (hai sa zicem in treapta a 5-a aia lunga, cum are argon) ce viteza are efectiv masina? oricum, si 150 daca avea, cred ca saream pe geam daca eram pasager in masina aia. macar muream mai frumos. Ca-n reclama de la taria aia, Crai sau cum i-o zice. PS. Cosmin, Dacia aia are 62 Cp, pare ca are motor de 1.4. Nu ca ar face diferenta, ca tot n-ajunge la 170. Am mers eu cu o dacie cu 4800 rpm ( eram singur pe 4 benzi ... 2 dus 2 intors ) ... mai mult de 140 km/h nu cred ca aveam ... dar ai niste "senzatii" de zici ca mergi cu 300 ! |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Senzatie majora,cu 40 la ora.Ma duc sa fumez!BRB
![]() LE:da p-aia cu bufnita o stiti? ![]() ![]() This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 23 Oct 2008, 23:39 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
ATM |
![]()
|
Io nu. Dar, daca ne-ai dat kkt, da-ne si lingurita, zi-i.
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
Bufnit-as organu-n gat
![]() LE:o stiai?e veche dar de cate ori imi aduc aminte de ea ma bufnitareste rasu. This post has been edited by Tiberiu-Andrei: 23 Oct 2008, 23:44 |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
ATM |
![]()
|
![]() ![]() In alta ordine de idei, ma intreb cat l-o tine motorul pe nenea ala din filmulet. Cu presiunea de ulei 2, cred ca face 2 sprinturi si schimba setul, probabil ca are unul de rezerva si un vilbrochen in portbagaj. cred ca de-aia de-aia nici nu fuge fundul masinii, ca are greutate. |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:35 |