Absorbant de umiditate, Absorbant de umiditate, chiar functioneaza?
![]() ![]() ![]() |
Absorbant de umiditate, Absorbant de umiditate, chiar functioneaza?
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cica asta e bun si are si aripioare
-concatproductsimage-1285142693_IMG_7706.JPG |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 5 Feb 2011, 21:06) Exista opusul absorantului de umiditate ? QUOTE(Marty @ 5 Feb 2011, 21:10) Evident!!! Se numeste UMIDIFICATOR. http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-umidificator.html in general sunt foarte folosite in cladirile de birouri unde vara din cauza a/c-ului umiditatea e foarte mica |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Merced @ 4 Feb 2011, 16:04) Eh... depinde ce faci prin dormitor... ![]() QUOTE(Ov @ 7 Feb 2011, 13:03) http://www.shopmania.ro/magazin~cauta-umidificator.html in general sunt foarte folosite in cladirile de birouri unde vara din cauza a/c-ului umiditatea e foarte mica Si daca pui in aceeasi camera un umidificator si un dezumidificator, ce se intampla? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
A folosit cineva dezumidificator de la Sano?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Daca-s d-alea "pasive" cu pastile, mai bine-ti vezi de treaba. Eu p-ala de la Ceresit l-am folosit timp de doua "rezerve" si de atunci aduna praf in debara.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Daaa... alea cu "pastile" sunt degeaba rau de tot...
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Da, e cu granule. La 24 de lei cât a fost, merită sa încerc. Poate mai scap din umiditatea din camera că m-a terminat
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
M-au tinut vreo doua luni rezervele alea, si tinand cont ca doar din ce elimina organismu' ar fi trebuit sa se umple rezervoru' ala intr-o noapte, am ajuns la concluzia ca mai bine zic pas.
De cand cu faza de atunci, cu "egrasia" m-am invatat minte si aerisesc de sar capacele peste tot. Si acu-s cu geamu' deschis. Si n-am mai avut probleme de genu'. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
G I M |
![]()
|
Băi frate, păi aerisesc si eu ca omul 30 de min pe zi, mai mult n-am cum, e frig afara de mori.
Chiar asa, la Pitești e început de vară sau iară ai turnat în tine pana ai simțit că te sufoci? |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
G I M |
![]()
|
Ăia se culeg primăvara
![]() ...totusi e bine că stii când se coc citricele |
--------------------
Una
d'aia
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
sa se mute la brasov... la - 20-25 de grade. sa vezi cum nu mai aeriseste el toata ziua si dupa 5 minute inchide geamul.. Sau isi mai toarna un pahar..
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
G I M |
![]()
|
Trompeta de la Sano, după o noapte a colectat 4 picături de apă. Tre să-i fac rodajul?
![]() |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pune-i o tava cu apa dedesubt. Ii creste randamentul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
Ba baieti, daca va uitati un pic in urma, o sa vedeti cum se facuse la mine in prima iarna cu centrala, cand ma zgarceam sa aerisesc. Acum am intre 55 si maxim 65%, in dormitor, si pe geam daca se mai face un deget de condens. E si pacat sa nu deschid acum geamul, vreo doua ore, cand imi bate soarele in toata camera. Oricat de frig ar fi, nu scade sub 21 se grade cat e soare.
Apoi ia puneti voi un aparat d-ala electric sa vedeti ca scoate de zi cat alea cu pastile intr-o luna. Alea mai misca ceva daca e flux mare de aer prin camera. Daca nu aerisesti sunt cam degeaba... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
E bine de scos florile din camera cu umezeala.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Merced |
![]()
|
Exact. Eu asa mi-am luat teapa atunci. Si mai era problema cu vecinu' care n-avea caldura deloc, un perete era foarte foarte rece. Plus ca ma zgarceam la aerisit. De cand am postat prima oara azi, si pana acum, am lasat geamu' deschis si a scazut umiditatea conform saraciei de statie meteo la 30%. Da' cum inchid geamu', cum urca usor, spre 50%.
Oricum zic mersi ca e pe sud-est orientat dormitorul. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
G I M |
![]()
|
Am 2 cactuși micuți, o crăciunița si una gen palier (micuțe si astea).
Când am plecat de acasă am lăsat geamul deschis (vreo 3 ore), când am venit am gasit 19 grade in loc de 23 si geamul uscat. Să vedem diseară geamurile cum vor fi. |
--------------------
Una
d'aia
|
|
Merced |
![]()
|
Depinde si de activitatile intreprinse in camera aia.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
G I M |
![]()
|
Ai și tu dreptate aici...
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Are C11H17NO3 cactusii? Craciunita are portjartier?
This post has been edited by Victoras2001: 1 Dec 2012, 02:13 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
Hai ca ma laudam ca nu mai am probleme si se pare ca cineva de sus a vrut sa ma contrazica.
De vreo doua zile gasesc, pe langa vreo doua degete de condens pe sticla, cateva picaturi chiar si pe rama geamului, o gramada de condens pe zidurile laterale ale geamului, dimineata. Mi-e frica sa nu ma trezesc iar cu igrasie, asa ca deschid geamu' de ma satur, chiar si pe frigu' asta. Singura diferenta fata de anu' trecut e ca ar fi mai cald in dormitor, termostatul fiind acum in alt dormitor mai racoros. Atat de drastic sa se modifice punctul de roua, de la 1.5 grade in plus? |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:27 |