Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
![]() ![]() ![]() |
Stabilitate D1310 la viteze mari (Help)
Arhimede |
![]()
|
||
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|||
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Te pricepi sa-i verifici jocul la rulmenti lu tanti eufrosina?Cat ii dai? tot 175?
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Arhimede are dreptate, trebuie sa scoti aerul de sub masina. Ajuta mult daca sapi sub ea, vreo doi metri e suficient...
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' vezi sa nu pui in loc de aer vreun copac sub ea...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 24 Oct 2008, 21:19) si pune un difuzor aerodinamic sub fund.. Taci ba dracu' din gura ca asta-i in stare sa-si puna sabufar sub masina. QUOTE Baga si un eleron de mitzu pe portbagaj. Hai, joaca-te! ![]() QUOTE(GoGu @ 24 Oct 2008, 21:27) Arhimede are dreptate, trebuie sa scoti aerul de sub masina. Ajuta mult daca sapi sub ea, vreo doi metri e suficient... 'te dracu' de timpit! ![]() QUOTE Balada lu' Killapacient de Mine zi unu! unu...unu, sapte, cinci E viteza care tu nici in vis n-atingi Dar eu asa... asa merg mereu Nu-mi rezista pe sosea niciun mertzan sau bemveu! Am o masina... o masina, frate Nu se compara cu nimic, e mai tare ca toate Am un bolid... un bolid pe patru roti De ai dacia logan nici sa visezi nu poti! O intretin... o intretin zi de zi Si ma admira toata lumea: femei, batrani, copii Ii schimb tot...tot ce-i de schimbat Daca rulmentu-si schimba culoarea imediat l-am aruncat! Si o ard doar ... doar in viteza letala Cind ma vede loganistii da cu toti in boala Dar sunt sofer... sunt un sofer precaut Cu Horatiu Ionescu Cristea sunt tovaras de baut! Aoleo dar vai ... dar vai ce era sa uit Fara ca sa ma prezint era sa dau quit Ma cheama Alexandru... Alexandru Ciolacu Mi se zice mi se zice Speedy, Kill sau.. "prostu ala, da-l dracu'"! Si acum va las... va las ca am treaba Sunt chemat in mod urgent sa ma mai reprezint o data Sunt ocupat... ocupat cu ce urmeaza C-a venit mama cu grisu' si mi-a zis "Noapte buna, bai, galbeaza!" Peace, ce plm! This post has been edited by Marty: 24 Oct 2008, 22:16 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE Ma cheama Alexandru... Alexandru Ciolacu Mi se zice mi se zice Speedy, Kill sau.. "prostu ala, da-l dracu'"! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by liviu2004: 24 Oct 2008, 22:35 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cum? Alexandru Copacu?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Propun ca initiatorul sa-si schimbe username-ul din "killpacient" in "prostu' ala, da-l dracu'"
|
--------------------
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
adevaru e ca lipsea un topic de asta de pe forum!
|
-------------------- fan VAG!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
martynezu e in elemntu lui
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alexu7 |
![]()
|
balada asta eu cand am citit-o direct pe ritmul de la melodia aia " prea furios, eu merg cu dacia si tu pe jos "!
C@taline, recunoaste ai vrea si tu o balada de asta ! ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
killpacient |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
ok..fie cum ziceti voi... eu unu zic asa : care din voi aveti curaj sa veniti la galati sa va demonstrez contrariul ? ca vad ca gura mare aveti ....
oricum tot ce nu pricep la voi este ca vati apucat sa comentati ca masina nare cum sa fuga atat de parca voi aveti masina asta de cativa ani...voi ati lucrat la ea si ati bagat bani in ea ![]() ![]() This post has been edited by killpacient: 25 Oct 2008, 01:15 |
--------------------
Dacia
1310Tx
87 Full option :D
- GL 05 ZYM
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
E mai simplu sa pui tu un film cu un gps aflat in geamul daciei tale
![]() |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
killpacient |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 3 February 07 From: Galati ![]() |
e mai greu daca nu detii asemenea bijuterie(aka gps) ....si dupaia sa ii aud pe astia cu gura mare ca "dom`ne e filmu trucat" oricum am zis ca o sa pun un filmulet...dar... eu zic ca e altceva cand e live
![]() |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(killpacient @ 25 Oct 2008, 09:35) eu unu zic asa : care din voi aveti curaj sa veniti la galati sa va demonstrez contrariul ? ca vad ca gura mare aveti .... Poti sa te filmezi si sa pui filmul pe youtube, eu nu pot veni la Galati. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu am gps si l-am folosit pe dacia mea, pe sandero si pe doua supernove. Cea mai mica eroare am avut-o la dacie (undeva la 2km/h), la sandero era undeva pe la 7 km/h, iar la supernove la 10 km/h. Am auzit de la cineva ca masinile mai noi sunt proiectate sa indice mai mult pe cand dacia nu. Nu stiu daca sa cred sau nu (nici nu ma intereseaza), dar experimentul meu probeaza teoria. Pana la urma, 175 e viteza nu gluma. Eu zic ca ar fi interesant filmuletul si fara gps si ne-am cam da seama daca ai sarit macar de 150...
|
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(killpacient @ 25 Oct 2008, 00:35) ... care din voi aveti curaj sa veniti la galati...de parca voi aveti masina asta de cativa ani...vnici macar nu stiti ce culoare e ... Ete na, de ce n-am avea curajul sa venim la Galati? Iti convoci colegii de clasa si ii pui sa arunce cu pietre dupa noi? Apropo, cati ani are racheta ta? Culoarea, intradevar influenteaza in mod semnificativ proprietatile aerodinamice... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Arhimede |
![]()
|
Eu zic sa ne faci o poza cu POMUL dupa ce l-ai lovit cu 175, si nu mai ai nimic de demonstrat.
|
--------------------
dacia
lgn
|
|
killpacient |
![]()
|
din cauza stickerelor puse care imi dau vreo 5000 de cai putere nu se mai vede culoarea =)) "racheta mea" e din 87
era drumul umpiculet inclinat + ca nu am rotile mele deoarece a trebuit sa ma duc cu ea la itp si nu am pe carte gumele ...asa ca am pus 155/60/r13 un mic preview la filmul care il voi face cu o masina langa mine... ![]() LE: eram in a 2a la inceputul filmarii... This post has been edited by killpacient: 25 Oct 2008, 11:20 |
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa terminat cu smecheria la galati ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
nu mai zic nimic,nu vreau sa jignesc pe nimeni,am ras iar,super tare
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
dacia nu prinde 100 cu a 2a nici in visele ei cele mai umede, repara-ti vitezometrul reisare
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Cipiotul |
![]()
|
![]() ^RIP^ IS28AUG Group: Members Posts: 264 Joined: 22 July 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.4 MPI
2006
- ISxxSEC ex: Dacia 1310L - 1994 (RIP)
Dacia 1310L - 1995 (RIP 2018) Opel Astra G-CC (Y20DTH) Grabeste-te incet sa intarzii la timp ! |
|
Arhimede |
![]()
|
Hai ca devii simpatic
![]() |
--------------------
dacia
lgn
|
|
killpacient |
![]()
|
deci problema de logica... daca ala de langa mine are 60 si eu tot 60 inseamna ca vitezometrul meu nu are nimic... de ce spuneti voi ca e stricat? o sa vina si filmul cu o masina langa mine filmare din masina cealalta...
|
--------------------
Dacia
1310Tx
- GL 05 ZYM
|
|
C@talin |
![]()
|
o sa vedeti voi ca o sa puna un scan cu o amneda cu dacia lui prinsa cu 175
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:26 |