Absorbant de umiditate, Absorbant de umiditate, chiar functioneaza?
![]() ![]() ![]() |
Absorbant de umiditate, Absorbant de umiditate, chiar functioneaza?
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Photo0165.jpg ( Size: 792.8k )
Number of downloads: 654
Cam asa arata dimineata asta. Se vede ca in continuare e un pic de condens pe geam. Asta e, pot sa dau vina pe geamul de calitate proasta, mai ales ca a avut un pret derizoriu, pe montajul defectuos. In "absorbant" s-a adunat putin lichid albastrui. Oricum, vorba lu' tony-s, mare diferenta fata de ieri cand a fost si putin mai cald afara si geamul era ud la modul asta, cu picaturi zdravene cam o treime, si aburit fin pana sus. In camera cu flori nelocuitae pe jumate condensul de aici. In principiu cam asa a fost si anu' trecut si n-am vazut sa apara igrasie. Sper Rahatelu' de la Ceresit a adunat foarte putine picaturi de lichid. Adica ori n-a fost umiditate mare, ori nu prea e bun de nimic. As zice ca e o combinatie intre cele doua elemente. Se simte clar dimineata asta un alt aer fata de diminetile precedente din ultima perioada, care au favorizat aparitia nenorocirii. Am mutat termostatu', am deschis geamu' la perete, ne auzit diseara! ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
L-am receptionat pe Marty acuma, aranjam tirul asta si pe urma il las sa se odihneasca vreo cateva ore.
Merced: ai de gand sa stai cu geamul deschis toata ziua? Acuma nu ca vreau neaparat sa-l contrazic pe radian sau mai stiu eu ce, dar la mine se face un condens teribil pe tot ce e in apropierea geamurilor tocmai atunci cand le deschid sa aerisesc. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu, l-am inchis dupa douazeci de minute. L-as deschide mai mult sa mai iasa din mirosul de clor ramas dupa utilizarea solutiei contra igrasiei. Dar nici ala nu prea se mai simte.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Conteaza locul (inaltimea) la care trebuie pus utilajul?
O rezerva costa ~14 lei. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
M-am exprimat eu aiurea, deh, prea dimineata pentru mine. Ideea era ca si in momentul in care aerisesti se formeaza condens, cu cat e mai frig afara cu atat mai mult. Iar dupa ce inchizi geamul rezulta vapori din apa formata prin condens. Parerea mea care este.
PS: nu zic sa nu aerisesti si eu cand ma trezesc deschid geamurile si aerisesc, doar ca exista si "consecinte". |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Merced |
![]()
|
Probabil.
tribunule, eu am urmat sfatul lui klaus de pe prima pagina si l-am montat in zona predispusa igrasiei. D-aia e pe glaf. Nu stiu daca e bine, pe ambalaj zice sa lasi distanta de 20 de centrimetri fata de perete, dar ma rog. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Merced |
![]()
|
Update: nu si-a mai facut aparitia mucegaiul. Ceresit-ul aduna incet umezeala, nu cine stie ce. Nu cred ca-i prost dispozitivul, ci doar nu are ce aduna de cand am facut toate schimbarile. Un deget de lichid s-a adunat pana acum.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
mi-am luat pana la urma unul electric. nu-i cine stie ce (budget din parktiker) dar isi face treaba.
in fisa lui zice ca scoate 10l/24h la 30 de grade si 80%umiditate. la conditiile de la mine din casa scoate 3l pe 24 h. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Am folosit absorbante de umiditate citiva ani. Recomand!
La un moment dat copiii au incetat sa se pishe pe ei si am renuntat. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Stai tranquil ca acusica vine vremea sa le testezi
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
Ieri l-am luat de pe pervaz. De cand il cumparasem si pana ieri sa zicem ca a tinut pastila, desi se cam dezintegrase de vreo doua saptamani. In total a adunat un pic peste un litru de lichid albastru inchis. Ieri l-am curatat si l-am luat, neavand inca o pastila de schimb. Daca pana ieri cu aceleasi temperaturi afara noaptea, aceeasi temperatura in interior, dimineata aveam cam 4-5 cm de condens la baza geamurilor, azi fara el am avut vreo 2. Deci momentan ma feresc sa-l mai pun si p-asta, sa vad zilele urmatoare cum evolueaza situatia.
Igrasia oricum pare ca n-a mai revenit, preventiv am mai dat cu niste spray d-ala intr-o zi, ca mi s-a parut mie ca e un punct de alta culoare pe acel perete. This post has been edited by Merced: 4 Feb 2011, 08:21 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
Dormi cu usa inchisa?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Merced |
![]()
|
Da.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
Incearca intr-o noapte sa dormi cu usa deschisa. Probabil sunteti 2 adulti care dormiti in camera respectiva.
This post has been edited by tribunul: 4 Feb 2011, 08:51 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Am vazut in real parca aparat dinasta, dar "motorizat". Am avut ocazia sa "aud" unul live si noaptea cand ti-e lumea mai draga este destul de enervant, adica se aude destul de tare motorasul. Dar producea apa bine de tot. Rezervorul fiind de aproximativ 200-300 ml, in maxim 10 zile in umplea.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Merced |
![]()
|
Logic ca nu s-ar mai face, poate cateva picaturi de control, ca tot e geamul pus prost. Cand mai intind o rufa prin sufragerie las usa deschisa si nu se face deloc. Totusi eu am stat cu usa inchisa de cand ma stiu, nu pot sa dorm cu ea deschisa. Acum as mai incalzi si holul, ceea ce nu ma intereseaza in mod deosebit, ar merge centrala in plus si pentru ce. Am dat 230 de lei la gaze pe decembrie si mi se pare super ok, daca ajung sa dau 350, mai pun la socoteala si faptul ca au intrat vreo 7500 de lei pentru instalarea ei, da cam cu virgula, si bani multi bagati si in continuare facturi relativ scumpe.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Merced @ 4 Feb 2011, 08:54) Cand mai intind o rufa prin sufragerie Ce faci, ma?? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 4 Feb 2011, 08:52) ..."motorizat". Am avut ocazia sa "aud" unul live si noaptea cand ti-e lumea mai draga este destul de enervant, adica se aude destul de tare motorasul. Alea motorizate sunt pe celule peltier si au un ventilator (de calculator, pe 12v) care misca aerul prin el. Schimbi ventilatorul cu unul silentios si nici nu se mai aude. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Alea bune is cu compresor si la ala nu ai ce sa-i faci sa nu se auda.
This post has been edited by cristyz: 4 Feb 2011, 15:07 |
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Merced |
![]()
|
Alea-s bune pentru locuri cu umiditate exagerata. La mine in dormitor nu cred ca e cazul.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(tribunul @ 4 Feb 2011, 08:42) QUOTE(Merced @ 4 Feb 2011, 08:45) Intr-o camera bine izolata la circualtia aerului (ferestre, usi cu tamplarie bine etansata, gen PVC, parchet laminat, vopsea lavabila) umezeala din experatia a doua persoane, in 4 - 6 ore, poate urca umiditatatea din camera la 100%. Faci o mare greseala daca usuci haine in dormitor. Condensul normal ca nu-ti apare instantaneu, dar de la hainele ude, mai ales daca mai si usa de la camera mai mult inchisa, creste umiditatea din camera, iar peste noapte si mai ales spre dimineata cand, banueisc, temperatura din camera este mai mica, apare condensul. Temperatura de roua, cea la care se formeaza codnensul este direct proportionala cu crestererea umiditatii si scaderea temperaturii interioare. This post has been edited by radian: 5 Feb 2011, 20:03 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La toata lumea sau doar la aia care beau mai mult?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
O persoana adulta, aflata in repaus, prin expiratie, intr-o ora, la temperatura interioara de pana la 16 C, degaja 31 g de apa/ora sub forma de vapori de apa in aer, iar la 20 C degajarea de apa din respiratie urca la 40 g/ora.
This post has been edited by radian: 5 Feb 2011, 20:14 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Si care ar fi solutia ?
Sa nu mai respiram ? ![]() Nici eu nu pot sa dorm cu usa deschisa ... |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 12:10 |