Dacia Sandero 1.4 Blanc Glacier, Pingu
![]() ![]() |
Dacia Sandero 1.4 Blanc Glacier, Pingu
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Fiecare cheltuie banii pentru ce e important pentru el. Pentru unii conteaza mai mult AC si radioul decat o bara stabilizatoare sau un ABS. Sau mai bine un Sandero 1.4 dotat fara bara decat un sandero 1.6 mai putin doat dar cu bara.
Sa-l stapanesti sanatos si sa nu ai nevoie de bara aia stabilizatoare. Argoane, eu iau cam 4 bare stabilizatoare si bielete pe luna. O masina low cost nu trebuie sa fie si low safety. This post has been edited by einstein1984: 5 Nov 2008, 10:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Parerile sunt impartite. Eu chiar privesc obiectiv. Repet a nu stiu cata oara pe topicul asta : mie nu mi se pare masina mea cea mai mare reusita tehnologica. E o masina low cost, atat. Eu nu sunt inginer mecanic sa stau sa ma gandesc la bara stabilizatoare, la suspensii, la comprimarea arcurilor, etc. Eu dau bani pe un produs primesc produsul, il folosesc... Daca din cauza acelui produs o sa fiu vatamat, aia e, o sa imi iau banii pe el probabil de 10 ori inapoi, iar ainjtain o sa fie concediat ptr ca el a zis lu sefu ala mare : merge domle si asa....
This post has been edited by FLP: 5 Nov 2008, 10:26 |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ainjtain, la 1,6 platesti in plus motorul, nu bara, ar trebui sa stii treaba asta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Aaaaa... si sa nu imi ziceti mie ca aia de la Renault taie in carne vie ca sa reduca costurile. Aia de la Renaul vin si zic : pentru fiecare inginer care face o economie de 1000 de euro la masina, primeste un bonus de 100 de euro pe luna in plus la salar. Romanu mort de foame se uda tot la 100 de euro si jap vine cu inventia
|
--------------------
.
.
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FLP @ 5 Nov 2008, 11:23) Parerile sunt impartite. Eu chiar privesc obiectiv. Repet a nu stiu cata oara pe topicul asta : mie nu mi se pare masina mea cea mai mare reusita tehnologica. E o masina low cost, atat. Eu nu sunt inginer mecanic sa stau sa ma gandesc la bara stabilizatoare, la suspensii, la comprimarea arcurilor, etc. Eu dau bani pe un produs primesc produsul, il folosesc... Daca din cauza acelui produs o sa fiu vatamat, aia e, o sa imi iau banii pe el probabil de 10 ori inapoi, iar ainjtain o sa fie concediat ptr ca el a zis lu sefu ala mare : merge domle si asa.... Da acum asta ar putea face toti cei raniti in accidente pentru ca au derapat si nu aveau esp, sau au intrat la 100 km/h in pom si nu aveau airbaguri laterale, ca deh, cineva s-a zgarcit. Oricum, probabil iti imaginezi ca o decizie ca asta nu o ia un singur om. argoane, culmea e ca la 1,6 platesti ca ai un arbore cotit mai mare. Si cam atat. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
FLP |
![]()
|
Eu nu am zis ca imi iau banii din cauza ca Dacia o sa isi recunoasca vina, ci din cauza ca Renault ar risca prea mare lovitura de imagine.
Ainjtain, o dicizie ca asta nu o ia un singur om, dar in interiorul companiei daca ceva nasol se intampla, doar un singur om o sa poarte vina ![]() De aia Romania o sa creasca prin bun simt si responsabilitate, si nu prin umezire la 100 de euro in plus pe luna...... This post has been edited by FLP: 5 Nov 2008, 10:58 |
--------------------
.
.
|
FLP |
![]()
|
Revenim cu noi detalii, am dotat masinuta cu una bucata GPS mio si Sambata dimineata la ora 7 marea plecare catre Caciulata. Cam nasol cu soferii pe acolo pe Dealu Negru, dar sper ca Pingu sa se tina bine
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa iei niste roti de X-trail, din care ies dihaniile alea care-ti zic cum e drumu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Fa-mi si mie moftu' de l-am enuntat mai devreme. Uita-te sub masina daca ai bara. Nu-i musai sa te bagi sub ea, vireaza rotile la maxim si uita-te intre spatele rotii si aripa.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ar fi culmea ca dupa 7 pagini facut misto pe lipsa barii sa descopere acu ca de fapt are.
Dar nu are, asa cum nici eu nu am (eu m-am uitat sub ea). |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
in fata sau in spate....
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(FLP @ 5 Nov 2008, 10:28) pentru fiecare inginer care face o economie de 1000 de euro la masina, primeste un bonus de 100 de euro pe luna in plus la salar Primeste pe dracu. QUOTE(FLP @ 5 Nov 2008, 10:56) nu prin umezire la 100 de euro in plus pe luna...... La cat de zgarciti sunt, conteaza. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 3 Nov 2008, 22:21) Sau mixam compilatii! QUOTE(romeodr @ 4 Nov 2008, 20:01) daca tot discutati despre bara stabilizatoare primele masini au avut aceasta bara,...conform cintecului...cine are noroc are,cine n-are chiar ca n-are...sau Bineinteles ca Domnul FLP dimineata cand se scoala deretica prin casa cantand: si imediat ce termina treaba pleaca la plimbare cu "pingu" stiind ca: E clar ca in timp ce conduce masina isi face cruce cu limba in cerul gurii si apoi mormaie: De ce?Pentru ca fara bara sandero este: Dar cand pune pe: aude invariabil aceiasi si aceiasi melodie: Toata treaba e gata numai sa vrea fata!Va bagati? This post has been edited by bulan: 8 Nov 2008, 12:41 |
--------------------
a
b
c
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta-i un fel de dansu' betivului si capoeira la un loc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bulan |
![]()
|
[quote=FLP,4 Nov 2008, 14:50]
Cum stateam eu de dimineata si ma gandeam ca sunt prost de bubui ca mi-am luat masina fara bara stabilizatoare imi vine o pofta nebuna sa mananc si eu ceva greu azi. (incerc sa ma ingras ptr ca masina sa aibe stabilitate mai mare). Merg la cherfur, iau 2 bucati de muschi de porc si le arunc la misto intr`un vas de iena. Mai arunc niste sare, niste piper, niste cimbru, niste busuioc si pun la cuptor. [attachmentid=1627480988] Pana se face carnea se citeste forumu si se posteaza pe alocuri in vederea ofticarii anumitor useri. "Se pare ca ori esti plecat cu pingu ori carnea de porc a fost prea grea si din cauza asta nu ai mai postat." This post has been edited by bulan: 9 Nov 2008, 20:33 |
--------------------
a
b
c
|
|
bulan |
![]()
|
Cotrobaind prin colectia mea de maimutoi l-am gasit pe tipul asta cu caciula si incaltari roz si esarfa verde fosforencenta la gat
Attached thumbnail(s) pingu_nomber_1.JPG ( Size: 334.52k ) Number of downloads: 301 pingu_nomber_2.JPG ( Size: 357.48k ) Number of downloads: 303 pingu_pingu.JPG ( Size: 392.78k ) Number of downloads: 307 |
--------------------
a
b
c
|
|
FLP |
![]()
|
Nenea Bulan va salut!
Nu prea am mai postat pe aici ptr ca am fost plecat la Calimanesti si acum sunt in pregatiri pentru plecat in turul Moldovei. Dupa drumul la Calimanesti pot intr-adevar sa imi spun unele pareri referitor la masina nou achizitionata: 1) se simta lipsa barei stabilizatoare (observat pe Dealu Negru) insa chiar nu e o tragedie, masina sta foarte bine pe sosea 2) consumul mediu s-a asezat la 7.5 la suta 3) pe autostrada am mers cu 140, dar am urcat si la 160 sa vad cum sta. 140 e o viteza la care Pingu se aseaza f bine pe sosea. 4) regret ca nu am 1.6 (nu ptr lipsa barei ci ptr cei inca 15 cai) Referitor la pinguin, a cumparat si consoarta unul si l-a agatat pe geamul din stanga spate ![]() This post has been edited by FLP: 12 Nov 2008, 08:44 |
--------------------
.
.
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FLP |
![]()
|
Consumu mediu mai. Adica aprox 900 km in Bucuresti din cei 1500, Adica mixt... e prea dimineata
![]() This post has been edited by FLP: 12 Nov 2008, 09:06 |
--------------------
.
.
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Vezi? Daca aveai bara, greutate in plus, consum mai mare.
PS: ce se mai poate arunca metal de pe masina? |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
FLP |
![]()
|
Gata, am revenit din concediu, am efectuat aproximativ 1700 de km in 4 zile.
Traseul a fost : Bucuresti - Bacau - Piatra Neamt - Targu Neamt - Durau (Prima Zi) Durau - Cheile Bicazului - Lacul Rosu - Campulung Moldovenesc (Ziua 2) Campulung Moldovenesc - Gura Humorului - Iasi - Vaslui - Barlad (Ziua 3) Barlad - Bucuresti (Ziua 4) Am resetat computerul de bord cand am plecat si am obitnuit un consum de 6.9. Ce`i drept pe unele portiuni am cam alergat`o (130, 140). Chiar nu am nimic de reprosat masinii. S-a comportat exemplar.....Ce e nasol e ca a fost foarte foarte scurt ![]() ![]() Aaaaa... revin cu ce am spus ceva mai sus... ce bun ar fi fost motorul de 1.6. Al dracu, chiar mi-as fi permis 500 de euro ..... This post has been edited by FLP: 17 Nov 2008, 08:00 |
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da-i Doamne romanului mintea cea de pe urma.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
FLP |
![]()
|
POZE:
La Durau, in parcare, pinguin inghetat: DSCF1760.JPG ( Size: 382.53k ) Number of downloads: 403 Cheile Bicazului: DSCF1820.JPG ( Size: 388.87k ) Number of downloads: 376 DSCF1821.JPG ( Size: 555.11k ) Number of downloads: 223 Campulung Moldovenesc: DSCF1873.JPG ( Size: 277.79k ) Number of downloads: 203 Covorasele: DSCF1948.JPG ( Size: 307.22k ) Number of downloads: 243 This post has been edited by FLP: 17 Nov 2008, 08:07 |
--------------------
.
.
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ai facut Cheile Bicazului fara bara stabilizatoare?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
FLP |
![]()
|
Au comentat putin cei de la intrarea si nu voiau sa ma lase sa intru dar le-am strecurat un 10 euro si m-au lasat....
|
--------------------
.
.
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.734 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Deci ai iesit sa plimbi masina ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
FLP |
![]()
|
Am iesit sa ma plimb pe mine. Mi-am dat seama ca omul asa cum este el conceput nu poate doar sa traga si sa munceasca ci e absolut normal sa ai 4 concedii pe an(teorie personala). Aceste concedii au rol de a te relaxa si in acest fel munca prestata sa fie la un nivel cat mai inalt
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
Auzi ma, tu nu candidezi cumva la presedintie?
![]() This post has been edited by vis-a-vis: 17 Nov 2008, 10:46 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 21:40 |