DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Firmele de Salubritate si Ninsoarea!, Prestatii Multumitoare.....sau....

Isi fac firmele de salubritate treaba ?

Da [ 19 ] ** [40.43%]
Nu [ 28 ] ** [59.57%]
Total Votes: 47
Guests cannot vote 
asarban
post 2 Feb 2005, 10:52
Post #61

Membru autentic

Group: Banned

Văd că ocolești subiectul..
Ia zi....te bagi la dezăpezit Furia Roșie sau iți plângi de milă în continuare?

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dragOn
post 2 Feb 2005, 11:01
Post #62

Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza)

Group: Members
From: Bucuresti

Furia Roșie e dezăpezită și funcțională (a se vedea imaginea alăturată), problema e breakul care stă sub un morman de o tonă jumate de zăpadă precum ți-am mai menționat (imaginea 2), morman pe care singur nu cred că-l pot duce în grădină nici într-o 100 de ani!

Attached thumbnail(s)
PCDV0064.JPG ( Size: 346.19k ) Number of downloads: 32
PCDV0087.JPG ( Size: 337.9k ) Number of downloads: 24

--------------------
VOLKSWAGEN PASSAT TDi 131CP/2002 - B xx UEX
Never drive faster then your angel can fly !!!
+
asarban
post 2 Feb 2005, 11:09
Post #63

Membru autentic

AI incercat?
Un lucru inceput e pe jumatate terminat!
Si plus de asta parerea mea sincera e ca in 30 minute de lopateala nu ai ce face.

PS..cum e romanul maaa..pana acuma Dacie veche era buna..acuma...da-o naibii sa zaca sub zapada!
Ce daca nu pot iesi cu SLZ-ul...nu bag mana sa ma vada careva ca dau zapada la droașca aia să mă fac de râs...

--------------------
+
costi
post 2 Feb 2005, 11:12
Post #64

Membru autentic

tu ca tu dar ce fac ceilalti; vad ca aveti un parcaj intreg blocat acolo.
pai in spate nu poti sa dai ? intri prin portbagaj si s-a rezolvat ....

--------------------
DSN/SLZ
+
LucVer
post 2 Feb 2005, 11:14
Post #65

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Andrei, chiar nu intelegi ca omului (dragOn-ului) i-ar prinde bine o mana de ajutor? 04.gif

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
asarban
post 2 Feb 2005, 11:16
Post #66

Membru autentic

Ma..io pricep, dar nu vreau sa jignesc omul cu oferte...

Hai sa o luam altfel: Dragoane..cat dai?

NEAMULEEE DACA DA ASTA CEVA CALUMEA, HAI CA AM 3 Lopeti!

--------------------
+
BOGDAN DSN
post 2 Feb 2005, 11:19
Post #67

Membru autentic

apropo de nesimtirea celor care parcheaza langa zapada data de pluguri(intre zapada si trotuar alte masini parcate).Aseara pe iuliu maniu o masina (dacie)pusa langa mormanul de zapada dat de plug - in spatele ei coada de trolee(erau vreo 4)deci era parcat de ceva vreme.Primul troleu a incercat sa treaca dar i-au sarit betele si a lasat-o moarta si injurau de mama focului(cred ca are ala cu dacia carne in frigider pana la vara).

--------------------
Toyota Aygo 2006 - masina de servici - fost posesor de DSN
+
DomnulK
post 2 Feb 2005, 18:32
Post #68

ex kAndrei

QUOTE(sstanescu @ 1 Feb 2005, 10:45)
Da, trebuie data lege care sa oblige echiparea cu anvelope de iarna. Eu am facut efortul sa-mi pun 4 bucati sa fiu in siguranta si vreau ca si ceilalti sa aiba bunul simt sa inteleaga ca o masina pregatita pentru acest sezon nu e un moft ci o necesitate pentru o desfasurare normala a traficului.
*

Si imi da statul banii pentru anvelopele alea? Ca de luat TAXE DE DRUM stiu sa ia..dar de dezapezit....mai la vara candd se face cald!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 MPI 2004
Asfalt Uscat!
+
sstanescu
post 2 Feb 2005, 19:26
Post #69

Membru autentic

Nicaieri in lumea asta nu va veni nimeni sa-ti ia zapada din fata casei sau din parcare. Sunt niste resurse limitate cu care se face operatiunea (esti de acord sa cumpere municipalitatea 1000 de masini dedicate pt dezapezire si 5000 de freze micute pentru alei doar pentru 5-10 caderi semnificative de zapada intr-un an?). Si se incearca alocarea cat mai corecta a lor. Consideri necesar sa intre cu Wola pe strada la tine in loc sa destupe arterele mari? Eu cred ca nu. Ca sa nu mai zic ca pe la mine, daca intra ala cu Wola, garantat rupe cateva masini!

Platesti taxe de salubrizare. Ti se pare normal atunci sa arunci gunoiul pe jos? La mine, de ani buni de zile pubelele sunt ridicate intr-un ritm chiar mai mult decat civilizat (Rosal cred). Cu toate astea, am vazut gunoi aruncat pe jos. Probabil i se rupe omului punga sau ii e lene sa ridice capacul (trust me, pubelele nu ajung mai sus de 75% incarcare). Platesti RCA. Atunci la ce naiba iti mai trebuie oglinzi, geam dezaburit, semalizari & stuff?

S-au enumerat aici o serie de motive pentru echiparea cu anvelope de iarna. Toti cunoscutii mei care au avut masina pregatita, au umblat foarte bine pe stradute, nu mai vorbesc de bulevardele mari. A nins serios. Asta e! Si prin alte tari dupa o astfel de ninsoare circulatia e mai anevoioasa. Dintr-odata, o ninsoare normala totusi pt iarna s-a transformat in catastrofa nationala. Reporteri care mai de care atotstiutori in ale plecatului de pe loc. Camionagii cazuti in sant pe care-i doare in basca de lanturi insa se lamenteaza ca "astia nu fac nimic". Este o catastrofa, insa pentru amaratii aia de nu au ce sa manance in creier de munte sau mor prin vreun sat din Baragan inconjurat de troiene. Drumurile lor figureaza la prefectura modernizate, banii s-au tocat, insa noroiul pana la glezne a ramas. Oamenii aia ar avea nevoie de dispensar si o asistenta in sat. La 100 km de Bucuresti, comuna marisoara nu a vazut medic de ani buni de zile. Astea sunt catastrofe, nu 15cm de zapada afanata pe strazile laturalnice!

Sa o mai iau cumva: daca in zilele cu zapada pe strazi toti cei care ar iesi ar avea diverse treburi de rezolvat, probabil si-ar dezaburi geamurile, si-ar pune cauciucuri de iarna si ar da zapada din parcare, pentru ca vor dori sa se miste cat mai repede si mai eficient. Insa, asa cum supermarket-urile sunt aglomerate in miez de zi si saptamana (chestie care nu o prea vezi prin afara), asa si orasul e plin de diversi care se flenduresc de colo-colo cu masina sa se afle in treaba. Mai aluneca nitel si se propteste usurel in vreunul, mai incurca o intersectie, mai ramane blocat pe zapada, prilej de a face conversatie cu diversi. E exagerat ce zic, insa daca oamenii ar fi interesati sa circule eficient prin oras, ar "produce" ceva, atunci ar investi nitel in cutia aia de tabla.

Si please, nu ma lua cu lipsa de bani, am vazut masini pline de beculete, praguri, mileuri, pozitii albastre si muzica ce duduie, care in zilele astea stateau in drum afundandu-se in zapada. "Costa si becurile, nu mi le plateste statul, d-aia nu le aprind!", iti vor raspunde orbetii peste care dam noaptea pe drumuri.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
dragOn
post 2 Feb 2005, 21:31
Post #70

QUOTE(asarban @ 2 Feb 2005, 12:09)
AI incercat?
Un lucru inceput e pe jumatate terminat!
Si plus de asta parerea mea sincera e ca in 30 minute de lopateala nu ai ce face.

PS..cum e romanul maaa..pana acuma Dacie veche era buna..acuma...da-o naibii sa zaca sub zapada!
Ce daca nu pot iesi cu SLZ-ul...nu bag mana sa ma vada careva ca dau zapada la droașca aia să mă fac de râs...
*

1. Nu am avut cu ce...
2. ????
3. Dacă aș da-o în stradă în 15 min sunt ready, dar mi-e rușine să o dau acolo. Dacă ar trebui să o duc în grădină mi-ar lua o lună...

La pssss: Nu mi-e rușine cu break-ul dar nu-mi trebuie momentan!
Solenza o pot scoate din parcare....

--------------------
+
madalina
post 2 Feb 2005, 21:50
Post #71

Membru autentic

Zapada din fata/spatele blocului, din parcare, nu are nimeni pretentia sa o ia primaria. Pe mine ma deranjeaza ca pe marile bulevarde au facut mormane de zapada, iar cand se vor topi iar vom avea "mica venetie".

Ca oamenii sunt nesimtiti, cred ca ne e clar tuturor. Nu mai discut de zapada de pe langa blocuri, dar am avut azi un adevarat circ cu vecinii de deasupra mea sa-si curete balconul de zapada. S-a facut un ditamai turturele, ce poate sa loveasca pe cineva cand se va rupe, apa de la ei din balcon se scurge pe geamul meu, iar raspunsul lor civilizat a fost ca nu e treaba mea ce fac ei.

La vreo 2 ore dupa ce le-am spus, s-a rupt turturele si a cazut exact pe parbrizul masinii lor. Acum au si parprizul crapat.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
dragOn
post 2 Feb 2005, 23:40
Post #72

Primele mașini (basculane) de ridcat zăpadă rămasă au fost localizate la intersecție la Tineretului.

--------------------
+
ashu
post 3 Feb 2005, 00:46
Post #73

Membru erectil

QUOTE(madalina @ 2 Feb 2005, 21:50)
La vreo 2 ore dupa ce le-am spus, s-a rupt turturele si a cazut exact pe parbrizul masinii lor. Acum au si parprizul crapat.
*

S-a rupt de unu singur sau l-ai ajutat si tu? rolleyes.gif

In alta ordine de idei, asta seara pe la 11 la Unirii erau mai multi muncitori care dadeau la lopata si camioane in care era incarcata zapada de pe margine. Deci o sa se ia, nu se lasa pe margiea bulevardelor.

Iar m-am enervat la stiri ca o fatuca reporterita s-a dus prin spatele unor blocuri de cartier si-i intreba pe oameni daca au vazut utilajele de deszaperire pe acolo. mad.gif Ce dracu ma, in loc sa-i invete la teve pe oameni sa-si curete singuri stradutele din fatza blocurilor, astia le dau apa la moara si-i indeamna la a astepta totul din partea autoritatilor. Aberant!

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Valentine
post 3 Feb 2005, 00:57
Post #74

Old Timer

From: California

QUOTE(ashu @ 3 Feb 2005, 01:46)
Ce dracu ma, in loc sa-i invete la teve pe oameni sa-si curete singuri stradutele din fatza blocurilor, astia le dau apa la moara si-i indeamna la a astepta totul din partea autoritatilor. Aberant!
*

De aia ii zice Tembelizor, nu TV in Romania smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
madalina
post 3 Feb 2005, 07:57
Post #75

Membru autentic

S-a rupt singur. Daca as fi putut eu sa-l rup, fara sa risc sa cada in capul cuiva, nici nu ma mai certam cu ei...

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Sorin Matei
post 3 Feb 2005, 08:14
Post #76

Membru incepator

poate ar fi fost mai bine sa ne punem cu totii intrebarea: cîtă zăpada a dat fiecare de pe straduta unde are parcata masina, in afara de cea data pentru dezapezirea masinii proprii????

--------------------
Dacia Solenza - B-40-ZHI
+
bomicabomic
post 3 Feb 2005, 09:54
Post #77

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(ashu @ 3 Feb 2005, 00:46)
Iar m-am enervat la stiri ca o fatuca reporterita s-a dus prin spatele unor blocuri de cartier si-i intreba pe oameni daca au vazut utilajele de deszaperire pe acolo.  mad.gif
Aberant!
*

As putea spune super aberant. De cind a dat zapada numai asta au dat la asa zisele TV-uri mari (ProsTV si A1). Lipsa de inspiratie sau de stiri senzationale. Deh, a cazut Iliescu, a cazut si rattingul si nu mai au cu ce sa ocupe spatiul alocat PSD.

Revenind la mentalitatea oamenilor, la faptul ca nu-si dau turturii, zapada jos, nu-si fac curat in fata scarii, portii, masinii, pai hai sa fim seriosi, asta tine " de meandrele trecutului, mai draga".
Cum dracu sa dea zapada la o parte ex-securistul X sau ex-secretarul de partid Z, cind in vremea lui buna, veneau altii mai fraieri sa-i faca curat, cum sa o dea muncitorul Y de la Republica, cind el traiesti din amintirile frumoase ale epocii de aur, cind venea partidul si se ocupa de toate ca el sa mearga linistit si incolonat cu familia la sarbatoare Unirii sau a Tovarasului.
Noi de fapt traim in doua Romaniei diferite.
Una a noastra, a celor tineri, care cerem cind e de cerut si facem cind e de facut si alta a celor ramasi in trecut care cer, asteapta totul moca si nu fac nimic.

Scuze, ca am politizat, topicul, dar cred ca asta-i realitatea din Ro. Parerea mea.

--------------------
x x - x
+
AL
post 3 Feb 2005, 10:11
Post #78

Member

QUOTE(BOGDAN DSN @ 2 Feb 2005, 11:19)
apropo de nesimtirea celor care parcheaza langa zapada data de pluguri(intre zapada si trotuar alte masini parcate).Aseara pe iuliu maniu o masina (dacie)pusa langa mormanul de zapada dat de plug - in spatele ei coada de trolee(erau vreo 4)deci era parcat de ceva vreme.Primul troleu a incercat sa treaca dar i-au sarit betele si a lasat-o moarta si injurau de mama focului(cred ca are ala cu dacia carne in frigider pana la vara).
*

chestia asta am vazut-o IN FIECARE ZI in locul respectiv....evident, actorii erau altii... dar niciodata nu am vazut soferul de trombeluz sa cheme un echipaj de politie (chiar nu au telefoane mobile?) sau politia sa vina sa faca ceva!... eu in locul soferului de trombeluz avertizam calatorii sau ii dadeam jos, dupa care ma propteam cu bara in masina care bloca drumul si i-o impingeam zici de metri pana reuseam sa trec de ea!!!... ia daca aparea proprietarul...hmmmm..... si-o lua si de la soferi si de la calatori! biggrin.gif .... mai e o metoda, care a fost aplicata luni de un sofer... a blocat tot bulevardul....a incercat sa treaca "ajutat"...adica sa-si ia avant si cineva sa-i traga jos captatorii... si din inertie sa treaca de obstacol pana intr-o zna sigura unde sa poata iar pune captatorii la loc... insa nu a reusit.... rezultatul: hamabr nu am cine a impins pana la urma trombeluzul la loc... insa bulevardul a fost blocat minute in sir....politia pass.

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
marafetu_80
post 3 Feb 2005, 10:15
Post #79

ZKR Power

From: Dr. Taberei Buc.

Cel putin in crangasi ,marti erajale pe stradutele laturalnice , se putea circula pe o artera destul de mare zic eu pe o singura banda , 2 sensuri si colac peste pupaza mai oreste si un sergent major cu masina pe mijlocul drumului ca sa-si curetye locul de parcare, concluzia e ca iar a venit iarna pe nepregatite pt drumari. mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
ZKR Egee 1.6MPI 2005/Preference
Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
+
Valentine
post 3 Feb 2005, 11:26
Post #80

Old Timer

QUOTE(marafetu_80 @ 3 Feb 2005, 11:15)
concluzia e ca iar a venit iarna pe nepregatite pt drumari. mad.gif  mad.gif  mad.gif  mad.gif
*

Cred ca faci o mare confuzie, nu o concluzie: Drumarii o fost foarte BINE pregatiti. Iarna a venit si a prins din nou lenesii in casa, care nu vor sa-si dezpazeasca hrubele sau mai nou "limuzinele" logan, sperand ca "drumarii" o sa trebuiasca sa vina sa le faca treaba lor in spatele blocului mad.gif si de asemenea i-a prins pe taximetristi, soferi de dubita, si smecherii "care stiu sa conduca" fara cauciucuri de iarna, fara lopata, fara nisip, sau cele mai precare mijloace de preintampinare a iernii mad.gif

This post has been edited by Valentine: 3 Feb 2005, 11:26

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
BOGDAN DSN
post 3 Feb 2005, 11:45
Post #81

Membru autentic

[QUOTE]

politia vine cand NU ai nevoie de ea.Ai dreptate AL,in plus eu as ridica direct pe o platforma masinile "vinovate" si le-as duce intr-o zona special amenajata si ca sa o ridice proprietarul sa plateasca de sa-l usture in fund (5 - 10 milioane amenda).

--------------------
Toyota Aygo 2006 - masina de servici - fost posesor de DSN
+
SOR
post 3 Feb 2005, 11:48
Post #82

Membru autentic

From: Bucuresti-Rahova

eu unu cred ca am procedat corect smile.gif adica am dat zapada cu niste baieti din fata blocului si oarecum de pe trotuar pt ca o mai dadusera si cei mai batrani de dimineata(noi ne`am trezit mai tarziu) plus ca am dat zapada de la mai multe masini cativa care le aveam inzapezite(ale noastre normal)
eu mi`am facut dupa asta si curat la parcarea din fata blocului(loc public) adica data zapada pe o suprafata mai mare decat ocupa dacia mea:) deci sa zicem ca am dat destula zapada
cumea e ca acum toti tzaranii parcheaza in cele 2-3 locuri dezapezite...ca doar nu or fi prosti sa dezapezeasca si ei.. plus ca de ceva timp au aparut si 2 dube imense la mine la bloc...care bineinteles ca nu parcheaza in zapada ci unde a muncit fiecare sa isi curete...deci? unde e corectitudinea? ar trebui sa le dezumflu rotile?ca eu nu mai am nici un chef sa curat alt loc pt acelasi rezultat smile.gif
a si pe strada mea chiar nu am vazut nici o masina de curatat sau de imprastiat orice material si e o strada destul de mare si intens circulata care leaga rahova de sebastian- dumbrava noua se numeste pt cine o stie...
a si chestia cu deszapezitul de catre autoritati... lasa de dorit !!! in ritmul in care se misca o sa termine de curatat in vara! am vazut ca unii zic ca se munceste... si cam in cate luni termina???

--------------------
DACIA BREAK 1988 - B 17 CFZ
CALM DOWN DEAR...LET`S NOT TURN THIS RAPE INTO A MURDER...
+
Valentine
post 3 Feb 2005, 11:54
Post #83

Old Timer

QUOTE(SOR @ 3 Feb 2005, 12:48)
a si pe strada mea chiar nu am vazut nici o masina de curatat sau de imprastiat orice material si e o strada destul de mare si intens circulata care leaga rahova de sebastian- dumbrava noua se numeste pt cine o stie...
a si chestia cu deszapezitul de catre autoritati... lasa de dorit !!! in ritmul in care se misca o sa termine de curatat in vara! am vazut ca unii zic ca se munceste... si cam in cate luni termina???
*

Vezi ca eu stau chiar acolo in zona, si hai sa nu o dam ca Dumbrava Noua e o strada intens circulata, ca e o gluma asta smile.gif Sunt sute de masini parcate pe acolo, daca fiecare punea mana si dadea zapada la o parte era strada libera.

Toti asteapta masinile ... pai sa asteptati mai baieti, ca intre blocuri ghici cine ne face noua curat (in sect. 5): care este, adica Vanghelie. Cu banii de la artificiile din parc bagate in iarna asta probabil ... rolleyes.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
SOR
post 3 Feb 2005, 11:59
Post #84

Membru autentic

vrei sa spui ca nu e circulata pt o strada secundara? smile.gif obiectez! smile.gif
si inca ceva: inteleg sa facem curat pe trotuar in fata blocului in spate etc... in parcarile la fiecare dar toate taxele si impozitele pt ce mama draq le platim? doar ca sa ne aliniem cu ue? ar fi culmea sa iesim acum patriotic pe strazi cu lopeti si cu sarea din casa sa dam pe strazile de care ar trebui sa se ocupe fiecare primarie de sector...

--------------------
+
AIX
post 3 Feb 2005, 12:01
Post #85

quite a regular

Adevaru' e ca se pare ca-i cam plac hartificiile.. rolleyes.gif

--------------------
. . .
+
Liviu
post 3 Feb 2005, 12:18
Post #86

expat naiv

From: Peste gard

La tv ar trebui facuta o reclama cam asa :

"Cata zapada poate incapea pe o straduta mica ?
Prin ce minune creste mormanul asta in fata casei?
Si mai ales, de cand s-a apucat vecinul sa dezapezeasca?"

Si, poate, intr-o zi, va avea un efect micut macar smile.gif

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
SOR
post 3 Feb 2005, 12:21
Post #87

Membru autentic

sa le luam pe rand smile.gif pe o strada secundara poate sa incapa destula zapada smile.gif
mormanele cresc ca fiecare in loc sa dea in gradina zapada o dau in locul celuilalt smile.gif asta am vazut`o live! sau cel mai rau o dau tot pe strada... adica aici e problema si de folosirea creierului care se pare ca e cam atrofiat la unii..
si cu vecinu... s`a apucat sa deszapezeasca brusc in mom in care a realizat ca nu poate iesi cu masina smile.gif altfel nu prea il vezi pe afara smile.gif

si cu artificiile... e belea mare ! eu am dat in jur de 500 de mii pe cateva chestii pt revelion... sunt curios ce multiplu de 500 de mii a dat el pt orele de artificii care s`au dat in timpul anului trecut
am uitat sa mentionez: off topic

This post has been edited by Liviu: 3 Feb 2005, 12:28

--------------------
+
costi
post 3 Feb 2005, 12:40
Post #88

Membru autentic

[quote=BOGDAN DSN,3 Feb 2005, 11:45]
[QUOTE]
in plus eu as ridica direct pe o platforma masinile "vinovate" si le-as duce intr-o zona special amenajata si ca sa o ridice proprietarul sa plateasca de sa-l usture in fund (5 - 10 milioane amenda).
*

[/quote]

S-a facut dar la Brasov.

--------------------
DSN/SLZ
+
free_fiber
post 3 Feb 2005, 12:48
Post #89

Membru autentic

Voi ati vazut cum racaie astia cu excavator echipat cu cuva de METAL ghiata rapasa lipita de asfalt.... ce conteaza daca mai ia si niste asfalt in cupa...
bomboana de pe tort este spargerea ghetii cu PICAMARUL.... marfa...
raman niste gropite...

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.5dci 85CP 2008 - B xx XXX
+
SOR
post 3 Feb 2005, 12:57
Post #90

Membru autentic

si tu acum... si ei pe ce sa mai ia bani la primavara cand s`or apuca iar de asfaltat peste tot? biggrin.gif ca oricum a devenit obisnuinta ca asfaltul sa fie sezonier biggrin.gif

--------------------
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 01:29
Forum Renault