Aparat de facut paine, acasa
![]() ![]() ![]() |
Aparat de facut paine, acasa
daniM |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
adica ai dat atat pe ala?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
si mie mi se pare ca a dat mult pe el, si eu l-am luat mai scump dar cu 280 lei
![]() |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Nu,nu,acolo am gasit poza ...L-am luat de la Flanco cu 310 ron-ce sa spun...prima paine a iesit buna,am facut-o la mediu,cu faina 000 Baneasa,a doua a fost rateu,am facut-o cu faina 650 dar cred ca am pus prea multa drojdie ca a crescut si dupa aia s-a dezumflat...
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Trebuia sa bagi o mina de gem inauntru, ziceai si tu c-ai facut gogosi cu gem.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Azi am facut si eu prima paine cu Moulinex OW 5000
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
sper ca ai folosit apa, nu uischi..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Adevarul e ca pe tine te asteptam, stiam ca ai masina din asta. Cred ca de la drojdie, am pus di aia proaspata un cub.
|
--------------------
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In faina se pune drojdie. Nu oricine se pricepe. Musai sa fii drojdier !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Argoaneeee!
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Vino repede c-a facut painea implozie.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Implozie si totusi e buna la gust.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pune o poza, sa stim de ce radem.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Nu se poate Victore, ar fi prea scarbos, nu mai e printre noi saraca, e in noi.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Atunci maine dimineata.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Argon, ai tot OW 5000?
|
--------------------
.
.
|
|
argon |
![]()
|
adica ala cu 2 invartitori? eu am modelul mai mic, cu una, pentru maxim 1 kg de paine, oricum retele sunt tot alea, si nu se pune drojdie 'umeda'.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
OK, mai incerc, trebuie sa iasa bine, maine fac aluat de pizza.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tre sa-mi iau si eu o dracie d-asta. Cat mai costa una mai mica, modelu' lui argon de exemplu?
Numai pentru aluat de pizza as lua unu' intre noi fie vorba. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Merge si cu drojdie la cub. De fapt, merge mai bine decat cu aia praf. La o paine de 1 kg se pune cam 3/4 de cubulet.
Si eu am tot Moulinex OW500030. ![]() LE Merced, ia-ti musai cu 2 palete, diferenta e de maxim 100 lei. This post has been edited by Manuel: 9 Dec 2009, 21:40 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
bai pune mana si cumpara drojdie uscata la plic. pakmaya la punga mai mare e vreo 3 ron parca si faci in veselie. si mai ales poti respecta foarte bine reteta. aici e toata cheia. respecti proportiiile rezultatul e fericit. nu respecti, stai si injuri
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Poi n-auzi bre ca mi-a iesit mai bine cu drojdie umeda? O fi fost o coincidenta insa alea facute cu drojdie uscata or fost numai bune de pus la temelia unei case.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu am ow5000 de prin martie si fac cam la 2 zile paine. la inceput am incercat cu drojdie obisnuita si rezultatul a fost nasol. am trecut la drojdie uscata si rezultatul a fost super. cu drojdia uscata reusesc painea tot timpul, fara rateuri. fac un singur tip de paine (nu ma complic cu experimente) si sunt super multumit. daca tu ai reusit sa gasesti o reteta cu care sa te impaci mergi in continuare cu ea.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Si eu am un Moulinex OW 5000 30 (cu 2 palete). Dupa circa un an de folosire zilnica am inlocuit (in garantie) cuva. Initial incepuse sa curga apa pe langa un ax, iar dupa cateva zile a iexit axul cu totul din cuva (pare sa fi avut un O-Ring care s-a dezintegrat).
Azi am primit cuva noua (dupa 2 saptamani de asteptare) si am vazut ca are altfel de bucse la cele doua axe. Privita din interior, cuva veche avea la cele doua axe bucse de culoare rosie (un fel de silicon de culoare rosie), iar asta noua are bucse de material plastic de culoare alba si niste - sa le zic - "capacele" ce par a fi din otel, puse peste bucsele albe. La service ziceau ca au avut mai multe cuve cu defectul asta. Sper ca versiunea noua sa reziste mai mult de un an. O cuva noua ar costa in jur de 100 lei. Aparatul costa acum 400 de lei (la oferta la Metro parca). Eu l-am cumparat acum un an si ceva cu 330 lei. This post has been edited by Serpico: 9 Dec 2009, 22:20 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Manuel @ 9 Dec 2009, 21:55) Poi n-auzi bre ca mi-a iesit mai bine cu drojdie umeda? macar o paine sa mai aveti pe masa in moldova.. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kato |
![]()
|
mai aparatul meu e cu 2 palete. sper sa nu fi gresit seria, da parca 5003 e cu doua palete si cu tavi pentru baghete. nu retin exact. eu cu aparul nu am nici o problema si este utilizat frecvent. mentionez ca painea de obicei este de 1kg (aparatul nu merge la capacitate maxima, de 1,5kg). eu recomand, in primul rand pentru satisfactia de a face ceva in casa, pentru mirosul demential pe care il are painea facuta in casa, gustul deosebit si controlul alimentatiei ( painea rezultata nu are tot felul de agenti si e-uri ca cea din comert).
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
N-ai citit atent. A nu se confunda Moulinex OW 5000 (cod complet OW 5000 30) cu OW 5003.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Eu am OW 5000, care e diferenta fata de 5003?
|
--------------------
.
.
|
|
Manuel |
![]()
|
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 10:53 |